Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-05-06@12:01:21 GMT

زباله های نفتی به چرخه صنعتی بازمی‌گردد

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۲۱۸۲۶

زباله های نفتی به چرخه صنعتی بازمی‌گردد

شرکتی دانش‌بنیان به دنبال کاربردی کردن ترکیبات و زوائد روغنی و نفتی است. زباله های رها شده که آسیب‌های جدی به محیط‌زیست وارد می‌کند.

شرکت نفت میلاد پارس، مجموعه‌ای فناور است که با هدف حفظ محیط‌زیست و استفاده بهینه از منابع ملی با تکیه بر دانش، مهارت و تجربیات متخصصان دانشگاه و صنعت شکل گرفته است. این شرکت با مطالعه و تحقیق بر روی انواع مواد روغنی و نفتی، محصولات جانبی پالایشگاهی، پتروشیمی، شیمیائی و همچنین ضایعات حاصل از این صنایع که در محیط رها شده یا به صورت ناقص و نهائی نشده مانده‌اند؛ آنها را به محصولاتی کاربردی در صنایع نفت، روغن، پتروشیمی و شیمیائی تبدیل می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته مسعود حکیم داود مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان، روغن های فرآیند لاستیک از محصولات عمده این شرکت است. عمده روغن‌های تولید شده به عنوان روغن فرآیند در صنعت تایرسازی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی افزود: با تلاش متخصصان و پژوهشگران ما از برش نفتی لوب کات، و برخی محصولات جانبی پالایشگاه‌های روغن، روغن‌های پایه محصولی منطبق با استانداردهای روز دنیا و دوستدار محیط‌زیست تولید و به بازارهای داخلی و خارجی برای استفاده در صنایع لاستیک و تایرسازی تحت عنوان روغن فرآیند لاستیک سبز عرضه کند.

این فعال فناور ادامه داد: واحد  پالایش اسلج های روغنی و نفتی این شرکت و تبدیل آنها به روغن‌های سنگین، کاملا بومی‌سازی شده و طراحی و اجرای آن تماما توسط پژوهشگران و متخصصان و صنعتگران داخلی انجام گرفته است.

به گفته وی، این واحد به صورتی کاملا حرفه‌ای از طریق پالایش مواد پایین دستی نفتی دارای ترکیبات هیدروکربنی سنگین و محصولات جانبی پالایشگاهی حاصل از پالایش نفت خام وترکیبات شیمیایی و پتروشیمیایی حاصل از محصولات پتروشیمی، قطرانی، پارافین واکس، آروماتیک زدایی، پالایش مجدد و غیره توانسته اقدام به جداسازی، پالایش و امتزاج ترکیبات نفتی سنگین مورد استفاده در صنعت دوده سازی و روغن های سنگین کند.

حکیم داود همچنین بیان کرد: واحد پالایش و امتزاج  مجموعه فناور ما  با استفاده از رآکتورها و بلندرها در حال حاضر اقدام به تولید انواع روغن‌های صنعتی در حوزه لاستیک و رابرها با طیف وسیع کرده است.

این فعال دانش‌بنیان در ادامه تاکید کرد: یکی از مهمترین عملیات در حال انجام این واحد دانش بنیان پالایش اسلج های روغنی و نفتی (لجن های اسیدی با مشخصات کیفی و فنی) حاصل فرآیندهای مختلف شیمیایی در واحدهای تولید پارافین، وازلین، صنایع تصفیه دوم روغن و صنایع شیمیایی مختلف است. این لجن‌ها و محصولات جانبی بخاطر ترکیبات اسیدی، آرو ماتیک بالا حداقل معادل وزن خود، خاک و آب را تبدیل به پسماند می‌کنند و به مرور وارد سفره‌های آب زیرزمینی می‌شوند و مسائل و مشکلات عدیده‌ای را برای محیط زیست ایجاد می‌کنند.

وی افزود: روغن‌های گرین در حقیقت محصولات دوستدار محیط‌زیست هستند و دیگر روغن‌های فرآیند لاستیک و روغن‌های سنگین و CBFS حاصل از پالایش و امتزاج ناشی از تولید پسماندهای خطرناک صنعتی و دیگر محصولات جانبی روغنی و نفتی و پتروشیمیایی که با پالایش مانع از آلایندگی محیط زیست می‌شوند، مجددا  به چرخه صنعت و اقتصاد  برمی‌گردند.

به گفته این فعال فناور، روغن‌های فرآیند لاستیک، سنگین و CBFS مورد مصرف صنایعی همچون لاستیک‌سازی بعد از تبدیل به دوده کربن بلک در صنایع دوده‌سازی است و در حال حاضر علاوه بر تامین بازارهای داخلی توانسته است تا در جنگ اقتصادی و تحریمی به عنوان یک بازوی صادراتی و ارزآور در صحنه به عنوان یک شرکت صادراتی موفق عمل کند.

به گزارش«انرژی امروز» از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، وی همچنین گفت: محصولات ما با دریافت تاییدیه‌ های بین‌المللی با کیفیت بالا در بازارهای رقابتی خارجی  مانند امارات، هند، چین، کره و غیره به فروش می رسد.

 

برچسب هامعاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو محصولات جانبی فرآیند لاستیک دانش بنیان محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۲۱۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان

رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان گفت: طوفان و بارندگی‌های اخیر که می توان گفت در تاریخ خوزستان بی سابقه بوده، خسارات سنگینی به بخش کشاورزی استان وارد کرده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، مسعود اسدی  اظهار کرد: به بیش از 100 هزار هکتار از گندم‌زارهای آماده برداشت استان تا 50 درصد خسارت وارد شده و در خوشبینانه‌ترین حالت 200 هزار تن از گندم‌های آماده برداشت از دست رفته است.

وی ادامه داد: علاوه بر خسارات به مزارع گندم، به تأسیسات، باغات، گلخانه‌ها و دامداری‌های بسیاری از کشاورزان خسارت جدی وارد شده است.

وی گفت: امیدواریم سازمان جهاد کشاورزی به فوریت خسارات را به دقت برآورد و اعلام کند.

رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان گفت: همچنین انتظار داریم صندوق بیمه محصولات کشاورزی بدون فوت وقت، تعلل و مضایقه به وظیفه قانونی خود عمل کرده و طبق قانون خسارات وارده به بیمه شدگان را جبران کند.

اسدی همچنین گفت: از دولت و سازمان مدیریت بحران کشور انتظار داریم با توجه به اینکه امکان جبران خسارات وارده از طریق صندوق بیمه محصولات کشاورزی قطعاً وجود ندارد نسبت به بررسی، برآورد و کمک به کشاورزان خسارت دیده استان که خساراتشان مشمول حمایت‌های صندوق بیمه محصولات کشاورزی نیست اقدام عاجل کنند تا در سال جهش تولید با مشارکت مردم، کشاورزان خسارت دیده بار دیگر با امید به سنگر تولید برگردند. 

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود
  • انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است
  • مزارع کشاورزی که با فاضلاب خام و پساب آبیاری شوند، معدوم خواهند شد/چرخه تصفیه خانه‌ها باید تکمیل شود
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت سیزدهم برای بهبود وضع هوا و کاهش سوختن گازهای مشعل
  • طرح مطالعاتی سایت پسماند شهرداری ساوه انجام‌ شد
  • امحاء کشت محصولات کشاورزی با آب‌های غیرمتعارف در شیراز
  • بهترین روش برای تمیز کردن محیط‌های تجاری
  • خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان
  • تعطیلی جایگاه زباله غیر مجاز دستک آستانه اشرفیه