Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- عضو انجمن تولیدکنندگان باتری ایران گفت: در حال حاضر شرکت‌های تولید کننده باتری در کشور 100 درصد نیاز بازار افتر مارکت و شرکت‌های خودروسازی داخل را تامین می‌کنند.
به گزارش خبرگزاری آریا، مهدی آقایان در ارتباط با رسانه ملی افزود: باتری یک مقوله بسیار راهبردی و مهم در کشور است.
وی اضافه کرد: شاید مردم صنعت باتری را فقط حول محور باتری‌های خودرویی بدانند در حالی که اکثر صنایع کشور مثل صنعت مخابراتی، نیروگاهی، نفت و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. به نوعی وابسته به باتری هستند.
عضو انجمن تولیدکنندگان باتری ایران گفت: صنایع بسیاری در عمل بدون باتری امکان ادامه حیات و فعالیت ندارند.
وی افزود: شبکه گسترده حمل و نقل سبک و سنگین و صنایع خودروسازی در کشور هم نیاز‌مند باتری هستند.
آقایان در ادامه ضمن اشاره به تردد بیش از 21 میلیون خودرو در ایران گفت: اگر طول عمر یک باتری بطور میانگین بین 2،5
تا 3 سال در نظر گرفته شود کشور سالانه به 9 تا 10 میلیون عدد باتری نیاز دارد.
وی ادامه داد: ظرفیت بالفعل ایجاد شده در کشور افزون بر تولید 14 میلیون دستگاه باتری است.
عضو انجمن تولیدکنندگان باتری ایران با اشاره به اینکه نزدیک به 30 شرکت تولید کننده باتری در کشور فعال است، گفت: سالانه قابلیت صادرات حدود چهار میلیون دستگاه باتری در کشور وجود دارد.
وی با بیان اینکه اکنون امکان تامین 100 درصد انواع باتری خودروی کشور در داخل وجود دارد، افزود: این در حالی که چند سال قبل افزون بر چهار میلیون دستگاه باتری از مبادی رسمی و غیر رسمی وارد مملکت می‌شد.
آقایان یادآورشد: خوشبختانه با انقلاب کیفی که طی چند ساله اخیر در کشور رخ داد و همچنین افزایش ظرفیت چشمگیر تولید اکنون واردات رسمی باتری به کشور به صفر رسیده و قاچاق هم بسیار محدود شده است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: تامین باتری خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۳۵۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصاویر) خودروی جذاب و اسپرت انگلیسی در راه ایران؟

ام‌جی سایبرستر ازجمله خودرو‌هایی است که توانسته توجه فراوانی را در جهان به سمت خود جلب کند. این خودروی چینی-انگلیسی به‌تازگی در تهران و روی خودروبر دیده‌شده و احتمالاتی مبنی بر ورود این خودرو به کشور وجود دارد.

به گزارش خبرآنلاین، خودروساز MG سال ۱۹۲۴ در آکسفورد انگلستان تأسیس شد. در طول سال‌ها، این برند تغییر کرده و اکنون تحت مالکیت سایک‌موتور چین است. MG سایبرستر برای اولین بار در جشنواره سرعت گودوود در جولای ۲۰۲۳ حضور یافت.

زبان طراحی محصولات ام‌جی در سایبرستر دیده می‌شود. طراحی خودرو به صورت کلی مدرن به نظر می‌رسد، اما ادای احترام به رودستر‌های نمادین MG هم در آن دیده می‌شود.

چراغ‌های جلویی تلفیقی از خطوط تند و تیز و همچنین خطوط منحنی دارند. کاپوت خودرو کشیده و خمیده به سمت پایین طراحی‌شده و باعث شده تا دماغه خودرو باریک‌تر به نظر برسد. درب‌های قیچی‌شکل و بالارونده از جذابیت‌های این خودرو به‌حساب می‌آیند. گرافیک داخلی چراغ‌های جلویی زیبایی و جذابیت خاصی دارند.

چراغ پشتی از سبک L مانند و متصل بهره برده و درون آن‌ها یک فلش دیده می‌شود. نمای کناری طراحی خمیده و منحنی‌شکلی دارد. تیونینگ شاسی سایبرستر توسط گروه ایتالیایی DANISI انجام می‌شود که قبلاً با گروه فرمول یک فراری همکاری می‌کرد.

سایبرستر به‌عنوان میراث MG، عناصر طراحی کلاسیک خود را با نمای جانبی متمایز و فضای داخلی با صندلی‌های چرمی ناپا و پنل مرکزی فیبر کربنی ادامه می‌دهد. در بالای فرمان، نمایشگر کیلومترشمار را خواهید دید که از سه پنل LCD تشکیل‌شده است. سیستم اطلاعات-سرگرمی سایبرستر از تراشه کوالکام اسنپدراگون ۸۱۵۵ بهره می‌برد که در مقایسه با دیگر رقبا ضعیف‌تر است.

نسخه پایه سایبرستر به یک موتور الکتریکی روی محور عقب تجهیز شده است که ۳۱۴ اسب‌بخار قدرت دارد. بهترین نسخه چهارچرخ محرک بوده و خروجی آن به ۵۴۴ اسب‌بخار می‌رسد. حداکثر سرعت سایبرستر ۲۰۰ کیلومتر بر ساعت است. دو باتری برای این خودرو اسپرت در نظر گرفته‌شده است؛ باتری ۶۴ کیلووات و باتری ۷۷ کیلووات که برد آن‌ها به ترتیب ۵۰۱ تا ۵۸۰ کیلومتر است.

شاید این برد کم به نظر برسد؛ اما ام‌جی برای کنترل وزن خودرو، باتری بزرگ‌تری را نمی‌توانست نصب کند. سایبرستر چهارچرخ محرک برابر ۱۹۸۵ کیلوگرم وزن دارد.

این خودروی زیبا و اسپرت در صورت ورود به بازار ایران، می‌تواند لقب زیباترین و خاص‌ترین خودروی وارداتی بازار ایران را یدک بکشد!

دیگر خبرها

  • سکوی «تامین و تولید» راه‌اندازی می‌شود/ تبیین ظرفیت‌های ایران
  • تولید خودرو در نخستین ماه بهار افت کرد
  • قول وزیر صمت، اجرا نشد/ تولید خودرو در فروردین امسال نسبت به فروردین پارسال کم شد
  • استارت سرد خودروسازی
  • وزیر صنعت: برای تولید اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • (تصاویر) خودروی جذاب و اسپرت انگلیسی در راه ایران؟
  • سالانه ۱۸۰ هزارتن پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کل کشور است
  • کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود
  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/ مروری بر کارنامه قطار ایرانی
  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/مروری بر کارنامه قطار ایرانی