Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-07@02:58:39 GMT

جنبش دانشجویی و امیدافزایی

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۲۲۰۱۹

جنبش دانشجویی و امیدافزایی

وظیفه اصلی جنبش دانشجویی امید افزایی در دل مردم است؛ امید افزایی که متناسب با اصول و آرمان‌های انقلاب باشد و در نهایت به آرام شدن دل مردم و قلوب آن‌ها منجر شود.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، على پارسا؛ امروزه با توجه به مشکلات معیشتی و وضعیت اقتصادی و تورم نابسامانی که زندگی مردم را مختل کرده است شاید بعضی ها فکر کنند که دانشجو دیگر در کنار مردم نیست و به قولی دیگر آن تأثیرگذاری که بایستی داشته باشد و رسالت آن که موذن بودن جامعه باید باشد دیگر با اذانش و با تکبیر هایش برای عدالت خواهی و احقاق حقوق مردم کسی را بیدار نمی کند؛


اما نه به نظر من اینگونه نیست و هنوز هم دانشجویانی هستند که برای دفاع از آن رسالت اصلی خویش و پاسداری از اهداف جنبش دانشجویی که قطعاً همان خدمت به مردم و در کنار مردم بودن است را فراموش نکردند و برای همین امر هم، هم هزینه دادند و هم چوب و چماقش را به دوش کشیده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به نظر من همه ما دانشجویان بایستی با اتحاد و دست به دست هم دادن مانند آن دانشجویان شویم که برای احقاق حقوق مردم و در کنار آنان بودند از خانه و کاشانه خود میگذرند، هزینه می دهند، سختی میکشند، خود را در سنگر مبارزه با کرونا و همراهی تیم پزشکی در صدر جبهه قرار میدهند و برای عدالت و عدالت خواهی خود را وقف عموم میکنند اگر ما بتوانیم گل باشیم هم دنیایمان را ساختیم و برای آخرت مان توشه ای ذخیره کردا ایم...

 

به نظر من وظیفه اصلی جنبش دانشجویی در زمان امروز امید افزایی در دل مردمان است امید افزایی که متناسب با اصول و آرمانهای انقلاب باشد و در نهایت به آرام شدن دل مردم و قلوب آنها بیانجامد.


که این امید افزایی نیازمند حضور فکری و پشتوانه قوی اعتقادی و روحی است همین پشتوانه سبب می شود که دانشجو در مسائل و مواقع ضروری و در تعیین های دشوار هم حضور فیزیکی داشته باشند و هم بتواند مسائل را از همدیگر تفکیک و در نهایت به حل مشکل فکر کند و بیانجامد.


تشکل های دانشجویی در عرصه های اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و رفاهی حضوری به نسبت فعال دارند. این فعالیت از راه کارکردهای گوناگون در عرصه های مزبور صورت می گیرد که از آنها می توان با عنوان های کارکردهای فردی، سیستمی، سیاسی، رفاهی، اجتماعی و فرهنگی یاد کرد اما تمامی اینها زمانی ارزشمند میشوند و میتواند بدنه اجتماعی داشته باشد که به حل مشکلات و مسائل جمهوری اسلامی منجر شود یعنی به نظر من جنبش دانشجویی دیگر بایستی از فضای تئوریک فاصله گرفته و آستین هارا بالا بزنند و کار کنند.


که اگر کار کردند و کار آنها ملموس بود آن موقع است که جامعه دانشجو و دانشگاه را در کنار خود و با خود لمس میکند. به نظرمن آرمان انقلاب عدالت است، آزادی است، برابری است، برخوردادی از حقوق شهروندی است، نبود فساد و رانت خواری است.


و همانگونه که حضرت آقا فرمودند ما بیشتر از آنکه به دشمنان خارجی توجه کنیم بایستی به داخل عنایت ویژه داشته باشیم و اگر مسئله تحریف را حل کنیم مسئله تحریم و مشکلات اقتصادی خود به خود حل خواهد شد؛


که به نظر من اولا ما نباید از دشمن اصلی که همان آمریکای خبیث و آن شیطان بزرگ است غافل شویم و دشمنی آن را دست کم بگیریم اما هم وغم ما بایستی تمرکز بر داخل و مبارزه با فساد در عرصه داخلی باشد به گونه‌ای که بتوانیم پوزه مفسدان داخلی که در حقیقت مانند زالو صفتانی خون مردم را می مکند به خاک بمالیم و در برابر آنان با توان توانمان بایسیم که این همان رسالت اصلی ما در بحث مبارزه با فساد و عدالتخواهی است‌.

 

على پارسا - دبير انجمن اسلامى دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز

انتشار یادداشت‌های دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: جنبش دانشجویی امیدافزایی دانشگاه مردم جنبش دانشجویی امید افزایی نظر من دل مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۲۲۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین: این صدای آمریکاست! | چند دانشجو بازداشت شده‌ اند؟

همشهری آنلاین: شاید برای «لیندا توماس-گرینفیلد»، نماینده و سفیر اصلی آمریکا در سازمان ملل دو روز گذشته یکی از سخت‌ترین روزهای کاری‌اش در همه چند دهه گذشته بوده است. گرینفیلد ۷۱ ساله به عنوان یک دیپلمات کهنه کار آمریکایی، روز جمعه متن سخنرانی خود را برای دانشجویان دانشگاه ورمونت آماده کرده بود تا در سالن اصلی آمفی تئاتر دانشگاه ورمونت روبروی ده‌ها خبرنگار و عکاس ارائه دهد، اما ناگهان به او پیام رسید که دانشگاه مراسم سخنرانی‌اش را لغو کرده و در حال حاضر دانشگاه ورمونت پذیرای او برای سخنرانی نیست. خبر بدی برای سفیر آمریکا در سازمان ملل بود، اما او چاره‌ای جز پذیرش شرایط نداشت. در همان لحظات «سورش گاریملا»؛ رئیس دانشگاه ورمونت، در حساب کاربری این دانشگاه در فضای مجازی اعلام کرد: «با کمال تأسف می گویم که سخنران برنامه ریزی شده خانم سفیر لیندا توماس-گرینفیلد، در دانشگاه لغو شده است.» وبگاه هیل هم نقل قولی از برخی حساب‌های کاربری دانشجویان دانشگاه ورمونت را منتشر کرد که در آن سفیر آمریکا را جنایتکار جنگی جنگ غزه عنوان کرده بودند.

لغو سخنرانی سفیر آمریکا در دانشگاه ورمونت به دلیل ادامه اعتراضات پرحرارت دانشجویان این دانشگاه در حمایت از فلسطین صورت گرفت. اعتراضاتی که دور جدید آن اکنون وارد هفته سوم شده و ابعاد آن هرروز گسترده تر می شود. حدود ۱۲۰۰ کیلومتر آن طرف تر از دانشگاه ورمونت، بخشی از اساتید و اعضای هیئت علمی در دانشگاه اموری نیز با تهیه یک نامه بلندبالا خواستار استعفای رئیس دانشگاه شدند. رئیسی که به پلیس مجوز ورود به دانشگاه و بازداشت دانشجویان را داده بود. خشمی که در دانشگاه ورمونت سخنرانی سفیر آمریکا را لغو کرد، اکنون در دانشگاه اموری خواستار استعفای رئیس دانشگاه است. خشمی که ناشی از برخورد خشونت بار و بازداشت‌هایی است که پلیس آمریکا در سه هفته گذشته علیه دانشجویان و اساتید معترض داشته است. فهرست بلندبالایی از بازداشت دانشجویان و حتی اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های آمریکا در دست است که نشان می‌دهد حمایت از فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا بسیار پرهزینه است.

چند نفر تاکنون بازداشت شده‌اند؟

آمار و گزارش‌های تائید شده از منابع رسمی آمریکا مانند روزنامه واشنگتن پست آمار قابل توجهی از بازداشت‌ها در دانشگاه‌ها را نشان می‌دهد:

2300 نفر: آمار کل بازداشت‌های صورت گرفته در تظاهرات حامیان فلسطین در محوطه دانشگاه های مختلف آمریکا تا روز شنبه

۱۵۰ مرکز: آمار کل کالج‌ها و دانشگاه‌های درگیر اعتراضات

۸۰ مرکز: تعداد مراکز آموزشی محل درگیری، خشونت و یورش پلیس با استفاده از گاز اشک آور و انجام بازداشت

۲۸ کلاس لغو شده: توقف فعالیت ۲۸ کلاس درس در دانشگاه‌های مختلف بدلیل بازداشت گسترده دانشجویان

۴۴ دانشگاه: آمار کل دانشگاه‌های آمریکا دارای دانشجوی بازداشتی

۳۲۵ بازداشت: بیشترین میزان بازداشت صورت گرفته علیه دانشجویان در یک روز

۱۰۰ بازداشت به بالا: حداقل ۷ دانشگاه هرکدام دارای آمار بازداشتی بیش از ۱۰۰ نفر

۵۰تا۱۰۰ بازداشت: حداقل ۷ دانشگاه هرکدام دارای آمار بازداشتی بین ۵۰تا ۱۰۰نفر

تا ۵۰ بازداشت: حداقل ۳۰ دانشگاه هر کدام دارای آمار بازداشت تا ۵۰ نفر

بیشتر بخوانید:

مجسمه جرج واشنگتن دانشگاه هاروارد بعد از اعتراضات! چند دانشجو در آمریکا بازداشت شده‌اند؟ ۷ دانشگاه‌ دارای بیشترین بازداشت‌ها

در عین حال چند دانشگاه آمریکا هستند که دارای بیشترین آمار بازداشتی از میان دانشجویان معترض هستند و آمار بازداشتی‌ در این دانشگاه‌ها همگی بیش از ۱۰۰ نفر است.

۲۲۰ بازداشت: در دانشگاه کلمبیا در نیویورک

۲۰۰ بازداشت: در دانشگاه کالیفرنیا در لس آنجلس

۱۷۳ بازداشت: در کالج شهری نیویورک

۱۳۶ بازداشت: در دانشگاه تگزاس

۱۲۰ بازداشت: در دانشگاه نیویورک

۱۱۸ بازداشت: در کالج امرسون در بوستون

۱۰۰ بازداشت: در دانشگاه واشنگتن در سنت لوئی

جغرافیای بازداشت‌ها:

۱۱۰۰ بازداشت: در دانشگاه‌‎های شمال شرق / دانشگاه کلمبیا، دانشگاه هاروارد، دانشگاه نیویورک، کالج شهر نیویورک، کالج امرسون، دانشگاه پرینستون، دانشگاه نورث ایسترن، دانشگاه فوردهام،

۵۰۰ بازداشت: در دانشگاه‌های غرب / دانشگاه کالیفرنیا، دانشگاه کالیفرنیای جنوبی، دانشگاه یوتا، دانشگاه پلی تکنیک ایالتی کالیفرنیا، دانشگاه ایالتی آریزونا،

۳۰۰ بازداشت: در دانشگاه‌های جنوب / دانشگاه تگزاس در آستین، دانشگاه تگزاس در دالاس، دانشگاه اموری، دانشگاه تولان، دانشگاه جورجیا، دانشگاه فلوریدا جنوبی،

۲۰۰ بازداشت: در دانشگاه‌‍‌های غرب میانه / دانشگاه ویسکانسین در مدیسون، دانشگاه شیکاگو، دانشگاه نورث وسترن، دانشگاه واشنگتن در سنت لوئیس، دانشگاه ایندیانا

کد خبر 849470 برچسب‌ها فلسطین سازمان ملل

دیگر خبرها

  • سایه سنگین جنبش دانشجویی حامی فلسطین بر سر انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا
  • شعبان جولا: دانشجو باید به تقابل تمدنی وارد شود و به بیانیه دادن اکتفا نکند/ حق وتو آمریکا باید سلب شود
  • جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین: این صدای آمریکاست! | چند دانشجو بازداشت شده‌ اند؟
  • ۳ دروغ بزرگ درباره تظاهرات دانشجویی در آمریکا
  • نشریات دانشجویی روایت‌گر جنبش‌های دانشجویی در حمایت از غزه باشند
  • اسرائیل از مقاومت فلسطینیان خسته شده است/جنبش دانشجویی شکل گرفته،برخلاف تصور صهیونیسم جهانی است
  • نشریات دانشجویی روایتگر صادق جنبش‌های دانشگاه‌های غربی از وضعیت غزه باشند
  • چگونگی شکل‌گیری جنبش دانشجویی همبستگی با فلسطین از ۱۰۰ سال پیش در آمریکا
  • پژوهشگر فلسطینی: اعتراضات دانشجویی، نتانیاهو، بایدن و حتی ترامپ را سردرگم کرده است
  • مروری بر نحوه شکل‌گیری جنبش دانشجویی همبستگی با فلسطین در آمریکا همزمان با اوج‌گیری تجمعات ضدصهیونیستی در غرب