Web Analytics Made Easy - Statcounter

دولت بنگلادش روند انتقال مسلمانان آواره روهینگیا از مرز‌های این کشور با میانمار به یک جزیره دور افتاده در خلیج بنگال را آغاز کرد. به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، مقامات بنگلادش روند انتقال هزاران پناهجوی مسلمان روهینگیا را به یک جزیره دور افتاده آغاز کرده‌اند.

براساس گزارش شبکه بی بی سی، این اقدام دولت بنگلادش در حالی صورت می‌گیرد که به گفته گروه‌های حقوق بشری برخلاف میل و رضایت پناهجویان روهینگیایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



براساس گزارش رویترز، بنگلاش تا روز جمعه ۱۶۰۰ نفر از این پناهجویان را به جزیره دور افتاده «باسان چار» در خلیج بنگال منتقل کرده است. گفته می‌شود این جزیره مستعد سیل است و هر ساله سیل‌های ویرانگری این جزیره را در می‌نوردد.

خلیج بَنگال در بخش شمال شرقی اقیانوس هند قرار گرفته است.

مقامات بنگلادشی، اما می‌گویند همه افرادی که منتقل شده‌اند به ما رضایت داده‌اند که به این جزیره منتقل شوند.

با این حال شبکه بی بی سی می‌گوید که پناهجویان روهنیگیا در مرز بنگلادش می‌گویند که آن‌ها بار‌ها اعلام کرده‌اند که نمی‌خواهند به این جزیره دور افتاده منتقل شوند.

سازمان ملل نیز می‌گوید که درباره روند انتقال این پناهجویان به آن‌ها اطلاعات کمی داده می‌شود و در جریان این موضوع قرار نگرفته‌اند.

گروه‌های حقوق بشری می‌گویند که آن‌ها نگران هستند که انتقال این افراد از مرز بنگلادش بر خلاف میل آن‌ها صورت گرفته باشد.

«عبدالمومن» وزیرخارجه بنگلادش، اما مدعی است که دولت داکا هیچ کس را به اجبار به آنجا نمی‌برد و این موضع را نیز حفظ خواهد کرد.

مسلمانان روهینگیا که ساکن مناطق غرب میانمار هستند سه سال پیش تحت خشونت‌های بوداییان تندرو که مورد حمایت ارتش میانمار هستند از خانه و کاشانه خود رانده شده و به مرز‌های بنگلادش پناه آوردند.

طبق تخمین‌های سازمان ملل در جریان این خشونت‌ها بیش از ۱۰ هزار نفرکشته و بیش از ۷۰۰ هزار نفر آواره شدند.

حکومت میانمار مسلمانان میانمار را شهروند این کشور حساب نمی‌کند و برای آن‌ها هیچ حق اجتماعی و سیاسی قائل نیست.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مسلمانان روهینگیا خلیج بنگال پناهجویان روهینگیایی حقوق بشر جزیره دور افتاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۳۳۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام رضا (ع) محل وفاق تمام مسلمانان جهان است

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در جلسه دبیران و مدیران جشنواره بین‌المللی فرهنگی و هنری امام رضا (ع) در دوره بیست‌ویکم با تشکر از برگزار کنندگان این دوره از جشنواره گفت: برگزارکنندگان در این دوره مجموعه‌ای از عناصر هنری در بخش‌های مختلف را گردآوری کردند. حضور افراد تراز اول در این جلسه فرصت مغتنمی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

 اسماعیلی با بیان این مطلب، ادامه داد: جشنواره فیلم رضوان اتفاق مبارکی است و هرآنچه در جلسه مطرح شد سرشار از امید و انگیزه برای آینده بود.

اسماعیلی گفت: جشنواره امام رضا (ع) باید به عنوان معتبرترین جشنواره فرهنگی هنری کشور قرار گیرد چراکه تمام داشته‌ها و افتخارات فرهنگی هنری ما به برکت وجود امام رضا (ع) است.

عضو شورای‌عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به کتاب دو قرن سکوت عبدالحسین زرین‌کوب گفت: آغاز قرن سوم همزمان با حضور علی‌بن موسی الرضا است و این درخشش تمدن اسلامی و ایرانی که از قرن سوم درخشش خود را آغاز کرده و در قرن پنجم به قله خودش رسیده، نشان دهنده‌ی این موضوع است که اساسا نام دیگر این تمدن تمدن رضوی است.

اسماعیلی در همین زمینه ادامه داد: مجالس در این دوره به صورت مجالس علمی و آزاداندیشی بوده و به‌طور کلی هر جامعه‌ای که می‌خواهد به حوزه تمدنی برسد با استفاده از ذات آزاداندیشی است که در فرهنگ اسلامی جاری است. دوره جمهوری اسلامی دوره‌ای نو از تمدن نوین اسلامی است. ما در حال بازخوانی تمدن رضوی هستیم.

اسماعیلی با اشاره به نگاه بین‌المللی در بنیاد امام رضا (ع) گفت: حضرت رضا (ع) محل وفاق تمام مسلمانان جهان است. در سفر اخیر خود به پاکستان مشتاقان از مردم تا مقامات برای زیارت امام رضا (ع) ابزار علاقه می‌کردند.

وزیر فرهنگ ادامه داد: بعد از امام حسین (ع) در میان ائمه‌اطهار (ع) این میزان از تشویق به زیارت را برای امام رضا (ع) داریم چرا که منبع فیض است.

اسماعیلی گفت: افتخار داریم در این جشنواره همگی خادم امام رضا (ع) باشیم.

وی در پایان با آرزوی بهره‌مندی از شفاعت و عنایت امام رضا (ع) و صلوات بر محمد و آل محمد به جلسه پایان داد.

جلسه دبیران و مدیران بیست‌ویکمین دوره جشنواره امام رضا (ع) پیش از ظهر امروز (۸ اردیبهشت) با حضور محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در محلل این وزارتخانه برگزار شد.

تبادل نظر درباره رویکرد‌های آتی جشنواره و ارائه گزارشی از فعالیت‌های انجام‌شده از محور‌های این جلسه بود.

سیدمحمد هاشمی جانشین وزیر فرهنگ، سیدمحمود اسلامی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ، فرهاد قائمیان دبیر بیست‌ویکمین دوره جشنواره بین‌المللی و فرهنگی امام رضا (ع)، سعید زمانی مدیرعامل بیست‌ویکمین جشنواره بین المللی امام رضا (ع)، محمدحسین لطیفی دبیر جشنواره فیلم رضوی و فیلم رضوان و جمعی از دبیران و مدیران این دوره از جشنواره از حاضران در جلسه بودند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • نجات جان مادر باردار قمی از مرگ حتمی
  • موج گرمای کم‌ سابقه در آسیا و تعطیلی مدارس
  • چرا تریپل اچ در درفت امسال یک تگ تیم محبوب را از بین برد؟/اخبار WWE
  • اعتراضات دانشجویی در آمریکا می‌تواند به «مردم عادی» هم منتقل شود
  • خط راه‌آهن تهران ـ اهواز منتقل می‌شود
  • امام رضا، محل وفاق تمام مسلمانان جهان است
  • امام رضا (ع) محل وفاق تمام مسلمانان جهان است
  • زمانیکه مسلمانان کاخ سفید را به مسجد تبدیل کردند! | فیلم
  • سقوط اندلس با یک تار مو
  • ال نینو و موج گرما آسیا را سوزانده است