Web Analytics Made Easy - Statcounter

انتقال‌های ریاست جمهوری در آمریکا بیشتر از آنچه که برای دشمنان آمریکا نگران‌کننده باشد، برای متحدان این کشور نگران‌کننده است و انگلیس نیز از این قاعده مستثنی نیست.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری بلومبرگ، دولت انگلیس به شدت در تلاش است تا به دولت جدید آمریکا به رهبری جو بایدن نشان دهد که انگلیس همچنان یک متحد مفید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس ماه گذشته با افزایش بودجه دفاعی کشورش موافقت کرد. مشخصا جانسون امیدوار است فرمانده جدید کل قوای آمریکا این اقدام لندن را به عنوان تعهدی نسبت به حفظ توانایی‌های نظامی این کشور که همیشه سنگ بنای روابط ترنس آتلانتیک بوده است، تلقی کند.

به دنبال بریگزیت، انگلیس شدیدا به یک توافق تجاری جدید با واشنگتن برای جایگزین کردن آن با توافقات آمریکا-اتحادیه اروپا نیاز دارد. اما دولت بایدن هیچ عجله‌ای برای مذاکره ندارد به ویژه تا زمانی که کاملا مشخص شود آیا "پیمان جمعه نیک" مربوط به سال ۱۹۹۸ میلادی با عملکردهای انگلیس در زمینه تجارت مرزی تهدید می‌شود یا خیر.

با آمدن فصل بهار، جانسون قطعا با رئیس جمهور جدید آمریکا دیدار خواهد کرد. عبارت قدیمی "روابط ویژه" غبارروبی می‌شود و در تیتر اخبار رسانه‌ها و روزنامه‌های بریتانیایی نوشته خواهد شد. اما در واشنگتن چنین فانتزی‌هایی خیلی جالب و سرگرم کننده نخواهند بود و تعداد اندکی از آمریکایی‌ها متوجه حضور جانسون در کشورشان خواهند شد.

دولت کنونی انگلیس همچون دولت‌های قبلی این کشور باید یاد بگیرد که آنقدری که آنها به روسای جمهور آمریکا فکر می‌کنند، روسای جمهور آمریکا به آنها نمی‌اندیشند.   

آمریکا و انگلیس ارزش‌ها و منافع مشترک بسیاری دارند. ارتش‌های آمریکا و انگلیس همیشه با حفظ احترام متقابل همکاری نزدیکی با یکدیگر داشته‌اند. اطلاعات حوزه‌ای است که انگلیس می‌تواند در آن بیشترین پیشنهادات را به آمریکا بدهد.  

دونالد ترامپ، رئیس جمهور در حال کناره‌گیری آمریکا تهدید کرد که اگر انگلیس قرارداد همکاری با شرکت هوآوی چین را کنار نگذارد، همکاری اطلاعاتی واشنگتن با لندن را متوقف می‌کند و دولت جانسون نیز از این دستور ترامپ پیروی کرد. البته کارشناسان امنیتی انگلیسی نیز معتقدند که آمریکا در این خصوص حق داشته و درست گفته است.

یک روابط کاری میان آمریکا و انگلیس که در نگرانی‌های امنیتی ریشه دارد باید برای هر دو کشور مفید و سودمند بماند.     

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آمريكا انگليس جو بایدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۳۷۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشاگری رسانه آمریکایی درباره انبوه گاف‌های بایدن در ۲۰۲۴

یک رسانه آمریکایی به افشای تعداد گاف‌هایی که از جو بایدن در برابر انظار عمومی سر زده است، پرداخت.

به گزارش ایسنا، پایگاه اینترنتی «دیلی کالر» فاش کرد دستیاران کاخ سفید در مدت گذشته از سال جاری میلادی تا کنون نزدیک به ۱۵۰ بار مجبور به تصحیح گاف‌هایی که از جو بایدن در اظهارات علنی سر زده، شده‌اند.

به نوشته این پایگاه اینترنتی تجزیه و تحلیل متون صحبت‌های بایدن در کاخ سفید نشان داده «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا در مدت گذشته از سال ۲۰۲۴ به حدی در بیانات علنی خود گاف داده که دستیاران او دست کم ۱۴۸ بار مجبور به تصحیح اشتباهات او شده‌اند.

این بررسی انجام شده توسط دیلی کالر که روز دوشنبه منتشر شد مشخص کرد که بایدن به طور میانگین در هر روز از سال ۲۰۲۴ بیش از یک بار گاف داده که رقم دقیق آن معادل ۱.۳ گاف در هر روز می‌شود. این رسانه به تحلیل ۱۱۸ بیانیه، سخنرانی و گفتگوی مطبوعاتی جو بایدن در ۲۰۲۴ که از سوی کارمندان کاخ سفید تصحیح و توسط این نهاد صادر شده، پرداخته است.

دیلی کالر نوشته است، دسته‌بندی مواردی که در صحبت‌های بایدن تصحیح شده‌اند شامل اشتباه در بیان حقایق، اضافه کردن لغاتی که باید بیان می‌شدند و تغییر کامل منظور اظهار نظرهای او می‌شوند.

به عنوان مثال یک مورد از گافهای بایدن مربوط به زمانی است که گفت «هر آمریکایی» ضد بیمه درمانی موسوم به «برنامه نجات آمریکا» رای داد، در حالی که در اینجا منظور بایدن «هر جمهوریخواه» بوده است. در یک مورد دیگر بایدن در یک جمله اظهار کرد «از تهدید علیه دموکراسی باید دفاع شود» در حالی که باید می‌گفت «باید بر تهدید علیه دموکراسی غلبه شود.»

سخنرانی سراسری سالانه بایدن موسوم به سخنرانی «وضعیت اتحاد» در ماه مارس نیز ۱۴ مورد تصحیحی داشته است.

اشتباهات بایدن در بیان حقایق شامل این ادعای او که «۷۲۰ میلیون آمریکایی» (بیش از ۲ برابر جمعیت این کشور) واکسن‌های کووید-۱۹ را دریافت کرده‌اند، می‌شود. در یک مقطع دیگر بایدن به اتفاق رخ داده برای یک زن در ایالت جورجیا که توسط یک مهاجر غیرقانونی کشته شد اشاره کرد و جمهوریخواهان او را تحت فشار گذاشتند که «اسم او را بگو» و بایدن به اشتباه نام او را «لینکن» ذکر کرد در حالی که نام درست وی «لیکن» بود. او همچنین در یک مقطع دیگر به اشتباه درباره عبارت «سالمندان مبتلا به معلولیت» گفت «سالمندان مبتلا به دیابت»!

دیلی کالر گفت، خیلی از تصحیح‌هایی که تاثیری در منظور ایراد شده از سوی بایدن نداشته‌اند را حساب نکرده که شامل اضافه کردن یک حرف s به انتهای یک نام یا اضافه کردن کلمه‌ای که برای شفافیت ضروری بوده، می‌شوند.

جو بایدن که لقب پیرترین رئیس‌جمهور تاریخ ایالات متحده را به خود اختصاص داده، بیش از هر زمان دیگری به دلیل نزدیک‌تر شدن به انتخابات ۲۰۲۴ و هم‌چنین گاف‌های بی‌پایانش زیر ذره‌بین قرار دارد.

جو بایدن از ابتدای شروع ریاستش تاکنون گاف‌ها و حرکات نمایشی مضحکی را در مقابل حضار و بینندگان پخش زنده انجام داده است؛ این موارد از اشتباهات لفظی گرفته تا افتادن روی صحنه و هم‌چنین هذیان‌گویی شهرت و محبوبیت رئیس‌جمهور آمریکا را به خطر انداخته است.

نشریه انگلیسی «سان» اخیرا با استناد به یک نظرسنجی تازه نوشت بسیاری از رای‌دهنگان آمریکایی نگرانند که «جو بایدن» پیرترین رئیس‌جمهور تاریخ آمریکا در صورت پیروزی مجدد در دور بعدی انتخابات، حین ریاستش فوت کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افشاگری رسانه آمریکایی درباره انبوه گاف‌های بایدن در ۲۰۲۴
  • ادعای بایدن: حماس تنها مانع آتش بس فوری در غزه است
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت‌گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل تنش در روابط دوبلین-لندن
  • بایدن: آمریکا، مصر و قطر درباره توافق آزادی گروگان‌ها و آتش‌بس غزه همکاری خواهند کرد
  • بایدن: آمریکا٬ مصر و قطر درباره توافق آزادی گروگان‌ها و آتش‌بس غزه همکاری خواهند کرد
  • گفت‌وگوی تلفنی بایدن با امیر قطر و السیسی درباره آتش‌بس در غزه
  • رایزنی تلفنی بایدن با امیر قطر؛ تحولات غزه محور گفتگو‌ها
  • کنگره آمريکا دیوان بین‌المللی کیفری را تهدید کرد