Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس ستاد معاونت امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: در برخی موارد بسیار محدود وجود ناخالصی در کنجاله های حمل شده به مقصد کارخانجات خوراک دام گزارش شده است که می تواند ناشی از هرگونه اقدام سودجویانه افراد متقلب در مسیر حمل نهاده ها باشد. - اخبار اقتصادی -

مهراب فرجی مشاور وزیر و رئیس ستاد معاونت امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی  با ارسال نامه ای به سرافرازی رئیس مرکز روابط عمومی و امور بین الملل وزارت جهاد کشاورزی ضمن تایید گزارش  خبرگزاری تسنیم درباره وجود ناخالصی در برخی از نهاده های دامی، دلیل این امر را ناشی از اقدام سودجویانه افراد متقلب در مسیر حمل نهاده ها از انواع گمرکات کشور به واحدهای تولیدی اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گزارش خبرگزاری تسنیم را در لینک زیر مشاهده کنید.

مرغ‌ها کنجاله سویا می‌خورند یا شن و پودر آجر؟ اختلاط 23 درصدی کنجاله سویای توزیعی دولت با خاکستر+ اسناد

بنابر این گزارش با توجه به تایید وجود ناخالصی و تقلب در نهاده های دامی هر چند به صورت محدود لازم است دستگاه های مسئول نظارت و رسیدگی لازم را به عمل آورند.

اضافه کردن ضایعات به نهاده دامی سویا نه تنها سرمایه مرغداران با استفاده از این محصول تضییع می‌ کند  بلکه حقوق مصرف کننده هم ضایع خواهد شد زیرا  ممکن است برخی از این آلودگی ها از طریق مصرف این محصول به مصرف کننده هم منتقل گردد.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

متن این نامه به شرح زیر است:

جناب آقای سرافرازی

رئیس محترم مرکز روابط عمومی و امور بین الملل

احترام بازگشت به نامه شماره98/8/5252 مورخ99/09/03 در رابطه با گزارش منتشر شده در خبرگزاری تسنیم مورخ 25 آبان ماه، با این عنوان که مرغ های کنجاله سویا میخورند یا شن و پودر آجر، اشاره به مصرف کنجاله سویای بی‌کیفیت در واحدهای مرغداری دارد، به استحضار می‌رساند، بر اساس سیستم حاکم بر واردات و ترخیص کالا، تمامی نهاده های وارداتی از جمله ذرت و یا کنجاله سویا که در مورد مصرف فراوان در واحدهای تولید دام وطیور دارد توسط سازمانهای ذیربط از جمله سازمان ملی استاندارد ایران، سازمان دامپزشکی کشور، سازمان حفظ نباتات و دفع افات که مسئولیت نظارت های کیفی و بهداشتی نهادهای دامی را بر عهده دارند، نمونه برداری شده و پس از انجام آزمایشات لازم، ارزش غذایی، وضعیت بهداشتی آنهاو رعایت ملاحظات برای جلوگیری از شیوع بیماری‌های نباتی بررسی و تایید می شود تا اجازه ترخیص و حمل آنها به داخل کشور داده شود.

 در صورتی که میزان مواد مغذی موجود، شامل درصد پروتئین خام کنجاله سویاهای وارداتی به هر دلیلی کمتر از حد استاندارد تعیین شده باشد( کمتر از 42 درصد)، اجازه ترخیص، حمل و مصرف آن صادر نمی‌شود. البته در برخی موارد بسیار محدود وجود ناخالصی در کنجاله های حمل شده مقصد کارخانجات خوراک دام گزارش شده است که می تواند ناشی از هرگونه اقدام سودجویانه افراد متقلب در مسیر حمل نهاده ها از انواع گمرکات کشور به واحدهای تولیدی باشد.

در پایان خاطرنشان می‌گردد بر اساس آمار و اطلاعات موجود حدودا 2،5  میلیون تن کنجاله سویا وارد کشور شده که بالغ بر 75 درصد از این مقدار پس از تایید ارزش کیفی و بهداشتی ترخیص و سپس وارد چرخه مصرف خوراک دام و طیور شده است.

مهراب فرجی

مشاور وزیر و رئیس ستاد معاونت امور تولیدات دامی

 

 

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کالاهای اساسی کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی کالاهای اساسی کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی وجود ناخالصی کنجاله سویا نهاده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۱۴۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنج و روغن شامل ارز ترجیجی شد

بر اساس مصوبه هیئت وزیران برنج و روغن خام در فهرست کالا‌های مشمول ارز ۲۸۵۰۰ تومانی قرار گرفت.

به گزارش فارس، بر اساس اصلاحیه مصوبه هیئت وزیران برنج و روغن به فهرست کالا‌های مشمول دریافت ارز ترجیحی ۲۸۵۰۰ تومانی در سال ۱۴۰۳ اضافه شد.

در فهرست قبلی انواع گوشت تازه یا سرد کرده گوساله و گوسفند، گندم معمولی، جو، ذرت دامی، دانه سویا، دانه کلز، دانه پنبه، دانه آفتابگردان برای روغن کشی، دانه گلرنک، شکر تصفیه شده، کنجاله سویا، کنجاله پنبه، کنجاله آفتابگردان، کنجاله کلزا، کنجاله گلرنگ، کود سوپرفسفات، کود کلریدو پتاسیم، کود سولفات پتاسیم، فسفات دی آمینیوم، مولد‌های دام و طیور آبزیان و مواد ژنتیکی مشمول دریافت ارز ترجیحی برای سال ۱۴۰۳ اعلام شد. در فهرست قبلی برنج و روغن از فهرست کالا‌های مشمول ارز ترجیحی حذف شده بود که با پیگیری مسئولان وزارتخانه جهاد کشاورزی دوباره مشمول ارز ۲۸۵۰۰ تومانی شد. بنابر آمار گمرک جمهوری اسلامی سالانه ۱۴ تا ۱۶ میلیارد دلار به واردات کالا‌های اساسی اختصاص می‌یابد.

کارشناس کشاورزی ابراهیم مرادزاده می‌گوید که واردات این دو محصول با ارز ارزان باعث تعادل قیمت آن‌ها در بازار می‌شود که اختصاص ارز گرانتر امکان داشت قیمت‌ها را در بازار بالاتر ببرد. کشور سالانه حدود یک میلیون تن برنج وارد می‌کند و ۹۰ درصد نیاز روغن را از طریق واردات تامین می‌کند.

دیگر خبرها

  • تایید واردات روغن‌های خوراکی آلوده ۷۰ میلیون یورویی ‌| محموله غیرقابل مصرف بود! +فیلم
  • تایید واردات روغن‌های خوراکی آلوده ۷۰ میلیون یورویی ‌| محموله غیرقابل مصرف بود!
  • تقلب و تقلای پادشاهان عریان لیبرال دموکراسی
  • تولید سلنیوم آلی و رقیق‌کننده اسپرم با مصرف دامی در کشور
  • برنج و روغن شامل ارز ترجیجی شد
  • توزیع بیش از ۴۳ هزار تن انواع کود در استان قزوین
  • اعتراف کیهان: فقط ۱۶۵ نامزد اعتدالی و اصلاح طلب برای مجلس دوازدهم تایید صلاحیت شدند
  • هدفگذاری صادرات ۱۵۰ هزار تن تخم مرغ در سال ۱۴۰۳
  • اعتراف کیهان: فقط ۱۶۵ نامزد اعتدالی و اصلاح طلب برای انتخابات مجلس دوازدهم تایید صلاحیت شده بودند
  • مکمل خارجی و وارداتی نداریم | بیشترین تقلب در این مکمل‌هاست | روش‌ های تشخیص مکمل اصل از تقلبی