Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@18:10:53 GMT

بودجه خراسان رضوی به صورت قطره‌چکانی دیده شده است

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۲۱۲۳۳

بودجه خراسان رضوی به صورت قطره‌چکانی دیده شده است

ایسنا/خراسان رضوی نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی گفت: بودجه اختصاص داده شده به خراسان رضوی به خصوص در بخش‌های عمرانی و فرهنگی نیاز به اصلاحات زیادی دارد، در واقع به بودجه خراسان رضوی به صورت قطره‌چکانی نگاه کرده‌اند.

حجت‌الاسلام جواد نیک‌بین در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص سهم خراسان رضوی در بودجه ۱۴۰۰، اظهار کرد: بودجه اختصاص داده شده به خراسان رضوی به خصوص در بخش‌های عمرانی و فرهنگی نیاز به اصلاحات زیادی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امور مساجد خراسان رضوی در این بودجه دیده نشده، در حالی که به امور مساجد تهران کاملا توجه شده است.

وی افزود: همچنین حاشیه شهر مشهد چندان مورد توجه قرار نگرفته است. این بدین معنا است که هیچ اقدام کارشناسی روی بودجه انجام نشده است. نسبت به موضوعات زیربنایی، عمرانی و راه‌های مواصلاتی استان بودجه لازم دیده نشده و به بودجه خراسان رضوی به صورت قطره‌چکانی نگاه کرده‌اند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: قرار است در پنجشنبه هفته جاری نمایندگان خراسان رضوی در مجلس شورای اسلامی، جلسه‌ای بگذارند تا تصمیمی واحد برای خراسان رضوی بگیریم.

نیک‌بین با بیان اینکه بودجه برخی از بخش‌ها ۷۰ تا ۸۰ درصد افزایش یافته، در حالی که مشخص است این‌ عدد و رقم‌ها محقق نخواهد شد، افزود: این افزایش بودجه به این معنی است که نمی‌خواهیم بودجه تخصیص داده شده محقق شود. بودجه‌ای برای این بخش‌ها در نظر گرفته‌ شده، زیرا قطعا تخصیص نخواهد یافت. پس با این وجود چرا نباید به این بخش‌ها بودجه واقعی اختصاص داده شود؟

نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: وقتی دولت بدون منابع بودجه را افزایش می‌دهد، توقعی برای مردم از دولت بعدی ایجاد می‌کند، دولت بعدی نیز نمی‌تواند این بودجه را محقق کند، در نتیجه نارضایتی ایجاد می‌شود. 

وی تصریح کرد: تخصیص بودجه به این شکل نیست که باید نسبت به سال گذشته حتما افزایش داشته باشد. در بسیاری از بخش‌ها بودجه باید کاهش یابد. تخصیص بودجه یعنی ثروت میان نهاده‌ها و مراکز مختلف به صورت عادلانه توزیع شود. طبیعتا در بخش بهداشت و درمان بودجه باید افزایش یابد، اما در برخی بخش‌ها بیش از ۱۰۰ درصد افزایش داشته است. توزیع عادلانه یعنی در برخی بخش‌ها بودجه افزایش و در برخی دیگر کاهش یابد. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی لایحه بودجه 1400 خراسان رضوي مجلس شورای اسلامی خراسان رضوی بخش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۲۱۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴ هزار میلیارد تومان

اعتبارات حوزه رسانه در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ نسبت به قانون سال ۱۴۰۲، ۵۹ درصد افزایش یافته است. این درحالی است که از مجموع اعتبارات حوزه رسانه در سال ۱۴۰۳، حدود ۹۸ درصد به سازمان صدا و سیما اختصاص یافته است.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، لایحه بودجه سال ۱۴۰۳، به عنوان نخستین قانون بودجه که براساس برنامه هفتم پیشرفت کشور تنظیم شده است، حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان را از محل بودجه عمومی برای دستگاه‌های رسانه‌ای در نظر گرفته است. اعتبارات پیش بینی شده برای این دستگاه‌ها به شرح زیر است:


۱. حدود ۲۴.۰۰۰ میلیارد تومان برای سازمان صدا و سیما (جاری، عمرانی، متفرقه)،
۲. حدود ۳۷۳ میلیارد تومان برای خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) (جاری، عمرانی)،
۳. حدود ۸۱ میلیارد تومان برای خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)،
۴. حدود ۲۲ میلیارد تومان برای شورای نظارت بر صدا و سیما،
۵. حدود ۲۰ میلیارد تومان برای خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا)،
۶. حدود ۱۹ میلیارد تومان برای خبرگزاری خانه ملت.

گفتنی است در لایحه بودجه ۱۴۰۳، مبلغ ۶.۶۰۰ میلیارد تومان به عنوان درآمد اختصاصی برای صدا و سیما برآورد شده که با احتساب این مبلغ مجموع اعتبارات (ردیف ۲۸۳۵۰۰، متفرقه و اختصاصی)، پیش بینی شده برای این سازمان معادل ۳۱.۰۰۰ میلیارد تومان می‌باشد. همچنین مبلغ ۸۳ میلیارد تومان به عنوان درآمد اختصاصی برای خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) پیش بینی شده که با احتساب این مبلغ مجموع اعتبارات (ردیف ۲۸۲۵۰۰ و اختصاصی) پیش بینی شده برای این خبرگزاری در لایحه بودجه ۱۴۰۳ معادل ۴۵۷ میلیارد تومان است.

همچنین اعتبارات حوزه رسانه در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ نسبت به قانون سال ۱۴۰۲، ۵۹ درصد افزایش یافته است. این درحالی است که از مجموع اعتبارات حوزه رسانه در سال ۱۴۰۳، حدود ۹۸ درصد به سازمان صدا و سیما اختصاص یافته است.

مهم‌ترین یافته‌ها و پیشنهاد‌های حاصل از تحلیل جداول و پیوست‌های لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور عبارتند از تفکیک نشدن برنامه‌های فصل رسانه به طور جداگانه ذیل امور فرهنگ، تربیت بدنی و گردشگری در لایحه بودجه ۱۴۰۳ برخلاف سال‌های گذشته و در نتیجه فقدان اطلاعات لازم در خصوص اعتبارات برنامه‌ها و عناوین آنها، پیشنهاد افزوده شدن سنجه‌های قابل ارزیابی به متن لایحه برای افزایش اعتبارات عمومی سازمان صدا و سیما در ازای کاهش حجم تبلیغات بازرگانی، پیش بینی اعتبارات مشخص برای اثربخش کردن شورای نظارت به منظور تقویت قانون نحوه اجرای اصل (۱۷۵) قانون اساسی در بخش نظارت، ضرورت رفع ابهام در خصوص معیار تقسیم منابع پیش بینی شده بند «ب» تبصره «۱۳» بخش اول قانون بودجه ۱۴۰۳ برای دستگاه‌های اجرایی.

دیگر خبرها

  • پلمب ۱۳ مرکز مداخله‌گر دندانپزشکی در خراسان رضوی
  • اختصاص ردیف بودجه‌ای به ۳۰ دانشگاه برتر
  • آب شرب روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • آفت ملخ در تاغزارهای چند شهرستان خراسان رضوی طغیان کرد
  • آب شرب ۱۰۰ درصد روستا‌های مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • هیچ موردی از بیماری مالاریا در غرب خراسان ثبت نشده است
  • ادامه وزش باد و ریزش باران در خراسان رضوی
  • وزش باد و ریزش باران در خراسان رضوی ادامه دارد
  • گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴ هزار میلیارد تومان
  • افزایش ده درصدی مصرف برق در خراسان رضوی