Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد - کارشناسان حقوقی بیمه کوثر در شناسایی مطالبه‌های غیرقانونی برخی اشخاص و تفکیک آن‌ها از مطالبه‌های قانونی زیان‌دیدگان و تسهیل در پرداخت خسارت به زیان‌دیدگان نقش موثری را ایفا کرده‌اند.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  یکی از مطالبه‌هایی که برخی اشخاص-آگاهانه یا بر اثر نداشتن شناخت درست از حقوق متصوره قانونی خود- از شرکت‌های بیمه دارند، مطالبه دیه جنایات بدنی است که توسط راننده مقصر فاقد گواهی‌نامه مطرح می‌شود؛ در شرایطی که مطابق قانون بیمه اجباری شخص ثالث و آیین‌نامه‌های مرتبط با آن، رانندگی بدون گواهی‌نامه به‌هیچ وجه در حمایت قانون نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داوود کرمی افزود: شهروندان باید بدانند که مطابق ماده ۷۲۳ قانون مجازات اسلامی، رانندگی بدون گواهی‌نامه جرم تلقی می‌شود و مستوجب مجازات است و در رویه‌های قضایی نیز آرای متعددی از مراجع مختلف قضایی در ممنوعیت جبران خسارت راننده فاقد گواهی‌نامه صادر شده است که نمایانگر توجه بیش از پیش اشخاص برای خودداری از رانندگی بدون گواهی‌نامه است.

وی تاکید کرد: به همین خاطر صدمه‌هایی که به‌دلیل رانندگی بدون گواهی‌نامه برای شخص راننده ایجاد می‌شود به‌هیچ عنوان جبران نخواهد شد.

مدیر حقوقی و امور قراردادهای بیمه کوثر در ادامه گفت: از جمله مواردی که برخی اشخاص به‌طور غیر قانونی درصدد مطالبه ناروا از بیمه کوثر بودند می‌توان به پرونده‌های متعدد مطروحه در دادگستری از جمله شعب  ۱۳ و ۱۹ دادگاه عمومی حقوقی تهران اشاره کرد که با دفاعیات متناسب و به‌موقع مجموعه حقوقی و وکلای مبرز بیمه کوثر، مانع از پرداخت ناروای ۵۸۰ میلیون تومان به خواهان پرونده شد و دادگاه نیز در دادنامه‌ صادره بر خودداری افراد از رانندگی بدون گواهینامه تاکید کرد.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: رانندگی بدون گواهی نامه بیمه کوثر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۲۶۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنها «حمل» دارو از طریق سکوی اینترنتی است/ به هیچ وجه «فروش» دارو مطرح نیست

معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه عرضه و حمل دارو به‌صورت آزمایشی به مدت ۶ ماه در یکی از استان ها اجرایی خواهد شد، گفت: فعالیت سکوهای اینترنتی تنها در حوزه حمل دارو و با نظارت سازمان غذا و دارو صورت می گیرد.

به گزارش ایسنا، سید حیدر محمدی با اشاره به ابلاغ آیین‌نامه عرضه و حمل دارو از طریق سکوهای اینترنتی، اظهارکرد:  تدوین این آیین‌نامه با برگزاری جلسات متعدد بین سازمان غذا و دارو و وزارت ارتباطات به‌منظور بررسی‌های تخصصی موضوع انجام شد.

وی با تاکید بر اینکه سازمان غذا و دارو با نفس ورود سکوهای اینترنتی به حوزه فروش دارو مخالف بوده و هست و هنوز هم تاکید می‌کنیم فروش اینترنتی دارو غیرقانونی و غیرمجاز است، اظهار کرد: آنچه درمورد حمل دارو توسط سکوها تدوین شده و توسط وزارت ارتباطات اعلام شد «آیین‌نامه حمل دارو از طریق سکوی اینترنتی است» و به‌ هیچ‌وجه فروش اینترنتی دارو مطرح نیست.

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه در این آیین‌نامه تاکید شده است که هرگونه خرید، فروش و انبارش دارو توسط سکوهای اینترنتی غیرمجاز و غیرقانونی است، گفت: پس از ثبت کد رهگیری نسخه توسط بیمار در سامانه سکوهای مورد تایید (سازمان غذا و دارو)، نسخه از طریق سکو حمل و به نشانی متقاضی که در سیستم ثبت شده است تحویل داده می‌شود.

محمدی با تاکید بر اینکه موضوع فروش اینترنتی دارو به‌هیچ‌عنوان مطرح نیست، گفت: این آیین‌نامه تنها درمورد حمل دارو و  تحویل آن به نشانی بیمار به‌صورت غیرحضوری است، همچنین عرضه داروهای خاص، سهمیه‌ای، تحت کنترل و دارای شرایط خاص حمل، توسط پلتفرم‌ها صورت نخواهد گرفت.

به گفته وی مجوز فعالیت سکوهای اینترنتی متقاضی فعالیت در حوزه حمل دارو در یک کارگروه مشترک توسط سازمان غذا و دارو با همکاری وزارت ارتباطات صادر می‌شود، تمامی متقاضیان فعالیت در این حوزه باید ضوابط فنی سازمان غذا و دارو را داشته و حائز شرایط باشند،  دوره‌های آموزشی توسط سازمان غذا و دارو برای سکوهای متقاضی برگزار خواهد شد، وزارت بهداشت(سازمان غذا و دارو) مسئولیت نظارت بر ضوابط اجرایی و فنی را دارند و سکوها مکلف به رعایت این ضوابط هستند، درج هرگونه تبلیغات و تشویق به مصرف فرآورده‌های دارویی و خرید، فروش و انبارش در این آیین‌نامه برای سکوها غیرمجاز اعلام و کاملاً منع شده است.

معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو تصریح کرد: داروخانه‌هایی که درخواست فعالیت با سکوهای اینترنتی به‌منظور تحویل دارو را دارند باید درخواست خود را به سازمان غذا و دارو ارائه دهند و تنها داروخانه‌های مورد تایید این سازمان مجاز به فعالیت در این حوزه خواهند بود، همچنین درصورت ثبت شکایت از سکو و یا داروخانه سازمان غذا و دارو مرجع پیگیری معرفی شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تنها «حمل» دارو از طریق سکوی اینترنتی است/ به هیچ وجه «فروش» دارو مطرح نیست
  • صداوسیما بازهم حقوق هنرمندان را نقض کرد/ اعتراض خواننده سرشناس کُرد به استفاده غیرقانونی از آثارش در «نون.خ»
  • کارگاه آموزش حقوقی برای مشاوران املاک در کردستان برگزار شد
  • ۸۰۰ هزار نفر گواهی حفظ را در طرح «زندگی با آیه‌ها» دریافت کردند
  • فرصتی طلایی برای درخشش در جشنواره فروش بیمه میهن
  • بررسی پرونده صندوق پس انداز کارکنان راه آهن با ۷ هزار شاکی
  • مشاورین املاک و خودرو باید دارای پروانه فعالیت باشند
  • جوجه ریزی بدون دریافت گواهی بهداشت ‌غیرمجاز است
  • کشف بیش از ۲ هزار قوطی نوشیدنی انرژی‌زا قاچاق در هشترود
  • تعقیب و گریز خودرو بدون پلاک و رانندگی غیر متعارف در جاده اسکو