Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24- طرز تهیه اسنک کوکو سبزی | نکات تهیه کوکو خوشمزه | مواد لازم جهت تهیه کوکو سبزی | طرز تهیه کوکو سبزی | نکات تهیه کوکو سبزی خوشمزه | نکات تهیه کوکو سیب زمینی خوشمزه

طرز تهیه اسنک کوکو سبزی:

مرحله اول:

روی نون تست کمی مایه کوکو سبزی پخش ‌کنید و یه تیکه دیگر نون روی آن قرار دهید . روی نون را کره مالیده و بعد داخل دستگاه ساندویچ ‌ساز که از قبل گرم شده ، حدود ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بذارید تا اسنکها پخته و برشته بشوند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرحله دوم:
درب دستگاه رو ببندید اما درب دستگاه رو فشار ندهید . چند لحظه صبر کنید تا آبی که داخل نون هست ، بخار بشود . بعد کم کم درب دستگاه رو ببندید تا دستگاه آسیب نبیند .
نکـــته اینکه ، مایه کوکو نباید شل باشد ، در صورت شل بودن یک تا دو قاشق غذاخوری آرد سفید اضافه کنید . اگه از برگ تربچه داخل سبزی کوکو استفاده کنید ، کوکوی ترد تری خواهید داشت . زرشک و گردو هم اگر به مایه کوکو اضافه کنید ، طعم عالی به کوکو میدهد . این اسنک با سس فرانسوی یا مایونز بسیار لذیذ می باشد .

مواد لازم جهت تهیه کوکو سبزی:

سبزی ( تره ، جعفری ، شوید ، گشنیز، سیر ) 500 گرم مخلوط زرشک و مغز گردو 1/2 لیوان تخم مرغ 3 عدد  .   بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری شیر 1 قاشق غذاخوری نمک ، فلفل سیاه ، پودر سیر و پودر زنجبیل به مقدار لازم پیشنهاد می شود بخوانید: طرز تهیه کوکو سیب زمینی / طرز تهیه کوکو سیب زمینی قلقلی / طرز تهیه کوکو سیب زمینی خوشمزه

طرز تهیه:

مرحله اول:

سبزی ها را بشویید و بگذارید تا خشک شوند سپس ریز و یکدست خرد کنید ( پیشنهاد میشود سبزی ها را پیش از استفاده در مایه کوکو کمی سرخ کنید تا کوکوی برشته تر و تردتری داشته باشید که کاملا سلیقه‌ای است).

مرحله دوم:

داخل کاسه ای تخم مرغ ها را بشکنید و خوب هم بزنید تا کف کند. یادتون باشد که زائده سفید رنگی که به زرده تخم مرغ چسبیده رو حتما جدا کنید تا کوکو بوی تخم مرغ ندهد .سپس سبزی های خرد شده ، بکینگ پودر ، شیر ، زرشک ، مغز گردو ، نمک و ادویه را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند.

مرحله سوم:

داخل ماهیتابه راغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود سپس مایه کوکو را داخل تابه بریزید و پخش کنید و در تابه را بگذارید ، حرارت را برای چند ثانیه زیاد کنید تا مواد خودشان را بگیرند سپس حرارت را ملایم کنید تا یک روی کوکو سرخ شود ، وقتی یک روی کوکو سرخ  شد کوکو را برگردانید  تا روی دیگر کوکو هم برشته شود.
 

نکته ها :
*استفاده از زرشک و مغز گردو بنابر سلیقه میباشد و اجباری نیست ، حتی میتوانید از یکی از این مواد در کوکو سبزی استفاده نمائید.
 *استفاده از 1 قاشق شیر در انواع کوکو و کتلت باعث میشود مواد انسجام بیشتری داشته باشند و موقع سرخ کردن وا نروند ، استفاده از بکینگ پودر نیز موجب میشود مواد کوکو هنگام سرخ شدن نچسبند یا شل نشوند و پف کوکو نیز بیشتر شود.

نکات مهم  تهیه کوکو:
*کوکو سبزی: اول اینکه باید سبزی بدون آب باشد یعنی اگر از فریزر خارج شده باید بگذارید کامل یخ آن باز شده سپس دانه دانه تخم مرغ را اضافه کنید هم بزنید و ببینید که آیا هنوز مایع شما سفت است یا به شلی ماست شده ؟ به محض اینکه مثل ماست شد از زدن تخم مرغ اضافه خودداری کنید . میتوانید در این مرحله 1 قاشق غذاخوری سر صاف آرد سفید جهت اطمینان خاطرتان به آن اضافه کنید . دوم اینکه روغن باید حسابی داغ باشد و شعله گاز زیاد و مایع کوکو سبزی را یکجا داخل آن ریخته و صاف کرده و بگذارید با همان شعله زیاد بدون گذاشتن درب ظرف به مدت 3-5 دقیقه خودش را از زیر بگیرد و سپس شعله را کمی کم کنید (یعنی متوسط باشد نه خیلی کم )

*کوکو سیب زمینی : در این مورد هم دقت باید کرد که سیب زمینی بعد از رنده شدن آب میاندازد که باید آن را از مواد خارج کرد و تخم مرغ را دانه دانه اضافه کرد و هم زد تا وقتی که مواد را هم زدید و دیدید که از سفتی خارج شده باز میتوانید یک قاشق غذاخوری سر صاف آرد سفید اضافه و کمی هم زده تا خیالتان راحت تر باشد .  دقت کنید که اگر زیاد هم بزنید باز مواد آب میاندازد . دوم اینکه روغن باید حسابی داغ باشد و شعله گاز زیاد و مایه کوکو سیب زمینی را یکجا داخل آن ریخته و صاف کرده و بگذارید با همان شعله زیاد بدون گذاشتن درب ظرف به مدت 3-5 دقیقه خودش را از زیر بگیرد و سپس شعله را کمی کم کنید (یعنی متوسط باشد نه خیلی کم ).
در هر دو دستور باید دقت کنید؛ وقتی میتوانید مواد را برگردانید که وقتی ماهیتابه را تکان میدهید کل مواد با هم در کف ماهیتابه جابجا شوند و این یعنی زیر مواد سرخ شده و یکدست شده است که میتوانید اکنون درب ظرف را گذاشته و زیرش را کم کرده و بگذارید 5 تا 10 دقیقه دیگر بسته به اندازه سرخ شدگی مواد زیر , روی مواد هم کمی خودش را بگیرد سپس آن را برگردانید .

نکته مهم؛  وقتی دارید مثلا کوکوسیب زمینی درست میکنید دستتون رو آغشته به سرکه کنین و به دو طرف کوکو بزنید و در روغن داغ بندازید . مطمئن باشید نه تنها مزه اش تغییر نمیکنه بلکه نصف روغنی که همیشه مصرف میکردید هم صرفه جویی میشود . اگر هم میخواهید همبرگر یا کتلت شما آبدار بشود دو طرفش رو با آب آغشته کنید.

طرز تهیه کوکو سبزی قارچ و زرشک

مواد لازم:

تخم مرغ 4 عدد نمک، فلفل، زردچوبه  به مقدار دلخواه سبزی کوکو 4 پیمانه دارچین  به مقدار لازم قارچ ریز خرد شده یک پیمانه زرشک تازه نصف پیمانه

طرز تهیه:

مرحله اول:

تخم مرغ ها رو جدا میزنم. سبزی کوکو ( حتما داخلش سیر یا ساقه سیر داشته باشه ) ، قارچ ریز خرد شده، زرشک تازه، نمک، فلفل، زردچوبه وکمی دارچین رو مخلوط و بعد از اضافه کردن تخم مرغ ها، خوب مایه کوکو رو میزنم تا  یکدست بشه.

مرحله دوم:
نهایتا روی حرارت متوسط، سرخ و بعد با مخلفات دلخواه سرو می‌کنم.

امیدواریم مطلب طرز تهیه کوکو سبزی برایتان مفید باشد.

پیشنهاد می شود بخوانید:طرز تهیه کوکو سبزی / ریزه کاریهایی از سبزی کوکو که خانمها باید بدانند

منبع: ساعت24

کلیدواژه: سئوی سایت تهیه کوکو سیب زمینی طرز تهیه کوکو سبزی قاشق غذاخوری اضافه کنید مایه کوکو سبزی کوکو هم بزنید تخم مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۱۸۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک گردش خوشمزه در نصف‌جهان

ایران از جمله سرزمین‌هایی است که به‌دلیل وسعت زیاد و تنوع اقلیمی، طعم‌ها و سبک‌های غذایی مختلفی در خود جای داده و اصفهان نیز از این موضوع مستثنی نیست؛ توصیف طعم بی‌نظیر غذاهای نصف‌جهان در متن نمی‌گنجد و باید حتماً آن را امتحان کرده باشی تا بفهمی هنر نصف جهان، تنها در آثار تاریخی‌ خلاصه نمی‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، هنر، صنایع دستی و حتی غذاهای مخصوص هر منطقه، قسمتی جدایی ناپذیر از شناسنامه آن‌جاست و اصفهان هم به عنوان پایتخت فرهنگ و تمدن ایران اسلامی در شناسنامه خود دارای نمادهای متنوعی است که غذاهای سنتی، یکی از مهم‌ترین آن‌ها است؛ غذاهایی مانند گوشت و لوبیا، گوشت و نخود، بریان، ماش و قمری، خورش ماست از غذاهای سنتی اصفهان به حساب می‌آید که امروزه به علل مختلف کمتر به آن توجه می‌شود در حالی که هر کدام از آن‌ها برای بدن بسیار مفید بودند و البته که نباید از طعم لذیذ آن‌ها غافل شد.

با توجه به نوع جغرافیا و اقلیم شهر اصفهان، گوشت و حبوبات جز اصلی غذاها به حساب می‌آمد و در سفره مردمان این شهر جای داشت؛ سفره‌های رنگینی که بعدها جای خود را به فست‌فود دادند؛ توصیف طعم بی نظیر آش‌ها و ترکیب‌هایی مانند دوغ و گوشفیل اصفهان، در متن نمی‌گنجد و باید حتماً آن را امتحان کرده باشی تا بفهمی هنر نصف جهان، تنها در آثار تاریخی‌اش خلاصه نمی‌شود بلکه هنر آشپزی از گذشته‌های دور تا کنون در آن وجود داشته است.

با توجه به همین موضوع سیدعلیرضا شورشینی، استاد تاریخ و اصفهان‌شناس با بیان اینکه اولین لازمه انسان از زمانی که به وجود آمده است، غذاست که در طول زمان، تحولات زیادی در آن و عادات غذایی ایجاد شده است، اظهار می‌کند: در اصفهان غذاهای مختلفی داشته‌ایم و در این راستا نیاکان ما به دو نوع غذا توجه بیشتری داشتند یکی غذاهایی که به‌صورت آبگوشتی و دیگری خوراکی‌هایی که به‌صورت حلیم بوده‌اند؛ البته ترکیب‌هایی مثل دوغ و گوشفیل که در فقط اصفهان وجود دارد برای مردم شهرهای دیگر نیز بسیار جذاب است و در این راستا اصفهانی‌ها معتقدند که در ترکیب دوغ و گوشفیل، یک عضو دارای مزاج سرد و دیگری دارای مزاج گرم است که با هم همپوشانی دارند؛ این ترکیب از گذشته‌های دور متداول بوده و جز خوراکی‌های ویژه اصفهان به حساب می‌آمده است.

عادات غذایی هر منطقه، مختص به شرایط فرهنگی و اقلیمی همان منطقه است

وی ادامه می‌دهد: به‌صورت کلی در هر شهر و اجتماع، متناسب با داشته‌ها و محصولات آن، عادات غذایی متفاوتی وجود داشته و می‌توان گفت عادات غذایی هر منطقه، تقریباً با جغرافیا و محصولات آن منطقه ارتباط مستقیم دارد، به‌عنوان مثال در شمال کشور، عادات غذایی بیشتر با سبزیجات عجین شده‌است؛ مانند باقالاقاتق، اناربیج؛ در جنوب ایران نیز غذاهای دریایی مثل ماهی شکم پر و ماهی کبابی وجود دارد که نوع ماهی و طبخ آن متنوع است.

این استاد تاریخ و اصفهان‌شناس با اشاره به غذاهای مرکز کشور نیز می‌گوید: غذاها در مرکز ایران، سرشار از حبوبات و گوشت است که به‌عنوان غذاهای کامل در سفره مردم کویری، مخصوصاً اصفهان وجود داشته است؛ بیشترین محصولات اصفهان، حبوباتی مانند نخود، لوبیا، عدس و ماش بوده که در غذاها استفاده می‌کردند و سرشار از مواد مغذی بوده است، البته که این توضیحات را نمی‌توان امروز را ملاک قرار داد؛ چرا که محصولاتی در سبد غذایی افراد قرار می‌گیرد که اصلاً بومی ایران نیستند در حالی که در گذشته، محصولات تولیدی سهم بیشتری در سبد غذایی افراد داشت.

شورشینی با تاکید بر اینکه در سلامتی و بحث اقلیمی، تأثیر غذا، زیاد است، ادامه می‌دهد: برخی مناطق غذای تند می‌خورند که برگرفته از عادات غذایی، آب و هوا و شرایط اقلیمی آن است؛ در برخی مناطق، شیرینی به وفور دیده می‌شود که یکی از این شهرها اصفهان است؛ شیرینی‌هایی که یا به‌صورت شکر یا شهد و شیره خرما و موارد اینچنینی استفاده می‌شدند.

وی می‌گوید: مثلاً وقتی غذایی مانند مرغ و آلوچه یا گوشت و آلوچه، درست می‌کنیم، مقداری شکر یا شیره به آن اضافه می‌کنیم؛ دلمه برگ مو از غذاهایی است که در مناطق مختلف، طعم متنوعی دارد اما در اصفهان همراه با شکر یا آبلیمو شکر استفاده می‌شود.

این استاد تاریخ یادآوری می‌کند: در اصفهان غذاهای مختلفی داریم که معروف‌ترین آن‌ها که در بیشتر رستوران‌ها یافت می‌شود، بریان و خورش ماست است؛ البته غذاهایی مثل گوشت و لوبیا و ماش‌قمری، قیمه ریزه نخودچی با ترشی که پای ثابت قدیمی‌ها در حمام بوده نیز از غذاهای سنتی اصفهان است.

بریان، غذایی که با تاریخ دیرینه اصفهان گره خورده است

وی می‌افزاید: بریان اصفهان از غذاهای بسیار خوشمزه است و طالبان خود را دارد که از دوره صفوی نشانی از این غذا وجود دارد، اما طبخ آن اندکی متفاوت‌تر بوده است؛ وقتی که به سفرنامه‌هایی مثل شاردن یا طباخ شاه عباس اول که رساله‌ای با نام «ماده الحیوه» درباره غذاها دارد؛ می‌بینیم که از این غذای خوشمزه و طرز طبخ آن سخن گفته که دقیق‌ترین آن متعلق به میرزا حسین خان تحویلدار اصفهانی در دوره قاجار به دست ما می‌دهد.

این استاد تاریخ و اصفهان‌شناس اظهار می‌کند: در گذشته در زمین، تنوری ایجاد می‌کردند و در انتهای آن ظرف آبی می‌گذاشتند که از قبل آماده می‌شد و روی آن آبجوش بود؛ سپس مواد گوسفند که از قبل مواردی مثل نمک به آن به آن اضافه کرده بودند را داخل تنور آویزان می‌کردند و شب تا صبح در آن را می‌بستند و گوشت را به طباخی‌ها و آب آن را برای طبخ حلیم استفاده می‌کردند.

سورشینی تصریح می‌کند: میرزا حسین خان تحویلدار اشاره می‌کند که گوشت را در کارخانه‌های می‌پختند و به بریانی‌ها می‌فروختند؛ لذا اگر کسی دخل و تصرفی در آن انجام ندهد، هیچ غذایی برتر از آن نخواهد؛ همچنین آن را حد فاصل کباب و آبگوشت است می‌داند چون هم پخته می‌شود و هم روی آتش، بریان می‌شود؛ متأسفانه بیشتر افرادی که به اصفهان می‌آیند، نام آن را به اشتباه «بریانی‌» می‌گویند در حالی که محل پخت آن بریانی نام دارد.

این استاد تاریخ با بیان اینکه در گذشته، خورش ماست، یک غذای اعیانی بوده که با نان استفاده می‌شده، می‌گوید:: قدمت این غذا نیز به زمان قاجار بر می‌گردد اما اشاره‌هایی نیز وجود دارد که در دوران صفویه هم از آن نام برده شده است؛ یکی از سفرنامه نویسان عنوان می‌کند که در ضیافتی که برایش ترتیب داده بودند، چیزی شبیه حلیم و با رنگ زرد و بسیار خوشمزه بوده که اسمش را نمی‌دانسته است.

وی ادامه داد: این غذا، بسیار مقوی است و در خورش ماستی که به صورت اصیل پخته می‌شود از گوشت گردن، ماست کیسه انداخته، زعفران دم کرده، شکر و تخم مرغ استفاده می‌شود؛ همچنین تقریباً یکی از پایه‌های مهمانی‌های ما و در گذشته، غذای اغنیا بوده است.

بیایید به فرهنگ دیرینه خود بازگردیم!

شورشینی در پاسخ به این سوال که غذاهای اصفهان گران است یا ارزان، بیان می‌کند: ما هم غذاهای گران و هم غذای ارزان داریم که اصولاً به سمت گرانی می‌روند، زیرا گوشت، به دلیل تعدد تعداد دامداری در اصفهان، در کنار حبوبات ماده اولیه و وجه قالب آن است.

وی با اشاره به اینکه امروزه دچار تغییرات فرهنگی شده‌ایم زیرا غذا هم به عادات فرهنگی و اقلیم برمی‌گردد، ادامه داد: مادران ما این غذاهای سالم را درست می‌کردند و بچه‌ها از نظر بنیه، قوی بودند؛ امروزه شاهد تغییر ذائقه به غذاهایی که ارزش غذایی زیادی ندارند و در فرهنگ غذایی ما جایی ندارد هستیم؛ مانند غذاهایی که ادویه دارند تا آن‌ها را مطلوب‌تر کنند اما اگر به سمت عادات سنتی برویم تا حد زیادی می‌توانیم از بیماری جلوگیری کنیم؛ در واقع تغییرات فرهنگی و تحت تأثیر قرار گرفتن فرهنگ تغذیه ما، باعث شده غذاهایی مثل فست‌فود داشته باشیم که قبلاً نبوده‌اند و قدمت زیادی هم ندارند.

این استاد تاریخ بیان کرد: متأسفانه فرزندان ما با فرهنگ غذایی نیاکان خود آشنایی کمی دارند و چیزی از آن نمی‌دانند زیرا عادات و ذائقه غذایی ما درحال تغییر است؛ امیدواریم بتوانیم آن را باز احیا کرده و ذائقه خودمان و فرزندانمان را به آنچه مفید طبع ماست برگردانیم.

غذای سنتی اصفهان، بریان یا بریانی؟

هادی قدرتی، فعال حوزه اصفهان‌شناسی نیز با اشاره غذاهای سنتی اصفهان اظهار می‌کند: اسم غذای سنتی اصفهان بریان و به محل توزیع آن، بریانی گفته می‌شود؛ وقتی در شهر و این فصل زیبا که اردیبهشت آن معروفیت خاصی دارد قدم می‌زنیم، بازارچه‌هایی مثل حاج محمدجعفر را می‌بینیم که یکی از کبابی‌های خوب اصفهان در آنجاست؛ در محله بیدآباد، زیر بازارچه می‌توان کباب مشت زردکی خوشمزه‌ای خورد که شیرینی خاصی دارد و متأسفانه بسیاری از اصفهانی‌ها دیگر آن را نمی‌پزند.

وی ادامه می‌دهد: سمت میدان نقش جهان نیز می‌توان برخی غذاهای سنتی اصفهان مثل گوشت و نخودآب، گوشت و لوبیا، دیزی که البته تهران هم دارد، یافت.

این فعال حوزه اصفهان‌شناسی ضمن اشاره به وجه تشابه نام گوشت و لوبیا در کاشان و اصفهان و مواد اولیه متفاوت آن دو ادامه می‌دهد: در مکان‌های سنتی پخت غذا که حالت قهوه خانه قدیم دارند، کوبیدن آبگوشت، آداب دارد؛ مثلاً چربی را جدا می‌کنند و بعد اضافه می‌کنند.

وی تشریح کرد: در اصفهان مغازه کوچکی به سمت مسجد سید وجود دارد که اصفهانی‌های قدیم در آن بریان می‌خورند؛ همچنین در میدان کهنه هم چنین مکان‌هایی وجود دارد؛ به طور کلی، این موارد باعث می‌شود نوعی گردشگری به نام گردشگری غذا داشته باشیم که گردشگران علاقه زیادی به آن دارند.

قدرتی با تاکید بر اینکه امروزه پخت غذا راحت‌تر شده اما انرژی و حس خوبی که باید با خود داشته باشد کمرنگ شده است، یادآوری می‌کند: قبل‌تر از نظر جسمانی نیز پخت برخی غذاها و خوراکی‌ها به انرژی و نیروی زیادی نیاز داشت؛ در گردشگری غذا، وقتی موردی مثل خورش ماست که به عنوان یک دسر مصرف می‌شود به مهمان معرفی می‌کنیم، تعجب می‌کنند زیرا وقتی اسم ماست را می‌شنوند پشیمان می‌شوند که چطور غذایی می‌تواند با ماست درست شده باشد در حالی که تنها نام آن چنین است و مواد متفاوتی دارد.

به گزارش ایمنا، غذا جزو میراث ناملموس هر شهر به حساب می‌آید و البته که در بسیاری از کشورها، گردشگری غذا به‌عنوان یکی از انواع گردشگری به شمار می‌آید؛ این بحث باید در اصفهان به‌عنوان یک شهر گردشگر پذیر باید مورد توجه قرار گرفته و فرهنگ غذایی غنی آن برای همگان در دسترس قرار گیرد.


کد خبر 747709

دیگر خبرها

  • ۸ نفر از اعضای یک خانواده با قارچ مسموم شدند
  • یک سفر خبری خوشمزه!
  • یک گردش خوشمزه در نصف‌جهان
  • ماکودا ؛ پیشنهادی جذاب، لذیذ و خوشمزه
  • طرز تهیه کباب ترش تابه‌ای، یک غذای فوق‌العاده خوشمزه
  • طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی + مواد لازم و نکات کلیدی آموزشی
  • طرز تهیه مربای توت فرنگی خوش‌رنگ و لذیذ به شیوه خاله‌ها!
  • طرح تشدید کنترل کیفی آب آشامیدنی اهواز عملیاتی می‌شود
  • آب نمی‌خورید؟؛ این ۸ سبزی را بخورید
  • بادمجان شکم‌پر را با این روش خوشمزه درست کنید