Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان رئیس دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای استان همدان با تأکید بر اینکه در بین فارغ التحصیلان این دانشگاه فاصله بین علم و عمل بسیار کم است، تصریح کرد: بین ۵۰ تا ۹۰ درصد فارغ التحصیلان دانشگاه فنی و حرفه ای در حال اشتغال هستند.

دکتر محمدعلی کاظمی یکشنبه ۱۶ آذرماه در نشست نقش جامعه نخبگانی کشور در تقویت و رشد تولید که به مناسبت هفته پژوهش توسط دانشگاه فنی و حرفه ای استان همدان به صورت مجازی برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه فنی و حرفه ای یکی از دانشگاه های مهارتی کشور و یا به عبارت دیگر از مهمترین دانشگاه های مهارتی کشور است که مسئولیت تربیت تکنسین و نیروهای مهارتی را بر عهده دارد و از مؤلفه های توسعه و اقتصاد پایدار در کشورهای پیشرفته به شمار می آید و باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اینک زمان نقش آفرینی این دانشگاه ها در زیست بوم فناوری، جامعه نخبگانی و سایر زمینه ها است، مطرح کرد: دانشگاه فنی و حرفه ای با ۱۸۳ مرکز در سطح کشور از گستردگی جغرافیایی خیلی خوبی برخوردار است به طوریکه هفت مرکز در استان همدان واقع شده که سه مرکز در شهر همدان، دو مرکز در ملایر و یک مرکز نهاوند و یک آموزشگاه جدید التدسیس در شهرستان اسدآباد قرار دارد.

کاظمی با اشاره به اینکه بین ۶۰ تا ۷۰ درصد دروس دانشگاه های فنی و حرفه ای مهارتی بوده و اکثر دروس عملی است، خاطرنشان کرد: وضعیت آموزش مجازی در دوران کرونا بیشترین ضربه را به دانشگاه های فنی و حرفه ای وارد کرده است البته ما سعی کرده ایم مشکلی پیش نیاید.

وی با تأکید بر اینکه در بین فارغ التحصیلان این دانشگاه فاصله بین علم و عمل بسیار کم است و بسیار در ساخت پروژه ها توانمند هستند، تصریح کرد: بین ۵۰ تا ۹۰ درصد فارغ التحصیلان دانشگاه فنی و حرفه ای در حال اشتغال هستند.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان همدان اذعان کرد: باید این دانشگاه بیش از پیش به جامعه نخبگانی و علمی کشور، سیستم نوآوری و دانش بنیان و کسب و کار شناسانده شود و حساب ویژه ای بر روی توانایی ها و مهارت های دانش آموختگان این مرکز باز شود.

وی تأکید کرد: نیروهای آموزش دیده مهارتی و تکنسین های این مرکز می توانند از ستون های اصلی تولید در کشور باشند چراکه تکنسین ها به عنوان اصلی ترین مؤلفه تولید به شمار می آیند و می توانند در تحقق «جهش تولید» و اهداف بالادستی بهترین عملکرد را داشته باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی هفته پژوهش دانشگاه فنی وحرفه ای کروناویروس اشتغال فارغ التحصيلان دانشگاهي دانشگاه فنی و حرفه ای فارغ التحصیلان استان همدان دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۲۲۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز تجاری هند و ایران با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور راه اندازی شد

در آیینی با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور، استاندار بوشهر، معاون اقتصادی استاندار بوشهر، مدیران کل اقتصادی و سرمایه گذاری استانداری بوشهر، رایزن بازرگانی هند در ایران، معاون سازمان توسعه تجارت، رئیس میز هند در وزارت خارجه و تجار بوشهری و هندی و مدیران حوزه صنعتی و اقتصادی استان بوشهر، مرکز تجاری هند و ایران در محل نمایشگاه ایران اکسپو راه اندازی شد.

احمد محمدی زاده استاندار بوشهر در این آیین با تقدیر از سازمان توسعه تجارت و سفرای دو کشور ایران و هند اظهار داشت: راه اندازی این مرکز فرصت مناسبی برای گسترش مناسبات دو کشور است.

وی با اشاره به اشتراکات فرهنگی و اجتماعی بوشهر و هند خاطر نشان کرد: بنادر استان بوشهر و هندوستان، سابقه طولانی در تجارت و بازرگانی دارند و اشتراکات فرهنگی زیادی وجود دارد.

استاندار بوشهر خاطر نشان کرد: بسیاری از اصطلاحات هندی در ادبیات استان بوشهر وجود دارد و جمعیت هندی تبار‌ها هم‌اکنون نیز در استان بوشهر زیاد است.

محمدی زاده با بیان اینکه اکنون لنج‌ها و شناور‌های بوشهری به هندوستان تردد دارند گفت: خلیج فارس و دریای عمان، ارتباط مستقیمی بین بنادر بوشهر و هندوستان ایجاد کرده است.

وی به ظرفیت‌های اقتصادی استان بوشهر پرداخت و ابراز داشت: تولید ۷۴ درصد گاز کشور، تولید ۴۹ درصد محصولات پتروشیمی، تولید صد در صد میعانات گازی و صادرات ۹۳ درصد نفت ایران از ظرفیت‌های مهم این استان است.

استاندار بوشهر تصریح کرد: بوشهر از قطب‌های تولید خرمای کشور است که در هند نیز مصرف بالایی دارد.

محمدی زاده با بیان اینکه ۵۰ درصد میگوی ایران در استان بوشهر تولید می‌شود افزود: مبادلات تولیدات استان بوشهر با هندوستان از اهداف راه اندازی این مرکز تجاری است.

وی گفت: روابط سنتی و قدیمی تجاری بوشهر و هند باید به روابط نوین و جدید تبدیل شود و کیفیت فعالیت‌های تجاری و بازرگانی دو طرف ارتقا یابد.

استاندار بوشهر اضافه کرد: انتخاب یکی از تاجران باسابقه بوشهری به عنوان مدیر مرکز تجاری ایران و هند امری ارزشمند است و بزودی نخستین نمایندگی این مرکز در بوشهر راه اندازی می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • تلاش برای استخدام طلبه های زن در آموزش و پرورش
  • برای جذب فارغ‌التحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم
  • تامین ۲.۵ تا ۳ درصد برق کشور در نیرو‌گاه شهید مفتح
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • ۹۶ درصد اشتغال تعهد شده در سال ۱۴۰۲ ایجاد شده است
  • امسال برای اشتغال فارغ‌التحصیلان برنامه ریزی شده است
  • وزارت کار بخشی از سهم اشتغال کشور را به فارغ‌التحصیلان اختصاص داده است
  • مرکز تجاری هند و ایران با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور راه اندازی شد
  • همه فارغ‌التحصیلان دانشگاه بخوانند؛ بزرگترین استخدام تاریخ ایران برگزار می‌شود +جزئیات
  • اشتغال فارغ التحصیلان، افزایش بهره‌وری و جهش تولید