Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تویسرکان، عصر امروز جمعی از دانشجویان بسیجی از سه دانشگاه‌های این شهرستان به نمایندگی از دانشجویان شهرستان با فرماندار دیدار کردند و برخی از مسائل و مشکلات در حوزه‌های مختلف خدماتی، اجتماعی، عمرانی، فرهنگی و... در تویسرکان را با سید رسول حسینی در میان گذاشتند و از کش و قوس‌های بی‌پایان شورای شهر انتقاد شدید و چاره‌جویی خواستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دیدار مسوول بسیج دانشجویی شهرستان ابتدا از گلایه مردم از نحوه برخورد نامناسب دستگاه‌ها در ارائه خدمات سخن به میان آورد و خواستار حداقلی کار آن هم برخورد مناسب و در خور شأن ارباب رجوع شد.
 
*شورای شهر تویسرکان برای مردم یا علیه مردم

وی به بحث جنجالی چندین ساله شورای شهر تویسرکان پرداخت و با انتقاد از ایجاد دودستگی شورا و کشمش‌های این دو گروه با هم افزود: آیا واقعا در این شرایط سخت اقتصادی و شیوع ویروس کرونا این‌گونه رفتارها جایز است؟ بحث داغ و بدون نتیجه امروز در فضای مجازی متاسفانه تنها شده دعواهای شورا؛ نه رفع مشکلات و دغدغه‌های مردم و شهر توسط اعضای شورا!

رضا سوری با بیان اینکه زمان انتخابات شوراها باید در تایید صلاحیت‌های به ویژه تعهد‌پذیری دقت و توجه زیادی لحاظ شود و تعهد قانونی از منتخبان خدمت به مردم گرفته شود تاکید کرد: چرا باید مسائل شخصی شورای شهر تویسرکان و طرح شکایت به دیوان عدالت اداری شود موضوع اصلی شورا؟

وی با اشاره به عملکرد کمرنگ کمیسیون ماده 100 در سطح شهرستان، از مشکل تردد دانشجویان سه دانشگاه تویسرکان یاد کرد و گفت: آیا شنیده‌هایی که حاکی از انتقال دانشکده فنی و مهندسی این شهرستان به ملایر است صحت دارد؟

فرماندار شهرستان تویسرکان در این دیدار، با تبریک روز ۱۶ آذر و گرامیداشت یاد شهدای دانشجوی سال ۳۲ که جرقه انقلاب را زدند اظهار کرد: سه دانشجوی دانشگاه تهران در این زمان با اعتراض به سفر معاون رئیس جمهور وقت آمریکا به کشور، به شهادت رسیدند.

سید رسول حسینی یکی از ویژگی‌های دانشجو را مطالبه‌گری خواند و تاکید کرد: کسی می‌تواند مطالبه‌گر باشد که بر مطالبه یا مطالبات خود اشرافیت اطلاعاتی داشته باشد.

وی با تاکید بر پیشقراول بودن دانشجو در مبحث علم‌آموزی مفید اضافه کرد: دانشجو و دانشگاه باید فراجناحی باشد و برای مصلحت کشور کار کند.

فرماندار شهرستان تویسرکان درباره پاسخ سوالات مطرح شده از سوی دانشجویان در این برنامه با بیان اینکه ما در شهرستان با چند مشکل مواجه بودیم و هستیم افزود: متاسفانه بانک اطلاعاتی در حوزه‌های مختلف شهرستان ضعیف است.

*طرح مطالعاتی سایت بارگاه حضرت حبقوق نبی(ع) آغاز شد
 
وی از شکل‌گیری هیات امنای جدید بارگاه حضرت حبقوق نبی(ع) در مدت سه ماه اخیر خبر داد و از عدم همسو بودن نهادها در هیات امنای قبل سخن به میان آورد و افزود: متاسفانه اسناد و مدارک معتبر موثق برای اجرای طرح که باید باشد، کم است؛ اما طرح مطالعاتی سایت ویژه حضرت حبقوق نبی(ع) با رویکرد ملی و بین‌المللی آغاز شده است.

حسینی خواستار ورود جدی دانشجویان در برگزاری انتخاباتی پرشور و نشاط در شهرستان شد و ادامه داد: دانشجویان به عنوان فعالان عرصه علم و آگاهی باید در انتخاب آگاهانه، درست و ایجاد بسترهای بصیرت افزایی در بین افکار عمومی همت داشته باشند.

وی نارنجی و یا قرمز شدن وضعیت کرونا را در شهرستان وابسته به فعالیت ستاد و همیاری عموم مردم در رعایت اصول تاکید شده در کنار مسوولان دانست و گفت: همه آنچه ستاد مبارزه با کرونا از کشور و سپس استان و بعد شهرستان اعلام می‌شود، را با تمام اصول و ضوابط اجرا می‌کنیم.

وی با اشاره به اختصاص درصد بالای جمعیت شهرستان به رده سنی میانسالی تصریح کرد: وضعیت ابتلا به ویروس کرونا در شهرستان سیر نزولی به خود گرفته؛ البته نباید این موضوع دلیلی بر عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله اجتماعی از سوی همه ما در جامعه شود.

فرماندار شهرستان تویسرکان از دلایل عدم فعالیت مرکز انتقال خون در شهرستان انجام تمرکز زدایی، کمبود نیرو و استقبال کم‌رنگ در بحث پلاسمای خون نام برد و با اشاره به اینکه منطقه قلقل‌رود کمتر برخوردار است بیان کرد: متاسفانه با معرفی تویسرکان به عنوان برخوردار، اعتبار حوزه تملک و دارایی ما به حداقل رسیده است.

وی با اشاره به اینکه امروز بیکاری در همه نقاط کشور باطبع در تویسرکان هم موضوع محوری و تلاش‌ها برای رفع آن است، گفت: جمعیت جوان تویسرکان نسبت به دیگر شهرستان‌های استان کمتر است که برخی خوب هم پای کار نمی‌آیند؛ واحد مرغ آذربال که بعد از ۶ سال تعطیلی مجدد به چرخه فعالیت برگشته نیروی کار خود را از خارج شهرستان تامین کرده؛ چرا ما باید کارگر فصلی خارج از شهرستان بیاوریم؟!
 
*توسعه شهرستان نیازمند تغییر نگاه فردی به عمومی است
 
حسینی از آغاز طرح توسعه فاران شیمی با اشتغالزایی برای بیش از ۳۰۰ نفر پس از دو سال تلاش به دلیل عدم همکاری برخی خبر داد و تصریح کرد: همه باید در راستای کاهش بیکاری با بهره‌مندی راهبردی از داشته‌های شهرستان تعامل و همکاری داشته باشیم؛ رفتاری غیر از آن که فرهنگ مردم اینگونه است، را در اذهان متبادر می‌کند.

وی با اشاره به اینکه متاسفانه از چهار دستور کار شورای شهر استان سه دستور از آن شورای شهر تویسرکان و فرسفج است یادآور شد: ما هم از این‌نوع عملکرد شورای شهر تویسرکان به ستوه آمدیم، قانون اجازه انحلال شورا را نمی‌دهد؛ قبل از مسئولیت بنده هم شورای شهر تویسرکان تا مرز انحلال پیش رفته است، متاسفانه هر کاری در تویسرکان به فرمانداری ختم می‌شود.

فرماندار شهرستان تویسرکان درباره کمیسیون ماده ۱۰۰ با اشاره به اینکه این کمیسیون رئیس ندارد و شبه قضایی است افزود: در زمانی که بنده عضو شدم، جریمه‌ها حداکثری است و برای ساختمان بدون استحکام بنا بنده رای صادر نکردم، سفارش هیچ‌کس را نپذیرفتم، در صورت تمایل چند نفر از شما دانشجویان می‌تواند در این جلسه حضور پیدا کنند.
 
*بی‌اطلاعی مسوولان ارشد تویسرکان از جابجایی دانشکده فنی و مهندسی/ دلیل یا دلایل رئیس دانشگاه بوعلی برای این انتقال چیست؟!

وی درخصوص رفت‌و آمد دانشجویان از تخصیص حدود ۸۰ درصدی راه دسترسی دانشکده فنی و مهندسی خبر داد و در مورد مسئله انتقال دانشکده فنی و مهندسی گفت: بنده گله‌مندی و انتقاد خود را به صورت مکتوب به رئیس دانشگاه بوعلی سینا درخصوص حضور دکتر رحیمی معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم و تحقیقات روز پنج‌شنبه ۸ آذر ماه سال جاری اعلام کردم.

حسینی در باره مطالب متذکر شده به صورت رئیس بوعلی سینا، دلیل این سفر و حضور معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم تحقیقات به منظور بررسی جابجایی دانشکده فنی و مهندسی تویسرکان از پردیس دانشگاه بوعلی سینا به پردیس دانشگاه ملایر سفری با همراهی تعدادی از همکاران به شهرستان عنوان کرد.

وی به تذکر چند نکته مهم به عنوان گلایه به رئیس دانشگاه بوعلی در نامه ارسالی با هدف اینکه از این به بعد شاهد این‌گونه ناهماهنگی در حوزه آموزش عالی در شهرستان نباشیم، اشاره کرد و گفت: حضور معاون وزیر علوم یک موضوع با اهمیتی است که می‌تواند رهاوردی نه تنها برای شهرستان؛ بلکه برای استان هم مطلوب باشد اما متاسفانه نه رئیس دانشگاه بوعلی و نه رئیس دانشکده فنی تویسرکان در این خصوص هیچ گونه اطلاعی به بنده عنوان فرماندار نداده بودند.
 
*زمان مناسب بحث جابجایی دانشکده هفته وحدت بود!

فرماندار شهرستان تویسرکان با اشاره به اینکه البته بنده قبل از حضور معاون وزیر در استان از موضوع مطلع بودم؛ اما با وجود بارها تماس با تلفن همراه وی موفق به ارتباط نشدم تاکید کرد: بهتر بود بنده به عنوان فرماندار و نماینده مردم تویسرکان در جریان موضوع برای حاصل شدن نتایج بهتر قرار می‌گرفتیم.

وی با بیان اینکه احداث دانشکده فنی و مهندسی زمان بنده نبوده اما نتیجه تلاش و زحمات زیادی است که با پیگیرهای مستمر برای تملک زمین تا جذب خیر و احداث آن انجام شده بیان کرد: باید مسوولان امر به پاس زحمات مسولان گذشته و فعلی و خیر نیک اندیش آقای بحری اصفهانی متولیان امر را در مسئله‌ای به این مهمی مطلع می‌کردند.

تا زمانی که بنده در شهرستان هستم اجازه جابجایی دانشکده فنی و مهندسی را نمی‌دهم
 
حسینی ادامه داد: این سفر در آستانه هفته وحدت به شهرستان صورت گرفته که ضمن ایجاد اختلاف و شبهه‌افکنی منجر به زیر سوال بردن مسوولان شهرستان به ویژه بنده در فضای مجازی و رسانه‌ها شده است.

وی اضافه کرد: بنده ضمن اعتراض و گلایه شدید به این اقدام غیرکارشناسانه انتظار داشته و دارم ضمن تجدید نظر در این تصمیم که قطعا نتیجه مطلوبی به دنبال نداشته و نخواهد داشت؛ همه تلاش‌ها معطوف به افزایش تعداد رشته‌های دانشگاهی در مقاطع مختلف تحصیلی تا دوره دکتری و تبدیل دانشکده به دانشگاه با حضور مقام عالی وزارت شود.

فرماندار شهرستان تویسرکان با بیان اینکه رونوشت این نامه به نماینده مردم تویسرکان در خانه ملت، امام جمعه و استاندار ارجاع داده شد تصریح کرد: تا زمانی که ما هستیم این جابجایی اتفاق نخواهد افتاد، شما هم کمک کنید.

در پایان این دیدار دانشجویان و فرماندار از برخی اصناف با هدف رعایت پروتکل ها در خیابان باهنر بازدید کردند.

 

 انتهای پیام/89010

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشجویان تویسرکان توسعه دانشگاه فرماندار شهرستان تویسرکان دانشکده فنی و مهندسی شورای شهر تویسرکان رئیس دانشگاه بوعلی جابجایی دانشکده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۲۹۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمی که امام خمینی(ره) خطبه عقدش را خواند

ایسنا/همدان «امام خمینی(ره) از طرف من و آیت‌الله علم‌الهدی از طرف همسرم وکیل شدند و خطبه عقد جاری شد. بعد از عقد دست امام را بوسیدیم و ایشان توصیه و تکرار کردند «با هم بسازید؛ همدیگر را بسازید؛ زندگی را بسازید» و ما نیز این را سرلوحه زندگی خود قرار دادیم و زندگی مشترک خود را با این جمله آغاز و تمام کردیم.»

دکتر سیدمرتضی هزاوه‌ای، عضو هیأت علمی گروه علوم سیاسی و یکی از پژوهشگران و اساتید مطرح دانشگاه بوعلی‌سینا در سال ۱۳۴۰ در خانواده‌ای مذهبی و روحانی در شهر همدان متولد شد.

او تحصیلات ابتدایی خود را در مدرسه علمی همدان گذراند و دوران دبیرستان را در دبیرستان امام خمینی(ره) همدان سپری کرد. رشته علوم سیاسی را تا مقطع کارشناسی‌ارشد در دانشگاه امام صادق(ع) تحصیل کرد و پس از آن در جبهه‌های جنگ تحمیلی حضور یافت.

دکتر هزاوه‌ای توانست بورسیه تحصیل در یکی از دانشگاه‌های انگلیس را کسب کند اما به دلایل شخصی تمایلی به ادامه تحصیل در خارج از کشور را نداشت بنابراین در آزمون دکتری دانشگاه امام صادق(ع) پذیرفته شد.  

در دوران فعالیت علمی مرحوم هزاوه‌ای در دانشگاه بوعلی‌سینا بیش از ۱۰ها مقاله علمی و کتاب از او منتشر شده است. او پس از سال‌ها تدریس در دانشگاه بوعلی‌سینا در سال ۹۲ با بیماری مواجه شد و در اردیبهشت سال ۹۹ به علت بیماری درگذشت.

همزمان با فرارسیدن چهارمین سالگرد درگذشت دکتر سیدمرتضی هزاوه‌ای، استاد علوم سیاسی دانشگاه بوعلی‌سینا ایسنا با همسر مرحوم دکتر هزاوه‌ای که از اساتید بنام همدان بود، به گفت‌وگو پرداخت.

اهدای ۶۰۰۰ جلد  کتاب به دانشگاه و حوزه علمیه

همسر دکتر هزاوه‌ای با تأکید بر اینکه همسرم بسیار اهل مطالعه بود، گفت: مرحوم هزاوه‌ای در وصیت‌نامه خود توصیه کرده بود کتاب‌هایم را به حوزه و دانشگاه اهداء کنید که پس از فوتش ۶۰۰۰ جلد کتاب نفیس به دانشگاه بوعلی‌سینا و حوزه علمیه اهداء کردیم.

سرور سادات جوادی‌نیک در گفت‌وگو با ایسنا، یکی از ویژگی‌های خاص مرحوم هزاوه‌ای را تلاوت قرآن با تدبر دانست و اظهار کرد: مرحوم هزاوه‌ای روزی یک جزء قرآن را تلاوت می‌کرد و حتی در شرایط سخت و بیماری در حالت خوابیده هم قرآن می‌خواند.

وی با اشاره به اینکه همسرم مرکزیت صله رحم در اقوام بود، تصریح کرد: مرحوم هزاوه‌ای بسیار مهربان بود و به خانواده و پدر و مادر اهمیت می‌داد. به پدر و مادر خود و بنده بسیار احترام می‌گذاشت و به کارهای آنها رسیدگی می‌کرد.

همسر مرحوم هزاوه‌ای با بیان اینکه دی‌ماه سال ۱۳۶۵ توسط امام خمینی(ره) عقد شدیم، از جریان عقدشان توسط امام خمینی(ره) گفت: مرحوم هزاوه‌ای قبل از عقد به بنده گفت قرار است امام خمینی(ره) ما را عقد کنند و به کسی در این‌باره چیزی نگو. نکته جالبی که در این زمینه وجود داشت این بود که خواهرم در خواب برادر شهیدمان را می‌بیند که او نیز می‌گوید از امام وقت گرفتیم و قرار است «سرور» را امام عقد کند.

وی ادامه داد: وقتی خواهرم موضوع خوابش را برای مادرم تعریف می‌کند مادرم با تعجب می‌گوید ما هنوز درباره عقد صحبت نکرده‌ایم! که مرحوم هزاوه‌ای با مادرم تماس می‌گیرد و می‌گوید قرار است امام ما را عقد کند.

جوادی‌نیک با تأکید بر اینکه برای عقد در محضر امام به اتفاق پدر و مادرم و پدر و مادر همسرم به تهران رفتیم و به حضور امام خمینی(ره) رسیدیم، اظهار کرد: مراسم عقد ما ساده و مختصر برگزار شد اما به نظرم با شکوه‌ترین عقد بود.

وی با اشاره به حضور آیت‌الله علم‌الهدی در زمان عقدش با مرحوم هزاوه‌ای خاطرنشان کرد: آقای علم‌الهدی در زمان عقد ما نیز حضور داشت و با اشاره به بنده به حضرت امام گفتند ایشان خواهر شهید هستند و امام نیز فرمودند اینها خانواده شهید هستند. سپس امام خمینی(ره) از طرف من و آیت‌الله علم‌الهدی از طرف همسرم وکیل شدند و خطبه عقد جاری شد. بعد از عقد دست امام را بوسیدیم و ایشان توصیه و تکرار کردند «با هم بسازید؛ همدیگر را بسازید؛ زندگی را بسازید» و ما نیز این را سرلوحه زندگی خود قرار دادیم و زندگی مشترک خود را با این جمله آغاز و تمام کردیم.

جوادی‌نیک یادآور شد: اول دی‌ماه سال ۱۳۶۵ عقد کردیم و به علت شرایط جنگ در سال ۶۷ ازدواج مختصری برگزار شد. حاصل ازدواج ما دو فرزند دختر است که دختر بزرگمان در سال ۱۳۷۰ به دنیا آمد و هم‌اکنون دانشجوی دکتری رشته برق دانشگاه علم و صنعت است و دختر دومم در سال ۱۳۷۹ متولد شد که وی نیز در رشته مشاوره در دانشگاه تهران مشغول تحصیل است.

همسر دکتر هزاوه‌ای با اشاره به پذیرش دکتر هزاوه‌ای در یکی از دانشگاه‌های انگلیس، افزود: بعد از ازدواج و زمانی‌ که فرزند اولمان به دنیا آمده بود، همسرم در خارج از کشور پذیرفته شد اما گفت صلاح نمی‌دانم به خارج از کشور برویم، شاید در تربیت فرزندمان تأثیر داشته باشد.

وی با بیان اینکه مرحوم هزاوه‌ای همواره به دانشجویان خود کمک می‌کرد، گفت: برای دانشجویان ارشدی که مشکل مالی داشتند، قانونی گذاشته بود که بتواند به صورت غیرمستقیم به آنها کمک کند. براساس این قانون هر کدام از دانشجویان مقطع ارشد که بتوانند دفاع کنند کمک‌هزینه دریافت می‌کرد، در واقع مرحوم هزاوه‌ای با این روش به همه دانشجویانش حتی دانشجویی که از نظر مالی هم نیازمند نبود به یک دید نگاه می‌کرد تا دانشجوی نیازمند احساس حقارت نکند.

جوادی‌نیک با تأکید بر اینکه مرحوم هزاوه‌ای به مسأله حج و خمس اهمیت زیادی قائل بود، تصریح کرد: مرحوم هزاوه‌ای فردی ولایت‌مدار بود و خط قرمزش مقام معظم رهبری بود. او در تمام راهپیمایی‌ها شرکت می‌کرد و در ایام دهه محرم در هیات سخنرانی می‌کرد و هزینه‌ای دریافت نمی‌کرد.

همسر دکتر هزاوه‌ای با بیان اینکه بیماری مرحوم هزاوه‌ای در سال ۹۲ شروع شد، مطرح کرد: از سال ۹۲ تحت شیمی‌درمانی، پرتودرمانی و جراحی بود و این مراحل را با صبوری طی می‌کرد و صحیفه سجادیه قرائت می‌کرد و همیشه شاکر بود.

وی با اشاره به اینکه مرحوم هزاوه‌ای همیشه آماده رفتن بود، یادآور شد: همسرم به افطار دادن در ماه رمضان بسیار اهمیت می‌داد. قبل از فوتش آخرین افطاری را به روزه‌داران داد.

جوادی‌نیک با بیان اینکه دکتر هزاوه‌ای در ۱۱ اردیبهشت سال ۹۹ مصادف با نخستین شب جمعه ماه مبارک رمضان به دیار باقی شتافت، اظهار کرد: زندگی خوب و مفیدی داشتیم و خوشحالم که با یک «مرد» زندگی کردم و هیچ وقت از دستش ناراحت نشدم.

معلمی دکتر هزاوه‌ای صرفاً معلمی در کلاس درس نبود

رئیس سازمان بسیج اساتید استان همدان نیز با بیان اینکه مرحوم هزاوه‌ای یکی از اساتید خوب دانشگاه بود، گفت: معلمی دکتر هزاوه‌ای صرفاً معلمی در کلاس درس نبود بلکه در بُعد تربیتی هم بسیار تأثیرگذار بود.

دکتر حسن رحیمی‌روشن در گفت‌وگو با ایسنا، تصریح کرد: بنده از سال ۱۳۸۳ دکتر هزاوه‌ای را می‌شناختم و در جلسات مختلف فرهنگی، سیاسی و اجتماعی با وی ارتباط داشتم.

وی با بیان اینکه زمانی که بنده به دانشگاه بوعلی‌سینا منتقل شدم مرحوم هزاوه‌ای معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه را برعهده داشت، افزود: بیشتر عمر علمی مرحوم دکتر هزاوه‌ای همراه با کارهای اجرایی گذشت.

رحیمی‌روشن با اشاره به اینکه کارها و پایان‌نامه‌های مشترک زیادی با دکتر هزاوه‌ای داشتم، اظهار کرد: مرحوم هزاوه‌ای حدود چهار سال مدیرگروه علوم سیاسی دانشگاه بود و کتاب‌ها و مقالات زیادی تألیف کرد.

رئیس سازمان بسیج اساتید استان همدان با بیان اینکه بیش از ۱۰ تا ۱۵ مقاله همایشی و پژوهشی از دکتر هزاوه‌ای منتشر شده است، خاطرنشان کرد: در دو سه سال آخر حیات خود به رتبه دانشیاری رسید و فعالیت‌های علمی و پژوهشی زیادی داشت.

وی ریاست دانشگاه پیام‌نور همدان و ریاست دانشگاه پیام‌نور کبودراهنگ را از مسئولیت‌های دکتر هزاوه‌ای دانست و گفت: یکی از خاطرات بنده با مرحوم هزاوه‌ای که بُعد معنوی داشت و برای بنده یک الگو شد، این بود که دکتر هزاوه‌ای برای بنده تعریف کرد هر شب جمعه برای مرحوم پدرش سوره یاسین قرائت می‌کند و این موضوع برای بنده هم یک الگو شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عضو هیأت علمی دانشگاه، ولی عصر (عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد
  • معلمی که امام خمینی(ره) خطبه عقدش را خواند
  • کمیته امداد تویسرکان از مادران باردار و شیرده حمایت می کند
  • مجتهدی حال فلسفی‌اش از قال فلسفی‌اش بیشتر بود
  • آغاز جلسه علنی عصر مجلس
  • جنوب کرمان ظرفیت افتخارآفرینی بیشتر در زمینه ورزش دارد
  • با من مشکل دارید، چرا بودجه شهر را نگه می‌دارید
  • فرماندار: نارضایتی اجتماعی از هیچ دستگاه اجرایی در زهک پذیرفتنی نیست
  • بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد