Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر ارتباطات و رسانه مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان رضوی گفت: هم‌اینک ۲ هزار و ۱۶۷ مسجد این استان در اجرای طرح شهید سلیمانی با عنوان "مسجد سنگر سلامت" فعالیت دارند.

به گزارش برنا؛ حجت‌الاسلام حسن افکار  گفت: از این تعداد ۶۹۵ مسجد در مشهد و هزار و ۴۷۲ مسجد در شهرستان‌های استان فعالیت می‌کنند.

او این فعالیتها را در همکاری با بسیج جامعه پزشکی و دیگر نهادها ذکر و بیان کرد: در طرح مسجد سنگر سلامت از ظرفیت جوانان صالح، انقلابی و فعال مسجدی با محوریت امام جماعت به منظور کاهش شیوع کرونا استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر ارتباطات و رسانه مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان رضوی ادامه داد: پیش از شروع این طرح جلسات توجیهی برای امامان جماعات مشهد توسط سازمان بسیج جامعه پزشکی برگزار شده است.

او گفت: نقش امامان جماعت علاوه بر فرماندهی، اعتماد سازی عمومی در محله و اقناع اهالی مبنی بر همکاری با تیم سلامت و همچنین پیگیری و پشتیبانی از بیماران کرونایی و رفع موانع معیشتی وشغلی افراد مبتلا است.

حجت‌الاسلام افکار افزود: پس از فرمایشات رهبر معظم انقلاب در نیمه شعبان امسال، قرارگاه مواسات به منظور پشتیبانی و حمایت از اقشار آسیب پذیر در برابر کرونا با محوریت نماینده ولی فقیه در استان، تشکیل شد که دبیرخانه آن نیز در مرکز رسیدگی به امور مساجد است و در طرح "مسجد سنگر سلامت" از ظرفیت این قرارگاه استفاده می‌شود.

او ادامه داد: نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی به صورت جدی از قرارگاه مواسات و طرح مسجد سنگر سلامت حمایت نموده و تاکید دارد که مساجد در این امور پیشقدم باشند.

از جمله اهداف طرح "مسجد سنگر سلامت" شناسایی بیماران از طریق شبکه محله‌ای، معرفی به مراکز جامع سلامت منتخب، تسهیل هدایت بیمار به درمانگاه، نقاهتگاه و بیمارستان مطابق فرایند تعریف شده دانشگاه علوم پزشکی، پشتیبانی و حمایت از بیماران در دوره قرنطینه با رفع موانع معیشتی نظیر اهدای بسته‌های کمک معیشتی به خانواده بیماران، رفع موانع شغلی در زمینه اخذ و ارائه گواهی مرخصی استعلاجی معتبر و برطرف کردن مشکلات شخصی شامل خرید و انجام امور جاری زندگی فرد بیمار در صورت نیاز با استفاده از ظرفیت جوانان بسیجی مومن، امین و معتمد محل است که از ۲۰ آبان ماه امسال در خراسان رضوی به اجرا درآمد.

بر اساس آخرین آمار رسمی تاکنون یک میلیون و ۵۱ هزار و ۲۷۴ نفر در ایران به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند. بیماری کووید ۱۹ تاکنون جان ۵۰ هزار و ۵۹۴ نفر را در کشورمان گرفته است. 

همچنین تاکنون ۷۴۲ هزار و ۹۵۵ نفر از مبتلایان به ویروس کرونا در ایران بهبود یافته‌اند.

منبع: ایرنا

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خراسان رضوی رسانه سلامت مسجد مشکلات مسجد سنگر سلامت خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۴۸۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علاقه عجیب شهید زین‌الدین به یک شهید

محمود احمدلو از نیرو‌های لشکر ۱۷ می‌گوید: شهید امیرحسین ندیری فرمانده اطلاعات عملیات لشکر ۱۷ علی بن ابیطالب (ع) بود و شهید زین‌الدین علاقه زیادی به او داشت.

یک شب امیرحسین ندیری به سنگر ما آمد و ما از سعادت دیدارش خوشحال بودیم. ساعتی بعد مهدی زین‌الدین فرمانده لشکر ۱۷ و محمدجواد دل آذر فرمانده عملیات لشکر ۱۷ هم رسیدند، اما هر چه کردیم داخل سنگر نیامدند. زین‌الدین می‌گفت که ما کار داریم و لازم است که برویم.

من از میزان علاقه او به شهید ندیری خبر داشتم. به آقا مهدی گفتم: «بیایید داخل سنگر در خدمت باشیم؛ آقای ندیری هم هستند.» آقای مهدی در جوابم گفت: «محمود! چرا زودتر نگفتی؟!» 

به هر حال شهید زین الدین به شوق دیدار شهید ندیری به سنگر ما آمد. وقتی قرار شد شهید ندیری شب را در سنگر ما بماند تصمیم آقا مهدی به کلی عوض شد و به شهید دل آذر گفت: «شما بروید، من امشب را اینجا می‌مانم!» 

من به شوخی به شهید زین‌الدین گفتم: «شما که کار داشتی و می‌خواستی بروی! چطور شد که ماندنی شدی؟!»  پاسخ آقا مهدی را از قبل می‌دانستم! او به شوق دیدار شهید ندیری به سنگرمان آمد و ماندگار شد.

مرداد سال ۶۲ شهید ندیری و شهید شالی برای شناسایی به منطقه عملیاتی مهران رفته بودند که بر اثر برخورد با مین به شهادت رسیدند. شهید زین‌الدین بلافاصله بعد از شنیدن این خبر به معراج شهدا رفت و خیلی گریه کرد. این دوری زیاد طول نکشید و یک سال و سه ماه بعد مهدی زین الدین هم شهید شد.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • تحصیل ۷۰ هزار اتباع خارجی در خراسان رضوی
  • پلمب ۱۳ مرکز مداخله‌گر دندانپزشکی در خراسان رضوی
  • شناسایی مسائل خانواده در قالب هسته‌های فکری/ شورای رابطین امور بانوان و خانواده چه رسالتی دارد؟
  • زندگی ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • علاقه عجیب شهید زین‌الدین به یک شهید
  • امکانات حوزه سلامت خوشاب فقط برای ۲۵ درصد جمعیت کفایت می‌کند
  • اخبار کوتاه خراسان رضوی / ۷ اردیبهشت
  • گسترش جلسات سنتی قرآن کریم در حرم مطهر رضوی
  • پاسخگویی مدیران استانداری خراسان رضوی به هم‌استانی‌ها در سامانه سامد