Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ معاون سلامت و دفاع زیستی سپاه روح‌الله استان مرکزی گفت: در اجرای طرح شهید سلیمانی ۳ تیم شامل تیم‌های نظارتی، حمایتی و مراقبتی به شکل محله‌محور تشکیل شده که سازماندهی تمام افراد در تیم‌ها انجام و آموزش‌های آنها نیز ارائه شده است. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سرهنگ سیدجواد میرعباسی ظهر امروز در نشست تخصصی قرارگاه جهادی سلامت محله‌محور شهید حاج قاسم سلیمانی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در راستای اجرای طرح شهید سلیمانی اظهار داشت: در راستای اجرای این طرح 3 تیم شامل تیم‌های نظارتی، حمایتی و مراقبتی به شکل محله‌محور تشکیل شده که سازماندهی تمام افراد در تیم‌ها انجام و آموزش‌های آنها نیز ارائه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اعضای اصلی تیم مراقبتی موسسه‌های مردم‌نهاد، بسیجیان و جهادگران و سایر گروه‌های مردمی هستند که تقسیم کار این تیم مبتنی بر نظام شبکه است و به ازای هر 25 هزار نفر 2 پایگاه سلامت، پنج مراقب سلامت و یک پزشک متخصص فعالیت دارند.

معاون سلامت و دفاع زیستی سپاه روح‌الله استان مرکزی تصریح کرد: از وظایف مهم تیم حمایتی هم می‌توان به توزیع کمک‌های مومنانه در میان جمعیت آسیب‌پذیر اشاره کرد که با محوریت بسیج و مساجد و با هدف تحقق مشارکت مردمی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی انجام می‌شود.

میرعباسی بیان کرد: از اهم وظایف تیم‌های نظارتی هم می‌توان به نظارت بر مراکز ارائه خدمات، توزیع مواد غذایی و واحدهای صنفی با همکاری هلال احمر، بسیج، اصناف و گروه‌های مردمی با محوریت کارشناس‌های بهداشت به عنوان سرتیم نظارت اشاره کرد.

وی ادامه داد: از مهم‌ترین وظایف عملیاتی تیم‌های مراقبتی هم می‌توان غربالگری شفاهی خانوار دارای موارد مثبت و بررسی وضعیت بیمار و علائم بیماری در افراد در تماس نزدیک، مشارکت در آموزش عمومی، ترغیب استفاده از سامانه 4030، مراجعه به منازل دارای بیمار تست مثبت برای رهگیری و انجام نمونه گیری در درب منزل و آموزش اطرافیان، تهیه لیست افراد در معرض خطر، معرفی خانواده‌ها و بیماران نیازمند به تیم حمایتی، ارائه خدمات فعال مراقبتی و پزشکی برای گروه‌های در معرض خطر، بیماران ترخیص‌شده از بیمارستان، تأمین داروی مورد نیاز بیماران مطابق آخرین دستورالعمل، اطمینان از ارائه خدمات اساسی مانند مادر و کودک و ثبت و ارائه گزارش خدمات انجام شده، ارجاع فرد مبتلا به مرکز یا بیمارستان ویژه کرونا و هماهنگی با تیم‌های حمایتی و نظارتی را نام برد.

معاون سلامت و دفاع زیستی سپاه روح‌الله استان مرکزی عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی و شبکه بهداشت مسئولیت تیم‌های مراقبتی را برعهده دارند که کارها و فعالیت‌ها با مشارکت بسیج انجام می‌شود.

بخشی از روند کاهشی کرونا در شهرها مربوط به اجرای طرح شهید سلیمانی است گزارش تسنیم از سکونتگاه‌هایی که در طرح شهید سلیمانی در قم فراموش شدند همکاری و مشارکت بالای مردم با عوامل اجرایی طرح شهید سلیمانی یک امر الزامی است

میرعباسی افزود: از وظایف مهم عملیاتی تیم حمایتی هم می‌توان به تهیه نقشه محله و مشخص کردن مناطق پر خطر و پرتردد محله، شناسایی افراد در معرض خطر، تعیین نیازهای مردم در قرنطینه معکوس، جمع‌آوری کمک‌های مردمی و خیران، هماهنگی برای تعیین محل و راه‌اندازی قرنطینه عمومی، همکاری در آموزش عمومی جامعه، توزیع بسته‌های حمایتی از جمله بهداشتی، درمانی و دارویی ، تسهیل در تدارکات تیم‌های مراقبتی و نظارتی و ثبت و ارائه گزارشات خدمات اشاره کرد.

وی تصریح کرد: بسیج مستضعفان مسئولیت تیم‌های حمایتی را برعهده دارد و محوریت کار با بسیج سازندگی است که با همکاری همه نهادها و سازمان‌ها کار انجام می‌شود.

معاون سلامت و دفاع زیستی سپاه روح‌الله استان مرکزی بیان کرد: از وظایف مهم عملیاتی تیم نظارتی هم می‌توان تهیه لیست اماکن عمومی و مراکز فروش مواد غذایی با همکاری کارشناس بهداشت محیط و حرفه‌ای محله، ارزیابی و نظارت بر اماکن، ادارات و مراکز خدمات مردمی، اطمینان از ثبت نام اصناف و واحدها در درگاه سلامت و تشکیل پرونده الکترونیک سلامت، ارجاع موارد مشکوک به تیم‌های مراقبتی و افراد نیازمند به تیم های حمایتی، ضد عفونی اماکن و محل های تجمعی بر اساس دستورالعمل، آموزش عمومی واحدهای صنفی و ثبت و ارائه گزارشات خدمات انجام شده اشاره کرد.

میرعباسی ادامه داد: بهداشت محیط و حرفه‌ای مسئولیت تیم‌های نظارتی را برعهده دارد و فعالیت‌ها با همکاری هلال احمر، بسیج و سایر گروه‌های مردمی انجام می شود و تمامی اعضای تیم‌ها آموزش‌های تخصصی را فرا گرفته‌اند و آشنا به وظایف خود هستند.

انتهای پیام/712

منبع: تسنیم

کلیدواژه: طرح شهید سلیمانی تیم های مراقبتی تیم های نظارتی انجام می شود هم می توان تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۴۱۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملکرد دستگاه‌ها در اجرای اعتبارسنجی هماهنگ بانکی بررسی شد

به گزارش «نماینده»، علی خضریان در توضیح نشست کمیسیون اصل نودم قانون اساسی که با موضوع عملکرد دستگاه‌های حاکمیتی در ارائه اطلاعات مورد نیاز پایگاه داده اعتباری تحت عنوان سامانه اعتبارسنجی برگزار شد، به خبرنگاران گفت: اجرای اعتبارسنجی منسجم و هماهنگ بانکی برای تحقق عدالت تسهیلات دهی، موضوعی است که تحت عنوان قانون تسهیل اعطای تسهیلات بانکی تصویب شد و طبق آن دولت مکلف است با ایجاد مؤسسات رتبه‌بندی و اعتبارسنجی مشتریان در زمینه اعتبارسنجی، زمینه تسهیل و تسریع اعطای تسهیلات بانکی را فراهم کند.

نماینده تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس افزود: ر اساس این قانون، آیین‌نامه سنجش اعتبار در سال ۱۳۸۶ به تصویب هیأت دولت رسید که طبق آن، یک شرکت اعتبارسنجی با مشارکت مؤسسات اعتباری و شرکت‌های بیمه شکل گرفت. همچنین شورای سنجش اعتبار برای نظارت بر فعالیت شرکت تشکیل شد. این شرکت وظیفه داشت اطلاعات سابقه دریافت تسهیلات بانکی افراد را جمع‌آوری کند و یک نمره اعتباری به افراد اختصاص دهد.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس یادآور شد: پس از گذشت سال‌ها، به تدریج اطلاعات تسهیلات بانکی افراد در سامانه این شرکت تجمیع شد و بر اساس آن، یک نمره اعتباری از A تا E به افراد حقیقی و حقوقی اختصاص یافت. اطلاعات این سامانه محدود به سوابق عملکرد افرادی بود که سابقه دریافت تسهیلات بانکی را داشتند و معیارهای آن نیز عمدتاً به همان اطلاعات تسهیلات بانکی محدود بود و اکتفای صرف به اطلاعات تسهیلات بانکی برای تعیین نمره اعتباری، نمی‌توانست انعکاس صحیحی از عملکرد افراد نسبت به تعهدات مالی خود باشد.

خضریان با بیان اینکه در شرایط کنونی اصلی‌ترین سنگ پیش ‌روی اجرایی شدن این موضوع عدم ارائه اطلاعات از سوی دستگاه‌ها است، افزود: در جلسه کمیسیون اصل نود از دستگاه‌هایی که همکاری قابل قبولی برای ارائه اطلاعات به پایگاه داده اعتباری انجام دادند، قدردانی شد و مقرر گردید اشکالات باقیمانده نیز رفع شود. همچنین دستگاه‌هایی که به دلایل مختلف اطلاعات آنها به پایگاه داده اعتباری ارائه نشده است، تعهد کردند موضوع را در اسرع وقت پیگیری کرده تا با محوریت کارگروه تعامل پذیری دولت الکترونیک، انتقال اطلاعات با رعایت قوانین و مقررات به انجام برسد.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون اصل نود مجلس در تشریح مصوبات کمیسیون اصل نود مجلس در این خصوص گفت: مطابق اظهارات نماینده بانک مرکزی، اطلاعات پرونده مالیاتی توسط سازمان امور مالیاتی، فهرست مدارک تحصیلی توسط سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، استعلام مددجویان توسط کمیته امداد و مجموع تخلفات و نمره منفی رانندگی توسط فراجا به پایگاه داده اعتباری ارائه شده است.

خضریان ادامه داد: درباره اطلاعات تخلفات رانندگی، مقرر شد فراجا همکاری لازم برای ارائه اطلاعات سوابق نوع و حجم تخلفات رانندگی را به پایگاه داده اعتباری داشته باشد تا در مراحل بعدی در تهیه گزارش‌های اعتباری مورد استفاده قرار گیرد. همچنین با توجه به اینکه اطلاعات دهک بندی توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، محکومیت مالی توسط قوه قضائیه و استعلام اعلام رضایت اعتبارسنجی کاربر توسط سازمان فناوری اطلاعات به پایگاه داده اعتباری ارائه شده است. اما سرویس‌های اطلاعاتی فوق، بسیار ناپایدار بوده و زمان پاسخ‌دهی بالا است و این امر منجر به اختلال در ارائه گزارش‌های اعتباری خواهد شد. مقرر شد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، قوه قضائیه و سازمان فناوری اطلاعات همکاری لازم برای رفع مشکل ناپایداری و زمان پاسخ‌دهی را ظرف مدت حداکثر یک ماه انجام دهند.

نماینده مردم تهران در مجلس درباره اخذ رضایت از مشتریان برای ارائه اطلاعات، توضیح داد: با توجه به پیشنهاد بانک مرکزی مبنی بر دریافت رضایت از طریق ارسال کد پیامکی (OTP) و با توجه به اظهارات دبیر شورای اجرایی فناوری اطلاعات و رئیس کارگروه تعامل پذیری دولت الکترونیک، مقرر شد این موضوع در دستور جلسه کارگروه تعامل پذیری دولت الکترونیک قرار گیرد و در اسرع وقت تعیین تکلیف شود.

خضریان با بیان اینکه اطلاعات مربوط به سازمان تأمین اجتماعی شامل استعلام بیمه کارگاهی، جمع سابقه بیمه، سابقه بیمه پردازی و بدهی بیمه کارگاهی که توسط سازمان تأمین اجتماعی در بستر GSB پیاده‌سازی شده است، افزود: این سازمان ارائه رمز برداشت اطلاعات را منوط به امضای توافقنامه محرمانگی (NDA) کرده است و به گفته دبیر شورای اجرایی فناوری اطلاعات، امضای توافقنامه، خارج از مصوبات کارگروه تعامل پذیری خلاف قانون است و نباید انجام شود. بر همین اساس مقرر شد ظرف مهلت یک هفته سازمان تأمین اجتماعی اجازه برداشت اطلاعات به پایگاه داده اعتباری را صادر کند.

وی درباره اطلاعات قبوض تلفن همراه، بیان کرد: در این خصوص نماینده سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اظهار داشت تاکنون نامه‌ای در این باره به این سازمان ارجاع نشده است. لذا مقرر شد به دلیل غفلت صورت گرفته، تذکر مکتوب به سازمان مذکور داده ‌شود تا پیگیری موضوع با قید فوریت در دستور کار قرار گیرد. همچنین جلسه کارشناسی بررسی تبادل داده بین بانک مرکزی و سازمان تنظیم مقررات رادیویی با محوریت کارگروه تعامل پذیری ظرف مدت دو هفته برگزار شود تا در دستور کار جلسه بعدی کارگروه تعامل پذیری قرار گیرد.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون اصل نود مجلس تأکید کرد: ارائه اطلاعات استعلام دریافت یارانه توسط سازمان هدفمندی یارانه‌ها نیز در دستور جلسه کارگروه تعامل پذیری دولت الکترونیک قرار دارد و این مهم بعد از جلسه کارگروه تعامل پذیری، تعیین تکلیف و در اسرع وقت اجرایی شود. همچنین سازمان ثبت احوال نیز سرویس‌های مرتبط با تاریخچه محل اقامت و مشخصات اعضای خانوار را ظرف مدت یک ماه در اختیار پایگاه داده اعتباری قرار دهد.

نماینده تهران در مجلس درباره نحوه ارائه استعلام نخبگی توسط بنیاد ملی نخبگان، گفت: بنا برگزارش ارایه شده جلسه کارشناسی کارگروه تعامل پذیری در این خصوص انجام شده است، اما ارائه اطلاعات منوط به مجوز مرکز حراست بنیاد ملی نخبگان شده است. در این باره کمیسیون اصل نود تأکید می‌کند که برخورد سلیقه‌ای در این باره خلاف قانون بوده و تخلف محسوب می‌شود. در نهایت مقرر شد مجوز ارائه اطلاعات در دستور کارگروه تعامل پذیری قرار گرفته تا در اسرع وقت تعیین تکلیف شود.

خضریان با اشاره به تکالیف گمرک در این خصوص گفت: اطلاعات اظهارنامه گمرکی و داشتن بدهی گمرکی به بانک مرکزی ارائه شده است. مقرر شد تا سرویس اطلاعات قاچاق نیز حداکثر تا دو هفته آینده در بستر GSB به بانک مرکزی ارائه شود. همچنین سرویس اطلاعات تخلفات و مبلغ بدهی گمرکی نیز در دست تهیه است و به دلیل مشکلات زیرساختی تاکنون امکان ارائه آن فراهم نشده است. بر همین اساس مقرر شد گمرک حداکثر تلاش برای رفع مشکلات سرویس تخلفات و مبلغ بدهی گمرکی را انجام دهد و حداکثر تا یک ماه آینده مشکل ارائه اطلاعات رفع شود.

وی با اشاره به تکالیف قانونی بیمه مرکزی، افزود: استعلام سوابق بیمه افراد در دستور جلسه کارگروه تعامل پذیری دولت الکترونیک قرار دارد و در اسرع وقت ارائه خواهد شد. همچنین با توجه به ارائه سرویس‌های اطلاعاتی مختلف به بانک مرکزی، مقرر شد این بانک حداکثر تا یک ماه آینده، فاز اول مدل جدید اعتبارسنجی را برای بهره‌برداری فراهم کند.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس با تأکید بر محرمانگی داده‌های ارسالی از سوی دستگاه‌ها گفت: درباره تعیین تکلیف حفظ، نگهداری و محرمانگی داده‌های ارسالی به شرکت رتبه‌بندی اعتباری ایران و همچنین نوع مالکیت شرکت مذکور، کارگروه تعامل پذیری دولت الکترونیک و شورای سنجش اعتبار، مراتب را ظرف مدت یک هفته مشخص و نتایج حاصله را به این کمیسیون ارسال می‌کنند.

این نشست به ریاست حجت‌الاسلام پژمانفر و حضور مسئولان و مدیران بانک مرکزی، کارگروه تعامل پذیری دولت الکترونیک، قوه قضائیه، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سازمان امور مالیاتی، بیمه مرکزی، فراجا، گمرک، سازمان فناوری اطلاعات، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سازمان ثبت احوال، سازمان هدفمندی یارانه‌ها، سازمان تأمین اجتماعی، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و بنیاد ملی نخبگان برگزار شد.

دیگر خبرها

  • برپایی ایستگاه سلامت در سیب و سوران
  • خدمات رایگان مشاوره ای به آحاد جامعه
  • مردمی کردن بازسازی عتبات، ایده‌ شهید حاج قاسم سلیمانی بود
  • عملکرد دستگاه‌ها در اجرای اعتبارسنجی هماهنگ بانکی بررسی شد
  • شرکت‌های تعاونی روستایی برای تحقق شعار سال، برنامه ارائه دهند
  • یادواره شهید دانشجو در روستای داربیدخون
  • یادواره شهید دانشجو در خانوک
  • نکوداشت مبلّغ شهید و فقیه انقلابی دیارعلویان
  • تظاهرات طرفداران فلسطین در آمریکا را پوتین سازماندهی می کند!
  • ثبت ۱۵ هزار تماس با مرکز صدای مشاور بهزیستی