Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ خسرو زره‌گر کارشناس هواشناسی کاربردی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به شروع سرما‌های معمول شب‌های زمستانی، گفت : توصیه می‌شود باغداران به ویژه صاحبان باغ‌های تازه احداث با استفاده از گونی‌های غیرپلاستیکی که بافت زنده دارند، تنه نهال‌ها را پوشانده و از سرمازدگی آن‌ها جلوگیری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه استفاده از گونی‌های پلاستیکی برای محافظت باغات میوه در برابر سرما توصیه نمی‌شود، گفت : این گونی‌ها نه فقط هیچ کمکی به جلوگیری از سرمازدگی درخت نکرده، بلکه حتی سرمای هوا را تشدید می‌کنند.

کارشناس هواشناسی کاربردی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه به باغدارانی که باغ‌های هسته دار مثل گیلاس، آلبالو، زردآلو، شلیل و .. دارند، افزود: تاج درختان میوه را با در نظر گرفتن منافذی برای تهویه هوا نایلون پیچ کنند.

زره گر استفاده از بخاری پلار یا سوزاندن کاه و کلش را در شب‌های سرد زمستانی در باغات به باغداران توصیه کرد و افزود: دانسیته کاه و کلش بالا بوده، لذا گرمای تولیدی حاصل از سوختن آن‌ها در سطح باغ باقیمانده و می‌تواند در حفاظت از باغات در برابر سرما مفید باشد.

زره گر سوزاندن لاستیک در باغات برای تعدیل دمای هوا را به هیچ عنوان مناسب ندانست و ادامه داد: از نظر علمی سوزاندن لاستیک در باغات به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود، زیرا دانسیته دود ناشی از سوختن لاستیک پایین بوده و به همین دلیل دود ناشی از آن به سرعت بالا رفته و در فضای باغ نمی‌ماند.

زره گر گفت: زارعانی که امکان محلول پاشی اراضی خود را داشته باشند، می‌توانند با استفاده از محلول‌های حاوی پتاسیم مقاومت گیاهان کشت شده در اراضی خود را بالا ببرند.

او به دامداران، مرغداران و گلخانه داران هم توصیه کرد، پس از اطمینان از بسته بودن دریچه‌های تهویه هوا، نسبت به کنترل مداوم سیستم گرمایشی سالن‌ها در فصل سرد سال اقدام کنند .

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست هواشناسی بارش باران سرمای شدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۴۳۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«اگزمای بهاره» چیست و برای مقابله با آن چه باید کرد؟

 گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، «اگزمای بهاره» یک بیماری التهابی است که معمولاً در افراد با آلرژی به گل‌ها و گیاهان شروع می‌شود. در ماه‌های بهار که گیاهان در حال گرده‌افشانی هستند بدن افراد ممکن است واکنش‌های مختلفی به این گرده‌ها نشان دهند، در واقع مواد آلرژی‌زا از طریق خشکی پوست و ترک‌های پوستی وارد بدن می‌شوند و بدن به شکل‌های مختلف واکنش نشان می‌دهد. یکی از واکنش‌ها، اگزمای بهاری است.

در این فصل تنها گرده اقشانی نیست که اگزما یا حساسیت ایجاد می‌کند بلکه چمن، گرد و خاک و حتی میوه‌های فصل بهار، باعث بروز و تشدید علائم حساسیت پوستی و در نتیجه اگزما می‌شوند.

علائم اگزمای بهاره چیست؟

اگزمای بهاره می‌تواند در قسمت‌های مختلف بدن ظاهر شود. علائم اگزمای بهاره معمولاً در دستگاه تنفسی و چشم‌ها مشاهده می‌شوند. برخی از علائم شایع اگزمای بهاره شامل موارد زیر است: سرفه، عطسه، خارش و قرمزی چشم‌ها، آبریزش چشم‌ها، سردرد، خستگی و خواب آلودگی، تنگی نفس، احساس گلو درد و تورم

عوارض اگزمای بهاره چیست؟

برخی از عوارض این بیماری شامل افزایش ترشحات بینی، سرفه، عطسه، چشم خشک و خارش چشم، تورم صورت، خستگی و خواب آلودگی است. در برخی از موارد، اگزمای بهاره می‌تواند به عوارض جدی‌تر مانند آسم منجر شود. در صورت داشتن علائم اگزمای بهاره، مراجعه به پزشک برای تشخیص دقیق و درمان مناسب الزامی است.

چگونه از اگزمای بهاره جلوگیری کنیم؟

برای مقابله با اگزمای بهاره، می‌توانید اقداماتی انجام دهید که به حفظ سلامتی خود و کاهش عوارض این پدیده کمک کند. برخی از راه‌های موثر برای

مقابله با اگزمای بهاره عبارتند از:

استفاده از ماسک تنفسی: استفاده از ماسک تنفسی در فضای با غلظت بالای ذرات گرده گیاهان می‌تواند کمک کند تا ورود ذرات گرده به دستگاه تنفسی را کاهش دهد.

استفاده از تصفیه‌کننده هوا: استفاده از تصفیه‌کننده هوا در منزل یا محل کار، می‌تواند به تصفیه هوای داخلی از ذرات گرده کمک کند.

استفاده از عینک آفتابی: استفاده از عینک آفتابی با فیلتر UV می‌تواند به جلوگیری از ورود ذرات گرده به چشم‌ها کمک کند.

شستشوی منظم لباس‌ها و بدن: شستشوی منظم لباس‌ها و بوسیله حفظ بهداشت بدن، می‌تواند کمک کند تا ذرات گرده روی لباس‌ها و بدن کمتر بماند.

محافظت از خود در فضای باز: در صورت خروج به فضای باز در زمان‌های با غلظت بالای ذرات گرده، استفاده از ماسک تنفسی و عینک آفتابی مورد توصیه است.

با انجام این اقدامات، می‌توانید بهبود سلامت خود را در برابر اثرات منفی اگزمای بهاره تسریع دهید. در صورت داشتن عوارض شدید، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «اگزمای بهاره» چیست و برای مقابله با آن چه باید کرد؟
  • البرز در وضعیت هشدار نارنجی هواشناسی
  • دست‌درازی به کاربری باغات خط قرمز شورای شهر کرج است
  • حمایت خاص از گشت ارشاد و طرح نور: ادامه دهند، کار بسیار خوبی است
  • عرضه دو لاستیک نانویی ویژه مسابقات دوچرخه‌سواری
  • متقاضیان لاستیک دولتی بخوانند؛ چگونه لاستیک بخریم؟
  • چکاپ‌های مهم برای بارداری در سنین بالا + فیلم
  • صدور اطلاعیه‌ای نسبت به بارش‌های سنگین به کشاورزان و دامداران
  • باغات مرکبات مازندران شناسنامه‌دار می‌شوند
  • واکنش جمشیدی به مقابله با دانشجویان آمریکایی