Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام صبح امروز در مراسم گرامیداشت ۱۶ آذر، روز دانشجو در دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام با گرامی داشت یاد دانشجویان در ۱۶ آذر سال ۴۲ گفت: این روز روزی است که صدای استقلال ملت ایران پرطنین شنیده شد، صدای رسا در استقلال خواهی ملت ایران از ۱۶ آذر آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: چندماهی از کودتا در کشور گذشته بود و کودتا چیان قصد داشتند در کشور ما قدرت نمایی کنند، به همین خاطر نیکسون به ایران آمده و مانور قدرت در ایران شکل داد اما دانشجویان انقلابی فضای دانشگاه‌ها را عوض کرده و قیامی علیه انگلیس و آمریکا که با اتحاد هم کودتا را شکل داده و دولت ملی را ساقط کرده بودند شکل دادند و رژیم منحوس شاه جنایت عظیمی شکل داد با این حال نیکسون سفر خود را لغو نکرد.

رضایی با اشاره به اینکه این صدا، دانشگاه و دانشجویان انقلابی را در ۲۲ بهمن و دفاع مقدس به تأثیرگذاری در عرصه‌های مختلف انقلاب تبدیل کرد گفت: دانشگاه امام حسین علیه السلام خود سرآغاز پرچم داری علمی در ایران بوده و امروز مراسم بزرگداشت شهید فخری زاده دانشمند هسته‌ای کشور را برگزار کرده است این نشان می‌دهد پاسداران ما جهاد علمی و فرهنگی را آرمان خود قرار دادند.

وی گفت: شهید فخری زاده همراه برخی چهره‌های علمی مانند دکتر فریدون عباسی بعد از دفاع مقدس مأمور شدند تا به سمت دانش‌های نو بروند از این رو اولین دانشمندان هسته‌ای کشور از دل سپاه بودند که کار را از صفر شروع کردند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه اگر دولت‌های گذشته کمک می‌کردند امروز در قله‌های بلند هسته‌ای بودیم، تاکید کرد: زمانی که فرمانده سپاه بودم در کره شمالی توافقاتی شد که اگر این توافقات محقق می‌شد و محدودیت‌ها اعمال نمی‌شد امروز در زمینه هسته‌ای از موشکی جلوتر بودیم.

وی با اشاره به اینکه دانش و فناوری هسته‌ای خودش مستقل از صنایع دیگر است که در زمینه حمل و نقل اقیانوسی، پزشکی، تأمین انرژی و دارویی یک سرمایه عظیم برای ملت به شمار می‌رود، گفت: ما از این سرمایه نمی‌گذریم، اسرائیل و آمریکا کور خواندند که فکر می‌کنند ما از این سرمایه دست می کشیم.

رضایی با اشاره به اینکه منظومه هسته‌ای هر کشور مثل جزایر مرتبط به هم هستند ادامه داد: با این فناوری می‌توان صنایع کشاورزی و صنایع بزرگ دیگر را ارتقا داد، بنابراین این فناوری برای ما مسیله مهمی است هرچند فعلاً تصمیم نداریم از این دانش برای مسائل دفاعی استفاده کنیم اما سایر ابعاد این فناوری برای ما مهم است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به حساسیت دشمن نسبت به این مسیله گفت: آنها نگران پیشرفت ایران هستند نه نگران بمب هسته‌ای، اروپا ۲۰۰ سال پیشرفت ایران را به گروگان گرفته و دولت‌های دست نشانده و غرب زده‌ها را نگهبان این گروگان گیری قرار داده است.

وی با اشاره به اینکه چرا فرماندهان ناو آمریکایی موقع عبور از خلیج فارس با احترام به پاسداران ما برخورد می‌کنند گفت: اینها می‌دانند نمی‌توانند با تحقیر حرف بزنند، رفتند زبان فارسی یاد گرفتند چون قدرت احترام و امنیت می اورد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه عقب ماندگی و ضعف تحقیر ملت را به دنبال دارد گفت: در ۲۰۰ سال گذشته سیاست غرب این بود که اجازه ندهند ملت ایران پیشرفت کنند اما بعد از انقلاب دیوارهای علم و دانش شکسته شد و آنها نگران شدند.

وی گفت: قصه‌های تلخی در تاریخ انقلاب است، در اسناد قاجار آمده که تهران از زاگرس عبور کرده و اقتصاد ایران از خلیج فارس به دریای عمان وصل شود اما چه کسانی مسیرها را بستند؛ غربی‌ها حتی تعیین می‌کردند که جاده‌های ایران از کجا برود که ملت ایران پیشرفت نکند پس مشکل غرب با ایران فقط هسته‌ای نیست.

رضایی با بیان اینکه مبارزه امروز ما بر سر پیشرفت است تصریح کرد: جوانان برومند ایرانی باید قیام به پیشرفت علمی و فرهنگی و اقتصادی کنند زیرا این پیشرفت امنیت و احترام و اقتدار می‌آورد.

وی گفت: غرب زده‌ها نگهبان گروگان گیری علمی ایران هستند اینها از درون و آمریکا و اروپا از بیرون با تشویق صهیونیست اتحاد صورت دادند تا جلوی حرکت ملت را بگیرند.

رضایی با اشاره به اینکه قیام اول ملت ایران، انقلاب اسلامی و قیام دوم دفاع مقدس بود گفت: نیازمند قیام سوم هستیم که جوانان در لبیک گویی به رهبر انقلاب برای عملیاتی شدن بیانیه گام دوم باید به میان بیایند.

وی با اشاره به اینکه برای انتقام خون شهید فخری زاده به اسرائیل یک لحظه هم نباید فرصت داد تصریح: بیرون کردن آمریکا از منطقه، پیشرفت علمی و اقتصادی ایران در واقع قصاص ما از دشمن است، ایران می‌تواند کانون تحولات ۱۰ سال آینده باشد که باید هویت اسلامی، روحیه جهادی و غیرت ملت را بیدار کند، درهای پیشرفت ما در بیرون نیست باید قفل‌های محکمی که از بیرون زده شده از درون شکسته شود.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه بعد از جنگ جهاد و تحول علمی را در دانشگاه امام حسین علیه السلام دنبال کردیم تصریح کرد: ما فرزندان امام و سربازان رهبر و خادمان ملت هستیم که قول می‌دهیم یک سربلندی دیگری برای ایران در سال‌های آینده رقم بزنیم و خواب‌های دشمن را باطل کنیم که در این مسیر پاسداران و بسیجیان باید پیشگام باشند.

کد خبر 5089027 طیبه بیات

منبع: مهر

کلیدواژه: محسن رضایی اسرائیل دریای عمان فریدون عباسی مجمع تشخیص مصلحت نظام کره شمالی تهران بمب هسته ای خلیج فارس ایالات متحده امریکا دفاع مقدس مجلس شورای اسلامی صحن مجلس محسن فخری زاده طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها محمد باقر قالیباف لایحه بودجه ۱۴۰۰ برجام شورای نگهبان حجت الاسلام حسن روحانی حسن روحانی هیئت دولت محمد جواد ظریف علی نیکزاد کاظم غریب آبادی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ملت ایران هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۲۵۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/

محمد سنادی‌زاده متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری در گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم وفناوری آنا، در رابطه با پیشرفت‌های علم پزشکی در حوزه پیوند کلیه اظهار کرد: بنده اولین پیوند کلیه را در ایران با همکاری تیم پیوند کلیه در سال ۱۳۴۷ در بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی شیرازانجام داده‌ام.

وی ادامه داد: در آن سال‌ها امکانات پزشکی بسیار محدود بود، کلیه مصنوعی، آنتیژن‌های مخصوص HLL و دارو‌های جدیدی که الان در اختیار است را نداشتیم. پیشرفت علم و تجهیزات پزشکی اصلا قابل مقایسه با سال‍‌های گذشته نیست.

متخصص جراحی کلیه افزود: در گذشته سعی می‌شد کلیه را از افراد نزدیک به بیمار پیوند دهیم درحالی که اکنون روش پیوند و راه‌های دریافت کلیه تغییر کرده است. ما در بیمارستان نمازی از دو جسد کلیه گرفته و به دو بیمار که در انتظار دریافت کلیه بودند پیوند زدیم. یک بیمار حدود ۱۶ سال با همان کلیه زندگی کرده و علائم طبیعی داشت.

سنادی‌زاده گفت: حدود ۹ پیوند کلیه برای ۷ بیمار در بیمارستان نمازی شیراز و ۵۰ پیوند هم در بیمارستان شهدای تجریش تهران انجام داده‌ام.

وی به پیشرفت‌های پزشکی اشاره و مطرح کرد: خوشبختانه امکانات بسیار خوبی در اختیار جراحان پیوند کلیه قرار گرفته است. ایران جز اولین کشور‌هایی بود که جراحی پیوند کلیه را آغاز کرد. تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است که این آمار بسیار خوب نشان دهنده پیشرفت‌های کشورمان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صدایی که از ایران شنیده می‌شود/آیا معمای طالبان حل خواهد شد؟ / فاصله خاورمیانه تا توافق
  • سبک بسکتبال ایران باید تغییر کند
  • خط ریلی زاهدان-کویته نیازمند تبدیل تفاهم‌نامه به قرارداد عملیاتی
  • نگاهی به توافق امنیتی جدید عربستان و آمریکا/ واشنگتن و ریاض در انتظار چراغ سبز اسرائیل
  • تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/
  • خیز بلند ارلینگ هالند به سوی کفش طلای لیگ برتر با هت تریک یک نیمه‌ای مقابل وولورهمپتون
  • گانتس: تا این لحظه پاسخ رسمی درباره توافق تبادل دریافت نکرده‌ایم
  • الجزیره از پیشرفت در مذاکرات آتش‌بس غزه خبر داد
  • از پیشرفت در مذاکراه تا ضرب‌الاجل اسرائیل/ گفتگو در مرز خوش‌‎بینی و بدبینی جریان دارد
  • مثلث آمریکایی چه هدفی را در تقابل با فعالیتهای هسته‌ای ایران دنبال می‌کنند؟ / نقشه راه گروسی در تهران پس از عملیات وعده صادق