Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-08@19:19:39 GMT

ثبت شرکت، آری یا خیر؟

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۲۶۸۳۷

ثبت شرکت، آری یا خیر؟

یکی از چالش های اساسی بسیاری از صاحبین کسب و کار و مشاغل مختلف بعضا این است که آیا نیاز است برای کسب و کار خود دست به ثبت شرکت بزنند یا خیر؟ این سوال بسیار سوال کلیدی و مهمی است که می تواند در آینده کسب و کارها تاثیرات زیادی داشته باشد.

عمده تمرکز و اندیشه افراد برای ثبت شرکت این است که ثبت شرکت چه مزایا و معایبی می تواند داشته باشد؟ آیا ثبت شرکت باعث تغییری در فعالیت و کسب و کار آنها می شود یا خیر؟ آیا ثبت شرکت از نظر مالی و مالیاتی برای آنها تفاوتی ایجاد می کند یا نه؟ اساسا دولت و یا نهادهایی مانند تامین اجتماعی چه تفاوتی برای افرادی که کسب و کار خود را شرکتی می کنند قائل هستند و بسیاری از سوالات دیگر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چیزی که مشخص است این است که ثبت شرکت ساماندهی کسب و کار است. اگر راه اندازی یک کسب و کار باشد به این کسب و کار استخوان بندی منظمی می دهد و اگر کسب و کار قدیمی تر باشد باعث ساماندهی و نظم دهی مجدد به این کسب و کار و تغییر روال فعالیت آن می شود. ثبت شرکت را به عنوان  بهترین راه برای ورود به دنیای پر سود تجارت می دانند زیرا باعث می شود فرصت ها و موقعیت های بسیار بیشتری پیش روی صاحبین کسب و کار قرار بگیرد. معمولا با ثبت شرکت و فعالیت در قالب شرکت است که می توان هدف گذاری های دقیق تر و رشد و توسعه با استراتژی های تعریف شده را دنبال کرد. فعالیت ها در شرکت ها نظام دقیق تر و گسترده تری دارند و طبق نظریه همه افرادی که قبلا برای ثبت شرکت اقدام کرده اند، از زمان ثبت شرکت فعالیت آنها همواره رو به رشد بوده است.

با این وجود ثبت شرکت ممکن است معایبی نیز به همراه داشته باشد. بعضا مهم ترین عیب شرکت را موضوع مالیات و دارایی عنوان می کنند که جای تامل دارد. اما با این توصیفات بهترین راه برای تصمیمی گیری در خصوص ثبت شرکت این است که مزایا و معایب ثبت شرکت را با هم مروری کرده باشیم و نهایتا ریش و قیچی را به دست خود شما  به عنوان تصمیم گیرنده نهایی قرار دهیم.

مزایای ثبت شرکت

عمده ترین دلایلی که معمولا افراد با تمرکز بر آن به دنبال ثبت شرکت هستند را می توان موارد زیر عنوان کرد:

فعالیت در شرکت به شکل رسمی و قانونی انجام می شود: این بدین معنا است که ثبت شرکت به فعالیت های شرکت نظام می دهد و باعث می شود مبادی ورودی و خروجی شرکت کاملا تحت کنترل باشد و شرکا به مشتریان خود اثبات کنند که فعالیت آنها تحت نظارت دولت و ارگان های رسمی دیگر انجام می شود تا مشتریان راحت تر به آنها اعتماد کنند.
تقسیم مسئولیت شرکت بین شرکا: برای ثبت شرکت باید حداقل دو نفر با هم مشارکت کنند. این باعث می شود تا مسئولیت ها مالی و حقوقی شرکت را نیز با هم به اشتراک بگذارند. چنانچه شرکت به هر دلیل متضرر شود، نیازی نیست افراد از دارایی شخصی خود در اغلب ساختار شرکت ها برای پرداخت دیون شرکت استفاده کنند. هر فرد در شرکت به اندازه سهام و یا سهم الشرکه خود مسئولیت دارد. ضمن اینکه شریک یا شرکا در شرکت ها ایده ها و اندیشه های خود را دارد و می تواند در تکمیل فعالیت شرکت نقاط قوتی برای شرکت باشد.
شفافیت همکاری و حمایت قانون و دولت از شرکت ها: طبق اساسنامه و یا شرکتنامه شرکت، کلیه حقوق و نحوه شراکت شرکا مشخص می شود. با تسلیم این اظهارنامه و اساسنامه به اداره ثبت شرکت ها ، دولت کلیه امور مرتبط بین شرکا را کنترل و نظارت می کند و به همین دلیل اعتماد زیادی بین شرکا شکل می گیرد. در نظر داشته باشید که دولت همچنین با تخفیف های مالیاتی، وام ها و تسهیلات و حمایت های مختلف دیگر شرکت ها را زیر چتر حمایت خود قرار می دهد.

ضمن اینکه در کنار این مزایا شرکت ها به صورت بسیار ساده تری می توانند در خصوص موارد اقدام کنند و امتیازات بسیار بالاتری در رویدادهای زیر دارند:

شرکت در مناقصات و مزایدات و برنده شدن در آنها
امکان دریافت و یا اعطا نمایندگی های داخلی و خارجی
امکان حضور در نمایشگاه ها و رویداد های اجتماعی و فرهنگی مختلف داخلی و خارجی
امکان برند سازی قوی تر و با پشتوانه محکم تر
 اعتماد سازی بیشتر در بین مشتریان با توجه به دسترسی راحت مشتریان به اطلاعات شرکت و شرکا از طریق اداره ثبت شرکت ها و روزنامه رسمی
امکان اخذ بسیار ساده تر انواع مجوزها، امتیازات و اعتبارات سازمان ها و نهادهای دیگر
امکان مشارکت بسیار ساده تر با شرکت ها و موسسات داخلی و خارجی

 

معایب ثبت شرکت

باید در نظر داشت که راه اندازی کسب و کار قانونی با ثبت شرکت محدودیت هایی نیز به همراه دارد. البته این محدودیت ها زمانی که اقدام به ثبت شرکت می کنید بیشتر خود را نشان می دهند چرا که معمولا این محدودیت ها در زمانی که کسب و کار معمولی خود را هم دارید معمولا وجود دارند:

پرداخت مالیات: برای فعالیت ها بعد از ثبت شرکت باید دفاتر پلمپ مالیاتی پر شوند و متناسب با آن برای شرکت مالیات تعریف می شود. معمولا مالیات برای همه کسب و کارها وجود دارد. اما به دلیل درآمد بالاتر شرکت ها زمانی که دست به ثبت شرکت می زنید و فعالیت خود را در قالب شرکت انجام می دهید بیشتر خود را نشان می دهند. اما آیا درآمد بالاتر و پرداخت مالیات بیشتر نگران کننده است؟
تکمیل دفاتر پلمپ: همانطور که توضیح داده شد، دفاتر پلمپ بعد از ثبت شرکت باید از  اداره مالیاتی دریافت و مرتبا در زمان های مشخص به این اداره بای محاسبه مالیات تحویل داده شوند. خود تکمیل دفاتر بعضا ناراحت کننده است.
پرداخت حقوق و بیمه کارکنان: از جمله الزامات شرکت ها رعایت حداقل حقوق تعریف شده در قانون کار برای کارکنان و پرداخت بیمه آنها است.
الزام به داشتن آدرس برای فعالیت شرکت: برای ثبت شرکت لازم است که مکانی به صورت ملکی و یا اجاره ای شرکت ها برای ثبت در دفتر ثبت شرکت ها اعلام کنند.
هزینه و زمان برای ثبت شرکت: این موضوع اغلب به دلیل زمانی که باید افراد اختصاص دهند مشکل ساز است زیرا هزینه ثبت شرکت واقعا چندان زیاد نیست. اما به لطف شرکت ها و موسسات ثبت شرکت مانند هلدینگ ویونا، ثبت شرکت این روزها بسیار ساده تر از آن چیزی شده که تصور می کنید.
الزام به دانش قانون تجارت: قبلا افرادی که دنبال ثبت شرکت می رفتند نگران این موضوع بودند که باید دانش حقوقی قانون تجارت را داشته باشند. اما این روزها نیز می توان بسیاری از امور حقوقی را برون سپاری کرد. با این اصل و با برون سپاری فعالیت های حقوقی به دست موسسات حقوقی مانند هلدینگ ویونا دیگر این نگرانی نیز چندان مطرح نیست.

 

نهایتا این شما هستید که می توانید با داشتن یک تصمیم درست نسبت به اینکه برای ثبت شرکت اقدام کنید یا نه، آینده کسب و کار خود را ساماندهی و برنامه ریزی خواهید کرد. معمولا ثبت شرکت در جوامع رقابتی امروز بیشتر توصیه می شود و می تواند به روند توسعه و رقابت تجاری بیشتر به افراد کمک بیشتری بکند.

منبع: فارس

کلیدواژه: کسب و کار مالیات مشاغل چالش های اساسی بسیار ساده تر برای ثبت شرکت ثبت شرکت فعالیت ها کسب و کار شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۲۶۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور

به گزارش خبرگزاری مهر، کاظم بروفه، رئیس مرکز رشد واحدهای فناوری مؤسسه تحقیقات علوم دامی با اشاره به این که حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، یکی از اصلی‌ترین سیاست‌های سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی به شمار می‌رود، گفت: در حال حاضر ۱۹ واحد و هسته فناور که حوزه فعالیت‌شان دام و طیور است، تحت حمایت مرکز رشد مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور فعالیت می‌کنند. از این ۱۹ مورد ۱۷ واحد فناور و ۲ مورد هسته فناور است. همچنین ۲ واحد، جز شرکت‌های دانش‌بنیان است که در موضوع‌هایی مانند تغذیه و خوراک دام (۱۱ مورد)، تولید مثل دام (یک مورد)، زنبورعسل (۵ مورد) و امور خدماتی (۲ مورد) فعالیت دارند.

بروفه، شرکت‌های کوچک و متوسط فناوری را یکی از پایه‌های رونق اقتصادی، توسعه فناوری، کارآفرینی و تقویت تولید ملی دانست و افزود: توسعه این شرکت‌ها در گرو ایجاد زیرساخت‌های لازم برای کاهش خطرپذیری آنها در دوران شروع فعالیت است و یکی از مهمترین زیرساخت‌ها، مراکز رشد واحدهای فناوری خواهد بود.

وی اظهار کرد: مرکز رشد واحدهای فناوری برای کارآفرینان و واحدهای کوچک و متوسطی که دارای ایده‌های محوری قابل تجاری شدن هستند، برای چند سال با ارائه اطلاعات، مشاوره‌های ضروری، خدمات، تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی در حد امکان به ارتقای آنها کمک کرده و آنها را برای حضور مستقل و مؤثر در صحنه فناوری کشور آماده می‌کند.

رئیس مرکز رشد واحدهای فناوری علوم دامی با تاکید بر این که بهره‌وری حداکثری از پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های موجود در مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور در راستای رونق اقتصاد دانش‌بنیان از ضرورت‌های این مجموعه تحقیقاتی است، توضیح داد: استراتژی اصلی «مرکز رشد واحدهای فناور علوم دامی»، ایجاد بستری مناسب به منظور جذب کارآفرینان و فارغ‌التحصیلان علوم دامی، واحدهای R&D شرکت‌های پیشرو و بزرگ، شرکت‌های Spin Off (شرکت بزرگ‌تری که به چند کسب‌وکار خردتر و مستقل تقسیم می‌شود)، اعضای هیأت علمی مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور در راستای تجاری‌سازی و توسعه دانش‌های فنی منتج از تحقیقات به عمل آمده توسط محققان علوم دامی، تولید محصولات دانش‌بنیان قابل عرضه به بازار و در نهایت رشد اقتصادی منطقه و کشور است.

وی بیان کرد: واحدهای فناوری که ایده محوری و حوزه اصلی پژوهشی آنها حول اهداف «چشم‌انداز استراتژیک یا نقشه راه مؤسسه» برای ارتقای مشارکت با بخش غیردولتی و برون‌سپاری بخشی از تحقیقات حوزه دامپروری به بخش خصوصی باشد، در راستای اجرای طرح‌های توسعه محور، در اولویت حمایت قرار خواهند داشت.

کد خبر 6099609

دیگر خبرها

  • صدور مجوز تاسیس و فعالیت مرکز تجاری ایران در نروژ
  • اولویت‌های صندوق ذخیره فرهنگیان در سال جهش تولید اعلام شد
  • امضای یک میلیارد دلار قرارداد با ۶۷۰ دانش‌بنیان از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم
  • جابه‌جایی شرکت کربن ‌به‌ خارج از شهر اهواز تا ۱۴۰۵/ ضرورت بازسازی کارخانه فعلی
  • فعال بودن 56 شعبه اخذ رای در شهرستان درمیان
  • فعالیت‌های کانون پرورش فکری همدان، در راستای ترویج فرهنگ حجاب
  • فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور
  • وضعیت خرید گندم در استان بوشهر مطلوب است
  • شرکت مشاور سرمایه گذاری ترنج چقدر زیان ساخت؟
  • ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تعاونی‌ در سبزوار پرداخت شد