Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از رویترز این واکسن ساخت روسیه در ابتدا در اختیار پزشکان و سایر کارکنان پزشکی، آموزگاران و مددکاران اجتماعی قرار می‌گیرد، چرا که این افراد بیش از دیگران در معرض تماس با ویروس کرونا هستند.

یک آموزگار مدرسه ابتدایی در مسکو در ساعات اولیه روز شنبه این پیام متنی تلفنی را دریافت کرد: «شما در یک موسسه آموزشی کار می‌کنید و برای دریافت رایگان واکسن کووید-۱۹ در اولویت قرار دارید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه دستور اجرای برنامه واکسیناسیون سراسری داوطلبانه در این کشور را از ابتدای هفته داده است. پوتین گفت روسیه در طول چند روز آینده ۲ میلیون دوز واکسن تولید خواهد کرد.

کیریل دیمیتریف، رئیس بنیاد سرمایه‌گذاری مستقیم روسیه روز جمعه گفت انتظار می‌رود روسیه این ماه حدود ۲ میلیون نفر از مردم این کشور را واکسینه کند.

سرگئی سوبیانان، شهردار مسکو روز جمعه در وب‌سایتش نوشت: «در پنج ساعت نخست ۵۰۰۰ نفر برای واکسن ثبت نام کرده‌اند-  شامل آموزگاران، پزشکان، مددکاران اجتماعی یعنی افرادی که امروز سلامت و جانشان را بیش از دیگران به خطر می‌اندازند.»

میخائیل موراشکو، وزیر بهداشت روسیه قبلا اعلام کرده بود که بیش از ۱۰۰۰۰۰ نفر افراد در معرض خطر بالای عفونت کرونا واکسینه شده‌اند.

مسکو شهری با جمعیت حدود ۱۳ میلیون نفر کانون اصلی شیوع کروناویروس در روسیه بوده است.

سن افرادی که واکسن دریافت می‌کنند تا ۶۰ سال تعیین شده است. افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای معین، زنان باردار و افراد دچار بیماری تنفسی برای در دو هفته گذشته از واکسیناسیون منع شده‌اند.

روسیه دو واکسن کووید-۱۹ تولید کرده است، یکی واکسن اسپوتنیک V که بنیاد سرمایه‌گذاری مستقیم روسیه از آن حمایت می‌کند و دیگری واکسن ساخته‌شده بوسیله انستیتوی وکتور سیبری که کارآمایی‌هایا نهایی آن هنوز کامل نشده است.

دانشمندان درباره سرعت روسیه در تایید واکسن کرونا و شروع واکسیناسیون همگانی با آن پیش از تکمیل کارآزمایی‌های بالینی درباره بی‌خطر بودن و اثربخشی ابراز نگرانی کرده‌اند.

اسپوتنیک V در دو تزریق تجویز می‌شود که دوز دوم ۲۱ روز پس از دوز اول داده می‌شود.

کد خبر 570413 برچسب‌ها كروناويروس روسیه واکسن

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس روسیه واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۱۷۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند

دریافت 81 MB

به گزارش همشهری آنلاین دکتر سید مسعود داوودی، متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی دانشگاه بقیه الله درباره بیماری که ترانه علیدوستی به آن مبتلا شده و بیماری سندرم DREES و درمان آن می‌گوید: DREES یک بیماری حساسیتی تاخیری است که با تغییرات پوستی، تغییرات احشاء داخلی و تغییرات سلول‌های خونی خود را نشان می‌دهد. شایع‌ترین علت بروز این بیماری، حساسیت‌های دارویی به داروهای ضد تشنج و آنتی بیوتیک‌ها هستند.

بیشتر بخوانید:

ترانه علیدوستی به این بیماری مبتلا شده است: سندرم درس (DRESS) | این بیماری چقدر خطرناک است و چگونه درمان می‌شود؟ نام بیماری سخت ترانه علیدوستی اعلام شد | اعلام آخرین وضعیت روند درمان بازیگر سرشناس تماس فوری علی دایی با ترانه علیدوستی | واکنش پدر بازیگر سرشناس به تماس شهریار خبر شوکه کننده درباره ترانه علیدوستی | مادر: برایش دعا کنید

این پزشک می‌افزاید: واکنش‌های دارویی با تاخیر ٢ تا ٨ هفته‌ای اتفاق می‌افتد و علایم بالینی ناشی از آن با ضایعات پوستی کهیر مانند و یا شبیه آبله مرغان بروز کند. همچنین ممکن است درگیری مخاط دهان بروز کند؛ اما از آن مهم تر، گرفتاری غدد لنفاوی به شکل گسترده است و درگیری مخاط داخلی بدن نیز ممکن است با علایمی شبیه به هپاتیت حاد بروز کند. مهم‌ترین اقدام در درمان این بیماری، قطع مصرف داروهای مشکوک و استفاده از کورتون‌های سیستمیک و یا سایر داروهای سرکوب سیستم ایمنی است. در موارد خفیف بیماری بهبود یابنده است. تشخیص زودرس بیماری در درمان آن بسیار موثر است. جزئیات را می‌بینید و می‌شنوید.

کد خبر 847602 برچسب‌ها خبر مهم چهره‌های مشهور بیماری - بیمارستان ترانه علیدوستی

دیگر خبرها

  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی