Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-04@10:08:23 GMT

استان یزد نیازمند 4درصد انسولین کشور!

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۲۰۳۱۵

استان یزد نیازمند 4درصد انسولین کشور!

معاون غذاو دارو دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: این روزها کمبود انسولین یک مسئله کشوری است که یک دلیل آن به عدم تامین ارز انسولین وارداتی و روش های توزیع آن برمی گردد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدحسین مصدق معاون غذاو دارو دانشگاه علوم پزشکی یزد در مصاحبه با خبرنگار یزدرسا، در خصوص کمبود انسولین در یزد اظهار کرد: این روزها کمبود انسولین یک مسئله کشوری است که یک دلیل آن به عدم تامین ارز انسولین وارداتی و روش های توزیع آن برمی گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بزرگترین سرمایه گذاری در تولید دارو بعد از انقلاب اسلامی بر روی انسولین انجام شده است افزود: جایگزینی توزیع انسولین تولید داخل با انسولین وارداتی هم مشکلاتی ایجاد کرده است و در استان یزد که جزو استان های اول در زمینه بیماران دیابتی است این مشکلات ملموس تر است.

مصدق ابراز کرد: هر موقع که تعداد محدودتری انسولین به استان اختصاص یابد به ناچار برای کنترل توزیع، این تعداد در اختیار داروخانه های شبانه روزی قرار می گیرد و در شهرهایی مثل بهاباد که داروخانه شبانه روزی ندارند، داروخانه ای مشخصی برای توزیع انسولین در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به حضور نمایندگان تولیدکننده انسولین کشور در یزد گفت: با قولی که سازندگان انسولین داده اند امیدواریم تولید به حد بالایی برسید که مشکلی در خصوص انسولین نداشته باشیم و بنده و مسئولان استان علیرغم اینکه در حال پیگیری و مکاتبه به وزارتخانه برای رفع مشکل انسولین هستیم شرمنده همشهریان و بیماران دیابتی هم نباشیم.

معاون غذاو دارو دانشگاه علوم پزشکی یزد با بیان اینکه برای دریافت انسولین نیازی به مدرک خاصی نیست عنوان کرد: کسانی که نیازمند انسولین هستند برای اولین مزتبه با نسخه متخصص و مراحل بعدی با نسخه پزشک عمومی هم می توانند انسولین را دریافت کنند و تنها اطلاعات بیمار در «سامانه پیتک» ثبت می شود.

مصدق ثبت در سامانه را هم یک تصمیم کشوری عنوان کرد و افزود: در آینده این اتفاق برای همه داروها خواهد افتاد تا مشخص شود چه میزان دارو در منزل شخص وجود دارد که به اصطلاح پرتال دارویی گفته می شود و دلیل این پایش هم قاچاق معکوس انسولین است.

معاون غذاو دارو دانشگاه علوم پزشکی یزد با بیان اینکه با ثبت در سامانه اطلاعات جامعی در خصوص وضعیت بیماران دیابتی هم به دست می آید و سهمیه استان اتوماتیک ارسال می شود گفت: زمانی باید سهمیه 1.5 درصدی استان را به سختی و تلاش به 4درصد افزایش می دادیم چراکه باور این موضوع که استان یزد با یک درصد جمعیت کشور نیازمند 4درصد انسولین کشور باشد برای وزارت خانه سخت بود!

انتهای پیام/س*

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۲۰۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنجیره تولید دارو در البرز باید توسعه یابد

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن کوشش تبار در حاشیه رونمایی از داروی بوپرنورفین در حاشیه برگزاری نمایشگاه بین المللی ایران اکسپو ۲۰۲۴ که با حضور استاندار البرز برگزار شد، با اشاره به وضعیت مطلوب علمی و فناوری استان البرز گفت: نگاه استاندار البرز به بحث تولید دارو، نگاهی نرم‌افزاری بوده و این اتفاق خوبی است که در استان البرز رخ داده است.

وی مطرح کرد: استان البرز با راهبری بخش دارو و دیگر زمینه‌های این حوزه وضعیت مطلوبی دارد و توانسته جایگاه خود را در زنجیره دارو پیدا کند. این استان همچنین می‌تواند در بحث تولید دارو در منطقه نیز نقش‌آفرینی کند. دارو موضوعی است که می‌تواند زمینه ساز فعالیت فرا قاره‌ای باشد.

معاون امور اقتصادی وزیر کشور عنوان کرد: این موضوع نقش‌آفرینی البرز را نیز به نمایش گذاشته که در نمایشگاه ایران اکسپو نیز مشهود است و استقبال و نظر ویژه بازدیدکنندگان از غرفه‌های استان گواه این ادعاست. توسعه زنجیره تولید دارو در البرز علاوه بر ایجاد اشتغال می‌تواند منافع دیگری نیز نصیب استان و کشور کند و این زنجیره نه تنها نباید منقطع شود بلکه باید توسعه پیدا کند.

این محصول در اندیکاسیون‌های ضد درد و ترک اعتیاد کاربرد دارد و در دو دوز ۱۰۰ و ۳۰۰ تولید می‌شود. با توجه به اینکه بیماران سرطانی و افراد درگیر اعتیاد با دردهای مزمن به صورت مداوم دست و پنجه نرم می‌کنند، این دارو با تکنولوژی هوشمند خود به صورت خودکار و به مدت یک ماه در بدن بیمار به کاهش درد کمک می‌کند.

کد خبر 6094679

دیگر خبرها

  • توزیع وارفارین در داروخانه‌های منتخب
  • توزیع محموله‌های بزرگ وارفارین در بازار
  • دغدغه بیماران قلبی؛ کمبود وارفارین داریم؟
  • توزیع داروی افسردگی ترازدون پس از تایید سلامت محموله‌های وارداتی جهت رفع کمبود
  • کمبود وارفارین نداریم/ توزیع در داروخانه‌های منتخب
  • داروخانه در توزیع اینترنتی دارو مسوول است
  • زنجیره تولید دارو در البرز باید توسعه یابد
  • تجربه تلخ بیماران از نسخه الکترونیکی
  • انسولین در داروخانه های هشتگرد به اندازه کافی موجود است
  • انسولین در داروخانه های هشتگرد به اندازه کافی موجود است