Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-28@14:00:07 GMT

علائمِ پوستی بیماری دیابت چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۴۲۰۴۷

علائمِ پوستی بیماری دیابت چیست؟

 دیابت با علائم بسیاری خود را نشان می‌دهد، اما بیشتر افراد این نشانه‌ها را نادیده می‌گیرند که در نتیجه بیمار در کنار دیابت با مشکلات جسمی دیگری مواجه خواهد شد.

در ادامه به برخی از علائمِ پوستی مرتبط با بیماری دیابت اشاره کرده که با آگاهی از آن‌ها می‌توان بیماری را کنترل کرد.

عفونت پوست: عفونت پوستی یک عارضه شایع است، اما هنگامیکه فرد به طور دائم درگیر این مشکل باشد می‌تواند نشانه خطر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در چنین شرایطی لازم است فرد به پزشک مراجعه کرده و قند خون خود را بررسی کند. عفونت پوستی یا خارش پوست می‌تواند نشانه هشدار دهنده دیابت باشد که شامل خارش و بثورات پوستی است.

زخم: زخم‌های طولانی مدت روی دهان یا پوست یکی دیگر از علائم دیابت است که نمی‌توان نادیده گرفت چرا که وجود زخم دیابتی در این بیماران شایع است که در پی آن ممکن است زخم‌هایی در دهان، دست و پا ظاهر شود.

لکه‌های عمیق در گردن، زیر بغل یا کمر: بروز ناگهانی لکه‌های تیره در کمر، گردن یا زیر بغل به مفهوم ضرورت انجام آزمایش دیابت است، زیرا این لکه‌ها می‌تواند نشانه پیش‌دیابت باشد.

سفت و ضخیم شدن پوست: درصورتیکه پوست بسیار سفت شده باشد یا به طور مرتب دچار تورم در پوست می‌شوید لازم است آزمایش قند خون انجام شود، زیرا ضخیم و سفت شدن پوست نیز ممکن است نشانه دیابت باشد.

بروز لکه زرد اطراف پلک: بروز لکه‌های زرد اطراف چشم یا پلک بالا نشانه هشدار است، زیرا لکه زرد اطراف پلک نشانه وجود میزان بالایی چربی در خون است که می‌تواند نشانه دیابت باشد.

طولانی شدن مدت زمان ترمیم زخم و پوست: درصورتیکه زخم روی پوست به موقع ترمیم نشود لازم است تست قند خون انجام شود، زیرا طولانی شدن مدت زمان بهبود زخم می‌تواند نشانه وجود قند مازاد در خون باشد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: بیماری دیابت علائم دیابت بیماری دیابت علائم دیابت سبک زندگی پارسی خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۴۲۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند

دریافت 81 MB

به گزارش همشهری آنلاین دکتر سید مسعود داوودی، متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی دانشگاه بقیه الله درباره بیماری که ترانه علیدوستی به آن مبتلا شده و بیماری سندرم DREES و درمان آن می‌گوید: DREES یک بیماری حساسیتی تاخیری است که با تغییرات پوستی، تغییرات احشاء داخلی و تغییرات سلول‌های خونی خود را نشان می‌دهد. شایع‌ترین علت بروز این بیماری، حساسیت‌های دارویی به داروهای ضد تشنج و آنتی بیوتیک‌ها هستند.

بیشتر بخوانید:

ترانه علیدوستی به این بیماری مبتلا شده است: سندرم درس (DRESS) | این بیماری چقدر خطرناک است و چگونه درمان می‌شود؟ نام بیماری سخت ترانه علیدوستی اعلام شد | اعلام آخرین وضعیت روند درمان بازیگر سرشناس تماس فوری علی دایی با ترانه علیدوستی | واکنش پدر بازیگر سرشناس به تماس شهریار خبر شوکه کننده درباره ترانه علیدوستی | مادر: برایش دعا کنید

این پزشک می‌افزاید: واکنش‌های دارویی با تاخیر ٢ تا ٨ هفته‌ای اتفاق می‌افتد و علایم بالینی ناشی از آن با ضایعات پوستی کهیر مانند و یا شبیه آبله مرغان بروز کند. همچنین ممکن است درگیری مخاط دهان بروز کند؛ اما از آن مهم تر، گرفتاری غدد لنفاوی به شکل گسترده است و درگیری مخاط داخلی بدن نیز ممکن است با علایمی شبیه به هپاتیت حاد بروز کند. مهم‌ترین اقدام در درمان این بیماری، قطع مصرف داروهای مشکوک و استفاده از کورتون‌های سیستمیک و یا سایر داروهای سرکوب سیستم ایمنی است. در موارد خفیف بیماری بهبود یابنده است. تشخیص زودرس بیماری در درمان آن بسیار موثر است. جزئیات را می‌بینید و می‌شنوید.

کد خبر 847602 برچسب‌ها خبر مهم چهره‌های مشهور بیماری - بیمارستان ترانه علیدوستی

دیگر خبرها

  • همه چیز درباره روغن جادویی سی بی دی
  • انواع روغن‌های گیاهی؛ گنجینه ای از خواص و کاربردها
  • مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟
  • علل پرش و اسپاسم عضلانی
  • شیوه صحیح استفاده از محصولات مراقبت پوستی برای تاثیرگذاری بیشتر
  • چهارهزار نفر در اردستان مبتلا به دیابت هستند
  • بیماری‌های خودایمنی که باعث ریزش مو می‌شوند
  • تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت