Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور ویژه رییس‌جمهوری در امور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی، تاکید کرد: بی‌توجهی به معنویت و خداپرستی برای انسان، زمانی اتفاق می‌افتد که فقر، جایگزین امنیت و سلامت و عدالت شود.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین علی یونسی طی سخنانی در وبینار بین‌المللی نقش دین در سلامت انسان با تاکید بر نیاز بشر به برخورداری از سلامت، امنیت بهداشتی و روانی، عدالت و آرامش، گفت: دین باید در این جهت بیشترین نقش را در جوامع ایفا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشاور ویژه رییس جمهور در امور اقوام و اقلیت های دینی و مذهبی، در همین خصوص تاکید کرد: احکام دینی ابتدا باید دنیای انسان را آباد کند. زیرا آبادی و امنیت و سلامت  دنیای مردم، مقدمه ای برای آبادی آخرت است.

یونسی، با یادآوری اینکه ادیان باید دنیا و آخرت انسان را توامان آباد کنند، گفت: رهبران ادیان باید به احکام دینی خود، برای شفاءبخشی بیشتر دردهای بشر توجه کنند. زیرا هر جا که سلامت و رفاه باشد، خدا هم آنجا پرستیده خواهد شد.

مشاور رییس جمهوری تصریح کرد: بی‌توجهی به معنویت و خداپرستی برای انسان، زمانی اتفاق می‌افتد که فقر، جایگزین امنیت و سلامت و عدالت شود.

وزیر اطلاعات دولت اصلاحات با اشاره به درگیری مردم و دولت‌های جهان با شیوع ویروس کرونا، گفت: اعلام جنگ این ویروس مهاجم به جامعه بشری، در عین حال یک آزمایش بزرگ برای ادیان و دین باوران بوده است. ادیان آسمانی و خدمتگذار بشر در جریان این پدیده خطرناک، صف خود را از جاهلان و خرافه‌پرستان جدا کردند و به یاری انسان‌های نیازمند پناهگاه و سلامت شتافتند. همچنین، علماء، دانشمندان دینی و مراجع مذهبی، خود به تخصص متخصصان پزشکی تواضع کرده و از آنان حمایت کردند و بر مردم نیز لازم دانستند که از دستورات پزشکی تبعیت و حمایت کنند.

مشاور ویژه رییس جمهور، به هماهنگی میان علما و مراجع دینی و دولت و حاکمیت در ایران اشاره کرد و گفت: برخلاف آنکه این روزها مردم ایران در تنگنای تحریم‌های تحمیلی آمریکا در رنج و سختی هستند و حتی واضعان این تحریم‌ها در یک دشمنی آشکار و ضدحقوق بشری از واردات دارو  به ایران ممانعت می کنند، رهبران دینی و دولت با تمام توان به حمایت مردم به میدان آمده‌اند.

یونسی تاکید کرد: این هماهنگی میان دولت و پیشوایان دینی و مراجع مذهبی، به دلیل ضرورت‌های پیش آمده در زمینه سلامت انسان و ر عایت پروتکل‌های بهداشتی، نه تنها به تعطیلی موقت اماکن عبادی و زیارتی منجر و مانع از هرگونه تجمع عبادتی و زیارتی شد، بلکه این مراکز دینی،‌ این بار به عنوان مکان هایی برای پیشتیبانی و حمایت از نیازمندان و آسیب دیدگان از ویروس کرونا تبدیل شد.

وی افزود: رهبران و مراجع مذهبی و نهادهای دینی، با حمایت قاطع از پزشکان و کادر درمانی و آسیب دیدگان از کرونا، عملا کارکرد مراکز دینی در خدمت به مردم را عملی کرده و تمامی امکانات مادی و معنوی خود را  به حمایت از مردم و معنویت سازمان دادند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: علي يونسي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۴۴۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر کار: تلاش کارگران زمینه ساز امنیت کشور است

به گزارش قدس خراسان، سیدصولت مرتضوی دوشنبه شب و در جشن بزرگ کارگران در ورزشگاه امام رضا (ع) با ابلاغ سلام رییس دولت سیزدهم به کارگران و خانواده آنان گفت: رهبر انقلاب کارگر ایرانی را ستون فقرات تولید کشور می‌دانند و در روایات اسلامی نیز به جایگاه پر اهمیت نیروی کار و کارگر توجه بسیاری شده است به گونه‌ای که پیامبر اسلام(ص) بر دست پینه بسته کارگران بوسه می‌زند.

او افزود: همانطور که در بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با نمایندگان کارگری و کارفرمایی اشاره شد، از نگاه اسلام کارگر صاحب ارزش و کرامت است و این موضوع نشان از تفاوت دیدگاه اسلام با سایر تمدن ها و جوامع دارد که به کارگر صرفا نگاه ابزاری دارند.

مرتضوی توجه به امنیت شغلی، آتیه، مسکن و سایر موضوعاتی که موجب آسایش خاطر کارگران شود را از دغدغه های مهم دولت مردمی بر شمرد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص وضعیت مظلومان فلسطینی نیز اظهار داشت: هم اکنون شاهد هستیم که مردم فلسطین به خاطر دفاع از خاک و حق حیات خود، موردشدیدترین حملات و تجاوزات رژیم اشغالگر قدس قرار گرفته اند و این اقدامات ظالمانه با حمایت دولت های غربی در حال رخ دادن است.

مرتضوی اظهار کرد: غذای مردم فلسطین اکنون همراه با خون است و وجدان های مردم جهان کجاست که این ظلم را برنتابند.

دیگر خبرها

  • نیروی انسانی زمانی موفق است که رویکرد الهی، دینی و تفکر توحیدی داشته باشد
  • حمایت نمایندگان مجلس از دانشگاهیان حامی مردم مظلوم غزه در آمریکا و اروپا
  • تاریخ و ساعت پخش سریال رخنه جایگزین نون خ ۵ از شبکه یک
  • بهترین راه برای حمایت از کارگران اصلاح «قانون کار» است
  • نسبت به حق‌آبه مردم کهگیلویه و بویراحمد بی‌مهری شد
  • امنیت شغلی و تامین مسکن کارگران دغدغه دولت است
  • تلاش کارگران منجر به ایجاد امنیت اقتصادی می‌شود
  • وزیر کار: تلاش کارگران زمینه ساز امنیت کشور است
  • پاسداران خود را در راه امنیت مردم فدا می‌کنند
  • نظم جایگزین چین و آن چه آمریکا باید از آن بیاموزد