Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@09:25:38 GMT

لزوم توانمندسازی زنان در ندامتگاه ها

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۴۲۳۴۷

لزوم توانمندسازی زنان در ندامتگاه ها

مدیرکل زنان و خانواده استانداری تهران، توانمندسازی زنان در ندامتگاه ها و ارائه آموزش های مهارتی فنی و حرفه ای را عامل ضروری برای پیشگیری از آسیب های اجتماعی پیش روی آنان بعد از خروج از زندان دانست.

به گزارش ایسنا، ثریا شارقی در جلسه اداره کل امور زنان استانداری تهران، گفت: بسیاری از زنان زندانی، پس از خروج از ندامتگاه، بدون هیچ برنامه ای وارد جامعه می شوند و در شرایطی که بسیاری از آنها سرپرست خانواده نیز هستند، نمی توانند زندگی خود و خانواده شان را  اداره کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین بسیار ضروری است که در زمانی که در ندامتگاه هستند، بتوانند در زمینه های شغلی مورد علاقه خود مهارت پیدا کنند تا در آینده با ایجاد اشتغال برای خود و حتی اعضای خانواده شان از آسیب های جدی که این خانواده ها را تهدید می کند در امان بمانند.
 
وی با اشاره به مشکلاتی نظیر کمبود مربی آموزش فنی و حرفه ای در ندامتگاه ها گفت: در جلسه مشترکی که با موضوع بررسی مشکلات آموزشی و توانمندسازی زنان در ندامتگاه ها و با حضور مدیران کل زندان ها و فنی و حرفه ای استان برگزار شد، مقرر شد اداره کل فنی و حرفه ای استان با اعلام فراخوان برای مربی های مورد تایید فنی و حرفه ای داوطلب برای کار در ندامتگاه و همچنین استفاده از مربیان بازنشسته، مشکل کمبود مربی در زندانها را حل کند.
 
مدیرکل زنان و خانواده استانداری تهران در ادامه حمایت از اشتغالزایی برای زنان سرپرست خانوار و آسیب دیدگان اجتماعی را بسیار ضروری دانست و افزود: در حال حاضر طرح های مناسبی برای حمایت از این افراد به ویژه با توجه به شرایط اقتصادی نامناسب برخی خانواده ها در این روزهای شیوع بیماری کرونا در نظر گرفته شده است. بر اساس تفاهم نامه هایی که با بانک ها منعقد شده ، تسهیلات کم بهره مختلفی هماهنگ کرده ایم که در اختیار این افراد قرار گیرد.
 
شارقی تاکید کرد: در نظر داریم با هماهنگی کارآفرینان بخش خصوصی برای آموزش و اشتغال زنان در ندامتگاه ها نیز برنامه ریزی کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانداري تهران خانواده توانمندی زنان زنان در ندامتگاه ها فنی و حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۴۲۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک‌میلیون و ۷۱۹ هزار و ۵۶۵ نفر ساعت آموزش فنی و حرفه‌ای در قم ارائه شد

سید محمود عرب گفت: مهارت‌های فنی و حرفه‌ای استان قم در بخش دولتی در هشت مرکز با حضور ۳۵ مربی درون‌سازمانی و حدود ۸۰ مربی برون‌سازمانی به علاقه‌مندان آموزش داده می‌شود.

 مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای قم  عنوان کرد: این آموزش‌ها به ۱۱ هزار و ۲۶۰ نفر دوره در یک هزار و ۳۷۰ دوره آموزشی و ۳۶۹ حرفه آموزشی ارایه شده‌است.

او ادامه داد: ۱۰ هزار و ۹۸۱ نفر ساعت مربوط به آسیب دیدگان اجتماعی، ۶ هزار و ۷۱۶ نفر ساعت مربوط به افراد دارای معلولیت، هفت هزار و ۵۲۵ نفر ساعت مربوط به پناهندگان و اتباع خارجی، ۳۸ هزار و ۷۹۹ نفر ساعت مربوط به دانش‌آموختگان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، ۱۰۴ هزار و ۸۷۴ نفر ساعت مربوط به دانش آموزان و ۵۳ هزار و ۹۹۱ نفر ساعت مربوط به دانشجویان بوده‌است.

به گفته عرب، ۷۶ هزار و ۹۴ نفر ساعت مربوط به زنان خانه‌دار، ۷۲ هزار و ۵۰۵ نفر ساعت مربوط به زنان سرپرست خانوار، ۱۳۷ هزار و ۶۰۷ نفر ساعت مربوط به زندانیان، ۵۳ هزار و ۴۷۳ نفر ساعت مربوط به ساکنان سکونتگاه‌های غیررسمی، ۱۰۷ هزار و ۶۸۰ نفر ساعت مربوط به ساکنان مناطق روستایی، ۱۱۷ هزار و ۸۰۰ نفر ساعت مربوط به سربازان وظیفه، ۱۴۸ هزار و ۹۳۷ نفر ساعت مربوط به بنگاه‌های اقتصادی و ۱۱ هزار و ۶۵۹ نفر ساعت مربوط به عشایر می‌باشد.

 مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای قم  گفت: همچنین ۶ هزار و ۱۸۶ نفر ساعت مربوط به کودکان کار و خیابانی، ۷۱۶ هزار و ۶۹۸ نفر ساعت مربوط به متقاضیان مهارت‌آموزی، پنج هزار و ۵۲۰ نفر ساعت مربوط به مشمولان بیمه بیکاری و ۴۲ هزار و ۵۲۳ نفر ساعت مربوط به معتادان بهبود یافته‌است.

 مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای قم  یادآورشد: از مجموع ۱۹ گروه هدف آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در کشور، به ۱۸ گروه هدف در استان قم، آموزش‌های فنی و حرفه‌ای ارایه می‌شود؛ گروه هدف ساکنین مناطق محروم مرزی در استان قم، مصداق ندارد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی
  • نقاط حادثه‌خیز شهر قم اصلاح شود/ لزوم احداث پارکینگ مورد نیاز
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • ۲۷۴ زندانی ندامتگاه قزلحصار با پابند الکترونیکی خارج از زندان هستند
  • برگزاری پنج دوره تخصصی توانمندسازی مشاغل گردشگری در گلستان
  • یکی از بهترین آموزشگاه‌های آرایشگری مردانه در تهران با مدرک بین المللی
  • آموزش فنی و حرفه ای رایگان برای ترک کنندگان
  • یک‌میلیون و ۷۱۹ هزار و ۵۶۵ نفر ساعت آموزش فنی و حرفه‌ای در قم ارائه شد
  • مورایس: استقلال ملاثانی باعث افتخار جام حذفی بود
  • دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ماست