Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر فخری بعدازظهر دوشنبه در حاشیه آئین غرس نهال به مناسبت روز جهانی خاک در پارک سوکان شهرستان سمنان، ضمن بیان اینکه درختکاری و تقویت پوشش گیاهی در ۱۱ هزار و ۲۰۸ هکتار از اراضی ملی استان سمنان هم‌زمان با روز جهانی خاک آغاز شد، اظهار داشت: مسئولان مربوط در کنار توجه به اهمیت آب برای جلوگیری از فرسایش خاک و بیابان‌زایی، به اصل حفاظت از خاک هم توجه ویژه داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بابیان اینکه در سال‌های گذشته اقدام‌های خوبی برای حفظ پوشش گیاهی با اجرای طرح‌های آبخیزداری انجام‌شده است، تصریح کرد: این رویه اصولی با تمام قوا باید تداوم داشته باشد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان با اشاره به اینکه تقویت پوشش گیاهی در جلوگیری از بیابان‌زایی در استان سمنان تأثیر قابل‌توجهی دارد، افزود: سازمان جهاد کشاورزی و اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان همواره به تقویت پوشش و خاک اهمیت دهند.

خاک بستری برای حفظ پوشش گیاهی است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان نیز در این مراسم بابیان اینکه روز جهانی خاک در سال جاری با شعار «خاک را زنده نگه‌داریم و تنوع زیستی خاک را حفظ کنیم» آغاز شد، اظهار داشت: خاک بستری برای پوشش گیاهی و تأمین امنیت غذایی است اما در کشور ما سالانه حدود ۱۶.۷ تن در هکتار خاک از دست می‌رود و این در حالی است که برای تشکیل یک سانتی‌متر خاک ۱۰۰ سال زمان نیاز دارد.

سید حسن میرعماد بابیان اینکه خاک علاوه بر حفظ پوشش گیاهی و تأمین امنیت غذایی، توانایی ذخیره آب درون خود و جلوگیری از سیلاب را دارد، اضافه کرد: خاک بستری برای حفظ پوشش گیاهی است و پوشش گیاهی در کشور ما که در یک منطقه خشک و نیمه‌خشک قرارگرفته است، کمک می‌کند که شرایط اقلیمی متعادلی داشته باشد و از حداقل بارندگی بیشترین استفاده را ببریم.

وی گفت: خاک سبب می‌شود که بارش‌های رگباری مناطق مختلف کشور به‌سرعت تبدیل به سیل و از دسترس خارج نشود و هرچقدر خاک غنی‌تر باشد امکان نفوذ و جذب آب بیشتر می‌شود.

کد خبر 5090122

منبع: مهر

کلیدواژه: منوچهر فخری استانداری سمنان درختکاری ویروس کرونا شیراز محدودیت های کرونایی آمار کرونا بارش باران شیوع کرونا بوشهر شهرستان کرج بارش برف روز دانشجو محسن فخری زاده گرگان شهرکرد سیلاب حفظ پوشش گیاهی پوشش گیاهی استان سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۴۲۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید در ۶۰ هزار هکتار اراضی دیم چهارمحال و بختیاری

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: طرح جهش تولید در دیمزارهای استان از کشت در ۳۰ هزار هکتار به ۶۰ هزار هکتار در استان رسیده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، حسین برزگر امروز در حاشیه همایش جهش تولید در دیمزارها، اظهار داشت: تولید گندم به عنوان گسترده‌‍ترین‌ساز و کار اقتصادی بخش کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری است.

وی با اشاره به مشارکت 40 هزار کشاورز در تولید گندم در استان، عنوان کرد: 10 هزار ماشین‌آلات و ادوات کشاورزی، 12 هزار تن نهاده‌های کود شیمیایی و بیش از  15 هزار تن بذر در تولید گندم در استان استفاده می‌شود که باعث شده گسترده ترین فعالیت‌های بخش کشاورزی استان را شامل شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه در دنیا بیش از 60 درصد غذای تولیدی خود را از طریق آب سبز و آب باران کشت می‌کنند، ادامه داد: این مسئله در کشور حدود 20 درصد است.

برزگر با بیان اینکه در برنامه الگوی کشت، جهش تولید در دیمزارها با مشارکت ستاد اجرایی فرمان امام خمینی(ره) از سال گذشته در استان شروع شد، افزود: امسال دومین سال جهش تولید در دیمزارها در استان اجرا شد.

وی با اشاره به اینکه سطح کشت از 30 هزار هکتار به 60 هزار هکتار در سال جاری در جهش تولید در دیمزارها رسید، خاطرنشان کرد: خدمات فنی و مهندسی باعث مشارکت بخش کشاورزی و کشاورزان در این طرح شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اضافه شدن 65 دستگاه کشاورزی به ناوگان ماشین‌آلات کشاورزی استان، اظهار کرد: تنوع بذری غلات دیم و تخفیفات بیمه‌ای از دیگر ثمرات این طرح در استان بود.

انتهای پیام/7540

دیگر خبرها

  • صدور سند تک برگ برای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی آذربایجان‌غربی
  • توسعه کشت دیم انجیر در شهرستان خاتم
  • پاکسازی و تسطیح ۱۴ هکتار از فضا‌های بی دفاع شهری منطقه ۱۹
  • افزایش ۲ برابری سطح پوشش گیاهی در مراتع گنبدکاووس؛ مانعی برای ریزگرد‌ها و غذایی برای دام‌ها
  • واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی
  • اسناد مالکیت ۸۷۴ هکتار زمین طرح نهضت ملی مسکن استان بوشهر صادر شد
  • مبارزه با تغییرات اقلیمی با استفاده از پوشش گیاهی
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • چرخه مدیریت پسماند گیلان با احداث زباله سوز تکمیل می شود
  • جهش تولید در ۶۰ هزار هکتار اراضی دیم چهارمحال و بختیاری