Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس آمار صندوق بین‌المللی پول، رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۱۹ شدیدا منفی برآورد شده بود ( ۹.۴۶ درصد) که بازگشت دوباره تحریم‌های اقتصادی به دنبال خروج آمریکا از برجام و ممنوعیت صادرات نفت، از مهمترین دلایل آن است.

این صندوق رشد اقتصادی سال ۲۰۲۰ ایران را ۵.۹۸- درصد و ۲۰۲۱ را ۳.۱۲ درصد مثبت پیش بینی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان برنامه و بودجه در همین باره در گزارشی آورده است:‌ با این وجود صندوق بین المللی پول روند امیدوار کننده‌ای برای رشد اقتصاد ایران در سال های آتی پیش بینی کرده بود، اما به دلیل بحران کرونا و مشکلات سیاسی دیگر با ایالات متحده، رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۰ میلادی حدود ۵.۹۸- برآورد شده است.

به گزارش فارس، محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه در روزهای اخیر اعلام کرد، براساس گزارش مرکز آمار ایران، نرخ رشد اقتصادی در نیمه نخست سال جاری با نفت 0.2 مثبت و بدون نفت 0.2- منفی است.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: آمریکا صادرات آمریکا صندوق بین المللی پول رشد اقتصادی ایران رشد اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۴۵۸۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارشناسان صهیونیست: جنگ، اسرائیل را ورشکسته کرده است

شماری از مسئولین سابق اقتصادی در رژیم صهیونیستی اعلام کردند: جنگ در غزه، اسرائیل را به ساختاری ورشکسته تبدیل کرده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، روزنامه معاریو گزارش داد، رؤسای سابق بخش بودجه وزارت اقتصاد معتقدند که جنگ باعث شده است تا اسرائیل از یک ساختار در حال توسعه به ساختاری منزوی تبدیل شود.

به نوشته این رسانه عبری زبان، نشست کمیته مدیران سابق اداره تدوین بودجه در تل‌آویو برگزار و شماری از مدیران سابق بخش تامین بودجه خزانه اسرائیل در آن شرکت کردند.

یاروم آریاو یکی از این مدیران در این رابطه گفت: ما واقعا باید به این هشدار واقعی توجه نکیم، پروژه صهیونیستی در حال متلاشی شدن است، کابینه در حال دیکته کردن خواسته‌های خود به ما است، اما کابینه توخالی و وزیر دارایی هم فردی متکبر است، نخست وزیر ما را به مسیری پر تلاطم پیش می‌برد که اهداف ساختار حاکم با مسایل شخصی او در تضاد با یکدیگر قرار دارند، شما به شرایط ربوده شدگان توجه کنید به نوع رفتاری که با افراد کوچانده شده از شمال و جنوب نگاه کنید، این البته سوای شرایط (وخیم) اقتصادی است اما قبل از آن ما باید علل به وجود آمدن این شرایط را مورد توجه قرار بدهیم.

این کارشناس صهیونیست در ادامه گفت: ما به دلیل تضاد منافعی که نخست وزیر از یک سال و نیم پیش دچار آن شده است فرصت‌های زیادی را از دست می‌دهیم، جایگاه اعتباری اسرائیل از بین رفته است ما همچون فرد جذامی مطرود شده ایم، تا به حال سابقه نداشته است که چنین فروپاشی بزرگی توسط فردی علیه ما صورت گرفته باشد.

به اعتقاد این کارشناس اقتصادی، تا به امروز اسرائیل فقط جنگ‌های کوتاه را تجربه کرده است اما این جنگ تاثیرات منفی خطرناکی به همراه خود آورده است که صنایع فن‌آوری‌های هایتک، گردشگری و دیگر صنایع را تحت الشعاع خود قرار داده است.

رام بیلینکوف دیگر رئیس سابق این بخش می‌گوید: آنچه که در هفت اکتبر رخ داد چندان غافلگیر کننده نبود، من بر این باورم که جامعه اسرائیل از مدت‌ها پیش سقوط به سوی بحران را آغاز کرده بود، جامعه‌ای که فقط به دنبال وقت گذرانی بوده و کسب در آمد و پست و زندگی مرفه در دستور کارش قرار دارد، تلاش برای کسب در آمد بیشتر باعث شد تا برخی‌ها در پروژه‌های ضد صهیونیستی سرمایه گذاری کنند چون جامعه اسرائیل دچار کوری شده است.

او ضمن حمایت از افزایش بودجه ارتش گفت: مسئله حایز اهمیت آن است که باید شاهد تغییرات ریشه‌ای در جامعه اسرائیل باشیم، اما من نسبت به این اقدام بد بین هستم، وقتی اظهارت افرادی همچون سموتریچ را می‌شنوم بیشتر ناامید می‌شوم.

هاآرتص: تل‌آویو نگران همه گیر شدن تحریم علیه اسرائیل استبهانه‌های بنی اسرائیلی تل‌آویو برای کارشکنی در توافق جدید

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کارشناسان صهیونیست: جنگ، اسرائیل را ورشکسته کرده است
  • خون رنگین زرگر‌ها در نظام مالیاتی ایران/ یک کارمند بیشتر از طلا فروش مالیات می‌دهد!
  • پیش‌بینی بودجه تملک فضای سبز برای سال جاری در منطقه ۲
  • دهه ۹۰؛ دهه‌ی «رکود، عبرت، تجربه»
  • مالیات آری؛ اما نه ۳۰ و ۵۰ و ۷۰ درصد!
  • حضور ۲ هزار ۶۱۹ ناشر در نمایشگاه کتاب قطعی شده است/اتکای برپایی نمایشگاه به بودجه‌ دولتی کم است
  • چشم‌انداز صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد ایران و جهان
  • کاخ سفید برای تأمین کسری بودجه دست به دامن افزایش مالیات می شود؟
  • بازارهای نوظهور جهان با سریع‌ترین رشد در دوره ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۹
  • کاهش سهم آموزش و پرورش از بودجه ۱۴۰۳ / ۶۳ درصد منابع دانشگاه فرهنگیان با کسر از حقوق دانشجومعلمان تأمین می‌‎شود