Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدمحمود واعظ پور شامگاه یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افرود: در اجرای این طرح اعضای ۵۶ پایگاه مقاومت بسیج ،جمعیت تحت پوشش ۱۴ مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی و ۵۴ خانه بهداشت امور مربوط به اجرای این طرح را انجام می دهند.

وی ادامه داد: نیروهای بسیجی، مدافعان سلامت، خیران و داوطلبان سلامت در سه محور حمایتی، مراقبتی و نظارتی برای مبارزه با ویروس کرونا مشارکت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر ستاد کرونا شهرستان تفت اضافه کرد: یک قرارگاه مرکزی و چهار حوزه نیروی مقاومت بسیج این طرح ملی را اجرا می کنند که فرماندهی آن بر عهده فرماندار است.

وی هدف از اجرای این طرح را  ارتقای سلامت عمومی، کاهش موارد ابتلا به ویروس کرونا و انجام حمایت های لازم برای افراد مبتلا به کرونا عنوان کرد.

واعظ پور با بیان اینکه همکاری مردم و دستگاه های مختلف در اجرای این طرح ضروری است، گفت:فعالیت های بهداشتی و درمانی به صورت مستمر تا ریشه کن شدن بیماری کووید ۱۹ ادامه دارد.

رییس شبکه بهداشت و درمان تفت از مردم تقاضا کرد با رعایت نکات بهداشتی در حفظ جان همشهریان و کاهش ابتلا به این بیماری سهیم باشند.

مرکز شهرستان ۵۰ هزار نفری تفت در ۲۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.

سید محمود واعظ پور شامگاه شنبه به خبرنگار ایرنا افرود: در این طرح ۵۶ پایگاه مقاومت بسیج حمایت از جمعیت تحت پوشش ۱۴ مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی و  ۵۴ خانه بهداشت را انجام خواهند داد.

وی ادامه داد: نیروهای بسیجی، مدافعان سلامت، خیران و داوطلبان سلامت در سه محور حمایتی، مراقبتی و نظارتی جهت مبارزه با ویروس کرونا مشارکت می کنند.

دبیر ستاد کرونا شهرستان تفت اضافه کرد: یک قرارگاه مرکزی و چهار حوزه مقاومت بسیج، این طرح بزرگ ملی را در شهرستان تفت اجرا می کنند که فرماندهی آن بر عهده فرماندار تفت است.

وی هدف از اجرای این طرح را  ارتقاء سلامت عمومی، کاهش موارد ابتلا به ویروس کرونا و انجام حمایت های لازم برای بیماران مبتلا عنوان کرد.

واعظ پور با بیان اینکه همکاری مردم و دستگاه های مختلف برای اجرای این طرح ضروری است، گفت: این فعالیت های بهداشتی و درمانی به صورت مستمر تا ریشه کن شدن ویروس کرونا از شهرستان تفت ادامه خواهد داشت.

رئیس شبکه بهداشت و درمان تفت از مردم تقاضا کرد تا با رعایت نکات بهداشتی در حفظ جان همشهریان و کاهش ابتلا به بیماری کووید ۱۹ سهیم باشند.

مرکز شهرستان ۵۰ هزار نفری تفت در ۲۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.

همچنین سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امروز( یکشنبه ) گفت: با فوت ۲۹۴ بیمار دیگر در ۲۴ ساعت گذشته، شمار افراد متوفی قطعی به کووید ۱۹ در کشور به ۵۰ هزار و ۳۱۰ نفر رسید.

سیما سادات لاری افزود: در ۲۴ ساعت گذشته تا ظهر ۱۶ آذرماه ۱۳۹۹ بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۱۱ هزار و ۵۶۱ بیمار جدید شناسایی شدند که از این تعداد هزار و ۳۳۳ نفر نیاز به بستری در بیمارستان داشتند و  با این حساب، مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به یک میلیون و ۴۰ هزار و ۵۴۷ نفر رسید.

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: تاکنون ۷۳۰ هزار و ۷۹۸ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند و  پنج هزار و ۸۰۹ نفر از افراد بدحال تحت مراقبت قرار دارند و تاکنون ۶ میلیون و ۳۸۷ هزار آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.

ویروس کرونا عامل بیماری کووید ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در همه جهان منتشر شد به طوری که سازمان بهداشت جهانی در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همه گیری جهانی) این بیماری را تأیید کرد.

ویروس کرونا با دست آلوده یا عطسه و سرفه و حتی قطرات تنفسی از طریق دهان، بینی و چشم به افراد منتقل می‌شود. تنگی نفس، خستگی و بدن درد، اختلال در بویایی و چشایی و مشکلات گوارشی از جمله علایم بیماری کووید ۱۹ است و  بیش از ۸۰ درصد مبتلایان به ویروس کرونا دچار بیماری خفیف می‌شوند.

برچسب‌ها کرونا غربالگری تفت بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا غربالگری تفت بهداشت و سلامت کرونا غربالگری تفت بهداشت و سلامت اخبار کنکور بیماری کووید ۱۹ اجرای این طرح ویروس کرونا شهرستان تفت مقاومت بسیج واعظ پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۳۰۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران

محمد غلام نژاد، مدیر کل بیمه سلامت استان تهران به مناسبت روز بیماری‌های خاص و صعب العلاج گفت: ۱۰۷ بیماری مشمول حمایت‌های این صندوق بوده و لیست بیماری‌های خاص و صعب العلاج ابلاغی از سوی وزارت بهداشت شامل: تالاسمی، هموفیلی، ام اس، بیماری دیالیزی (دیالیز خون و صفاقی)، موکوپولی ساکاریدوز، بال پروانه‌ای، انواع تیپ‌های ام اس‌ای، سپتیک، فیبروزیس، اوتیسم، سرطان، پرفشاری شریان ریوی، سکته مغزی، پیوند اعضاء (شامل: سلول‌های بنیادی خون ساز، کلیه، کبد، قلب، پانکراس، روده، ریه)، مزمن روانی، رتینوپاتی دیابتی، صرع مقاوم به درمان، جراحی‌های DBS برای بیماران پارکینسون، دیستونی، ترمور، تیک، بیماران با آسیب شنوایی شدید و دیستروفی‌های عضلانی است.

وی افزود: به منظور بهره مندی بیماران خاص، صعب العلاج و نادر از مزایای این صندوق، برخورداری ایشان از پوشش بیمه پایه یک سازمان بیمه گر پایه الزامی است (به عنوان مثال: سازمان بیمه سلامت ایران / سازمان تامین اجتماعی) بیماران مشمول می‌بایست نسبت به ثبت درخواست حمایت و ثبت درخواست بیماران خاص و صعب العلاج با مراجعه به سامانه شهروندی به آدرس‌های ذیل اقدام نمایند.

غلام نژاد اظهار کرد: بیماران جهت بهره مندی از سهم صندوق بیماران و صعب العلاج می‌بایست در سامانه‌های الکترونیک سازمان بیمه سلامت نشان دار شوند. در صورتیکه بیماری فرد مشمول نشان‌هایی باشد که در سامانه وزارت بهداشت (RDA) ثبت می‌شوند و بیمار درآن سامانه‌ها دارای پرونده باشد نشان به صورت خودکار به فرد منتسب می‌شود. بیماران برای درخواست ثبت نشان می‌توانند وارد سامانه شهروندی شوند. لیست بیماری‌های که در سامانه RDA وزارت بهداشت وجود دارد و از طریق سامانه شهروندی به بیماران منتسب می‌شود شامل: بیماران هموفیلی – تالاسمی – ام اس – سیستیک فیبروزیس- بال پروانه‌ای – اس ام‌ای (SMA) و اوتیسم است.

مدیر کل بیمه سلامت استان تهران افزود: در خصوص بیماری‌های که در حال حاضر امکان ثبت و نشان دار شدن در سامانه‌های وزارت بهداشت ندارد در سامانه مدیریت نشان بیمه سلامت صورت می‌گیرد. در این خصوص بیماران پس از مراجعه به شعب اداره کل بیمه سلامت استان یا ناظر مستقر در بیمارستان یا توسط نمایندگان بیمه مستقر در داروخانه‌های سطح شهر مانند: ۱۳ آبان، هلال احمر مرکزی و ۲۹ فروردین و همچنین با ثبت درخواست در سامانه شهروندی پس از تماس با بیمار و اخذ مدارک مرتبط، نشان بیماری را منتسب می‌کنند.

همچنین به صورت غیر حضوری در هنگام تشکیل پرونده دارویی از طریق سامانه تایید برخط دارویی استان تهران نشان بیماری قابل انتساب می‌باشد.

پس از انتساب نشان بیمار از سهم صندوق با مراجعه به مراکز طرف قرارداد بهره مند می‌شوند. تاکنون در استان تهران ۱۸۳.۷۴۶ بیمه شده نشان دار شده اند که بیشترین آن مربوط به بیماری‌های دیابت نوع ۲، سرطان و پرفشاری خون می‌باشد.

از این تعداد ۱۰۷ بیماری ۵۳ بیماری دارای بسته خدمات تعریف شده از سوی وزارت بهداشت می‌باشند که در سامانه‌های الکترونیک بیمه سلامت قرار گرفته و سهم آن خدمت توسط بیمه شده قابل بهره برداری می‌باشد.

در صورتیکه بسته خدمتی بیماری صعب العلاج از سوی وزارت بهداشت تعریف نشده باشد بیماران می‌توانند با ارائه مدارک و مستندات به دفاتر پیشخوان منتخب یا شعب اداره کل در شهر تهران و ادارات شهرستانی تابعه با رعایت ضوابط از مساعدت‌های موردی تبصره ذیل ماده ۹ اساسنامه صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج پس از بررسی و طرح در کمیته‌های مربوطه بهره‌مند شوند.

شایان ذکر است در استان تهران تا کنون ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج کمک شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی و مقابله با بیماری های هاری و وبا در شهرستان میاندوآب 
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • آغاز پویش سلامت دهان و دندان از امروز
  • آغاز پویش سلامت دهان و دندان با شعار «دهان دریچه سلامت» از امروز
  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با افت عملکرد قلب، مغز و بروز برخی سرطان‌ها
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • پویش سلامت دهان و دندان