Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرمربی اسبق تیم ملی ایران پس از بلند شدن از روی نیمکت کلمبیا، تمایلی به مربیگری در تیم های باشگاهی ندارد، کارلوس کی روش به دنبال این است تا بتواند هر طور که شده تیم دیگری را روانه جام جهانی کند

در حالی که انتظار می رفت کارلوس کی روش را به همراه تیم ملی کلمبیا در بازی های جام جهانی قطر ببینیم این اتفاق نیفتاد تا ادامه بازی های این تیم با یک مربی دیگر برگزار شود و در آن سو نیز با تلاش کی روش برای به دست آوردن سکان رهبری تیمی و هدایت آن به سوی جام جهانی، احتمالا مرد پرتغالی را با پیراهنی متفاوت با کلمبیا در قطر خواهیم دید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش طرفداری، پس از جدایی کی روش از جمع کلمبیایی ها حرف و حدیث هایی مبنی بر تیم آینده این مربی و پیشنهادات احتمالی که او داشت به گوش می رسید و در این میان یکی از تیم هایی که گفته می شد به احتمال فراوان این مربی پرتغالی را به زودی روی نیمکت خود می دید، تیم الریان قطر است. تیمی  که شجاع خلیل زاده را در ترکیب خود دارد اما گویا آینده کارلوس، حضور در لیگ ستارگان قطر و کار با مدافعی که تمایلی به دیدن او نداشت، نبود و به همین دلیل او را باید در تیمی دیگر ببینیم.

در این شرایط اما شنیدن حرف های کی روش از همه اظهارنظرها و گمانه زنی ها جذاب تر است. او در این باره به یکی از دوستان ایرانی خود گفته است که تمایلی برای کار در باشگاه ندارد و ترجیح می دهد تا در ادامه دوران مربیگری باز هم روی نیمکت یک تیم ملی بنشیند. تیمی که پتانسیل  حضور در جام جهانی را داشته باشد و او نیز با هدایت آن بتواند پنجمین حضور خود در جام جهانی و رکورد خود را جشن بگیرد.

با این صحبت ها تکلیف تیم هایی گفته می شود به دنبال جذب مرد پرتغالی هستند روشن می شود. همان طور که حالا تکلیف تیم الریان قطر روشن شده و مشخص شد اصلا پیشنهادی از سوی این تیم به کی روش داده نشده است!

کارلوس کی روش پس از حضور در کلمبیا توانست نتایج خوبی با این تیم به دست بیاورد و در بازی های کونکاکاف نیز خودی نشان دهد اما به مرور اوضاع برای این مربی و تیمش به گونه ای دیگر شد تا اینکه شکست در دو دیدار مهم از بازی های مقدماتی جام جهانی در ظاهر عاملی برای اخراج این مربی برشمرده شد اما دلیل اخراج این مربی قطعا محکم تر از این شکست ها بود. در قرارداد کی روش با کلمبیایی ها، این روزها نیز پیش بینی شده بود و غرامتی دو میلیون یورویی برای کنار گذاشتن این مربی در آن آمده بود. به همین دلیل می توان گفت قطعا کنار گذاشتن این مربی دلیل محکم تری نسبت به نتایج ضعیف سه چهار بازی آخر داشت. 

مطمئنا این روزها و با شنیدن نام کارلوس کی روش، مقایسه دوران حضور او در تهران و بوگوتا به ذهن می رسد و اینکه چطور می شود او با نتایجی که به همراه تیم ملی ایران گرفت حالا در کلمبیا موفق نبوده است. برای رسیدن به این پاسخ می توان به چند مورد مهم اشاره کرد که احتمالا در همکاری کی روش با تیم های دیگر نیز تاثیر خواهد داشت.

مرد پرتغالی حدودا هشت سال سکان رهبری تیم ملی فوتبال ایران را در دست داشت و همین موضوع باعث شده بود تا او را به عنوان عضوی ثابت در تیم ملی ببینیم. این حضور طولانی مدت در ایران تفاوت زیادی با حضور در کلمبیا داشت. کی روش پس از حضور در ایران، سال به سال بیشتر و بهتر از قبل موفق شد خود را معرفی کند و بسیاری از بازیکنانی که برای تیم تحت مربیگری او یعنی تیم ملی فوتبال ایران به میدان می رفتند او را مانند یک پدر، ستایش می کردند و حرف های این مربی نه تنها برای ملی پوشان که برای بسیاری از فوتبال دوستان ایرانی یک جور اتمام حجت بود. در کنار این اتفاق باید به دوران حضور کی روش در کلمبیا نیز اشاره کرد که او تنها یک سرمربی برای تیم ملی این کشور بود و با توجه به نفرات نامداری که در این تیم توپ می زنند عملا هیچ گونه ارتباط دو طرفه ای شکل نگرفت تا در حال حاضر شاهد این باشیم که یکی از مهم ترین دلایل کنار گذاشتن کارلوس از تیم ملی کلمبیا همین ارتباط کاملا سرد است. خامس رودریگز یکی از ستاره های کلمبیاست که از او به عنوان مهم ترین دلیل کنار گذاشتن سرمربی این تیم نام برده می شود. کی روش برای فوتبالیست های ایرانی ابهت بالایی داشت ولی ستاره های کلمبیا آن قدر مربی بزرگ دیده بودند که کی روش را یک مربی عادی می دانستند و تحت تاثیر حربه های روحی روانی او قرار نمی گرفتند. نتیجه گرفتن در کلمبیا که استانداردهای فوتبالش بالاتر از ایران است، ابزاری متفاوت با نتیجه گیری در آسیا می خواست.

آخرین دلیلی که می توان از آن برای جدایی کی روش یاد کرد به تفاوت جایگاه دو تیم در دو قاره مختلف بر می گردد. کی روش که سال ها روی نیمکت تیم ملی ایران نشسته بود همیشه به همراه این تیم در صدر فوتبال قاره به سر می برد و همیشه به همراه تیم ملی ایران که در آسیا قدرت درجه یک محسوب می شد، با تیم های درجه یک آسیا یعنی کره و ژاپن رقابت می کرد اما در سوی دیگر کلمبیایی ها به مانند ایران، تیم درجه یک قاره خود نبودند و او باید یک تیم درجه دو امریکای لاتین را مقابل ابرقدرت های این قاره که برزیل و آرژانتین و اروگوئه هستند، هدایت می کرد. تفاوت جایگاه تیمی مانند کلمبیا با تیم های درجه یکی مانند آرژانتین، برزیل، اروگوئه و ... کاملا قابل درک و البته زیاد بود. 

در پایان می توان گفت که در حال حاضر کارلوس به دنبال حضور در تیم های باشگاهی نیست و در صورتی که این اتفاق بیفتد قطعا رقم سنگینی برای جذب او هزینه شده است. مرد پرتغالی در حال حاضر نمی خواهد از دایره مربیان تیم های ملی خارج شود. او حالا ترجیح می دهد همچنان با یک تیم ملی باشد و به جام جهانی برسد، فرصت برای نشستن روی نیمکت یک تیم باشگاهی را به بعد از جام جهانی موکول کند. کی روش به خوبی می داند که رسیدن به پنجمین صعود به جام جهانی حالا حالاها از سوی هیچ مربی در سطح دنیا تهدید نمی شود. کی روش که در تدارک سفر به امارات است، ترجیح می دهد بعد از ریکاوری خود، باز هم با یک تیم ملی همکاری داشته باشد، تیمی که او را به آرزوی حضور در جام جهانی قطر برساند.

 

همچنین بخوانید:

سفر کارلوس کی روش به دبی | سرمربی اسبق تیم ملی بیخ گوش ایران!

کارلوس کی روش گزینه هدایت الریان / گزارش رسانه عربی

مهم ترین گزینه جانشینی کارلوس کی روش کیست!؟

 

منبع: طرفداری

کلیدواژه: تیم ملی ایران کارلوس کی روش کنار گذاشتن مرد پرتغالی روی نیمکت جام جهانی درجه یک یک تیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۱۶۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سبک بسکتبال ایران باید تغییر کند

به گزارش "ورزش سه"، سیامک ویسی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره تغییراتی که قرار است در راس کادرفنی تیم ملی بسکتبال ایران ایجاد شود، توضیح داد: قبل از اینکه جواب این سوال را بدهم، باید اینگونه به موضوع نگاه کنیم که یک‌سری قوانین بازی در تیم ملی ایران ایجاد شده که به مرور زمان ایجاد می‌شود، حالا بازیکن‌های نسل قدیمی‌تر ما در حال خداحافظی و در سن بازنشستگی هستند که در نتیجه آن، یک نسل جوان‌تر جایگزین می‌شوند.

او ادامه داد: اکنون که نسل جوان‌تر ما می‌خواهد کار کند، به نظر من باید دنبال این باشیم که سبک بسکتبال بازی کردن خود را انتخاب کنیم. اینکه ما فقط دنبال این باشیم دو سه سرمربی عوض کنیم عملا نمی‌تواند بازدهی داشته باشد. از نظر من وجود دمیر یا هر مربی خارجی دیگر اتفاق بدی نیست، اما باید ببینیم از حضور او چه چیزی می‌خواهیم و دنبال چه سبکی از بسکتبال هستیم.

کارشناس بسکتبال ایران با تاکید بر اینکه باید سبک بسکتبال بازی کردن تیم ایران تغییر کند، اظهار کرد: سال‌های گذشته که ما حامد حدادی را داشتیم، تیم ما خیلی وابسته به بازیکن بلند و شخص خود حدادی بود. حالا در نبود ایشان، با توجه به تغییر نسل تیم ملی و وجود بازیکنان کوتاه قامت‌تر البته مستعدتر، ما باید سبک بازی جدیدی را برای تیم ملی خود پیدا کنیم. وقتی این‌کار را کنیم، آن زمان می‌توانیم هم مربی خوبی انتخاب کنیم و هم زمان بدهیم که کار کند.

ویسی تصریح کرد: دو نکته مهم وجود دارد که باید به آن‌ها توجه کرد، هرچند که وقتی کمیته فنی تشکیل جلسه می‌دهد، قطعا به این نکات هم توجه کرده‌اند. نکته نخست اینکه ما چه بازیکنایی در اختیار داریم و آن مربی که می‌آید چه نوع سبک بازی دارد. نکته دوم هم اینکه مربی انتخاب شده باید اهداف فدراسیون را دنبال کند و از نظر من قطعا تیم ملی ما با تغییر نسل روبه‌رو است. قطعا مشکلات زیاد خواهد بود و اگر بخواهیم همانطور که ۵ تا ۱۰ سال پیش بازی می‌کردیم پیش برویم، با مشکل روبه‌رو می‌شویم. باید حتما زمان بگذاریم و آن مسائلی که هست را با گذشت زمان حل کنیم، چرا که گذر زمان خیلی مسائل را روشن می‌کند.

کارشناس بسکتبال ایران، در واکنش به تغییرات زیاد سرمربی تیم ملی طی دو سال گذشته، اظهار کرد: یک‌سری انتقادها نسبت به کاری که فدراسیون انجام می‌دهد همیشه وجود دارد. وقتی انتقادات هست قبل از شروع کارها ما باید برنامه‌ریزی مناسبی کنیم و بگوییم که از کجا به کجا می‌رویم. بی‌شک انتقادات زیاد خواهد بود، اما یک‌سری از آن‌ها سازنده است و یک‌سری هم خیلی منطقی نیست. وقتی ما وارد کار می‌شویم اگر برنامه‌ریزی درست باشد انتقادی هم باشد از مثبت‌ها استفاده می‌کنیم و اگر هم غیر منطقی باشد آن‌ها را کنار می‌گذاریم. الان نسبت به یک‌سری انتخاب‌های فدراسیون انتقاد وجود دارد که قطعا شاید دلیل آن وجود ضعف برنامه‌ریزی باشد.

ویسی در پاسخ به این سوال که آیا با مربی خارجی برای تیم ملی موافق است یا مربی داخلی، توضیح داد: این اعتقاد شخصی من است که مربی خارجی اگر بیاید و کسی باشد که نه فقط به تیم ملی بلکه به کل بسکتبال ما کمک کند، از او استقبال می‌شود. یک موضوع دیگر هم که خیلی به آن اعتقاد دارم، این است که آیا بسکتبال ما در سایر جهات هم پیشرفت کرده است یا نه؟ پیشرفت بسکتبال را فقط نتیجه می‌بینیم؟ ما اگر دنبال پیشرفت هستیم بسکتبال ما در همه موارد باید رشد کند. به‌عنوان مثال ما باید در بخش داوری، مربیان، بازیکنان، سخت افزار، امکانات و ... پیشرفت کنیم که به جمیع آن‌ها پیشرفت می‌گویند.

او در پایان تاکید کرد: به نظر من خیلی بهایی به مربیان در رده بزرگسالان داده نشد. اگر مربیان خود را پیشرفت ندهیم نمی‌توانیم مدعی شویم که پیشرفت کرده‌ایم. از نظر من در این شرایط مربی ایرانی می‌توانست بیشتر کمک کند. البته حضور مربی خارجی را هم اتفاق بدی نمی‌دانم، باید بیاید و به او زمان بدهیم. اینکه صرفا به نتیجه فکر و اکتفا کنیم رفتار درستی نیست. در کل اما من احساس می‌کنم که در شرایط فعلی مربی داخلی مناسب باشد. 

دیگر خبرها

  • تصویب یک طرح پژوهشی با موضوع محرک‌های توسعه تکافل در کشور در شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه
  • اسطوره یوونتوس در کلاس درس آلگری (عکس)
  • مالیات و کاهش قیمت طلا علت اعتصاب زرگران اردبیلی
  • تنها باشگاهی که به رئال تبریک نگفت
  • تیم فوتسال زیر ۲۱ سال ناشنوایان عراق در شاهرود اردو زد
  • تاکید کلمبیا به اسرائیل برای برقراری آتش‌بس در غزه
  • سبک بسکتبال ایران باید تغییر کند
  • فرهنگ مقاومت در نسل آینده آمریکا تأثیر گذاشته است
  • در آمریکا چه خبر است؟
  • حوضه خلیج فارس یکی از آلوده‌ترین پهنه‌های آبی در جهان است/ اولویت دیپلماسی زیست‌محیطی خلیج فارس