Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر، شرکت «استرند ریلیزینگ» حق پخش فیلم «خورشید» مجید مجیدی در آمریکا را خرید. این فیلم در جشنواره ونیز امسال حضور داشت و به عنوان فیلم منتخب ایران برای شرکت در رقابت بخش بین‌المللی اسکار ۲۰۲۱ معرفی شده است.
این فیلم که توسط شرکت «سلولوئید دریمز» متعلق به هنگامه پناهی در بازارهای بین‌المللی ارایه شده در فستیوال‌های جهانی با نظر مثبت منتقدان روبه‌رو و موفق به کسب جایزه مارچلو ماسترویانی بهترین بازیگر نوظهور برای بازی روح‌الله زمانی در نقش اصلی فیلم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فیلم جایزه بهترین فیلم بلند را از جشنواره فیلم اجیال دوحه نیز کسب کرده است.
«خورشید» را امیر بنان و مجید مجیدی تهیه کرده‌اند.
پیش از این مجیدی با ساخت فیلم «بچه‌های آسمان» به عنوان نخستین فیلم ایرانی موفق شد تا نامزدی اسکار بهترین فیلم خارجی را در سال ۱۹۹۸ کسب کند. فیلم‌های وی در فستیوال‌های مختلف از جمله برلین، ونیز و لندن به نمایش درآمده‌اند. وی اولین فیلمش را سال ۱۹۹۲ با عنوان «بدوک» ساخت.
هنگامه پناهی درباره توزیع این فیلم توسط «استرند ریلیزینگ» به همکاری مجدد با این شرکت اشاره کرد و گفت سابقه همکاری با این شرکت را دارند و شرکت آنها در توزیع فیلم «از راه دور» برنده شیر طلای ونیز ساخته لورنزو ویگاس که از سوی ونزوئلا به اسکار معرفی شد همکاری کرده بود.
وی همچنین یادآوری کرد که این شرکت پخش‌کننده فیلم نامزد اسکار «تصویر گمشده» ریتی پان و فیلم «فلیسیتی» الن گومز که به فهرست کوتاه راه یافتند و فیلم‌های دیگری چون «نیزار وحشی»، «عمو بونمی کسی که می‌تواند زندگی‌های گذشته‌اش را به یاد آورد»، «لبه بهشت»، «شوالیه» و «آدم» بوده است.
مارکوس هو رییس استرند ریلیزینگ نیز گفت: این شبیه یک تور دو فرانس است؛ اینکه بتوانی فیلمی که شبیه آثار دیکنز است را به نمایش درآوری. بسیار هیجان‌زده هستیم که می‌توانیم این فیلم را به مخاطبان آمریکایی ارایه کنیم.
مجیدی هم به ورایتی گفت بسیار مفتخر است که مخاطبان آمریکایی و منتقدان به فیلم‌های قبلی وی پاسخ مثبت داده‌اند و بسیار هیجان زده است که فیلم جدیدش هم با نسل جدید سینماروهای آمریکایی به ویژه با مخاطبان جوان که علاقه خاصی برای بچه‌ها قایل هستند ارتباط برقرار می‌کند.


منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: خورشید مجید مجیدی آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۱۵۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیر نفتی آمریکایی برای تبانی با اوپک تنبیه شد

رگولاتور آمریکا، یک مدیر نفتی ارشد آمریکایی را به دلیل دیدارهای محرمانه با تولیدکنندگان اوپک، تنبیه کرد.

به گزارش ایسنا، کمیسیون تجارت فدرال آمریکا، مانع پیوستن اسکات شفیلد، مدیرعامل سابق شرکت «پایونیر نچرال ریسورسز» به هیات مدیره «اکسون موبیل» شد که پایونیر را با خرید ۶۰ میلیارد دلاری سهام، به مالکیت خود درآورده است.

این رگولاتور آمریکایی، شفیلد ۷۲ ساله را متهم کرده است اقدام هماهنگ با سایر شرکت‌های نفتی آمریکایی و اوپک را برای پایین نگه داشتن مصنوعی تولید نفت و افزایش سود شرکت‌های نفتی، هدایت کرده است.

کمیسیون تجارت فدرال در شکایت خود، به دیدارهایی که مقامات صنعت نفت شیل آمریکا و مقامات اوپک در سالهای اخیر داشته اند از جمله ضیافتهای شام خصوصی در کنفرانس انرژی هیوستون، اشاره کرده است.

مدیرانی که در این دیدارها حضور داشته اند، پیش از این، به رویترز گفته بودند در این دیدارها، درباره تقاضا برای نفت، ظرفیت مازاد تولید و الزامات سهامداران، گفتگو شده است.

شرکت «پایونیر نچرال ریسورسز» در دفاع از مدیرعامل سابق خود، اعلام کرد شفیلد در جهت منافع صنعت نفت و سرمایه گذاران این شرکت عمل کرده و اقداماتش، به افزایش تولید و صادرات نفت آمریکا کمک کرده است. شکایت کمیسیون تجارت فدرال، منعکس کننده سوءبرداشت اساسی از بازارهای نفت آمریکا و جهان و قرائت نادرست از ماهیت و نیت اقدامات آقای شفیلد بوده است.

کمیسیون تجارت فدرال اعلام کرد نخستین شام شیل و اوپک در مارس سال ۲۰۱۷ برگزار شد که توسط محمد بارکیندو، دبیرکل وقت اوپک پس از شکست این گروه در جنگ قیمت علیه نفت شیل آمریکا، ترتیب داده شد و می خواست به نحوه عملکرد صنعت نفت شیل آمریکا پی ببرد و مراسمهای شام بعدی در کنفرانس انرژی هیوستون، اوپک را با مدیران عامل شرکت‌های نفت شیل آمریکا، سر یک میز نشاند.

اعضای اوپک از اینکه شرکت‌های آمریکایی با چه سرعتی، از ضررهای ناشی از جنگ قیمتی بر پا شده توسط اوپک، بین سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۶ که به ده‌ها ورشکستگی انرژی در آمریکا منجر شده بود، بهبود یافته بودند، متحیر شده بودند.

اما صنعت شیل با سرمایه‌گذاری‌های سنگین، به سرعت احیا شد و ظرف مدت چند سال، آمریکا را به بزرگترین تولیدکننده نفت جهان تبدیل کرد. این کشور در سال میلادی گذشته، ۱۲.۹ میلیون بشکه در روز نفت تولید کرد.

اوپک در سال ۲۰۱۷، تولید خود را کاهش داد و مازاد عرضه در بازار را که باعث کاهش قیمت‌های جهانی شده بود، کاهش داد و پیروزی را به تولیدکنندگان آمریکایی واگذار کرد. اما در سال ۲۰۲۰، پس از کاهش شدید تقاضا به دلیل قرنطینه های دوران کرونا، مازاد عرضه به بازار بازگشت.

بر اساس گزارش رویترز، شفیلد در مورد تمایل خود برای فاصله گرفتن از چرخه های رونق و رکودی که تجارت نفت آمریکا را گرفتار کرده بود، صحبت کرد و به یک مدافع صریح اولویت دادن به سوددهی به سهامداران به جای افزایش تولید، تبدیل شد.

وی در مورد تماسهای خود با مقامات آرامکوی عربستان سعودی و سایر اعضای شیل شام در نشستهای اوپک در وین صحبت کرده است. شفیلد در مصاحبه با رویترز در مارس ۲۰۲۳ گفت پایونیر، دو بار میزبان مقامات سعودی بوده و عملیات و شیوه های تجاری شرکت را برای آنها توضیح داده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۳۲ مرکز خرید گندم و کلزا در مازندران تجهیز شدهذاست
  • عوامل موثر بر قیمت ورق اکسین
  • خرید امن و آسان از علی بابا با سپاهان همراه
  • ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک
  • یک هزار تن کلزا با نرخ تضمینی خریداری شد
  • نکونام قهرمانی استقلال را قطعی کرد (ویدیو)
  • مجیدی: ورزشکاران حرفه‌ای اسکیت نیاز به حمایت بیشتری دارند
  • ویل آسپری: ای جی استایلز سعی کرد مرا به رفتن به WWE متقاعد کند
  • یک هزار تن کلزا با نرخ تضمینی در فارس خریداری شد
  • مدیر نفتی آمریکایی برای تبانی با اوپک تنبیه شد