Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-30@20:57:51 GMT

نجار: زیرساخت‌های کشور باید درست شود

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۳۲۲۸۵

نجار: زیرساخت‌های کشور باید درست شود

رئیس سازمان مدیریت بحران گفت: زیرساخت‌های اهواز باید درست شود این شهر اصلا نهر ندارد و آب‌های سطحی با پمپ خارج و منتقل می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اسماعیل نجار رئیس سازمان مدیریت بحران در برنامه تیتر امشب با بیان این مطلب افزود: پارسال برای درست کردن زیرساخت‌های اهواز با آن قیمت‌ها ۶ هزار میلیارد تومان نیاز بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسماعیل نجار با اشاره به آبگرفتگی‌های امروز در بوشهر و هرمزگان گفت: این‌ها به علت لایروبی نشدن رودخانه ها؛ پل‌های قدیمی و بارش‌های شدید اتفاق می‌افتد که به رغم آمادگی‌ها و پای کار بودن همه نیروی‌های امدادی و هلال احمر و بسیج، آسیب‌های آن اجتناب ناپذیر است؛ ما متاسفانه برای پیشگیری هزینه نمی‌کنیم بعد چند برابرش را برای جبران خسارت‌ها هزینه می‌کنیم و در این موارد همه دستگاه‌ها مسئولند، فقط هم ما نیستیم، وزارت نیرو و شهرداری‌ها و ادارات آب و فاضلاب و همه با هم باید برای رفع اساسی مشکل کمک کنند، دولت و نمایندگان مجلس باید بودجه لازم را برای درست کردن زیرساخت‌ها در نظر بگیرند و مصوب کنند و اعتبارات لازم فراهم شود تا با همت همگانی مشکل حل شود.

رئیس سازمان مدیریت بحران همچنین گفت: متاسفانه در سیل امروز بوشهر ۲ نفر و در هرمزگان ۵ نفر جان باختند.

مهدی، ولی پور رئیس سازمان امداد و نجات هم گفت: در حادثه امروز حدود ۴۰ نفر نیاز به اسکان اضطراری داشتند که اسکان داده شده اند و ۹۵۰ نفر هم آسیب دیده اند.

ولی پور افزود: در اهواز خسارت‌هایی به برخی منازل مردم و لوازم آن‌ها وارد شده که رسیدگی به آن وظیفه بنیاد است.

ضیائیان مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی هم با اشاره به هشدار‌هایی که داده شده بود گفت: هشدار‌های اولیه را چندین روز قبل صادر کردیم در هشدار نارنجی اعلام می‌کنیم که خسارت حتما اتفاق می‌افتد و روز شنبه دوباره هشدار قرمز برای ۳ استان صادر شد.

او با اشاره به حجم زیاد بارش در مدت کم افزود: بارش ۱۶۰ میلیمتر ظرف چند ساعت در برخی مناطق بوشهر رخ داد.

ضیائیان درخصوص پیش بینی هوای چند روز آینده هم گفت: فردا در استان‌های حاشیه دریای خزر، تهران، خراسان شمالی و رضوی و جنوبی، کرمان، هرمزگان و سیستان و بلوچستان بارش‌هایی داریم، اما سامانه به تدریج از کشور خارج می‌شود.

مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: روز‌های سه شنبه تا چهارشنبه کاهش دمایی بین ۵ تا ۱۰ درجه را در برخی مناطق کشور انتظار داریم.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری فارس و مدیرکل مدیریت بحران استانداری بوشهر هم در ارتباط تصویری با برنامه، گزارشی از حادثه آبگرفتگی امروز و اقدامات صورت گرفته ارائه کردند.

رضایی نماینده مردم بوشهر در مجلس و یوسفی نماینده مردم اهواز نیز با ابراز تاسف از وقوع حادثه و خسارت‌های آن خواستار رسیدگی و توجه ویژه و فوری دولت به حادثه دیدگان و مناطق آسیب دیده و حل اساسی مشکل شدند.

منبع: صدا وسیما

انتها پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مدیریت بحران رئیس سازمان زیرساخت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۳۲۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار مدیریت منابع آبی استان‌های کم بارش چیست؟

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا ایران تا پایان هفته اول اردیبهشت به‌طور متوسط ۱۶ درصد بارش بیشتری نسبت به شرایط نرمال دریافت کرده است. با این وجود استان‌های سمنان ۴۴ درصد، تهران ۴۰ درصد، قزوین  ۳۹ درصد و خراسان رضوی ۳۷ درصد کم‌بارشی نسبت به شرایط نرمال داشته‌اند بنابراین دامنه‌های جنوبی البرز بارش کمتری نسبت به سایر مناطق کشور دریافت کرده‌اند. به گفته رییس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی کشور همکاری مردم و توجه به الگوی کشت برای عبور از شرایط کمبود بارش ضروری است.

احد وظیفه در گفت و گو با ایسنا افزود: در هر زمینه‌ای اگر همکاری نباشد آسیب‌ جمعی وارد می‌کند. آب یک عنصر حیاتی است. حدود ۵۰ درصد آب استان تهران صرف شرب و بهداشت می‌شود. این رقم بزرگی است البته در همه کشور این گونه نیست. در خیلی از استان‌ها آب مورد نیاز برای شرب زیر ۱۰ درصد است و حدود ۹۰ درصد آن صرف صنعت و کشاورزی می‌شود ولی در استان تهران به علت سکونت جمعیت متراکم در آن با کمبود منابع آبی مواجه است بنابراین به علت کمبود بارندگی و افزایش تدریجی تقاضا همکاری و توجه مردم بسیار کلیدی و حیاتی است.

وی تاکید کرد: آب را نمی‌توان خلق کرد، اگرچه می‌توان آن را به ‌طور محدود انتقال داد ولی کافی نیست و نمی‌تواند کمبودها را جبران کند بنابراین مهم‌ترین عامل بر کاهش مشکلات موجود همکاری و توجه مردم نسبت به چگونگی‌ مصرف آب به‌ویژه در استان‌های تهران، البرز و خراسان رضوی است چراکه با شرایط بسیار نامطلوبی از نظر تامین آب مواجه هستند.

رییس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی کشور درباره تاثیر توجه به الگوی کشت برای مدیریت مصارف آب گفت: ایران کشوری نیمه‌خشک و بیابانی است و به‌طور نسبی بارندگی آن یک چهارم متوسط دنیاست بنابراین آب کالای گرانبهایی محسوب می‌شود. کشاورزی مهم‌ترین مصرف کننده آب است و نقش بسیار مهمی دارد چون هم امنیت غذایی و هم پایداری سرزمین‌مان باید حفظ شود. با حفظ آب این دو باید به‌گونه‌ای مدیریت شوند که بیشترین بهره‌بروری با کم‌ترین مصرف آب محقق شود.

وی اضافه کرد: هرچه قدر مقدار آب کم شود، شدت آلودگی آن افزایش می‌یابد چون غلظت آلاینده‌ها به‌ویژه در منابع آب و خاک بیشتر می‌شود. این موضوع مهمی است که باید در نظر بگیریم. در این شرایط در بخش کشاورزی مجبور می‌شوند به دلیل محدودیت آب سطحی، از پساب‌ها استفاده کنند که موجب خدشه دار شدن امنیت غذایی می‌شود.

وظیفه در پایان گفت: با کاهش آب برای تامین آب شرب از منابع دیگری مانند چاه‌های کشاورزی که قبلا استفاده نمی‌شدند، استفاده می‌شود. درست است که آب آن‌ها تصفیه می‌شود ولی کیفیت آب‌های سطحی  را ندارد.  

دیگر خبرها

  • اعلام آماده‌باش در اصفهان در پی صدور هشدار نارنجی
  • بارش‌های رگباری پنجشنبه دراصفهان می‌بارد/آماده باش نیروهای امدادی
  • پیش‌بینی بارش‌های رگباری در اصفهان / احتمال وقوع آب‌گرفتگی و سیلاب در مناطق مختلف استان
  • میزان پرشدگی مخازن سد‌های کشور
  • بارش‌های کشور به نرمال نزدیک شده
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر
  • پیش‌بینی تولید ۱.۵ میلیون تن آبزیان پرورشی در ایران + فیلم
  • ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته
  • معرفی کرمانشاه به عنوان هاب مدیریت بحران غرب کشور
  • راهکار مدیریت منابع آبی استان‌های کم بارش چیست؟