Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد اکبرزاده در گفتگو باخبرنگار مهر درباره طرح اقدام راهبردی مجلس در مقابله با تحریم‌ها اظهار داشت: از نظر راهبردی و استراتژی اینکه در آمریکا بایدن یاترامپ رأی بیاورد فرقی برای نظام جمهوری اسلامی ندارد اما از نظر تاکتیکی ونوع عملیات سیاست خارجی آمریکا علیه ایران باید تفاوت‌هایی را قائل شویم.

وی ادامه داد: ازهم اکنون که مشخص شد بایدن رئیس جمهور آمریکا است اتفاقاتی در خصوص اینکه تنش در کشور ایجاد شود و دغدغه‌ای داشته باشیم به فراموشی سپرده می‌شود و باید سوال را بپرسیم چه کسانی تنش ایجاد می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: همچنین نکته دیگر آنکه وقتی مشخص می‌شود بایدن در حال رئیس جمهور شدن است، در داخل کشور نیز اتقاقاتی نظیر کاهش ارز و سکه در حال رقم خوردن است و باید روی این چرایی‌ها فکر کرد.

اکبر زاده به بعد سیاسی مسئله اشاره کرد و گفت: برخی‌ها تلاش می‌کنند باب مذاکره را در داخل باز کنند و خیلی از مسئولان عنوان کردند باید به برجام برگردیم و از این دست صحبت‌ها را از مسئولان دولتی می‌شنویم و باید به این سوال و چرایی این اظهارنظرها نیز پاسخ داد.

معاون سیاسی سپاه کربلا اقدام راهبردی مجلس را نوعی خلع سلاح کردن جریان مذاکره مجدد دانست و گفت: این مسئله پاشنه آشیل طرح مجلس بوده و بسیار هنرمندانه روی این طرح کار کرده است و دو ماه به اروپایی‌ها فرصت داده تا موضوع تحریم‌ها علیه ایران را حل و رفع کنند.

اکبرزاده با بیان اینکه اروپایی‌ها و غربی‌ها به وعده‌های برجام عمل نکردند، گفت: مجلس فضای مذاکره را بسته است و با هنرنمایی و اقدام راهبردی لغو تحریم‌ها را مصوب کرده است.

معاون سیاسی سپاه کربلا با اشاره به اظهار و نظر عجیب و غریب برخی مسئولان از جمله رئیس جمهور درباره تحریم‌ها گفت: مصوبه طرح راهبردی لغو تحریم‌ها بسیار هوشمندانه بوده است زیرا اگر طرف‌های اروپایی تحریم‌ها را بردارد، قطعاً سر وعده‌ها هستیم اما متأسفانه برخی‌ها خیلی نگران هستند و آن را دخالت در کار شورای امنیت ملی عنوان می‌کنند.

وی تاکید کرد باید جلوی اقدام زیرپوستی جریان غیرانقلابی که دنبال مذاکره مجدد با حضور بایدن هستند را گرفت زیرا این جریان خزنده و خطرناک است و طرح اقدام راهبردی لغو تحریم‌ها جلوی این جریان خطرناک را گرفته است.

کد خبر 5089058

منبع: مهر

کلیدواژه: سپاه کربلای مازندران مجلس شورای اسلامی ویروس کرونا محدودیت های کرونایی آمار کرونا شیوع کرونا محسن فخری زاده شیراز بارش باران کرمانشاه شهرکرد شهرستان کرج گرگان بوشهر معلولان بارش برف اقدام راهبردی تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۲۵۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها

نماینده مردم مرودشت در مجلس گفت: اینکه الان دولت با مجلس و به ویژه آقای قالیباف درخصوص مسائل مختلفی که مردم شاهد آن هستند اختلاف پیدا کرده دقیقا برای ریاست دور بعد مجلس است.

به گزارس ایلنا، جلال رشیدی کوچی نماینده مردم مرودشت در مجلس شورای اسلامی، در پاسخ به این سوال که «در هفته‌های اخیر بحث‌های پرچالشی بر سر مسائل ارزی میان دولت و مجلس به وجود آمد، به نظر شما این اختلافات تا چه اندازه جدی است؟»، گفت: دولت خودش را از هر اشتباهی مبرا می‌داند یا اگر هم مبرا نمی‌داند علی الظاهر و به صورت دکوری صحبت‌هایی درخصوص استقبال از انتقاد مطرح می‌کند که برای همه مشخص است، ما با یک دولت تمامیت‌خواه و غیرقابل انتقاد مواجه هستیم.

اختلاف دولت و مجلس برای ریاست دوره بعد پارلمان است

وی ادامه داد: اینکه الان هم دولت با مجلس و به ویژه آقای قالیباف درخصوص مسائل مختلفی که مردم شاهد آن هستند اختلاف پیدا کرده دقیقا برای ریاست دوره بعد مجلس است. یعنی در مسائلی که دارد مطرح می‌شود نگاه من این است که به دنبال این هستند که بر ریاست مجلس دور بعد اثرگذار باشند و من فکر می‌کنم که ریاست آقای قالیباف برای دولت مطلوب نباشد.

رشیدی کوچی خاطرنشان کرد: اینکه می‌گویم دولت، به معنای کل شاکله دولت نیست، برخی‌ها در دولت آقای رییسی آن‌هایی که باعث آسیب اول به خود آقای رییسی هستند و بعد به مملکت؛ دست‌های پشت پرده‌ای که از نزدیکان ایشان هستند، بعضی از اقوام نسبی و سببی آقای رییسی؛ این‌ها با تفکر خامی که دارند فکر می‌کنند این اقدامات به نفع آقای رییسی و یا کشور خواهد بود که قطعا اینطور نیست، به نظرم عقلا باید برای حل این مشکل چاره اندیشی کنند.

روایت دست‌های پشت پرده در انتخابات

عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شوراها در پاسخ به این سوال که «فکر می‌کنید آن‌ها دنبال حاکم کردن کدام جریان در مجلس آینده هستند؟»، عنوان کرد: ببینید این بحثی که مطرح می‌کنم اثبات شدنی نیست اما به وضوح مشخص است که در انتخابات مجلس اعمال نفوذ زیادی شکل گرفت، چه الان و چه در بحث تایید یا ردصلاحیت‌ها شاهد بودیم افرادی که به نظر می‌رسید طبق نظر نهادهای امنیتی نباید تایید می‌شدند اما با رایزنی‌هایی از طرف همان افرادی که اشاره کردم تایید شدند. حتی ما افرادی را داشتیم که محکومیت قطعی در پرونده‌شان بود اما چون نزدیک به تفکر دولت بودند و باید در این مجلس حضور داشته باشند؛ مشاهده کردیم که تایید شدند.

وی افزود: اما یک عده‌ای هم که منتقد دولت بودند یا ردصلاحیت شدند یا در انتخابات به مشکلات جدی برخوردند، من یکی از این‌ها را مثال می‌زنم، آقای مهدی عسگری ایشان در تهران ثبت نام کرد ولی به او اجازه ندادند که برود کرج و مجبور شد در تهران رقابت کند که اگر کرج بود به نظرم قطعا ایشان رأی می‌آورد. در مجموع یک عده‌ای را ردصلاحیت کردند، یک عده را به این شکل مدیریت کردند و در مورد یک عده‌ای هم شاید با شیوه‌های دیگری که می‌شد بر انتخابات اثر گذاشت و دخالت کرد، اقدام کردند و از مسیر کنار زدند؛ واقعا دست آن افراد نزدیک به دولت در انتخابات مشهود بود ولی خب قابل اثبات نیست.

تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها

نماینده مردم مرودشت در مجلس ادامه داد: نکته دیگر اینکه به نظرم می‌آید که دولت و در واقع آن افراد خیلی تلاش خواهند کرد که ریاست مجلس را به جریان پایداری نزدیک کنند. چون جریان پایداری و بعد دانشگاه امام صادقی‌ها به آن افراد خیلی نزدیک هستند و من امیدوارم که این اتفاق رخ ندهد، به نمایندگان دوره دوازدهم و عقلای دوره آینده امید دارم که این اتفاق محقق نشود.

رشیدی کوچی در پاسخ به این سوال که «چقدر احتمال می‌دهید ریاست در سال اول به قالیباف داده شود تا کاندیدای ریاست جمهوری نشود و بعد در سال دوم او را کنار بزنند؟»، گفت: این یک تحلیل است، من نگاهم بر این است که آقای قالیباف کاندیدای ریاست جمهوری نخواهد شد و نگاهش به تداوم فعالیت در ریاست مجلس باشد. اما درباره ریاست ایشان فکر می‌کنم که آقای قالیباف سال اول با یک رأی پایین نه با آن آرایی که در مجلس یازدهم کسب کرده بودند ریاست مجلس را در اختیار داشته باشد اما سال‌های دوم و سوم را نمی‌دانم.

عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شوارها خاطرنشان کرد: به نظرم می‌آید یک سری افرادی که اشاره کردم به شدت به دنبال ایجاد تنش در مجلس باشند، امیدوارم مجلس دوازدهم به این سمت و سو نرود اما شواهد و قرائن نشان می‌دهد که حواشی‌اش بر متن حتما غلبه خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • چهار نفر از اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس تحریم شدند
  • اقدام عجیب درویش برای تمدید قرارداد پرسپولیسی‌ها
  • حال و هوای انتخاباتی در ۱۵ استان
  • تصویب قانون رفع تحریم‌های ظالمانه از کارهای مهم مجلس است
  • تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها
  • عدم پیشرفت در مذاکرات آتش‌بس/ گفتگو‌ها به روز دوم کشیده شد
  • اصلاح قوانین اسلحه و مهمات برای جلوگیری از وقوع جرم است
  • فرد مهاجم با سلاح سرد در ملارد با اقدام بموقع پلیس زمین‌گیر شد
  • واکنش کرملین به اظهارات خطرناک کامرون در مورد حمله به روسیه با سلاح‌های انگلیسی
  • لندن: اوکراین می‌تواند از سلاح‌های انگلیسی برای حمله در داخل روسیه استفاده کند