Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان در گفت‌گوی تلویزیونی اظهار کرد: اهواز سالهاست با مشکل دفع آبهای سطحی دست و پنجه نرم میکند و اینکار جزو شرح وظایف شهرداریست اما به گفته شهرداران در دوره های مختلف شهرداری توان تامین هزینه ایجاد شبکه دفع آبهای سطحی را ندارد.

وی افزود: اهواز شهر مسطحی است این امر کار و هزینه دفع آبهای سطحی را سنگین میکند،  دفع آبهای سطحی جز وظایف شهرداری‌ها است و در مصوبات قانونی امکان چندانی برای کمک دولت به شهرداری‌های کلانشهرها نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار خوزستان گفت: بر اساس قانون و مقررات حاکم مجموعه کمک‌هایی که سازمان شهرداریهای کشور می‌تواند به شهرداری ها بکند برای شهرهای با جمعیت‌های زیر ۲۰ هزار، زیر ۵۰ هزار و زیر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت است و شهرداری های کوچک را حمایت می‌کند.

وی ادامه داد: در عین حال تامین هزینه ایجاد شبکه دفع آبهای سطحی از توان شهرداری اهواز خارج است در عین حال این مساله باید به نحوی حل شود.

غلامرضا شریعتی تصریح کرد: وظیفه دفع فاضلاب با آبفا است و از روی اضطرار و به دلیل نبود شبکه جمع آوری و دفع‌های آبهای سطحی بار این کار بر سیستم فاضلاب عارض می‌شود البته سیستم فاضلاب اهواز هم مشکلات جدی دارد.


وی عنوان کرد: در رابطه با فاضلاب کار اساسی شده است و با پیشنهاد دولت و موافقت مجلس شورای اسلامی و تنفیذ و استجازه مقام معظم رهبری با وجود همه سختی هایی که در بودجه سال ۹۹ بود ایشان کمک کردند و جا دارد صمیمانه و خاضعانه تشکر نمایم ۵۰ میلیون یورو به فاضلاب اهواز اختصاص پیدا کرده است.

شریعتی اذعان کرد: قرارگاه خاتم پیمانکار این پروژه شده است و کار در حال شروع است و امیدواریم این اقدامات نقطه آغازی بر این مساله باشد چرا که فاضلاب اهواز حدود ۳۰۰ میلیون یورو هزینه نیاز دارد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مقام معظم رهبری خوزستان قرارگاه سازندگی خاتم فاضلاب دفع آبهای سطحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۱۶۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اطلاعیه جدید سامانه تجارت/ تامین ارز ۲۰ روزه شد

با توجه به آخرین دستورالعمل ارزی که در سامانه جامع تجارت قرار گرفته است، مهلت واردکنندگان برای تامین ارز واردات پس از دریافت تخصیص وارداتی به ۲۰ روز محدود شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا طی دستورالعملی در سامانه جامع تجارت به بازرگانان اعلام شده است که ظرف 20 روز پس از تخصیص ارز واردات خود، فرصت دارند که برای تامین ارز اقدام کنند. در صورتی که در زمان تعیین شده این اقدام صورت نگیرد، ثبت سفارش انجام شده، باطل می‌شود.

متن این دستورالعمل جدید به شرح زیر است:

امکان مدیریت بهتر و سیگنال مثبت به بازار ارز با دستور العمل جدید

تا پیش از این واردکننده تا 30 روز پس از تخصیص ارز فرصت داشت تا نسبت تامین ارز اقدام کند. بعضاً بانک مرکزی در این بازه زمانی نمی‌توانست تامین را انجام دهد و فرصت طولانی‌تر می‌شد. عده‌ای نیز صبر می‌کردند و از تفاوت قیمت نوسان‌گیری می‌کردند. به طور مثال وقتی اقدام به خرید می‌کردند که اختلاف نرخ دولتی و بازار آزاد به حداکثر میزان خود رسیده باشد.

به نظر می‌رسد که این اقدام برای کاهش فاصله زمانی تخصیص با تامین ارز کالاها انجام شده است و احتمالا می‌تواند جلوی سو استفاده‌های احتمالی را بگیرد. نکته دیگری که وجود دارد این است که معمولا فاصله بین تخصیص و تامین ارز به دلیل محدودیت‌های ارزی با کندی مواجه می‌شد.

اما با در نظر گرفتن دستورالعمل جدید می‌توان این احتمال را مطرح کرد که بانک مرکزی در این بازه زمانی مشکلی در تامین ارز وارداتی ندارد و به همین دلیل محدودیت حداکثر 20 روزه برای تامین ارز در نظر گرفته شده است.

همچنین وقتی بازه 20 روزه یک واردکننده می‌گذرد و نمی‌توان تامین ارز را انجام دهد، مجدد به صف تخصیص بازمی‌گردد. به این ترتیب می‌توان انتظار داشت که صف تامین کوتاه‌تر و قابل مدیریت تر شود.

به گزارش تسنیم، پس از ثبت سفارش کالا توسط صاحبان کالا و فعالان اقتصادی باید تخصیص ارز صادر شده از سوی دفاتر تخصصی وزارت صمت، جهاد کشاورزی و بهداشت، از سوی بانک مرکزی تایید شود. در مرحله بعد باید تامین ارز انجام شود که از طریق شبکه صرافی‌های بانکی انجام می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تلاش خدمات شهری شهرداری اهواز برای جمع‌آوری آب‌های سطحی
  • دزفول غرق شد!
  • آمادگی آتش‌نشانی اهواز برای بارندگی پیش‌رو
  • تلاش برای حل فروکش تنش آبی و ایجاد پایداری شبکه توزیع آب در شهرستان چهارباغ
  • مانور پیشگیری از آبگرفتگی احتمالی و کمک به دفع آب‌های سطحی در معابر و خیابان‌های اهواز
  • آمادگی ایستگاه‌های پمپاژ برای دفع آب‌های سطحی در خوزستان
  • چهار هزار میلیارد ریال صرف احداث طرح های جمع آوری آبهای سطحی و ساماندهی آبگرفتگی معابر کرج شده است.
  • اطلاعیه جدید سامانه تجارت/ تامین ارز ۲۰ روزه شد
  • چگینی: حیف که بازی بدون تماشاگر است
  • هزینه ۱۰۵ میلیارد تومانی دولت به پروژه های آبفا در کردستان