Web Analytics Made Easy - Statcounter

سه عضو هیئت علمی دانشگاه خلیج فارس بوشهر در شاخص‌های استنادی استاندارد، در بین ۲ درصد دانشمندان برتر پر استناد جهان قرار گرفتند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سه تن از اعضای هیأت علمی دانشگاه خلیج فارس بوشهر بر اساس نتایج یک پژوهش علمی در شاخص ‌های استنادی استاندارد در بین ۲ درصد دانشمندان برتر پر استناد جهان قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پروفسور پرویز ملک زاده، استاد گروه مهندسی مکانیک و پروفسور خدابخش نیکنام و پروفسور حسین اسلامی، اساتید گروه شیمی از جمله کسانی بودند که در نتایج این پژوهش، معرفی شدند.

در پژوهش یاد شده که به رهبری John P. A. Ioannidis  استاد شاخص دانشگاه استانفورد انجام شده، کل کسانی که در پایگاه اسکوپوس دست کم ۵ مقاله نمایه شده، دارند (بیش از ۶ میلیون نفر) شناسایی و بر پایه شاخصی ترکیبی از تعداد استناد، شاخص هرش، تعداد مقالات تک ‌نویسنده و تعداد مقالات نویسنده اول یا آخر پس از کسر خوداستنادی‌ ها، امتیازدهی و مرتب شده ‌اند.

همچنین رتبه افراد در ۲۲ شاخه علمی و ۱۷۶ زیرشاخه نیز محاسبه شده است. نتایج این پژوهش، طی دو مقاله در سال‌ های ۲۰۱۹ و ۲۰ ۲۰ در  نشریه معتبر PLOS BIOLOGY  منتشر شده است.

در مقاله دوم که با عنوان Updated science-wide author databases of standardized citation indicators    در اکتبر ۲۰۲۰ منتشر شده، مقالات نمایه شده در سال جاری نیز لحاظ شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه خلیج فارس بوشهر دانشمندان برتر دانشمندان برتر جهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۳۳۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی آثار برتر دهمین جشنواره علامه حلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، حجت الاسلام طهماسبی، دبیر علمی جشنواره علامه حلی در دهمین جشنواره علامه حلی که ویژه طلاب نو قلم برگزار می‌شود، گفت: در این دوره از جشنواره بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ اثر علمی شامل کتاب، مقاله و پایان نامه به گروه‌های علمی ارسال شد که پس از ارزیابی‌ها ۲۳۵ اثر به عنوان آثار برتر معرفی شدند.

وی اضافه کرد: ارتقا توان و رشد پژوهشی طلاب نو قلم و کمک به طلاب جوان برای تمرین پژوهشی و ایجاد رقابت سالم علمی از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره است.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور هم در اختتامیه این جشنواره گفت: حوزه انقلابی نباید به چند موضوع محدود باقی بماند بلکه باید پژوهش‌ها به سمت نگاه جامع، اصیل و روش‌مند، با رویکرد تمدنی جدید و سبک زندگی نو و پاسخگوی انفجار‌های معرفتی باشد.

وی اضافه کرد: وضع موجود کافی نیست و حوزه باید پاسخگوی مشکلات تمدنی باشد.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور با بیان اینکه طلبه جوان باید از امام و مبانی انقلاب الهام بگیرد و برای پایه پژوهش‌های خود از این مبانی استفاده کند، گفت: جلوه‌های انقلاب در عالم روشن است و همه این جلوه‌ها باید در پژوهش‌ها گنجانده شود.

وی افزود: نظام اسلامی نیاز به نرم افزار فکری دارد و باید بتوانیم پاسخ قوی و درخوری به مسائل کشور و شبهات و سوالات بدهیم.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور افزود: طلاب جوان باید با تکمیل روش و شیوه علمی خود، در پرتو عقل گرایی با محوریت کتاب و سنت پژوهش‌ها را اجرایی کرد.

وی تاکید کرد: تولید فکری رسالت و ماموریت جشنواره علامه حلی است تا بتواند طلاب را آماده ایفای نقش‌های جدید برای تولید دانش و معرفت باشند.

دیگر خبرها

  • برگزاری شش پیش‌همایش و دریافت ۳۰۰ مقاله علمی
  • معرفی آثار برتر دهمین جشنواره علامه حلی
  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند
  • پشت پرده برکناری علی خطیر؛‌ در باشگاه استقلال چه خبر است؟
  • پایان همایش ملی هویت اصلی زنان در آئینه قرآن و حدیث با معرفی مقالات برتر در گرگان
  • پژوهش جدید دانشمندان همه باورهای مربوط به کف پای صاف را رد کرد
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی دانشگاه بیرجند
  • الگوی مهاجرت دانشمندان در جهان چیست؟ / فاصله جغرافیایی کم‌تر؛ احتمال انتقال دانش بیشتر
  • ۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی