Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران گفت: بازار تهران به عنوان یک معزل جدی ایمنی در منطقه ۱۲ مطرح است اما به دلیل رویکردهای خاص میراث، شهرداری تهران نمی‌تواند حتی برای ایمن‌سازی سقف بازارها و تیمچه‌ها که در حال فروریزش است اقدام کند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، محمد سالاری در جلسه امروز (یکشنبه) شورای شهر تهران در تذکری درباره مشکلات شهرداری منطقه ۱۲ تهران و مشکلات حوزه شهرسازی و بازآفرینی بافت‌های فرسوده آن اظهار کرد: منطقه ۱۲ شهرداری تهران از جمله مناطقی است که قلب تاریخی پایتخت است اما در فرایند تدوین طرح جامع و طرح تفصیلی تنها یک طرح تفصیلی برای کل شهر تهران تدوین شده است و عملاً در منطقه ۱۲ با مشکلات جدی برای مردم روبرو هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این منطقه که بخش عمده‌ای از بناهای تاریخی را در خود جای داده عمدتاً شامل بافت فرسوده است و نمی‌توانیم بافت‌های فرسوده را احیا و بازآفرینی کنیم زیرا با مؤلفه‌های تاریخی در هم تنیده است. همه مولفات ریزدانگی، ناپایداری و نفوذناپذیری در منطقه وجود دارد و از طرفی مشکل نفوذناپذیری حل نمی‌شود چرا که اجازه بازگشایی معابر به لحاظ میراثی و تاریخی داده نمی‌شود.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: از طرفی در طرح تفصیلی الزام شده است که پارکینگ مانند همه مناطق شهر تهران در این منطقه نیز الزامی باشد که این موضوع یک بام و دو هوا است و تکلیف اصلی طرح جامع مبنی بر حق انتقال توسعه هنوز در این منطقه و در شهر تهران عملیاتی نشده است تا حقوق مکتسبه املاک در جای دیگر مستقر و انگیزه برای توسعه ایجاد شود.

سالاری با اشاره به وجود ساختمان‌های ناایمن و پاساژهای فرسوده در این منطقه ادامه داد: اساساً بازار تهران نیز به عنوان یک معزل جدی به عنوان ایمنی در منطقه مطرح است اما به دلیل رویکردهای خاص میراث، شهرداری تهران نمی‌تواند حتی برای ایمن‌سازی سقف بازارها و تیمچه‌ها که در حال فروریزش است اقدام کند. همچنین شهرداری در بهسازی فضای محیطی و فضاهای زیرسطحی نیز نمی‌تواند اقدام کند و عملاً یک قفل شدگی تمام عیار در منطقه ۱۲ رخ داده است.

وی از شهرداری درخواست کرد که یک نسخه TDR را به شورا ارائه و طرح انتقال توسعه را به صورت پایلوت اجرایی و طرح تفصیلی ویژه منطقه ۱۲ نیز طی یک تا دو ماه آینده به شورای شهر ارائه شود.

همچنین محمد علیخانی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شواری شهر تهران، خواستار آمادگی حداکثری شهرداری برای فصل بارش در پایتخت شد و اظهار کرد: با عنایت به رسیدن فصل زمستان و آغاز بارش‌های زودهنگام ضمن تشکر از اقدامات و پیش‌بینی‌های انجام شده، یادآوری می‌کنم در راستای جلب رضایت شهروندان تهرانی و حفظ ایمنی و سلامت ایشان و تسهیل در رفت و آمدها نسبت به ایجاد سازوکار لازم و تقویت ناوگان برف‌روبی از مسدود شدن و یخ‌زدگی معابر جلوگیری و از بروز هرگونه اختلال در رفت و آمد جلوگیری شود.

کد خبر 459810

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بازار تهران سیستم ایمنی برف روبی محمد سالاری محمد علیخانی شوراي شهر تهران شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق طرح تفصیلی شورای شهر شهر تهران منطقه ۱۲

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۲۶۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار کاسبی‌های جدید زیر پل‌های تهران

به گزارش خبرآنلاین، زمین‌های زیر پل‌های تهران، به محل جدید یکسری از کسب و کارهای صنفی تبدیل شده است.

دنیای اقتصاد در گزارشی نوشت: زمین‌های زیر پل‌های تهران، به محل جدید یکسری از کسب و کارهای صنفی تبدیل شده است. از راه‌اندازی کارواش تا صافکاری و نقاشی، از قفل‌سازی و تعمیر شیشه تا بهره‌برداری در قالب پارکینگ خودرو. اراضی پایین پل‌های تهران، زمین‌های شهر محسوب می‌شود و مالک آن یه بهتر است گفته شود «نگهبان این اراضی»، شهرداری تهران است.

حال اگر استفاده تجاری از زیرپل‌های تهران، با اجازه شهرداری است، «درآمد روزانه بودجه شهرداری از این محل» در کدام یک از ردیف‌های مصوب بودجه تهران قید می‌شود؟

اگر هم کاسبی زیرپل، بدون هماهنگی با مدیران شهر بوده، در این صورت این «حیات خلوت» موجود در پایتخت چطور شکل گرفته است که شهرداری به محض «بدهی یک مغازه به شهرداری»، با بلوک سیمانی جلوی کسب و کار او را می‌گیرد اما اینجا در روز روشن، تجارت با اراضی شهر بدون پرداخت «حق شهر» برقرار است؟ عکس از بزرگراه یادگار امام گرفته شده است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901289

دیگر خبرها

  • خانه های امامزاده ابراهیم شفت ایمن سازی می شود
  • آماده‌سازی ۲۵ پارکینگ در اطراف بازار اصفهان برای پارک موتورسیکلت‌ها + لیست پارکینگ‌ها
  • ◄ رویکرد ترافیک‌ زای شهرداری تهران در زمینه توسعه پارکینگ
  • ذاکری: تنها ۱۸ درصد دارایی ها به بخش خصوصی واقعی واگذار شده است/ سرمایه‌ها در دست اقلیتی متمرکز شده که امروز امکان کنترل آنها نیست / هشدار نسبت به تهی سازی ظرفیت دولت با خصوصی سازی رانتی
  • اجرای عملیات کف‌سازی بتنی پارکینگ‌های مجموعه خورشید شهر
  • ایمن‌سازی دیواره‌های سنگی کانال‌های مستعد ایجاد حادثه در سطح منطقه پنج ارومیه
  • توضیح زاکانی درباره امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور»
  • توضیح زاکانی درباره امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور »
  • اصلاح خط لوله فاضلاب و ایمن‌سازی خیابان شهیدان کاظمی انجام شد
  • بازار کاسبی‌های جدید زیر پل‌های تهران