Web Analytics Made Easy - Statcounter

تحولات در گذر است و اخبار روز هیچ گاه متوقف نخواهد شد؛ خبر‌هایی رسمی و گاه غیر رسمی؛ خبر‌هایی که مورد توجه قرار می‌گیرد یا ممکن است همه به راحتی از کنار آن بگذرند. رسانه‌های خبری هر یک به فراخور وابستگی جناحی خود، خبر‌هایی را برجسته می‌کنند و در مواردی هم از کنار آن می‌گذرند. اگر خبر به‌ما‌هو خبر موضوعیت داشته باشد، وابستگی جناحی نباید در کمرنگ و پر رنگ منتقل کردن آن تأثیری داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رصد‌خانه «تابناک»؛ جایی است که خبر‌هایی گاه غیررسمی و گاه اخباری که مورد توجه قرار نمی‌گیرد، برای مخاطبان آماده می‌کند؛ خبر‌هایی که گاه به ملاحظه جناح‌های سیاسی مورد توجه قرار نمی‌گیرند و گاه به دلیل کم توجهی رسانه‌ها به حاشیه می‌روند، ولی همین خبر‌ها، اخباری هستند که مخاطبان را از پشت پرده جریانات سیاسی آگاه می‌کنند. در رصدخانه، تیتر و خلاصه‌ای از مهم‌ترین اخباری که اطلاع از آن‌ها ممکن است برای مخاطبان مهم و قابل توجه باشد، در اختیار مخاطبان قرار می‌گیرد و اینک رصدخانه تابناک را می‌بینید.

وزیر ارتباطات: بعید می‌دانم نظر دستگاه قضایی درباره رفع فیلتر تلگرام عوض شده باشد


وزیر ارتباطات درباره امکان رفع فیلتر تلگرام گفت: بعید می‌دانم نظر دستگاه قضایی درباره رفع فیلتر تلگرام عوض شده باشد. آن‌ها نه برای فیلتر و نه رفع فیلتر تلگرام از ما نظر نخواسته‌اند. «محمدجواد آذری جهرمی» شنبه شب در ارتباط تلفنی با برنامه تهران ۲۰ درباره این‌که چرا فیلتر تلگرام هنوز برقرار است، گفت: بعید می‌دانم که نظر دستگاه قضایی درباره رفع فیلتر تلگرام عوض شده باشد اما پیشنهاد می‌کنم از دادستان کل کشور این سوال را بپرسید. نه زمان انسداد تلگرام از ما نظر خواستند نه الان برای رفع آن از ما چیزی می‌پرسند. طبیعتاً این مقوله‌ای است که به نظر دستگاه قضایی بستگی دارد چراکه با حکم دستگاه قضایی بسته‌شده است و با همین حکم هم قابل‌ بازگشایی است.

نماینده مجلس: با مردم آشتی کنیم تا انتخابات 42 درصدی نداشته باشیم


غلامرضا نوری قزلچه نماینده مجلس در پاسخ به این مطلب که "برخی معتقدند طرح هسته ای مجلس به دلیل نگرانی تندروها از مذاکره بایدن با دولت روحانی و احتمال برگشت آمریکا به برجام" است گفت: اگر بخواهیم از حالت حقوقی طرح خارج شویم و نگاه سیاسی به موضوع داشته باشیم باید بگویم این طرح بیشتر مصرف سیاسی داشت. اینکه دست و بال دولت کاملا بسته شود و اگر فضا و فرصت های در سطح بین المللی باز شود و ما نتوانیم از آنها استفاده کنیم، به ضرر ملت است و نمی شود ما با این رفتارها اهداف 1400 را تعقیب کنیم. این نماینده مجلس افزود: بلکه اهداف 1400 را باید با مشارکت مردم در انتخابات باشد. ما باید با مردم آشتی کنیم که مثل مشارکت 42درصدی یا 18درصد انتخابات مجلس درشهرستان‌ها و تهران نشود، باید اعتماد مردم را جلب کنیم که در صحنه حضور داشته باشند، اگر می خواهیم کار برای منافع خودمان نباشد باید بروی مشارکت و رضایتمندی مردم کار کنیم. "نوری قزلچه" در پاسخ به این مطلب که بازگشت امریکا به برجام منجر به برداشته شدن بخشی از تحریم ها و بهبود معیشت مردم می شود گفت: مسلما این مسئله بیشترین کمک را به رضایتمندی مردم می کند حتی فضای روانی آن نیز به اقتصاد داخلی ما کمک می کند. روزهای گذشته قیمت‌ها را قبل ازتصویب طرح مجلس ببینیم و بعد از طرح مجلس قیمت ارز و سکه و طلا را نگاه کنیم، همین مسئله نشان می دهد که حتی زمزمه های برداشتن تحریم ها تا چه اندازه در بازار داخلی ما تاثیر گذاراست. در جهان مرتبط امروز که همه باهم ارتباط دارد هیچ اتفاقی در دورافتاده ترین نقطه دنیا بی ربط به آن گوشه دنیا نیست، اتفاقات سایر کشورها بر مراودات کشورهای دیگر اثرگذار هستند. هنر ما باید این باشد که ازاین فرصت ها ولو کوچک وجزیی برای حفظ منافع مردم و کشور استفاده کنیم.

سخنگوی سپاه: ترور یک دانشمند در خیابان آن هم با دستگاه ماهواره‌ای، امنیت کشور را خدشه‌دار نمی‌کند


سخنگوی سپاه با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب استراتژی عزت ملت ایران را طراحی و پیگیری کرده‌اند و این استراتژی سبب عظمت انقلاب اسلامی شده و همچنان نیز جریان دارد، عنوان کرد: مشارکت بالای مردم در کمک‌های مؤمنانه یکی از ابعاد قدرت آفرینی ملت ایران و فرهنگ اسلامی غنی کشورمان است، برخی حواشی سیاسی در داخل نباید مانع از دیده شدن خدمات جمهوری اسلامی ایران شود. ما شاهد هستیم که درزمینه‌های مختلف از جمله به ثمر رساندن پروژه‌های بزرگ عمرانی در این شرایط سخت اقتصادی، کارهای بزرگی در جریان است که برخی از آن‌ها نیز به همت قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء صورت می‌گیرد، اخیراً نیز دیدیم که کارهای بزرگی درزمینهٔ افزایش حقوق بازنشستگان صورت گرفت. سردار شریف اضافه کرد: به ثمر رسیدن انبوهی از پروژه‌های کوچک و بزرگ در کشور که به‌صورت هفتگی شاهد بهره‌برداری از آن‌ها هستیم، در بستر امنیت تحقق یافته و اگر طهرانی مقدم‌ها نبودند تا موشک بسازند، صهیونیست‌ها لحظه‌ای در تهاجم به سرزمین ما درنگ نمی‌کردند. اگر دلاوری رزمندگان نیروی دریایی در آب‌های خلیج‌فارس و دریای عمان نبود امنیت ما خدشه‌دار می‌شد. ترور یک دانشمند در خیابان آن هم با دستگاه ماهواره‌ای نمی‌تواند امنیت ما را خدشه‌دار کند و در عین حال اگر در جایی اشراف اطلاعاتی ما مشکل دارد، باید آن را جبران کنیم.

علی باقری: طی چهار دهه گذشته، ۴۰ ایرانی دارای تابعیت دوگانه مجرم شناخته شده و مجازات شده‌اند


دبیر ستاد حقوق بشر با اشاره به مواضع جمهوری اسلامی ایران در حمایت از مردم فلسطین و یمن در مقابل اشغالگران و متجاوزان و پشتیبانی غربی‌ها از رژیم‌های صهیونیستی و سعودی تصریح کرد: «سیاست جمهوری اسلامی ایران، حقوق بشری است و مبنای حقوق بشری دارد و برعکس، حقوق بشرِ غربی‌ها سیاسی است و مبنای سیاسی دارد». بر این اساس، باقری کنی افزود: «موضع جمهوری اسلامی ایران درباره فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای و توان موشکی نیز ریشه و مبنای حقوق بشری دارد، چراکه ملت ایران حق دارد از توانمندی‌های خود برای ارتقای توان علمی، فناوری و صنعتی کشور استفاده کند تا قادر باشد از تمامیت ارضی و امنیت ملی خود دفاع کرده و پیشرفت کشور و رفاه ملی را تأمین نماید». معاون امور بین‌الملل رئیس قوه قضائیه با اشاره به برخی فضاسازی‌های سیاسی و رسانه‌ای درباره دستگیری و یا مجازات افراد با تابعیت دوگانه اظهار داشت: «در میان میلیون‌ها ایرانی که در خارج کشور زندگی می‌کنند و تابعیت دوگانه دارند، حدود ۴۰ نفر طی چهار دهه گذشته با قوه قضائیه سر و کار داشته و مجرم شناخته شده و مجازات شده‌اند». باقری افزود: «از نظر جمهوری اسلامی ایران، تابعیت دوگانه نه موجب می‌شود که امتیازی برای فرد ایجاد بشود و نه موجب می‌شود که حقوق او تضییع شود».

داماد مصباح یزدی: اگر بجای روحانی بودم به خاطر مذاکره با آمریکا از مردم و رهبری عذرخواهی می کردم


حجت الاسلام والمسلمین محمدی عراقی عضو مجلس خبرگان رهبری در رشته توئیت هایی توصیه های مهمی را خطاب به رییس جمهور با عنوان «اگر بجای رییس جمهور بودم» منتشر کرده است که در زیر آنها را مرور می کنیم. حجت الاسلام والمسلمین عراقی بعد از جریان توهین برخی مسؤولان در مجلس به رییس جمهور و متذکر شدن این نکته از سوی رهبر معظم انقلاب در سوم آبان ماه در دیدار حضوری با رییس جمهور و اعضای ستاد ملی مقابله با کرونا نوشت: «اگر بجای مخاطبان رهبری در اهانت به مسئولین بودم بلافاصله عذرخواهی می کردم ... و اگر بجای رییس جمهور و دیگر مسئولین بودم ... به پاس حمایت و عنایت آقا، بدون توجه به حرفهای دیگران، تمام هم خود را صرف کار می کردم؛ کار برای حل مسائل و مشکلات کشور؛ کار، کار، کار... برای مقابله با کرونا و تحریم، آنچه مردم از مسؤولان می خواهند و نظام را موفق و رهبری را خشنود می کند، کار مخلصانه است». وی همچنین در توئیتی به مناسبت 13 آبان اشاره به جریان مذاکرات برجامی داشت و خطاب به رییس جمهور نوشت: «آقای رییس جمهور ۱۳ آبان روز مبارزه با استکبار جهانی در پیش است. اگرچه شاید دیر هنگام باشد ولی اگر بجای شما بودم از این فرصت برای اعتراف به اشتباه خود در اعتماد و #مذاکرهباآمریکا و عذر خواهی از مردم و رهبری استفاده می کردم واز همه نخبگان و دلسوزان و کارآفرینان و همه زنان و مردان ایرانی به ویژه جوانان خلاق برای ساماندهی اقتصاد کشور و شکست ویروس تحریم آمریکا و و ویروس کرونا استمداد می کردم. پاداش صداقت با مردم نصرت الهی و عاقبت به خیری است».

توضیحات سازمان برنامه و بودجه درباره ردیف بودجه‌ای بنیاد سردار سلیمانی


سازمان برنامه و بودجه درباره برخی از شبهات ردیف بودجه‌ای بنیاد شهید حاج قاسم سلیمانی پاسخ‌داد: سال گذشته همزمان با شهادت سردار سرافراز حاج قاسم سلیمانی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ در مجلس شورای اسلامی در حال رسیدگی بود که دو ردیف ۱۱۱۳۹۷ با عنوان «طرح شهید سلیمانی» (پیشرفت و آبادانی دهستان‌ها) و ۱۱۱۳۹۸ با عنوان «بنیاد فرهنگی شهید حاج قاسم سلیمانی» در بودجه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به تصویب رسید. ردیف‌های مذکور در صفحات ۱۰۸ و ۱۰۹ قانون بودجه سال ۱۳۹۹ (ماده واحده و جداول کلان منابع و مصارف) درج و منتشر شده است. این دو ردیف مشابه سایر ردیف‌های مربوط به ستاد مشترک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ نیز تکرار و به مجلس شورای اسلامی ارسال شده است. سازمان برنامه و بودجه توضیح داد که «عموم ردیف‌های بودجه‌ای سپاه به نام شهدای گرانقدر نام‌گذاری شده است. بنابراین دستگاه اجرایی دو ردیف یاد شده با نام شهید حاج قاسم سلیمانی، ستاد مشترک سپاه پاسداران بوده و ربط دادن آن به خانواده سردار سلیمانی گناه بزرگی است که عده‌ای با اغراض سیاسی از خالی بودن ذهن مردم از اعداد و ارقام بودجه سوءاستفاده می‌کنند.» لایحه بودجه ۱۴۰۰ چهارشنبه گذشته (۱۲ آذرماه) تقدیم مجلس شورای اسلامی شد. منابع و مصارف بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور بیش از ۲۴ میلیون و ۳۵۷ هزار و ۷۸ میلیارد و ۹۸۶ میلیون ریال تعیین شده است.

ممیزی کتاب کودک و درخواست تغییر جنسیت یک شخصیت


غلامعلی رجایی در یادداشتی که در اختیار جماران قرار داد، نوشت: برادر ارجمندم جناب امیررضا ستوده، نویسنده کتاب «پا به پای آفتاب» (خاطرات زندگی امام خمینی) و از نویسندگان و ناشران مطرح کشور این عکس و یادداشت تأسف بار و اعجاب آور را از ممیزی کتاب در اداره کتاب وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای من فرستاد. آنقدر دیدن این درد نوشته که از وزارت ارشاد دولت تدبیر و امید و وزیر فرهیخته اش انتظارش را نداشتم برای من سخت بود که آن را برای جناب آقای جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری نیز فرستادم و از او خواستم که تو را به خدا کاری کنید! بدون هیچ شرح و توضیحی، ماجرا را از زبان امیررضا ستوده بخوانید: هر دم از این باغ بری می‌رسد. تازه‌تر از تازه‌تری می‌رسد! «غریق نجات آقا به غریق نجات خانم تبدیل شود!!!» مجموعه‌ی کتاب‌های نه‌جلدی «سارا و اردکش» را داده‌ایم برای مجوز چاپ به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی. کتاب‌ها به زبان انگلیسی است و تصاویرش خیلی زیبا و فرهنگی. مترجمش هم نویسنده و مترجم نام‌آشنای کودکان و نوجوانان جناب آقای حسین فتاحی. امروز در صفحه‌ی وزارتخانه‌ی محترم ارشاد، نامه‌ی مشروطی بررس‌های محترم آمده است: «نجات غریق مرد به زن تبدیل شود!» حالا موضوع چیست؟ در همه‌ی این نه‌جلد، دختری حضور دارد حدود هفت ساله به همراه یک اردک. در هر کدام از جلدهای کتاب، ماجراهایی ساده، جذاب و زیبا برای آن دو به وجود می‌آید و آن‌ها هم با فکر و تدبیرشان آن‌ها را حل می‌کنند.اما در جلد «سارا و اردک به هتل می‌روند» در قسمتی از کتاب، تصویر داستان سارا با لباس کامل کنار استخر آب ایستاده است و حدود ده یازده اردک در آب در حال آب‌تنی‌اند. یک نجات غریق واقعی مرد هم بر روی چهارپایه مواظب اردک‌ها که خدای‌ناکرده غرق نشوند. دوستان محترم بررس ارشاد مثل این‌که به کشفی بزرگ از نوع کشف ارشمیدس در خزینه‌ی آب‌گرم نایل آمده باشند مرقوم داشته‌اند که «این نجات غریق مرد به خانم تبدیل شود!!!»

دیوار جنجالی ترکیه در مرز ایران تکمیل شد

وزیر کشور ترکیه از اتمام ساخت دیوار مرزی ۸۱ کیلومتری این کشور با ایران خبر داد.به نوشته روزنامه «حریت»، «سلیمان سویلو» وزیر کشور ترکیه در توییتی با انتشار تصاویری از این دیوار ۸۱ کیلومتری که در استان «آگری» در شرق ترکیه واقع شده، از اتمام آن خبر داد. وزیر کشور ترکیه در توییت خود بر افزایش امنیت نقاط مرزی این کشور با ایران پس از تکمیل این دیوار اشاره کرد.ترکیه ۵۳۴ کیلومتر مرز با ایران دارد که اغلب از سوی عناصر پ‌ک‌ک (حزب کارگر کردستان ترکیه) انجام مهاجرت‌های غیرقانونی و قاچاقچیان امنیت آن به چالش کشیده شده، اما انتظار می‌رود با توسعه آن، امنیت نقاط مرزی این کشور ارتقا یابد.

پیشنهاد مشاور سابق بایدن: منافقین از آلبانی اخراج شوند

مشاور سابق بایدن پیشنهاد کرد که گروهک تروریستی منافقین از آلبانی اخراج شوند.«دانیل بنعیم» کارشناس، استاد دانشگاه و مشاور سابق «جو بایدن» در امور منطقه ی غرب آسیا و شمال آفریقا پیشنهاد داد که گروهک تروریستی منافقین از آلبانی اخراج و به اتیوپی یا در طول سواحل دریای سرخ منتقل شوند.بنعیم در گفتگو با مجله آمریکایی «ژاکوپین» با اشاره به اینکه خروج دونالد ترامپ از توافق هسته ای، بی اعتمادی ایران از آمریکا را به شدت افزایش داد، گفت که اگر بایدن می خواهد به مذاکرات با ایران بازگردد، باید امتیازهایی را بدهد اما ساختار فشار و تحریم را حفظ کند.او گفت: من و دوستانم معتقدیم که یکی از این راهکارها کاهش حمایت از گروه تروریستی مجاهدین خلق در آلبانی و انتقال آنان به اتیوپی یا کناره دریای سرخ مانند اریتره است که می تواند برای تهران جذاب باشد.

فرزند آیت‌الله مصباح: نیازمند توسلات و دعاهای مردم هستیم

حجت‌الاسلام مجتبی مصباح یزدی فرزند رییس مرکز آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) آخرین وضعیت سلامت پدر خود را اعلام کرد.متن اطلاعیه وی به شرح زیر است:«روند درمانی آیت الله مصباح یزدی تحت نظر تیم پزشکی ایشان در حال پیگیری مداوم است ولی وضعیت ایشان همچنان مطلوب نیست و به طور جدی نیازمند ادامه توسلات و دعاهای آحاد مردم هستیم.ضمنا بار دیگر تاکید می‌کنیم اخبار مربوط به وضعیت سلامت ایشان را تنها از پایگاه اطلاع رسانی ایشان به نشانی MESBAHYAZDI.IR دنبال کنید و اخبار دیگری که از ایشان منتشر می‌شود فاقد اعتبار است.»

نائب رئیس مجلس: مخالف مذاکره نیستیم

نایب رئیس اول مجلس گفت: طرح هسته‌ای مجلس با این هدف تدوین شد که در صورتی که طرف مقابل تعهداتش در برجام را عملیاتی کند، ما هم محدودیت‌های برجامی را می‌پذیریم.سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی در گفتگو با مهر در واکنش به انتقادات برخی از دولتمردان به طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها و صیانت از حقوق ملت ایران اظهار داشت: به طور کلی مجلس با دولت در این زمینه تفاوت دیدگاهی دارد اما کسی مخالف مذاکره و ارتباط با جهان و حل و فصل مسائل فیمابین از طریق گفتگو نیست.وی تأکید کرد: منتها حرف ما آن است که زمان نباید به لحاظ استراتژیک به ضرر جمهوری اسلامی ایران باشد و در شرایطی که ما تعهدی را پذیرفتیم و اقدامات خودمان را انجام دادیم اما طرف مقابل تعهدات خود را انجام نداد، تا زمانی که ما در این تعهدات بمانیم، طرف مقابل انگیزه ای برای انجام وظایف خود ندارد.نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: پس در این شرایط زمان به ضرر ما است و ما هر چقدر بیشتر بمانیم، دست و پای خودمان را قفل کرده ایم و طرف مقابل با خاطر جمع به وظایفش عمل نمی کند.نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: ما می گوییم که مذاکره و گفتگو باید با چاشنی اقتدار باشد. به این معنا که به طرف مقابل بگوییم هر گاه آنان به وظایف خود عمل کردند ما هم محدودیت های برجامی را عملیاتی می‌کنیم.

عراقچی جایگزین تخت روانچی می‌شود؟

سخنگوی وزارت امور خارجه انتصاب معاون سیاسی وزارت خارجه به‌عنوان سفیر جدید ایران در سازمان ملل را تکذیب کرد.سعید خطیب‌زاده، سخنگوی وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با تسنیم، برخی گمانه‌زنی‌ها درباره انتصاب سیدعباس عراقچی به عنوان سفیر جدید ایران در سازمان ملل را رد کرد و آن را کذب دانست.پیشتر برخی اخبار غیررسمی و شایعات درباره اینکه عراقچی جایگزین مجید تخت روانچی در سازمان ملل شود، منتشر شده بود.خطیب‌زاده به تسنیم گفت: چنین خبری صحت ندارد و تکذیب می‌شود.

ماجرای شکایت پسر حجاریان از نماینده مجلس

وکیل مدافع محسن حجاریان درباره پیگیری اتهام به موکلش گفت: ما به حکم صادره از سوی دادسرا اعتراض کردیم که به دادگاه تجدید نظر ارجاع شد و در نهایت دادگاه کیفری دو کارکنان دولت نیز نظر بازپرس را تایید و قرار منع تعقیب قطعی شد.سید علی مجتهد زاده، وکیل مدافع محسن حجاریان با اشاره به شکایت موکل خود از علی خضریان نماینده مجلس گفت: بعد از آن که آقای خضریان، نماینده تهران در مجلس مواردی را علیه خانواده آقای حجاریان مطرح کرد ما به دادگاه فرهنگ و رسانه شکایت کردیم و بازپرس پرونده از هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان که ترکیب مشخص و اکثرا از دوستان و همراهان آقای خضریان هستند استعلام کرد.وی ادامه داد: مواردی که ایشان مطرح کرده است به روشنی و به صراحت فارغ از وظایف نمایندگیشان بود که برای تسویه حساب های شخصی خودشان مسائلی را به دروغ مطرح کردند اما هیئت نظارت این موارد را در حیطه وظایف نمایندگی دانست و دادسرا قرار منع تعقیب صادر کرد.وکیل مدافع محسن حجاریان گفت: ما به حکم صادره از سوی دادسرا اعتراض کردیم که به شعبه ۱۰۵۷ کارکنان دولت ارجاع شد و در نهایت نظر بازپرس تایید و قرار منع تعقیب قطعی شد.وی ادامه داد: ما تمام مدارک و اسناد خود را در خصوص مواردی که آقای خضریان مطرح کرده بود را به هیئت نظارت ارائه کردیم اما نمی دانیم هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان چگونه خود را قانع کردند که چنین نظری ارائه دهند.این وکیل دادگستری گفت: سابقا دیده بودیم که دادسرا معمولا در خصوص مسائل کلان با استناد به موضع هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان قرار منع تعقیب صادر نمی کند اما در خصوص آقای خضریان اینگونه رفتار کردند و اراده ای برای رسیدگی قضایی وجود نداشت.

واکنش خباز به اظهارات سعید جلیلی

چهره سیاسی اصلاح طلب در واکنش به اظهارات جلیلی گفت: در زمان جلیلی، علاوه بر اینکه چهار دانشمند برجسته را از دست دادیم، شورای امنیت سازمان ملل، شش قطعنامه هم علیه ایران تصویب کرد.«محمدرضا خباز» چهره سیاسی اصلاح طلب، درباره اظهارات اخیر سعید جلیلی به خبرنگار سیاسی برنا گفت: اگر به دولت قبل از روحانی بازگردیم، می‌بینیم که استکبار جهانی و اسراییل جنایتکار، چهار شخصیت را در دولت قبل از ما گرفت یکی وقتی که اژه ای، وزیر اطلاعات بود و سه نفر هم وقتی که مصلحی وزیر اطلاعات بود. بنابراین این چهار شخصیت بزرگوار را ترور کردند و دولت احمدی نژاد هیچ واکنشی از خودش نشان نداد.او افزود: سعید جلیلی هم در حال حاضر اینگونه اظهارنظر می کند در آن زمان دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی بود، حال سوال این است؛ چرا شما خودتان در زمانی که چهار شهید برجسته و والا و دانشمند کم نظیر را در دوره 8 ساله شما، ترور کردند تلافی نکردید؟!خباز ادامه داد: از این رو اگر باید فوری پاسخ داد، این گونه سخنانی که جلیلی مطرح می‌کند باید در آن زمان مطرح می کرد نه حالا. کسانی که مدتی حکومت کردند به تعبیری دیگر حنایشان رنگی ندارد! بدین معنا که این افراد مدتی خدمت کردند و مردم نیز آنها را آزمودند.

سفر احتمالی وزیر خارجه جدید سوریه به تهران

فیصل المقداد، وزیر خارجه سوریه که به تازگی از سوی بشار اسد به عنوان جانشین ولید معلم به سمت وزیر خارجه سوریه انتخاب شده است احتمالا به تهران سفر می کند.در جریان این سفر وی با همتای ایرانی خود و تعدادی دیگر از مقامات کشورمان دیدار و رایزنی می‌کند .احتمالا دیدار وزیران امور خارجه ایران و سوریه فردا در تهران برگزار می شود .رایزنی در مورد آخرین تحولات دو جانبه، منطقه ای، بین‌المللی و موضوع تدوین قانون اساسی سوریه از مهم ترین محورهای دیدار احتمالی این دیپلمات عالی‌رتبه سوری با مقامات تهران است ‌.

تاسف معین برای جنبش دانشجویی

مصطفی معین به مناسبت روز دانشجو یادداشتی با موضوع ضرورت تحرک در جنبش دانشجویی نوشت.متن بخش هایی از این این یادداشت به شرح زیر است:در آستانه هفتاد و هشتمین سالگرد شانزدهم آذر و "روز دانشجو" هستیم و خون آن سه آذرخش اهورائی هنوز هم الهام بخش جنبش دانشجوئی ایران در فرآیند آزادی خواهی، استبداد و استکبار ستیزی، مبارزات دموکراتیک و دفاع از حقوق بشر است.مایه تاسف است که جنبش دانشجوئی پر افتخار ایران در این زمان به دلیل هزینه های سنگین فعالیت سیاسی و اجتماعی و فقدان تشکیلات سازمان یافته سراسری دچار رخوت و سکوت شده است.ولی روح شهیدان ۱۶ آذر و تداوم تهدید و توطئه آمریکا و انگلیس از کودتای ۲۸ مرداد تا این زمان، انتظار حضور و نقش آفرینی موثرتر دانشجویان در عرصه های اجتماعی و ملی دفاع از وطن مظلوم و حقوق مردم رنجور از سختی معیشت، بحران کرونا و تهدید و تجاوز دشمنانشان را دارد.

سخنان پُر نیش و کنایه جلیلی به برجامیان

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با انتقاد از ایجاد دوگانگی در کشور، گفت: می گویند مذاکره خوب است یا تقابل؟مثل این است که بگوییم گاز خوب است یا ترمز؟ می گویند توافق خوب است یا عدم توافق؟ بعد می گویند این دو گانه ها را به رفراندوم بگذاریم یا می گویند هر توافقی بهتر از توافق نکردن است.جلیلی با اشاره به اینکه گفته می شود آمریکا در قبال ایران شکست اخلاقی خورده است، اظهار کرد: آمریکا در دانشگاه تهران در سال۳۲ شکست اخلاقی خورد و دیگر نیازی نبود بتن بریزید و بعد بگویید آمریکا شکست اخلاقی خورد.وی با بیان اینکه در سال۹۲ گفته شد ذخایر کشور خالی است اما ده ها میلیارد در خزانه وجود داشت، گفت: توصیفی که از کشور در سال۹۲ انجام شد، صحیح نبود اما توافق با آمریکا انجام شد و رییس جمهور آمریکا پس از رسیدن به اهداف خود گفت که رژیم تحریم ها در حال فروپاشی بود و اگر توافق را نمی کردیم، ایران پیچ تحریم ها را رد می کرد.

رفتار عجیب مجلس در دعوت از وزارت خارجه برای طرح لغو برجام

سخنگوی وزارت امور خارجه اظهار داشت که در موضوع قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و صیانت از حقوق ملت ایران نظرات و ملاحظات جدی وزارت امور خارجه مورد توجه قرار نگرفته است.سعید خطیب‌زاده گفت: از نماینده وزارت امور خارجه برای شرکت در آخرین جلسه هماهنگی در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در روز دوشنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۹ دعوت به‌عمل آمد، اما ناگهان در آخر وقت روز یکشنبه اطلاع داده شد که جلسه ملغی شده است.سخنگوی وزارت امور خارجه ادامه داد: البته متعاقباً اطلاع حاصل شد که جلسه مزبور عصر همان روز (یکشنبه) برگزار و تصمیمات لازم بدون حضور وزارت امور خارجه اتخاذ شده است

رحیم‌پور: اگر سپاه قدس بپذیرد در هر عملیات انتقامی شرکت میکنم

عضو شورای‌عالی انقلاب فرهنگی در یادداشتی تصریح کرد: اهل تعارف نیستم و اگر برادر قاآنی فرمانده من در سالهای جنگ، ما را به عضویت سپاه قدس بپذیرد در هر عملیات انتقامی در هر جای عالم که باشد شرکت میکنم بویژه اینک که گرفتار کوتوله هایی هستیم که هوسی جز مذاکره باشیطان ندارند و نمیدانیم به کدام خدا نماز میبرند

منبع: تابناک

کلیدواژه: لایحه بودجه 1400 طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها روز دانشجو بسته ویژه خبری بسته خبری اخبار روز لایحه بودجه 1400 طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها روز دانشجو سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران مجلس شورای اسلامی نظر دستگاه قضایی حاج قاسم سلیمانی رفع فیلتر تلگرام قرار منع تعقیب مورد توجه قرار تابعیت دوگانه نماینده مجلس آقای خضریان سازمان ملل هیئت نظارت رییس جمهور ملت ایران طرف مقابل بودجه سال تحریم ها اگر بجای خبر هایی هسته ای ی کتاب خبر ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۳۰۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است؟

چند روزی بیشتر تا برگزاری دور دوم انتخابات مجلس باقی نمانده و بالاخره تکلیف ۴۵ کرسی باقی مانده مشخص خواهد شد. ممکن است بیشتر مردم تصور کنند که انتخابات پایان یافته در حالی که چنین نیست و با توجه به این که کرسی های باقی مانده اکثرا به شهرهای بزرگی چون تهران تعلق دارند اهمیت حضور مردم در همه پرسی ۲۱ اردیبهشت را دو چندان می‌کند.

مشارکت پُرشور مردم در حوزه‌هایی که به دور دوم کشیده شده اهمیت بسزایی دارد چرا که نماینده‌ای با پشتوانه رأی بالا قطعاً مؤثرتر از نماینده‌ای است که پشتوانه رأی بالایی ندارد. همچنین زمانی که مجلس قوی باشد، قدرت نظارت بالایی خواهد داشت و می‌تواند تخطی از اجرای قوانین را به خوبی شناسایی کرده و به دستگاه‌ها و مسؤولان اجرایی کشور گوشزد کند که در ریل قانون حرکت کنند.

این انتخابات در ۲۲ حوزه «تهران، شمیرانات، اسلام‌شهر و پردیس» «تبریز، آذرشهر و اسکو»، «شبستر»، «میانه»، «پارس‌آباد، بیله‌سوار و اصلاندوز مغان»، «سمیرم»، «لنجان»، «کرج، اشتهارد و فردی»، «بیرجند، درمیان و خوسف»، «مشهد و کلات»، «آبادان»، «رامهرمز و رامشیر»، «خدابنده»، «زنجان و طارم»، «شیراز و زرقان»، «مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد»، «کرمانشاه»، «گنبدکاووس»، «خرم‌آباد و چگنی»، «قائم‌شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی»، «ملایر» و «ورامین» برگزار خواهد شد. 

چه کسانی می‌توانند در مرحله دوم رای دهند؟

کسانی که در مرحله اول انتخابات رای نداده باشند، در مرحله دوم می‌توانند رای دهند. کسانی که در مرحله اول رای داده‌اند فقط در همان حوزه انتخابیه می‌توانند رای دهند.

براساس تبصره ۴ ماده۱۰ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، «کلیه رأی‌دهندگان مرحله دوم منحصراً در حوزه انتخابیه‌ای که در مرحله اول انتخابات رأی داده‌اند شرکت خواهند نمود و کسانی که در مرحله اول در هیچ یک از حوزه‌های انتخابیه رأی نداده باشند در مرحله دوم انتخابات می‌توانند شرکت کنند.»

مردم با مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس به وظیفه شرعی و سیاسی خود عمل کنند

غلامرضا مصباحی مقدم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره اهمیت مشارکت مردم در دور دوم انتخابات گفت: در انتخابات دور دوم مجلس مردم برای هر کرسی دو گزینه برای انتخاب دارند و این کار را برای آنان آسان‌تر می‌کند. 

او افزود: مردم باید با مشارکت بیشتری نسبت به دور اول در انتخابات شرکت و بار دیگر به تکلیف دینی،سیاسی و اجتماعی خود عمل کنند.

مصباحی مقدم متذکر شد: آینده چهار سال بعدی قوه مقننه به دست مردم است وانتخاب برای تعیین تکلیف چهل و پنج کرسی باقی مانده مجلس اهمیت بسزایی دارد .

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: از احزاب و تشکل‌های سیاسی تقاضا دارم تا به صورت مشترک لیست بدهند تا کاندیداها پشتوانه سیاسی و اجتماعی محکم‌تری داشته باشند.

انتخابات دور دوم مجلس نقش بسزایی در آینده چهار سال بعد کشور دارد

همچنین قدرتعلی حشمتیان رئیس خانه احزاب در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره اهمیت مشارکت مردم در دور دوم انتخابات مجلس گفت: از ابتدای انقلاب اسلامی انتخابات‌های بسیاری در کشور برگزار شده و مردم همواره با مشارکت بالا پای صندوق‌های رأی آمده‌اند. 

او افزود:در کشور ما مسئولان با انتخاب مردم مشخص می‌شوند و احزاب و تشکل‌های سیاسی باید مردم را به شرکت در انتخابات تشویق و نقش آنان را در عرصه های مهم کشور پررنگ‌تر کنند.

حشمتیان متذکر شد: امیدوارم که انتخابات آینده شاهد مشارکت بیشتری از مردم باشیم چرا که این دوره از انتخابات نقش پررنگی در شیوه شکل گیری مجلس و سرنوشت جامعه دارد لذا از آحاد جامعه تقاضا داریم به همه پرسی چند روز آینده بی تفاوت نباشند.

حشمتیان درباره چینش هیات رئیسه مجلس دوازدهم افزود: در مجلس دوازدهم شاهد رقابت بین جریان‌های اصولگرایی هستیم و معتقدم که اتحاد شورای وحدت و ائتلاف در شکل گیری هیات رئیسه آینده نقش پررنگی دارد .

رئیس خانه احزاب تاکید کرد: بعد از اعلام نتایج انتخابات دور دوم می‌توانیم با اطمینان بیشتری درباره ترکیب هیات رئیسه مجلس گمانه زنی کنیم.

مشارکت بالای مردم مجلسی قوی می‌سازد 

علی‌اکبر علیزاده نماینده مجلس نیز در گفت‌وگویی با اشاره به اهمیت دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم اظهار کرد: از آنجایی که مجلس شورای اسلامی در همه حوزه‌ها مجاز به قانون‌گذاری است و در جمهوری اسلامی ایران جایگاه بالایی دارد، مشارکت بالای مردم در انتخابات باعث تشکیل مجلسی قوی می‌شود.

وی افزود: نباید اینگونه تصور شود که مشارکت مردم در دور دوم انتخابات اهمیتی ندارد؛ مشارکت پُرشور مردم در حوزه‌هایی که به دور دوم کشیده شده است، بسیار اهمیت دارد. نماینده‌ای که با پشتوانه رأی بالا راهی مجلس شود، قطعاً مؤثرتر از نماینده‌ای خواهد بود که پشتوانه رأی بالایی نداشته است.

نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر مشارکت در انتخابات بالا باشد، مجلسی قوی به وجود می‌آید و اگر مجلس قوی و با پشتوانه رأی بالا باشد، دولت‌ها چاره‌ای ندارند جز اینکه در ریلی که مجلس می‌گذارد، حرکت کنند.

علیزاده تصریح کرد: همچنین زمانی که مجلس قوی باشد، قدرت نظارت بالایی خواهد داشت و می‌تواند تخطی از اجرای قوانین را به خوبی شناسایی کرده و به دستگاه‌ها و مسؤولان اجرایی کشور گوشزد کند که در ریل قانون حرکت کنند.

منتخب مردم دامغان در مجلس دوازدهم ادامه داد: هنوز ۴۵ نماینده مجلس دوازدهم مشخص نشده است و از آنجایی که این افراد قطعاً تأثیر زیادی بر مجلس آینده خواهند داشت، بر این اساس نباید کسی تصور کند که دور دوم انتخابات مجلس فاقد اهمیت است.

وی اظهار کرد: مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی بسیار مؤثر است چراکه آیت الله مدرس هم یک نماینده بود و بر این اساس حتی یک نماینده روی مجلس تأثیر دارد و نباید دور دوم انتخابات مجلس کم اهمیت جلوه داده شود؛ برای مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم نیز باید رسانه‌ها به ویژه صداوسیما امکان تبلیغات برابر را برای داوطلبان دور دوم انتخابات فراهم کنند.

نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی گفت: باید اهمیت دور دوم انتخابات به خوبی برای مردم تبیین شود تا مردم در حوزه‌های انتخابیه‌ای که انتخابات به دور دوم کشیده شده است، حضور پُر شوری پای صندوق‌های رأی داشته باشند. تبیین و آگاهی‌بخشی به مردم، مهم‌ترین کاری است که باید مورد توجه باشد.

علیزاده اظهار کرد: در نظام جمهوری اسلامی ایران حضور و مشارکت مردم در عرصه‌هایی مانند انتخابات اهمیت زیادی دارد و امیدواریم مردم مشارکت بالایی در مرحله دوم انتخابات مجلس داشته باشد.

توصیه رهبر معظم انقلاب درباره اهمیت مشارکت مردم در انتخابات 

مقام معظم رهبری درباره اهمیت حضور مردم در انتخابات فرموده اند: خیلی‌ها ممکن است پای صندوق‌ها نیایند؛ به‌خاطر این‌که حوصله‌اش را ندارند، وقتش را ندارند، درست اهمیت قضیه را نمی‌دانند، متوجه تأثیر رأی خودشان نیستند یا به کسی که به او اطمینان و اعتماد کنند، نرسیده‌اند؛ یا کسی را هم که شناخته‌اند، نپسندیده‌اند؛ لذا نمی‌آیند. تلاش شما - خانواده‌ها و دوستان‌تان - باید این باشد که مشارکت را به معنای حقیقی کلمه حداکثری کنید.

ایشان همچنین فرموده اند: در زمینه‌ی مشارکت مردم، هر طور که می‌توانید، روی خانواده‌ها و دوستان‌تان کار کنید. مشارکت، یکی از اساسی‌ترین مسائل است. حضور مردم برای پیشرفت و صیانت کشور لازم است. نه این‌که اگر عده‌ی زیادی شرکت نکردند، اینها به نظام «نه» گفته‌اند؛ به‌هیچ‌وجه این‌طوری نیست. آنهایی که به‌خاطر نه گفتنِ به نظام نمی‌آیند، درصد خیلی کمی‌اند. یک عده به‌خاطر بی‌حالی نمی‌آیند؛ یک عده به‌خاطر بی‌حوصلگی نمی‌آیند؛ یک عده روز جمعه کار دیگری دارند و نمی‌آیند؛ اینها را شما راه بیندازید والا کسانی که معتقد به نظام و قانون اساسی نیستند و دلشان برای بیگانگان و نفوذ آنها پر میزند و منتظر آمدن بیگانگان هستند، درصد بسیار کمی‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی احزاب و تشکل‌ها

دیگر خبرها

  • واکنش وزیر صمت به ماجرای تولید نوکیای تقلبی در ایران
  • درخواست کریمی قدوسی از دولت افغانستان برای بررسی رگ و ریشه اش /سخنگوی سپاه ادعای جنجالی را تکذیب کرد /گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • صحبت‌های بی‌سابقه قالیباف درباره ماجرای ارز/ آغاز گشت ارشاد مسئولان توسط رادان
  • عملیات «وعده صادق» ابهت پوشالی و شکستنی اسراییل را اثبات کرد
  • نماینده مردم زنجان : دولت جدیت لازم برای استفاده از افراد توانمند را نداشت/ مجلس در انتسابات تاثیر منفی گذاشت/ چالش‌هایمان بیشتر خواهد شد
  • بازدید سرلشکر رحیم صفوی از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج فارس
  • عملیات «وعده صادق» ابهت پوشالی و شکستنی اسراییل رو اثبات کرد
  • عملیات وعده صادق سپاه هویت و شناسنامه ایران قوی است
  • چرا مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است؟