Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش دوشنبه شب ایرنا از وزارت کشور، حسین ذوالفقاری در نشست روزدوشنبه این کمیته که با حضور دستگاه‌های ذی ربط در محل وزارت کشور برگزار شد با اشاره به اینکه طرح جامع هوشمند مقابله با کرونا، طرحی دو هفته ای نیست، گفت: همان طور که از نام طرح پیداست، این طرح حالت هوشمند داشته و اجرای آن تا زمان رفع کامل بیماری ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تشریح اینکه با اقدامات انجام گرفته از سوی دستگاهها و البته همکاری خوب مردم، مدیریت خوبی درمهار بیماری کرونا در کشور صورت گرفته است؛ گفت: باید این مدیریت هوشمند و هماهنگ در کشور، تا ریشه کن شدن کامل بیماری ادامه یابد.

ذوالفقاری در این خصوص افزود: وضعیت استان تهران به لحاظ این بیماری شکننده است و با اینکه تهران در شرایط نارنجی قرار دارد اما به لحاظ تعداد بستری در کشور سهم بالایی دارد.

او ادامه داد: در نشست امروز کمیته، طرح هوشمند سازی جاده ها و راههای مواصلاتی کشور مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد موضوع هوشمند سازی جاده های کشور به ستاد ملی جهت تصمیم گیری ارائه شود.

ذوالفقاری در این خصوص گفت: تلاش داریم با طرح این پیشنهاد به ستاد ملی کرونا و اخذ اعتبارات لازم بتوانیم، نظارت هوشمند را در کشور تقویت کنیم.

وی افزود: نصب اپلیکیشن بر روی گوشی های همراه جهت غربالگری افراد مبتلا به کرونا از دیگر دستورکارهای مهم جلسه امروز بود و در این خصوص پیشنهاد شد که در پاساژها و متروها افراد از نیروی انتظامی یا بسیج، ورودی افراد را کنترل و در صورت تشخیص بیماری کرونا از ورودشان جلوگیری شود.

ذوالفقاری خاطرنشان کرد: موضوع شناور سازی ساعات اداری دستور کار دیگر جلسه بود که در این خصوص هم پیشنهاد شد به جای شناور شدن دوباره ساعات حضور کارکنان، همان طرح یک سوم، یک دوم کارکنان در شهرهای قرمز و نارنجی به دقت انجام تا زنجیره انتقال بیماری در ادارات مدیریت شود.

رئیس کمیته امنیتی و انتظامی مدیریت کرونا دراین راستا، گفت: بخش حراست وزارتخانه ها و ادارات باید جنبه نظارتی شان را در ورود کارکنان با همان قانون شهرهای قرمز و نارنجی فعال کنند.

ذوالفقاری در پایان افزود: بیماری کرونا در کشور به لطف مردم عزیز و همت مسئولان در شرایط کنترل و مهار قرار گرفته و باید با جدیت نسبت به این بیماری عمل کنیم و این طور نباشد که با رهاسازی این بیماری، دوباره گرفتار پیامدهای این بیماری شویم.

برچسب‌ها کرونا ستاد ملی حسین ذوالفقاری پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا ستاد ملی حسین ذوالفقاری کرونا ستاد ملی حسین ذوالفقاری اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۴۴۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین برنامه جامع ‌مدیریت‌ گردشگری برای‌ «دزپارت» خوزستان

ایسنا/خوزستان اداره کل میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع ‌دستی استان خوزستان از تدوین برنامه جامع مدیریت گردشگری شهرستان دزپارت خبر داد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان در این باره به ایسنا، گفت: وجود رودخانه، سد و محصولات و فراورده‌های کشاورزی، لبنی و دامی از جمله ظرفیت‌هایی است که برای گردشگری در آن منطقه وجود دارد.

محمدحسین ارسطوزاده با اشاره به این‌که دزپارت یکی از ورودی‌های استان محسوب می‌شود، بیان کرد: با هدف تقویت گردشگری و بهسازی فضاها و محوطه‌های گردشگری شهرستان، چندین طرح در حوزه روستایی، پشتیبانی و اعطای تسهیلات به سرمایه‌گذاران محلی در حوزه گردشگری صنایع‌دستی تعریف کرده‌ایم.

او با تاکید بر استمرار کار در حوزه آموزش افزود: اگرچه در سال گذشته بیش از ۵۰ دوره آموزشی با رویکرد تقویت جامعه روستایی و گردشگری در روستاهای سطح استان برگزار شد که بخش قابل توجهی از آن‌ها در حوزه شهرستان دزپارت بود، اما این موضوع باید تداوم داشته باشد که به صورت جدی آن رادنبال خواهیم کرد.

ارسطوزاده بیان کرد: برای این‌که جامعه محلی و روستایی برای در دست گرفتن مدیریت و تدبیر گردشگری در ابعاد محلی آماده شود، مستلزم این است که مدیران شهرستانی و ترجیحا بخشداران و دهیاران و نیز شوراهای روستاها در حوزه گردشگری وارد عمل شوند.

او با اشاره به این‌که بعد از آموزش جامعه محلی، روستاهایی که قابلیت گردشگری دارند باید در این زمینه ورود کنند افزود: برای این که اختیار و تدبیر مدیریت امور گردشگری به دهیاران و شوراها واگذار شود، سازوکاری با اداره‌کل امور روستایی تدوین شده است. ضمن این‌که بخش زیرساخت‌ها نیز از راه طرح‌ها و برنامه‌های توسعه‌ای دولت پیش می‌رود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • در جنگ اقتصادی و فرهنگی باید به آمادگی کامل برسیم
  • ضرورت گفتمان سازی و تبیین راهبرد جامع برای تحقق شعار سال
  • سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود
  • به چه نانی نان کامل می‌گویند؟/ تاثیر نان‌های کامل در لاغری
  • تبلیغ جامع، شامل ۴ رکن مهم است
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • امضای قرارداد مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای در اصفهان
  • مدیریت مصرف با روش‌های هوشمند امکان‌پذیر است
  • پیری جمعیت امنیت روانی و اجتماعی را به چالش خواهد کشید
  • تدوین برنامه جامع ‌مدیریت‌ گردشگری برای‌ «دزپارت» خوزستان