Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان اصفهان از کشف ۲۰ تُن محصولات لبنی و گوشت فاسد و تاریخ گذشته به ارزش ۴ میلیارد ریال از یک واحد تولیدی لبنیات در عملیات مأموران اداره نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت عمومی این فرماندهی خبر داد.

به گزارش ایمنا، به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ مختار درخشان، اظهار کرد: مأموران اداره نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت عمومی فرماندهی انتظامی استان اصفهان حین کنترل و نظارت بر مشاغل سطح یک به لحاظ رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی از بسته بندی محصولات لبنی فاسد شده و تاریخ گذشته در یک واحد تولیدی لبنیاتی مطلع و موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مأموران پس از کسب اطلاعات لازم طی هماهنگی با مقام قضائی به همراه کارشناسان اداره بهداشت از این واحد تولیدی بازدید کردند که در بررسی‌های به عمل آمده مشخص شد متصدی واحد تولیدی با جمع آوری پنیر، کره، خامه و گوشت فاسد شده نسبت به باز کردن و بسته بندی آنها به صورت فله‌ای، سطلی و حلبی اقدام و سپس به بازار عرضه می‌کند.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان اصفهان تصریح کرد: در این عملیات ۱۹ هزار و ۹۴۰ کیلو محصولات لبنی و ۶۰ کیلو گوشت منجمد که همگی فاسد و تاریخ گذشته بودند جمع آوری و جهت معدوم سازی به اداره بهداشت استان تحویل شد.

سرهنگ درخشان ارزش اقلام مکشوفه را برابر اعلام کارشناسان مربوطه ۴ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: در این رابطه واحد تولیدی مذکور با حکم مقام قضائی پلمب و متصدی آن نیز برای انجام اقدامات قانونی تحویل مرجع قضائی شد.

این مقام انتظامی با بیان اینکه پلیس و دستگاه قضائی با کسانی که سلامتی و جان مردم را به مخاطره بیندازند قاطعانه برخورد می‌کنند، عنوان کرد: نظارت‌های ویژه و مستمر پلیس با همکاری و مشارکت کارشناسان اداره بهداشت، اتاق اصناف و تعزیرات حکومتی ادامه دارد و هر واحدی که به شیوه نامه‌های بهداشتی بی توجه باشد با برخوردهای قانونی مواجه خواهد شد.

کد خبر 460012

منبع: ایمنا

کلیدواژه: گوشت فاسد مرجع قضائی پلیس امنیت عمومی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق تاریخ گذشته محصولات لبنی واحد تولیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۳۸۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت بهداشتی بر تولید تا عرضه فرآورده‌های خام دامی

 
حمید جانفدا  ان کرد: باتوجه‌به اهمیت سلامت فرآورده‌های خام دامی، یکی از وظایف مهم دامپزشکی نظارت بر تولید و عرضه بهداشتی این فرآورده‌ها است و سازمان دامپزشکی برنامه‌های مختلفی در طول سال در دست اجرا دارد تا اطمینان حاصل شود که فرآورده‌های سالم و بهداشتی به دست مصرف‌کنندگان می‌رسد.

وی افزود: بدین منظور در تمام ایام سال اکیپ‌های بازرسی و نظارتی بر مراکز تولید، نگهداری، توزیع و عرضه این فرآورده‌ها نظارت می‌نمایند.

رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان تصریح کرد: در این راستا در سال ۱۴۰۲ کارشناسان دامپزشکی بر کشتار ۳ میلیون و ۱۷۸ هزار قطعه طیور، ۷۷ هزار و ۲۳۸ رأس گاو، ۱۳ هزار و ۳۱۸ نفر شتر و ۲۱ هزار و ۵۶۶ رأس گوسفند و بز در کشتارگاه‌های استان نظارت کردند تا گوشت سالم و بهداشتی تولید شود.

وی ادامه داد: همچنین در این مدت ۲۳ هزار و ۳۴۷ مورد بازدید از مراکز نگهداری، توزیع و عرضه فرآورده‌ها صورت گرفت که یک هزار و ۹۲۲ مورد غیربهداشتی کشف شد و ۶۷۲ مورد نمونه‌برداری از محصولات مشکوک منجر به معدوم‌سازی ۶۸ تن فرآورده غیربهداشتی شد و دراین‌خصوص ۱۷۷ متخلف به مراجع قضایی معرفی و ۱۱۶ مرکز غیربهداشتی پلمب شد.

جانفدا اذعان کرد: ازآنجایی‌که یکی از معضلات مهم استان سیستان و بلوچستان عرضه دام زنده و کشتار غیرمجاز دام است که به علت عدم نظارت بر دام و گوشت عرضه شده خطر جدی شیوع بیماری‌های واگیر و خطرناک وجود دارد، از شهروندان عزیز تقاضا می‌شود از خرید هرگونه گوشت دام و طیوری که در خارج از کشتارگاه کشتار شده و مراکز غیرمجاز عرضه می‌شود خودداری کنند تا سلامت خود و خانواده‌شان به خطر نیفتد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • پلمب ۱۸ واحد صنفی متخلف در اهر
  • تولید بیش از ۲۶۰ هزار تن آسفالت در مجتمع تولیدی صفه اصفهان
  • خواسته‌های بحق جامعه کارگری، تشکیل تشکلات کارگری در واحد‌های تولیدی
  • افزایش دو برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور
  • کمتر از یک درصد خطا در مراجع حل اختلاف استان وجود دارد
  • امحای هزار و ۵۳۹ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ گذشته در هشترود
  • یک گردش خوشمزه در نصف‌جهان
  • طی سال گذشته ۱۵ واحد تولیدی در زنجان احیاء شد
  • ۱۵ واحد تولیدی در زنجان احیاء شد
  • نظارت بهداشتی بر تولید تا عرضه فرآورده‌های خام دامی