Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از اعتماد، اواخر تیر ماه سال جاری بود که علی خضریان اتهاماتی علیه فردی مطرح کرد که او را «یکی از سران پرنفوذ سیاسی کشور» می‌خواند. این عضو جبهه پایداری مجلس یازدهم، در صحن مجلس مدعی شد که به دلیل اینکه یکی از سران پرنفوذ سیاسی کشور اقدام به واردات محموله‌های گندم کرده، ردیف اعتباری خودکفایی گندم از سال ۹۴ حذف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خضریان گواه این ادعا را اسنادی عنوان می‌کرد که به‌ گفته او، نشان می‌داد شرکت متعلق به چهره سیاسی «پرنفوذ» که تنها چند ماه پس از آغاز به کار دولت حسن روحانی در سال ۹۲ ثبت شده، اقدام به واردات کالاهای اساسی با ارز مرجع کرده است. اگرچه خضریان در اظهارات اولیه‌اش درباره این موضوع، از ارایه توضیحات بیشتر دست‌کم درباره اینکه این چهره سیاسی کیست، خودداری کرد اما چندی بعد، احتمالا وقتی دید توصیفاتش، هر لحظه بیشتر افکار عمومی را از آن چهره اصلاح‌طلب دورتر می‌کند، از جزییات بیشتر این ادعا در فضای مجازی پرده برداشت و در حساب کاربری‌اش در توییتر اعلام کرد که این چهره سیاسی، کسی نیست، جز «جناب سعید حجاریان؛ از تئوریسین‌های جریان اصلاحات.»

اما اتهام‌زنی‌های خضریان به همین‌جا ختم نشد و او با معرفی حجاریان به عنوان «کاسبان نان مردم در شرایط کمبود ارز»، مدعی شد که «اسناد نشان می‌دهند که جناب حجاریان تحت ‌لوای این شرکت خانوادگی و در ادامه فامیلی چندین محموله محصولات زراعی اعم از گندم را به کشور وارد کرده تا حذف بودجه خودکفایی گندم توسط دولت و ادامه روند واردات گندم، ضربه محکمی به تولید این کالای استراتژیک بزند!» 

افشاگری خضریان اما درست از آب درنیامد و خیلی زود روشن شد که آن حجاریانی که در حوزه واردات محصولات کشاورزی مشغول به کار است، نه سعید حجاریان و چنانچه خضریان گفته «تئوریسین معروف اصلاحات» که فرزند او «محسن حجاریان» است و البته معلوم نیست کجای کاری که انجام می‌داده، مصداق تخلف بوده است. برهمین اساس هم حجاریانِ پسر در نامه‌ای خطاب به علی خضریان هدف این دست تهمت‌پراکنی‌ها را «پیشبرد برخی نیات سیاسی» و البته «افترا و نشر اکاذیب» خواند و از این نماینده مجلس دعوت کرد که ادعاهایش را نزد مراجع قانونی ارایه کند تا رسیدگی قانونی صورت گیرد.

یکی، دو روز پس از این ماجرا، علی مجتهدزاده به عنوان وکیل محسن حجاریان از شکایت موکلش از علی خضریان نماینده تهران در مجلس یازدهم خبر داد. مجتهدزاده با اشاره به طرح این اتهامات از سوی خضریان در فضای مجازی، توضیح داد که چون این مطالب در مجلس بیان نشده و تنها در فضای مجازی منتشر شده، شکایت را در هیات نظارت بر رفتار نمایندگان مطرح نکرده، بلکه با مراجعه به دادسرای فرهنگ و رسانه، شکایت را ارایه کرده است.

حالا ۴ ماه از روزی که مجتهدزاده خبر شکایت از این نماینده عضو جبهه پایداری را اعلام کرده، گذشته و این وکیل دادگستری درباره روندی که این پرونده طی کرده، به پایگاه خبری مدارا گفته است: «پس از آنکه آقای خضریان، نماینده تهران در مجلس مواردی را علیه خانواده آقای حجاریان مطرح کرد، ما به دادگاه فرهنگ و رسانه شکایت کردیم و بازپرس پرونده از هیات نظارت بر رفتار نمایندگان که ترکیب مشخص و اکثرا از دوستان و همراهان آقای خضریان هستند، استعلام کرد.» او معتقد است مواردی که خضریان مطرح کرده، به روشنی و به صراحت فارغ از وظایف نمایندگی‌شان بود که برای تسویه‌حساب‌های شخصی خودشان مسائلی را به دروغ مطرح کردند اما هیات نظارت این موارد را در حیطه وظایف نمایندگی تشخیص داد و دادسرا نیز قرار منع تعقیب صادر کرد.

براساس توضیحات وکیل مدافع محسن حجاریان، پس از اعتراض به حکم صادره از سوی دادسرا، این پرونده به شعبه ۱۰۵۷ کارکنان دولت ارجاع شده اما در نهایت نظر بازپرس تایید و قرار منع تعقیب قطعی شده است. مجتهدزاده با تاکید بر اینکه اظهارات خضریان ارتباطی با وظایف نمایندگی‌اش نداشته، از آن به عنوان «تسویه‌حساب‌های جناحی» یاد کرد و از اینکه با وجود ارایه تمام مدارک و اسناد، هیات نظارت بر رفتار نمایندگان چنین نظری داده، ابراز تعجب کرده است. مجتهدزاده می‌گوید: «سابقا دیده بودیم که دادسرا معمولا درخصوص مسائل کلان با استناد به موضع هیات نظارت بر رفتار نمایندگان قرار منع تعقیب صادر نمی‌کند اما درخصوص آقای خضریان این‌گونه رفتار کردند و اراده‌ای برای رسیدگی قضایی وجود نداشت.»

 جدیدترین خبرها و رویدادها را در اینستاگرام همشهری آنلاین بخوانید (کلیک کنید)

کد خبر 570736 برچسب‌ها سعید حجاریان مجلس شورای اسلامی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سعید حجاریان مجلس شورای اسلامی هیات نظارت بر رفتار نمایندگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۳۲۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای ضرب‌الاجل قالیباف به دولت چیست؟

آفتاب‌‌نیوز :

جلال رشیدی کوچی درباره ضرب‌الاجل رئیس مجلس به دولت درباره مسائل اقتصادی و این که افکار عمومی مطرح می‌کند این ضرب‌الاجل چرا زودتر از این مطرح نشد آیا این اتفاق ربطی به کرسی ریاست در مجلس دوازدهم پیدا می‌کند، گفت: هنگامی که در این زمان انجام می‌شود خواه ناخواه همین ذهنیت ایجاد می‌شود، زیرا قبل از آن هم فرصت بود و این گونه نیست که دولت آقای رئیسی الان سر کار آمده باشد، اما وقتی در این زمان مطرح می‌شود ناخواسته ذهن به این سمت می‌رود که این تقارن می‌تواند همان ذهنیت را ایجاد کند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: همانطور که به نظر می‌آمد این ضرب‌الاجل در این چند روز که مجلس هم جلسه داشت، جواب نداد، چون عملا این چند روز مجلس روی بودجه بود و بعد هم تعطیل شد و هفته آخر هم اختتامیه است و نخود و نخود هرکه رود خانه خود.

وی درباره این‌که آیا دولت از مجلس حساب می‌برد، بیان کرد: الان دیگر خیر مجلس در روز‌های آخر خودش است، به جز این‌که زهر چشمی باشد برای مجلس بعدی که اگر این آقایان به عنوان هیأت رئیسه باشند ممکن است بخواهند کاری کنند.

رشیدی کوچی درباره این‌که برخی مدعی هستند که مجلس دوازدهم هم ممکن است وکیل الدوله باشد، گفت: خیر، حدس و پیش‌بینی‌ام این است که مجلس بعدی بیشتر از این درگیر حواشی خواهد بود و تسویه حساب‌های درون حزبی و گروهی انجام خواهد شد. تسویه حساب‌هایی که از الان شروع شده است و آن زمان چه بشود!

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند
  • ماجرای ضرب‌الاجل قالیباف به دولت چیست؟
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • رقابت جدی ۷ نفر برای کرسی ریاست مجلس به روایت نوری قزلجه /اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • ورود ترکیه به عنوان حامی در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه اسرائیل
  • زرنگ‌بازیِ سعید آقاخانی در نون‌خ ۵ که شاید متوجهش نشده‌اید
  • معاونت قوانین به تخلف کمیسیون تلفیق برنامه هفتم ورود کرد
  • بررسی ۱۰ هزار پرونده شکایت کارگران در کردستان
  • زرنگ‌بازی سعید آقاخانی در «نون خ ۵»