Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- رهبر حزب اسلامی افغانستان بر توافق جهت تشکیل دولت جدید و مورد قبول تمام جناح‌ها برای انتقال مسالمت‌آمیز قدرت در افغانستان تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از آناتولی، گلبدین حکمتیار، رهبر حزب اسلامی افغانستان طی سخنانی در کابل اظهار داشت: طرفین جنگ باید بپذیرند که جز توافق بر سر تشکیل دولت جدید و مورد قبول تمام جناح‌ها، هیچ راهکاری دیگری برای انتقال مسالمت‌آمیز قدرت در افغانستان وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: "امروز که نیروهای خارجی در حال اخراج آخرین سربازانشان از افغانستان‌ هستند، ترجیح می‌دهیم که بقیه مسائل از طریق تفاهم بین‌الافغانی حل و فصل شود. ما صلح می‌خواهیم. ملت مظلوم ما از جنگ به ستوه آمده و درگیری‌های مداوم شهروندان را با روزهای دشواری روبرو کرده که نظیرش را در تاریخ کشور خود سراغ نداریم. ناامنی، فقر، گرسنگی و بیکاری، وابستگی به خارج، حضور فعال شبکه‌های خطرناک اطلاعاتی، تروریستی، قاتل و جنایتکار وابسته به کشورهایی که این جنگ خونین و طولانی را بر کشور ما تحمیل کردند و پس از چهار دهه هنوز هم برای ادامه آن سرمایه گذاری می‌کند".
او در ادامه سخنانش تصریح کرد: "از آغاز مذاکرات میان طالبان و آمریکا هم از امضای توافق‌نامه صلح میان هر دو حمایت کرده و از آغاز مذاکرات میان دولت کابل و طالبان نیز حمایت می کنیم. از تمامی طرفهای درگیر ‌می‌خواهیم که با انجام مذاکرات صادقانه راه حل فوری و کامل بحران، خاتمه دائمی جنگ و رسیدن به صلح پایدار و مطمئن را در پیش گیرند".
وی با بیان اینکه ادامه جنگ راه حل نیست بر لزوم راه‌حل صلح‌آمیز، معقول و اقدامات جدی برای پایان دادن به بحران در افغانستان تاکید کرد و اظهار داشت: "باید مانع تکرار تجربه خونین پس از سرنگونی دولت کمونیستی شویم که تمامی نظام، ادارات دولتی و نظامی و نیروهای امنیتی به گونه کامل متلاشی شدند. باید شورای عالی دولت به عنوان مقتدرترین مرجع تصمیم‌گیری و نماینده تمامی طرفهای تأثیر گذار تأسیس شود".
حکمتیار ضمن پیشنهاد توافق برای آتش‌بس، آغاز مذاکرات بین‌الافغانی میان تمامی جناحها برای تشکیل دولت جدید، آزادی زندانیان سیاسی گفت:‌ باید تمامی تحریم‌ها و محدویت‌های مربوط به جنگ افغانستان؛ علیه مجاهدین و آنانی که برای آزادی کشورشان جنگیده‌اند و از نیروهای اشغالگر و شورای امنیت ملل متحد وضع شده است، لغو شوند. همچنین باید مذاکرات بین‌الافغانی باید بدون وساطت و اشراف جهت‌های خارجی برگزار شود. اگر نیازی به وساطت جهت خارجی بی‌طرف بود، کشور میزبان می‌تواند این کار را انجام دهد".
رهبر حزب اسلامی افغانستان همچنین گفت: "عده‌ای برای جنگ دوم آماده می‌شوند و از طریق رسانه‌ها اعلام می‌کنند که حمایت بیست میلیون شهروند افغانستان را با خود دارند. در حالی که ممکن است توان کشاندن دو صد نفر برای تظاهرات در جاده‌ها را نداشته باشند. تمامی افغان‌ها نشست و معاهده بن را جنایت بزرگ تاریخی و آغاز فاجعه خونین بیست سال اخیر کشور می‌دانند. اما این‌ها از نشست بن با تمامی عواقب و نتایج بد و خونینش حمایت می‌کنند و خواهان تکرار آن هستند. همه بدانند که دوران بن جدید گذشته است".

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: هیچ راهکار دیگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۱۵۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار دولت برای پایان بلاتکلیفی ۳۲ ساله مالکان هفت‌آسیاب

معاون امور عمرانی استاندار کردستان گفت: زمین‌‌های هفت‌آسیاب سنندج جزو فضای عمومی و اوقافی بوده و اجازه واگذاری و ساخت و ساز به اعضای تعاونی نمی‌دهیم. - اخبار استانها -

کیومرث حبیبی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سنندج در پاسخ به این سؤال با توجه به اینکه مالکان زمین‌های هفت‌آسیاب این شهر مدعی شده که بیش از 1280 نفر دارای سند مالکیت و از 32 سال گذشته بلاتکلیف و زمینی به آنان اختصاص نیافته و اکنون سندهای اراضی آنان باطل شده است، علت چه بوده و برنامه دولت برای حل این مشکل چیست؟ اظهار داشت: تعداد افراد دارای سند مالکیت زمین‌های هفت‌آسیاب 1049 نفر و از تعاونی‌های مختلف هستند.

وی در تشریح این ماجرا گفت: 32 سال قبل مدیران وقت، این اراضی در دامنه آبیدر سنندج را به اعضای تعاونی جهاد کشاورزی و منابع‌طبیعی جهت «کشت گیاهان دارویی و کشاورزی و طرح‌های گردشگری» واگذار کرده‌اند که به مرور زمان امتیازات این اراضی دست به دست به فروش رفته و تعدادی نیز همچنان از اعضای قدیمی هستند و سند مالکیت نیز دارند.

معاون امور عمرانی استاندار کردستان افزود: این افراد در 32 سال اخیر تقاضا داشته که این محدوده زمین در دامنه هفت‌آسیاب و آبیدر سنندج که از نظر ما فضای عمومی شهر است، به فضای داخل شهر منتقل شود، در حالی‌که در طول این سالیان سال چنین درخواستی محقق نشده و 7 استاندار گذشته نتوانسته‌اند چنین مشکلی را حل کنند، چراکه این اراضی جزو ثروت عمومی این شهر است و خود مردم نیز چنین درخواستی را قبول نمی‌کنند.

وی مدعی شد: این مالکان هفت‌آسیاب سنندج انتظار دارند که ما این مشکل را حل و فصل کنیم، یعنی اجازه ساخت و ساخت به آنان بدهیم در حالی‌که چنین درخواستی امکانپذیر است کما اینکه از اول نیز واگذاری این اراضی اشتباه بوده است.

حبیبی تصریح کرد: زمین‌های هفت آسیاب سنندج اوقافی معتمدوزیری بوده و ارزشش با زمین شهری بسیار متفاوت است، در این دولت بنا این است که با همکاری خود اعضا این مشکل را حل کنیم؛ البته میزان سطح مسکونی که به این افراد اختصاص می‌یابد، از 43 هکتار باید کم شود به طوری‌که بر اساس ماده 101، 43 درصد آن مربوط به شهرداری، بخشی قبرستان، دکل، تأسیسات و شیب‌های غیرقابل ساخت و ساز و بخشی نیز رودخانه هفت آسیاب بوده که حریم و بستر دارد.

وی اذعان داشت: حال با این احتساب و براساس بررسی‌های صورت گرفته، از کل زمین موجود 8 تا 10 هکتار زمین اوقافی باقی می‌ماند، در نتیجه مقرر شده که طبق پیشنهاد ریاست جمهوری و بازرسی وزارت راه و شهرسازی زمین‌های به این افراد اختصاص یابد.

معاون امور عمرانی استاندار کردستان اضافه کرد: در همین راستا مجوزهایی از هیئت دولت اخذ شده که 5.8 هکتار خالص زمین مسکونی با ارزش با سند تک برگ  نزدیک 130 هکتار در شهرک وحدت سنندج به این افراد تعاونی هفت آسیاب اختصاص یابد، یعنی هر 4 یا 5 نفر یک زمین جهت ساخت و ساز تحویل بگیرند.

وی در پاسخ به سؤال خبرنگار تسنیم که این افراد چنین تصمیمی را قبول نمی‌کنند، آنوقت تکلیف چیست؟ اظهار کرد: این افراد عنوان کرده که این اراضی در نظر گرفته شده نامرغوب است در حالی‌که طبق نظر کارشناسان مربوطه و معامله‌سنجی، این زمین‌ نیز هم ارزش زمین قبلی است؛ در غیر اینصورت دولت گزینه دیگری ندارد و باید طرح گردشگری اجرا کنند.

معاون امور عمرانی استاندار کردستان گفت: زمین 5.8 هکتاری در نظر گرفته شده 900 تا هزار نفر از این اعضا را پوشش خواهد داد، در این صورت آبیدر نیز برای نسل‌های بعدی حفظ خواهد ماند؛ تا زمانی‌که بنده در این مسئولیت باشم اجازه چنین کاری نخواهم داد.

حبیبی با انتقاد از اینکه این واگذاری از ابتدا اشتباه و چنین مشکلاتی نتیجه تصمیمات غیرقابل کارشناسی در دولت‌های مختلف بوده است، از خبرنگار تسنیم سؤال کرد که آیا خود خبرنگاران و روزنامه‌نگاران اجازه خواهند داد آبیدر جهت ساخت و ساز در اختیار مردم قرار گیرد؟ کما اینکه همه مسئولان استانی و سازمان‌های مردم نهاد نیز ناراضی هستند.

خبرنگار تسنم بدون جانبداری هر گونه تصمیم‌گیری جدید در رابطه با زمین‌های هفت آسیاب را منعکس و در اختیار مخاطبان قرار می‌دهد.

 

دیگر خبرها

  • صدایی که از ایران شنیده می‌شود/آیا معمای طالبان حل خواهد شد؟ / فاصله خاورمیانه تا توافق
  • توافق با عراق برروی بیش از ۵۰ محور درخصوص ایام اربعین
  • راهکار دولت برای پایان بلاتکلیفی ۳۲ ساله مالکان هفت‌آسیاب
  • ساخت ۱۴۰ هزار واحد مسکونی برای کارگران و صنعتگران کشور آغاز شد
  • تلاش برای آزار روحی دانشجویان حامی فلسطین
  • رئیسی: عملیات «وعده صادق» ما را در باشگاه قدرت های منطقه ای در بالاترین رده ها قرار داد
  • زمین ساخت ۱۴۰ هزار مسکن کارگران تامین شد
  • جز قدرت‌های برتر منطقه و جهان هستیم/ باید امیدآفرینی کنیم
  • حمله گازانبری امارت به تعهدات آبی با ایران ؛ همسایه‌آزاری تمامی ندارد
  • عضو ارشد حماس: پیشنهاد توافق کنونی بهتر از قبلی هاست | خواستار ورود دو کشور به عنوان ضامن توافق شدیم