Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: العرب، نزدیک به عربستان سعودی نوشت: رئیس جمهور جدید آمریکا، جو بایدن روز سه شنبه اشاره‌هایی داشت که نشان می‌دهد تعامل با پرونده هسته‌ای ایران به آن آسانی نیست. ضمن اینکه دولت بایدن باید منافع هم پیمانان منطقه‌ای خود را نیز در نظر داشته باشد و لازم است حمله به تاسیسات نفتی عربستان، در نقطه آغازین هر مذاکره‌ای با ایران باشد، تا این کشور مجبور به تضمین امنیت حوزه‌های دریانوردی و انرژی در منطقه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش  خرداد به نقل از انتخاب، در ادامه این مطلب آمده است: بایدن در گفتگو با نیویورک تایمز گفت: «مخالف دست یابی ایران به بمب اتمی هستیم و آخرین چیزی که می‌خواهیم آن است که خاورمیانه پر از سلاح اتمی شود».
بایدن صحبت در مورد موضوع هسته‌ای را به پرونده موشکی ایران ارتباط داد و تصریح کرد که این امر تنها با مذاکره دو جانبه بین واشنگتن و تهران صورت نمی‌گیرد، بلکه مستلزم مشور‌ت هایی با هم پیمانان ایالات متحده است. بدین معنا، رئیس جمهور جدید آمریکا تضمین منافع و امنیت ملی متحدان خود را شرط بازگشت به میز مذاکره با ایران می‌داند.
دایره هم پیمانان آمریکا، علاوه بر اروپایی‌های حاضر در برجام، شرکای خاورمیانه‌ای آن، یعنی اسرائیل، عربستان و امارات هم هستند.
تحلیلگران معتقدند که دولت بایدن در صدد جبران اشتباهات اوباما در مورد مذاکره با ایران بر می‌آید و در استراتژی جدید خود تلاش می‌کند در هر دو مورد پرونده هسته‌ای و مسائل مربوط به امنیت منطقه، از ایران امتیاز‌هایی بگیرد. مساله تنها مربوط به نگرانی‌های عربستان و امارات از خطرات ظرفیت‌های موشکی ایران نیست، بلکه امنیت اسرائیل از اهمیت بیشتری برای ایالات متحده برخوردار است، بویژه آنکه توانایی‌های نظامی ایران و شبه نظامیان هم پیمان آن در سوریه و لبنان افزایش یافته و خطر به داخل مرز‌های اسرائیل رسیده است.
برای دولت آینده آمریکا دشوار است که بدون در نظر گرفتن منافع اسرائیل، به دنبال نزدیکی به ایران باشد، چرا که دولت‌های خلیج فارس به سرعت از این موضوع به نفع خود استفاده کرده و وارد اتحاد عربی اسرائیلی برای مقابله با ایران می‌شوند.
دولت جدید آمریکا باید در نظر داشته باشد که دست یابی حوثی‌ها به موشک‌های ایرانی، تهدیدی برای امنیت انرژی و حفظ سهمیه دولت‌های خلیج فارس در بازار جهانی است، همانطور که دریانوردی در دریای سرخ را تهدید می‌کند.
ایلی لیک، نویسنده آمریکایی در گفتگویی با بلومبرگ معتقد است که تلاش ایران برای دست یابی به سلاح اتمی، خطر مهمی برای موجودیت اسرائیل و دولت‌های عربی حاشیه خلیج فارس است. برچسب ها: عربستان ، بایدن ، اسرائیل

منبع: خرداد

کلیدواژه: عربستان بایدن اسرائیل هم پیمانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۲۲۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخبر: ایران به دنبال روابط برد برد با کشورهاست

معاون اول رئیس جمهور گفت : ایران آمادگی دارد دستاوردها و پیشرفت های خود را در اختیار دیگر کشورها قرار دهد و در این تعامل بر خلاف غرب و آمریکا که فقط به منافع خود می اندیشند، ایران منافع متقابل دو طرف را به صورت برد- برد مدنظر قرار می‌دهد. - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، نخست وزیر بورکینافاسو در حاشیه دومین اجلاس بین المللی ایران و آفریقا با معاون اول رییس جمهور کشورمان دیدار و گفتگو کرد.

محمد مخبر عصر امروز(شنبه) در این دیدار که در محل اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار شد، با تاکید بر نگاه ویژه جمهوری اسلامی ایران به توسعه روابط با کشورهای آفریقایی، گفت: تهران در همین راستا علاقه مند است مناسبات خود را به صورت همه جانبه با کشورهای آفریقایی و بویژه بورکینافاسو گسترش دهد.

معاون اول رییس جمهور همچنین با ابراز خرسندی از بازگشایی سفارت بورکینافاسو در تهران در سال 2023 و استقرار سفرای دو کشور با بیان اینکه ظرفیت های خوبی برای ارتقاء مناسبات فی مابین وجود دارد افزود: امضای اسناد همکاری در نخستین اجلاس کمیسیون مشترک، مناسبات تهران – واگادوگو را وارد دوره جدیدی کرده که لازم است دو کشور روند اجرایی کردن این اسناد را تسریع کنند.

مخبر با تاکید بر اینکه قدرت جمهوری اسلامی ایران ناشی از پیشرفت در زمینه علم و تکنولوژی است تصریح کرد: ایران آمادگی دارد دستاوردها و پیشرفت های خود را در اختیار دیگر کشورها قرار دهد و در این تعامل بر خلاف غرب و آمریکا که فقط به منافع خود می اندیشند، ایران منافع متقابل دو طرف را به صورت برد- برد مدنظر قرار میدهد.

معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه گسترش روابط و مناسبات اقتصادی دو کشور نیازمند توسعه مراودات میان بخش خصوصی دو کشور است اظهار داشت: باید بستر همکاری بخش خصوصی دو کشور را فراهم کنیم که لغو روادید و تسهیل همکاری های بانکی از مهمترین ملزومات در این زمینه است.

نخست وزیر بورکینافاسو نیز در این دیدار با قدردانی از برگزاری موفقیت آمیز اجلاس بین المللی ایران و آفریقا در تهران گفت: روابط دو کشور از سابقه خوبی برخوردار است و بورکینافاسو خواستار استفاده از توانمندیها و تجربیات ایران در عرصه های مختلف صنعتی، بهداشت و درمان و علم و فناوری است.

وی با ابراز خرسندی از پیشرفت ها و دستاوردهای ایران در زمینه های مختلف، بر اراده جدی کشورش برای گسترش روابط دوجانبه با جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • جعل نام خلیج‌فارس کار انگلیسی‌هاست
  • سناتور آمریکایی ارزیابی دولت از جنگ غزه را زیر سئوال برد
  • تلاش آمریکا برای در اختیار گرفتن خلیج فارس محقق نمی‌شود
  • لیندسی گراهام خواستار توافق عربستان و اسرائیل شد
  • تعهد دوباره بایدن به امنیت رژیم اسرائیل
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • مخبر: ایران به دنبال روابط برد برد با کشورهاست
  • تصمیم عرب‌ها درمورد تهران و تل آویو چیست؟
  • فارن افرز: از اتحاد عبری-عربی علیه ایران خبری نیست/ همسایگان عربی ایران به دنبال جنگ با تهران نیستند
  • خطر اعتراضات دانشجویی آمریکا بیخ گوش بایدن