Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تابناک به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، حسین ذوالفقاری معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور و رئیس کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مقابله با کرونا در نشست امروز این کمیته که با حضور دستگاه‌های ذی ربط در محل وزارت کشور برگزار شد با اشاره به اینکه طرح جامع هوشمند مقابله با کرونا، طرحی دو هفته‌ای نیست؛ گفت: همان طور که از نام طرح پیداست، این طرح حالت هوشمند دارد و اجرای آن تا زمان رفع کامل بیماری ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ذوالفقاری با تشریح اینکه با اقدامات انجام گرفته از سوی دستگاه‌ها و البته همکاری خوب مردم، مدیریت خوبی درمهار بیماری کرونا در کشور صورت گرفته است؛ گفت: باید این مدیریت هوشمند و هماهنگ در کشور، تا ریشه کن شدن کامل بیماری ادامه یابد.

وی در این خصوص گفت: وضعیت استان تهران به لحاظ این بیماری شکننده است و با اینکه تهران در شرایط نارنجی قرار دارد، اما به لحاظ تعداد بستری در کشور سهم بالایی دارد.

وی افزود: در نشست امروز کمیته، طرح هوشمند سازی جاده‌ها و راه‌های مواصلاتی کشور مورد بررسی قرارگرفت و مقرر شد موضوع هوشمند سازی جاده‌های کشور به ستاد ملی جهت تصمیم گیری ارائه شود.

ذوالفقاری در این خصوص گفت: تلاش داریم با طرح این پیشنهاد به ستاد ملی کرونا و اخذ اعتبارات لازم بتوانیم، نظارت هوشمند را در کشور تقویت کنیم.

وی افزود: نصب اپلیکیشن بر روی گوشی‌های همراه جهت غربالگری افراد مبتلا به کرونا از دیگر دستورکار‌های مهم جلسه امروز بود و در این خصوص پیشنهاد شد که در پاساژ‌ها و مترو‌ها افراد از نیروی انتظامی یا بسیج، ورودی افراد را کنترل و در صورت تشخیص بیماری کرونا، از ورودشان جلوگیری شود.

ذوالفقاری خاطرنشان کرد: موضوع شناور سازی ساعات اداری دستور کار دیگر جلسه بود که در این خصوص هم پیشنهاد شد به جای شناور شدن دوباره ساعات حضور کارکنان، همان طرح یک سوم، یک دوم کارکنان در شهر‌های قرمز و نارنجی به دقت انجام شود تا زنجیره انتقال بیماری در ادارات مدیریت شود.

رئیس کمیته امنیتی و انتظامی مدیریت کرونا دراین راستا گفت: بخش حراست وزارتخانه‌ها و ادارات باید جنبه نظارتی شان را در ورود کارکنان با همان قانون شهر‌های قرمز و نارنجی فعال کنند.

ذوالفقاری در پایان خاطر نشان کرد: بیماری کرونا در کشور به لطف مردم عزیز کشورمان و همت مسئولان در شرایط کنترل و مهار قرار گرفته و باید با جدیت نسبت به این بیماری عمل کنیم و این طور نباشد که با رهاسازی این بیماری، دوباره گرفتار پیامد‌های این بیماری شویم.

منبع: تابناک

کلیدواژه: لایحه بودجه 1400 طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها علی اصغر زارعی طرح هوشمند مدیریت کرونا مهار کرونا حسین ذوالفقاری لایحه بودجه 1400 طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها علی اصغر زارعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۴۶۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایشگاه‌های هوشمند آینده پزشکی را متحول می‌کنند؟

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید محمود تارا مسئول پنل پیش نیاز‌های شکل گیری آزمایشگاه پزشکی هوشمند در بیست و یکمین کنگره کشوری و پانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران که در روز‌های ۱۱ الی ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود، اظهار کرد: آزمایشگاه‌های بالینی و پزشکی هوشمند امروزه یکی از پایه‌های مهم در تشخیص و مدیریت بیماری‌ها محسوب می‌شوند. این آزمایشگاه‌ها با استفاده از تکنولوژی‌های هوش مصنوعی، اطلاعات پزشکی را تحلیل کرده و الگوریتم‌های پیشرفته‌ای را به کار می‌برند تا بیماری‌ها را سریع‌تر بهبود بخشند. اهمیت آنها در دنیای امروزی این است که این تکنولوژی‌ها به پزشکان کمک می‌کنند تا بیماری‌ها را به دقت تشخیص دهند، پیش بینی کنند و درمان‌های بهتر و موثرتری را ارائه دهند.

وی افزود: هر چند در سطح جهانی، آزمایشگاه‌های پزشکی امروزی به طور گسترده‌ای از تکنولوژی‌های هوشمند مانند سیستم‌های اتوماسیون، تجهیزات تصویری پیشرفته (به ویژه در پاتولوژی و مطالعه لام)، سیستم‌های اطلاعات آزمایشگاهی هوشمند، بستر داده‌های بزرگ و سیستم‌های پشتیبانی تصمیم‌گیری بر اساس هوش مصنوعی استفاده می‌کنند ولی این اتفاق، هنوز در کشور ما، در حال طی مراحل اولیه هستند و آزمایشگاه‌های اندکی وجود دارند که پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای در این زمینه داشته اند.

این متخصص حوزه انفورماتیک سلامت و بالین با اشاره به نیاز‌های اساسی و مهم در شکل گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند بیان داشت: برای شکل‌گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند، نیازمندی‌های اساسی شامل دسترسی به داده‌های بزرگ و با کیفیت، تکنولوژی‌های پردازش داده قدرتمند، استاندارد‌های امنیتی برای حفظ حریم خصوصی بیماران و توانایی‌های فنی- انسانی همکاری و ارتباطات مؤثر بین تجهیزات و سیستم‌ها هستند. پس از شکل گیری زیرساخت حداقل، بکارگیری تیم خبره این حوزه و تشکیل تیم‌های مشترک با کادر بالینی شروع کننده اولین فعالیت‌ها است.

وی به نقش شرکت‌های دانش بنیان ایرانی در برطرف کردن این نیاز‌ها تاکید کرد و گفت: شرکت‌های دانش بنیان ایرانی با توجه به توانایی‌ها و تخصص‌های خود، می‌توانند در برطرف کردن نیاز‌های ذکر شده نقش مهمی داشته باشند. آنها می‌توانند به طراحی و توسعه نرم‌افزار‌های پزشکی، تولید تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته و ارائه راهکار‌های هوشمند برای مدیریت داده‌های پزشکی و اطلاعات بیماری‌ها کمک کنند. این بستر، به خصوص در کشور ما، بستری گسترده و پتانسیل فعالیت فراوان دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افتتاح مرکز مدیریت هوشمند انرژی (مها) در همدان
  • حریق در هتل پارسیان کوثر تهران مهار شد
  • مهار آتش در هتل محدوده میدان ولیعصر تهران و آخرین وضعیت مسافران آن
  • بیماری صنعت خودرو در کشور مدل مدیریت آن است
  • یک میلیون و ۵۰۰ هزار متر مکعب سیلاب در گلستان مهار شد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آزمایشگاه‌های هوشمند آینده پزشکی را متحول می‌کنند؟
  • نقش آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری‌ها
  • نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد