Web Analytics Made Easy - Statcounter

امارات متحده عربی پس از توافق اخیر اوپک پلاس برای تسهیل تدریجی محدودیت عرضه، میزان صادراتش به خریداران نفت آسیا را در ماه آینده اندکی افزایش می دهد.

به گزارش ایسنا، اگرچه سومین تولیدکننده بزرگ عضو اوپک صادراتش به آسیا را در ژانویه همچنان محدود نگه خواهد داشت اما این محدودیت به شدت ماه جاری نیست. به گفته منابع آگاه، شرکت ملی نفت ابوظبی (ادنوک) قصد دارد حجم محموله های قراردادی نفت موربان را ۲۰ درصد و گریدهای نفتی آپر زاکوم و داس را ۱۵ درصد کاهش دهد در حالی که بارگیری همه گریدهای نفتی عرضه شده از سوی ادنوک در دسامبر ۲۰ درصد کاهش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اوپک پلاس پنج شنبه گذشته پس از حدود یک هفته مذاکره و اختلاف نظر شدید میان عربستان سعودی و امارات متحده عربی، سرانجام با افزایش تدریجی تولید از ژانویه موافقت کرد. تحت این توافق، امارات متحده عربی می تواند تولیدش را در ژانویه ۳۸ هزار بشکه در روز در مقایسه با سطح تولیدی که در فاصله اوت تا دسامبر داشت، افزایش دهد. ادنوک همچنین قصد دارد میزان عرضه نفت ام لولو را ماه آینده پنج درصد کاهش دهد.

امارات متحده عربی اواسط امسال پس از این که نفت بیشتری از سهمیه تعیین شده تحت توافق اوپک پلاس تولید کرد، مورد توبیخ علنی عربستان سعودی قرار گرفت. از آن زمان ادنوک میزان عرضه به آسیا را که بزرگترین منطقه نفتی جهان است، کاهش داد و حجم فروش همه گریدهای نفتی صادراتی خود را در اکتبر ۳۰ درصد پایین برد. پیش از آن محدودیت فروش این شرکت از ژوییه تا سپتامبر پنج درصد بود.

بر اساس گزارش بلومبرگ، ادنوک در اقدام دیگری، قیمت فروش رسمی نفت موربان برای ژانویه را به میزان ۷۵ سنت نسبت به ماه پیش افزایش داد و قیمت این گرید را ۵۰ سنت بالاتر از شاخص قیمت نفت دوبی تعیین کرد که بالاتر از برآورد تحلیلگران بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: توافق کاهش تولید اوپک و غیراوپک صادرات نفت امارات امارات متحده عربی اوپک پلاس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۵۰۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار گذشت

به گزارش خبرگزاری مهر، حامد نجفی علمدارلو، قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: همزمان با مدیریت مصرف و کاهش واردات، برنامه‌ریزی صورت گرفته منجر به بهبود تجاری این بخش به میزان بیش از ۲ میلیارد دلار شده است.

وی افزود: بر اساس آمار گمرک، صادرات محصولات کشاورزی در سال گذشته ۶.۲ میلیارد دلار بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار افزایش را نشان می‌دهد.

نجفی گفت: همچنین میزان واردات در بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار کاهش و در مجموع تراز تجاری ۲ میلیارد دلار بهبود یافته است.

وی با بیان اینکه کارشناسی‌های انجام شده نشان می‌دهد مراقبت از شرایط فوق و تداوم آن نیازمند افزایش تولید است، گفت: تأمین مالی، ریالی، ارزی و به‌هنگامِ زنجیره تأمین محصولات کشاورزی، راهکار اساسی رشد تولید است.

قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: ارزش افزوده بخش کشاورزی با صادرات آن رابطه دوطرفه دارد و تجارب موفق نشان داده است، اختصاص ارز به نهاده‌های تولیدی بخش کشاورزی، اگر به لحاظ زمانی در اولویت تأمین و تخصیص قرار گیرد، منجر به کاهش واردات محصول نهایی و افزایش صادرات می‌شود.

کد خبر 6089969

دیگر خبرها

  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • کاهش ۲۵.۹ میلی‌متری بارش‌ها در کشور برخلاف بارندگی‌های اخیر
  • برخلاف بارندگی‌های اخیر؛ کاهش ۲۵.۹ میلی‌متری بارش‌ها در کشور
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار گذشت
  • جدیدترین قیمت رمزازها در جهان : ۸ ارديبهشت
  • قیمت درهم امارات امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟
  • سقوط سودآوری بیت‌کوین
  • افزایش ۵۱ درصدی صادرات مشتقات نفتی ایران به قاره آفریقا
  • دلار ریخت، طلا جهش کرد/ ورق در بازار طلا و ارز برگشت؟