Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مدیرکل بهزیستی استان کرمان با بیان اینکه خلاء قانونی برای پیشگیری از معلولیت‌های مادرزادی نداریم گفت: اما در اجرای قانون مشکلاتی وجود دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان ، عباس صادق‌زاده شامگاه گذشته در جمع خبرنگاران با بیان اینکه راه پیشگیری از معلولیت‌های مادرزادی آگاهسازی جامعه است اظهار داشت: افتخار مردم کرمان و همت نمایندگان استان است که قانون برای پیشگیری از معلولیت‌های مادرزادی را به تصویب رساندند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه خلاء قانونی برای پیشگیری از معلولیت‌های مادرزادی نداریم اما در اجرا مشکلاتی وجود دارد گفت: دولت هزینه آزمایشات ژنتیک بدو ازدواج را پرداخت می‌کند و باری بر دوش خانواده‌ها نیست.

مدیرکل بهزیستی استان کرمان با بیان اینکه سالانه 35 تا 40 هزار معلول ژنتیکی در کشور داریم که از این تعداد حدود چهار هزار نفر معلول ژنتیکی در استان کرمان متولد می‌شود افزود: در بستر فرهنگسازی و عزم عمومی می‌توانیم قانون را اجرایی کنیم.

وی با اشاره به اینکه مدت‌ها خلاء قانونی را بهانه می‌کردیم تا اینکه اسفند 96 این قانون به تصویب رسید و فروردین 97 دولت به دستگاه‌ها این قانون را ابلاغ کرد ادامه داد: بعد از اجرایی شدن قانون تفاوت زیادی در بروز معلولیت‌ها ایجاد نشده است.

صادق‌زاده با اشاره به اینکه پیام قانون است که آحاد جامعه باید کمک کنند تا زندگی راحت و مستقل برای معلولان ایجاد شود گفت: 12 هزار میلیارد تومان نیز برای اجرای این قانون اعتبار اختصاص داده شد اما فقط ده درصد از این مبلغ تخصیص داده شد که با این مبلغ جزئی هیچ کاری نمی‌توان کرد.

وی با بیان اینکه مناسب سازی محیط یک مسیر اصلی است برای اینکه از توانمندی معلولان استفاده کنیم ادامه داد: وقتی معلول ما نتواند به جامعه وارد شود چگونه می‌تواند توانمندی خود را به نمایش بگذارد؟

مدیرکل بهزیستی استان کرمان گفت: شهرداری کرمان اقدامات قابل تقدیری انجام داده با این وجود هنوز هم خیلی از اماکن عمومی و معابر شهری برای ورود معلولان مناسب نیست.

وی با اشاره به اینکه در استان کرمان در سال 98 فقط برای شش نفر از معلولان توانستیم در بستر قانون ایجاد اشتغال کنیم افزود: قانون 3 درصد سهم اشتغال معلولان بسیار حد پایینی را در نظر گرفته و باید این سهمیه ارتقا پیدا کند.

صادق‌زاده با اشاره به اینکه از نمایندگان مجلس درخواست داریم که قانون سه درصد اشتغال معلولان را حداقل به 10 درصد افزایش دهند گفت: بخش خصوصی نیز اگر چه تکلیف قانونی ندارد اما وظیفه دارد که در به‌کارگیری افراد برابر مسئولیت‌های اجتماعی از معلولان نیرو بگیرد.

وی با بیان اینکه پرداخت حق بیمه سهم کارفرما در به‌کارگیری معلولان توسط بهزیستی متقبل شده است که مشوق خوبی است افزود: متقاضی پشت نوبتی دریافت ویلچر معمولی در استان کرمان نداریم.

مدیرکل بهزیستی استان کرمان ادامه داد: بعضی از معلولان درخواست ویلچر برقی دارند که متأسفانه قیمت آن از 15 میلیون تومان به 50 میلیون تومان افزایش پیدا کرده است و تهیه آن با این اعتبارات امکان پذیر نیست.

وی با بیان اینکه هزینه درمان معلولان بسیار زیاد است گفت: از سال گذشته با قرارداد با بنیاد برکت تعداد زیادی از معلولان استان مشمول بیمه تکمیلی شدند و قرار است در سال آینده به دو برابر افزایش پیدا کند.

صادق‌زاده با اشاره به اینکه در استان کرمان تاکنون 9 هزار واحد مسکونی برای مددجویان بهزیستی ساخته و تحویل داده شده است گفت: از این تعداد 6 هزار و 300 واحد مسکونی مربوط به معلولان بوده که 80 درصد از مجموع واحدهای مسکونی بهزیستی تاکنون واگذار شده است.

وی با بیان اینکه بهزیستی استان کرمان در رتبه اول مسکن کشور است و تمام اعتبارات مربوط به مسکن مددجویان بهزیستی جذب شده است افزود: در یک مقطع سهمیه بنزین برای مددجویان و در دوره قبل داشتیم اما در این سری اصلاً سهمیه‌ای اختصاص داده نشده و البته شامل هیچ گروه خاصی نمی‌شود.

مشکلات معلولان لنگ بی‌تدبیری مسئولان/ فضای شهری کرمان برای توانخواهان مناسب سازی نشده است مشکلات معلولان قزوینی تمامی ندارد؛ مناسب‌سازی حق از دست رفته معلولان

مدیرکل بهزیستی استان کرمان با اشاره به اینکه آموزش و پرورش استثنایی متولی دانش آموزان دارای معلولیت است گفت: ما هم در تهیه نوشت افزار و وسایل آموزشی این دانش آموزان کمک می‌کنیم.

وی با بیان اینکه شهریه تمام دانشجویان دارای معلولیت توسط بهزیستی پرداخت می‌شود و تا مقطع دکترا نیز حمایت می‌شود و هیچ مشکلی از این بابت نیست افزود: هیچ دانشگاهی نمی‌تواند دانشجوی دارای معلولیت را از انتخاب واحد دانشجویی که شهریه‌اش پرداخت نشده جلوگیری کند و منع قانونی دارد.

انتهای پیام/511/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان کرمان استان کرمان پیشگیری از معلولیت های مادرزادی برای پیشگیری از معلولیت مدیرکل بهزیستی استان کرمان استان کرمان خلاء قانونی صادق زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۱۹۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) در لایحه حجاب و عفاف تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید به فراجا وصل شوند

بانکی‌پور، نماینده مجلس در خصوص لایحه حجاب و عفاف گفت که تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید وصل به فراجا شوند.

به گزارش «انتخاب»؛ بخش‌هایی از اظهارات وی به شرح زیر است:

راه حل فرهنگی ما در این لایحه بلند مدت و راه حل‌های اقتصادی ما راه حل‌های کمکی میان مدت هستند.

مجازات‌ها را طبقه بندی کردیم. اخرین طبقه عابر یا فردی که در فضای مجازی کشف حجاب کرده است ان هم به صورت جریمه.

برای کسی که کشف حجاب کرده بار اول یک میلیون و نیم جریمه معلق نوشته می‌شود.

اگر مجددا تصویر وی در دوربین‌ها دیده شد جریمه دوم ۳ میلیون تومان می‌شود بعلاوه یک و نیم میلیون میشود بنابراین ۴ میلیون و نیم برایش نوشته میشود که بعد از سه هفته باید پرداخت شود.

برای اینکه هویت فرد به طور کامل شناسایی شود تمام دوربین‌های فروشگاه‌ها و ادارات لینک به فراجا می‌شود.

در قانون حجاب و عفاف گفتیم تمام دستگاه‌های دولتی و خصوصی باید دوربین‌های خود را در اختیار فراجا قرار دهند.

در این لایحه، وزارت‌های صمت و اقتصاد و شهرداری‌ها بیشترین وظیفه را بر عهده دارند.

مالیات‌های محصولات حجاب باید صفر شود و وزارت اقتصاد هم تسهیلات بدهد.

شهرداری‌ها را موظف کردیم ۲۰ تا ۳۰ درصد بوستان‌ها را به بوستان‌های اختصاصی بانوان تبدیل کنند.

مجازات تعریف کرده ایم و ضمانت اجرا‌ها بسیار بالاست.

کتاب‌های درسی در تمام مقاطع باید اصلاح شود.

گشت ارشاد یا طرح نور الان طبق همان قانون سابق اجرا می‌شود، به محض اینکه این لایحه عفاف و حجاب اجرا شود دست پلیس خیلی باز می‌شود.

الان حداکثر ۱۰ درصد جامعه بی حجاب یا بد پوشش است که با اجرای این قانون به کمتر از یک درصد کاهش پیدا می‌کند، چون بخش زیادی از این‌ها معاند نیستند بلکه جوگیر و... بوده اند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • دوربرگردان دردسرساز در شهر رشت
  • زیرساخت، فرهنگ، قانون؛ عوامل کاهش تصادفات
  • برخورد قانونی با سوءاستفاده کنندگان از قانون معافیت سربازی
  • برخورد قانونی با سوء استفاده کنندگان از قانون معافیت سربازی
  • ابراهیم رئیسی یک ماده قانونی را برای اجرا ابلاغ کرد+ جزئیات
  • قانون جدید صدور حکم تخلیه مستاجر سال ۱۴۰۳
  • (ویدئو) در لایحه حجاب و عفاف تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید به فراجا وصل شوند
  • بند قانون جوانی جمعیت به دلیل کمبود ماما اجرا نمی شود
  • ۸۹۰ ورزشکار معلول زنجانی در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت می‌کنند
  • اجرا نشدن کامل طرح مسکن ملی و جوانی جمعیت در سبزوار