Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، امرالله نوذری ظهر امروز در نشست مسئولان امور مالیاتی کشور، اظهار کرد: اگر شما دنبال کفن هستید ما در اندیکا نه گور و نه کفن نداریم؛ در حوزه وزارتخانه اقتصاد هیچ خدمتی در اندیکا ارائه نمی‌شود و خدمات ۴۰ ساله انقلاب در حوزه این وزارتخانه شامل حال اندیکا نشده است.

وی افزود: درخواست اولیه ما که خیلی هم نابجا هم نیست؛ استقرار اداره دارایی در شهر اندیکا است، در این شهرستان ۶۰۰ روستا، سه شهر و سه بخش، دو سد بزرگ وجود دارد که قطب انرژی برق آبی کشور هست که دلایل خوبی برای این استقرار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار اندیکا عنوان کرد: هر اقدام اداری که در این شهر انجام شود، بخشی از کار به اداره دارایی برمی گردد که فاصله دورترین نقطه (آخرین روستا) ۱۲۰ تا ۱۳۰ کیلومتر به مرکز شهر است.

نوذری تصریح کرد: شهرداری‌های اندیکا به شدت مشکلات دارند، خدمات‌رسانی واقعاً مختل شده و شهرداری که ۲۱ ماه به کارگران حقوق نمی‌دهد، چطور می‌تواند به آنها دستور انجام کار دهد؟

وی در پایان گفت: افزایش ارزش افزوده روستاهای فاقد دهیاری یکی از درخواست‌های مهم در شهرستان اندیکا است چرا که از ۶۰۰ روستای شهرستان اندیکا، ۵۰۰ روستای بدون دهیاری وجود دارد.

کد خبر 5090075

منبع: مهر

کلیدواژه: اندیکا فرمانداری اندیکا تخصیص اعتبارات ویروس کرونا شیراز محدودیت های کرونایی آمار کرونا بارش باران شیوع کرونا بوشهر شهرستان کرج بارش برف محسن فخری زاده روز دانشجو گرگان شهرکرد کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۴۰۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز ۱۰۰ میلیارد تومانی اجرای طرح‌های آبرسانی شیروان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما خراسان شمالی؛ رضا عطایی در دیدار با فرماندار شیروان با ارائه گزارشی از وضعیت آب شرب در شهر‌ها و روستا‌ها و طرح‌های در حال اجرای شهرستان شیروان گفت: در شهرستان شیروان سالانه بیش از ۱۵ میلیون مترمکعب آب از منابع آبی این شهرستان استحصال و در مخازنی با حجم ۳۲ هزار مترمکعب ذخیره سازی می‌شود و پس از گندزدایی از طریق ۱۳۰۰ کیلومتر خطوط انتقال و شبکه توزیع در دسترس مشترکان قرار می‌گیرد.
وی با اشاره به طرح‌های در حال اجرای این شهرستان افزود: برای اتمام طرح‌های ناتمام این شهرستان، حدود ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان در ادامه به طرح‌های امسال نیز اشاره کرد و بیان داشت: اولین گام شرکت در سال ۱۴۰۳ اتمام طرح‌های نیمه تمام است و در تعریف پروژه‌های جدید نیز اولویت با شهر‌ها و روستا‌هایی است که مشکلات بیشتری دارند.
دولت اسماعیل زاده فرماندار شهرستان شیروان نیز در این دیدار افزود: در این شهرستان طرح‌های آبرسانی در حال اجرا را به وضوح مشاهده می‌شود و این نشان دهنده‌ی عزم راسخ شرکت آبفا برای رفع مشکلات مردم و خدمات رسانی مطلوب به آن‌ها است.
اسماعیل زاده افزود: در سال ۱۴۰۲ ما بیشترین اعتبار را به آبرسانی اختصاص دادیم و در سال جدید نیز با توجه به نیاز آبی که در شهر‌ها و روستا‌ها مشاهده می‌شود سعی خواهیم کرد همچون گذشته اعتبارات بیشتری به موضوع آبرسانی اختصاص دهیم.
شهرستان شیروان دارای ۵ شهر و ۱۳۴ روستا در مجموع، ۶۶ هزار مشترک آب دارد.

دیگر خبرها

  • حمل‌ و‌ نقل در ناوگان فناوری
  • ۷۲۱آموزش دهنده در حوزه سوادآموزی کهگیلویه و بویراحمد فعالیت دارند
  • گزارش تصویری سفر حجت الاسلام هدایی به شهرستان اندیکا
  • روستا‌های بالای ۱۰ خانوار بخش مرکزی گناوه برق‌رسانی می‌شوند
  • روستای فهرج، نامزد برترین روستا‌های دنیا در حوزه گردشگری
  • اولین سخنگوی وزارت خارجه؛ زاده هوش مصنوعی
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است
  • برق روستا‌های بخش خرانق وصل شد
  • وزیر اسبق آموزش و پرورش: آقای صحرایی از خدا پروا کنید
  • نیاز ۱۰۰ میلیارد تومانی اجرای طرح‌های آبرسانی شیروان