Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان‌وبلوچستان گفت: تا پایان سال مالی ۱۴۰۰، با تخصیص کامل اعتبارات، آب ۱۰۶۲ روستای فاقد شبکه و یا دارای تنش آبی استان تأمین شود که در این‌صورت، دیگر روستایی نخواهیم داشت که از نعمت آب محروم باشد.

به گزارش ایسنا، علیرضا قاسمی، در نشست خبری گفت: استان سیستان و بلوچستان بیش از ۱۱ درصد مساحت کشور را به خود اختصاص داده و در عین حال که پهناورترین استان است، به‌عنوان کم تراکم‌ترین استان کشور نیز شناخته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: استان سیستان‌وبلوچستان با داشتن بیش از پنج هزار روستا، پر روستاترین استان کشور است و در کنار آن، پراکندگی این روستاها موجب شده تا آب‌رسانی به مردم روستانشین ما با مشکلاتی همراه باشد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بیان کرد: تا پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، تعداد روستاهای ما سه هزار و ۷۳۴ روستا بود که از این تعداد، تنها ۱۱۹ روستا دارای شبکه آب‌رسانی بودند و شاخص بهره مندی ۷ درصد بوده است.

وی افزود: در حال حاضر از تعداد پنج هزار و ۵۹۴ روستای استان، تعداد دو هزار و ۹۴۷ روستا که در مجموع جمعیت یک‌میلیون و ۱۲۴ هزار و ۳۳۳ نفری را دربرمی‌گیرد، دارای شبکه آب آشامیدنی بهداشتی وسالم است و تعداد یک‌هزار و ۹۱ روستای بالای ۲۰ خانوار و یک‌هزار و ۵۵۶ روستای زیر ۲۰ خانوار فاقد سامانه آبرسانی است. از ابتدای دولت یازدهم نیز تاکنون تعداد ۶۱۲ روستا آبدار شده‌اند که حدود ۲۶ درصد به نسبت قبل در تعداد روستای بهره‌مند رشد داشته است.

قاسمی اظهار کرد: مجموعه اقداماتی که از ابتدای دولت یازدهم تاکنون انجام شده، موجب شده تا شاخص بهره‌مندی از آب شرب روستایی که در ابتدای دولت یازدهم ۵۹ درصد بود، هم اکنون به ۶۸ درصد برسد.

وی گفت: با سفر رئیس مجلس شورای اسلامی به استان، اتفاقات خوبی رقم خورد که مهمترین آن، امضای تفاهم نامه سه جانبه فی‌مابین آب و فاضلاب کشور، دستیار ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی و استانداری استان بود و طی آن قرار است تا پایان سال مالی ۱۴۰۰، با تخصیص کامل اعتبارات، آب ۱۰۶۲ روستای فاقد شبکه و یا دارای تنش آبی استان تأمین شود که در این‌صورت، دیگر روستایی نخواهیم داشت که از نعمت آب محروم باشد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان افزود: بر اساس این تفاهم نامه، تعداد بیش از ۸۲۵ روستای فاقد تاسیسات با جمعیت ۲۷۶ هزار نفر و تعداد ۲۳۷ روستای دارای تنش آبی با جمعیت ۸۹ هزار نفر از نعمت آب شرب پایدار بهره‌مند خواهند شد.

وی گفت: مجموع اعتبار این تفاهم نامه مبلغ ۱۱ میلیارد و ۱۵۰ میلیون ریال است که موجب ارتقاء شاخص بهره‌مندی به میزان ۱۳ درصد شده و در نهایت شاخص بهره‌مندی استان به ۸۱ درصد خواهد رسید.

قاسمی با اشاره به مهمترین عملیات اجرایی این تفاهم نامه، بیان کرد: احداث دو باب تصفیه خانه آب شرب به حجم یک‌هزار و ۱۲۵ لیتر در ثانیه برای مجتمع های تلنگ، پلان و زیر مجموعه سد پیشین، اجرای خطوط انتقال در قالب مجتمع‌های آبرسانی روستایی، اجرای خطوط انتقال در قالب پروژه‌های تک روستایی، اجرای شبکه‌های توزیع، احداث مخزن ذخیره، حفر و تجهیز چاه برای پروژه‌های تک روستایی از جمله اقداماتی است که انجام خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سيستان و بلوچستان تامین آب شرب استانی اجتماعی شاخص بهره مندی آب و فاضلاب تفاهم نامه نعمت آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۲۸۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت۱۸۰ کیلومتر راه روستایی در سیستان وبلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، ایوب کرد گفت : این میزان نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش ۷۸ درصدی داشته است.

 مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان گفت: در سال گذشته ۱۸۰ کیلومتر راه روستایی در حوزه زیر پوشش این اداره کل ساخته شده که از این میزان ۷۰ کیلومتر آن به صورت امانی و به وسیله ماشین آلات راهداری این اداره کل انجام شده که موجب صرفه جویی هزار و ۷۵۰ میلیارد ریالی شده است.
وی با اشاره به اینکه اکنون تکمیل و ساخت راه روستا‌های بالای ۲۰ خانوار در اولویت این اداره کل قرار دارد تصریح کرد: تکمیل و ساخت این میزان راه روستایی در استان، نقش بسزایی در محرومیت زدایی و تسهیل ارتباط جمعیت ساکن روستا با مراکز بخش و شهرستان‌ها ایفا می‌کند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان افزود: امسال نیز ساخت راه‌های روستایی در دستورکار این اداره‌کل قرار دارد تا بخشی از عقب ماندگی استان در حوزه راه‌های روستایی نسبت به شاخص کشوری جبران شود.

دیگر خبرها

  • بهره‌مندی ۳۰۰ خانوار روستای سرپله آبدانان از نعمت آب شرب سالم و پایدار
  • ساخت۱۸۰ کیلومتر راه روستایی در سیستان وبلوچستان
  • بهره‌مندی اهالی روستای سرپله آبدانان ایلام از آب سالم
  • بهره مندی روستای «سرپله» آبدانان از آب آشامیدنی سالم و پایدار
  • هزینه خسارت سیل به روستاهای سیستان و بلوچستان اعلام شد
  • آب شرب ۹۰ درصد روستا‌های سیل زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • آب شرب ۹۰ درصد روستا‌های سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • آب شرب ۹۰ درصد روستاهای سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • آب شرب ۹۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • بهره مندی هشتاد درصدی جمعیت روستایی ارومیه از شبکه آب و فاضلاب