Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین – اکرم شعبانی؛ اگرچه بازار روند صعودی در پیش گرفت اما به نظر می‌رسد سرمایه گذاران همچنان حرکت محتاطانه را ترجیح داده‌اند، اگرچه در نقطه مقابل برخی از معامله گران با نگاه به «پناهگاه امن» بودن بازار فلزات گرانبها به سمت این بازارها سوق پیدا کرده‌اند. روند صعودی روز گذشته در وضعیت فنی کوتاه مدت طلا و نقره نسبت به چند روز معاملاتی گذشته روند بهبود قابل توجهی ایجاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر همین اساس روز گذشته، معاملات آتی طلای فوریه با افزایش 28.90 دلاری به قیمت 1868.90 و نقره آتی مارس در بازار کومکس نیویورک با افزایش 0.582 دلاری به قیمت 24.835 دلار در هر اونس مورد معامله قرار گرفت.

بازارهای جهانی سهام عمدتا در طول روز گذشته روند کاهشی داشتند؛ به نظر می‌رسد در روز ابتدایی هفته معاملاتی، ریسک گریزی در بازار رسوخ کرده است؛ بر اساس گزارش‌های به دست آمده ایالات متحده قصد دارد در پاسخ به افزایش سرکوب‌های چین در هنگ کنگ تحریم‌های بیشتری را علیه این کشور وضع کند. در عین حال در اتحادیه اروپا هم اخبار به دست آمده حاکی از آن است که انگلستان و اتحادیه اروپا همچنان فاصله زیادی با اجرای بدون مشکل برگزیت دارند. در ایالات متحده هم با نگاهی به افزایش موارد ابتلا به کووید – 19 و اعمال برخی محدودیت‌های جدید از جمله در ایالت کالیفرنیا، دو شاخص داو جونز و اس‌اندپی500 روند نزولی داشتند.

در عین حال اخبار روز گذشته حاکی از آن است که رهبران کنگره در ایالات متحده به توافق بر سر یک بسته محرک مالی بسیار نزدیک شده‌اند. این بسته محرک مالی کمتر از 1 تریلیون دلار (رقم دقیق 908 میلیارد دلار) خواهد بود. در حالی که بسیاری از کشورهای جهان با عواقب شیوع کووید – 19 و تاثیر آن بر اقتصاد خود دست و پنجه نرم می‌کنند، اقتصاد چین با قدرت روند رو به رشد خود را ادامه می‌دهد چرا که جمهوری خلق چین طی چند ماه در ابتدای سال با اعمال قرنطینه سخت، مانع از شیوع بیشتر ویروس شده و در نهایت کرونا را در این کشور شکست داد.

صادرات چین در ماه نوامبر 21.1 درصد افزایش به ثبت رساند که بزرگترین رشد صادراتی در 9 سال گذشته است. این در حالی است که واردات این کشور هم در همین مدت 4.5 درصد افزایش یافت، اگرچه میزان رشد واردات کمتر از انتظارات بازار بود. با توجه به آنکه چین و هند دو مصرف کننده بزرگ طلا در جهان هستند، در نتیجه رشد اقتصادی چین به معنای تقاضای بیشتر برای شمش طلاست. شاخص دلار آمریکا پس از آنکه به پایین‌ترین سطح دو سال و نیم گذشته خود رسید، در طول معاملات روز گذشته با آغاز یک روند اصلاحی مسیر صعودی در پیش گرفت. در بازارهای خارجی قیمت‌های آتی نفت خام ژانویه نیمکس با اندکی افزایش به قیمت 46.40 دلار در هر بشکه معامله شد. بازده اوراق قرضه ده ساله خزانه داری آمریکا نیز در محدوده 0.9 درصدی معامله شد.

(نمودار روند حرکت 24 ساعته قیمت طلا)

از دیدگاه فنی، قیمت‌های آتی طلای فوریه روز گذشته به بالاترین سطح خود در طول دو هفته گذشته رسید که باعث شکل گرفتن روند صعودی در نمودار روزانه فلز زرد شد. هدف بعدی صعودی قیمت طلا ایجاد معاملات آتی در بالاترین سطح معاملات آتی دسامبر یعنی 1900 دلار در هر اونس و هدف بعدی نزولی قیمت‌ها رسیدن به زیر سطح پشتیبانی کامل 1800 دلار در هر اونس است. بر اساس معاملات اخیر، سطح مقاومت نخست طلا 1883 دلار در هر اونس و سطح مقاومت دوم 1900 دلار در هر اونس عنوان شده در حالی که سطح پشتیبانی نخست طلا 1850 دلار و سطح پشتیبانی دوم 1824 دلار در هر اونس مشاهده شده است.

(نمودار روند حرکت 24 ساعته قیمت نقره)

قیمت‌های آتی نقره مارس روز گذشته به در نمودار روزانه خود روند صعودی به ثبت رساند و قیمت‌ها به بالاترین سطح سه هفته گذشته رسید. روند صعودی معاملات آتی نقره اندکی مزیت فنی کلی کوتاه مدت خود را بازیافته‌اند. هدف بعدی صعودی قیمت‌ها رسیدن به سطح مقاومت فنی 26.27 دلار در هر اونس است که بالاترین سطح قیمتی ماه نوامبر بوده و هدف بعدی نزولی قیمت‌ها رسیدن به سطح حمایت کامل 21.93 دلار در هر اونس است. بر اساس معاملات انجام شده در روزهای معاملاتی گذشته، سطح مقاومت نخست نقره 25 دلار و سطح مقاومت دوم 25.50 دلار در هر اونس عنوان شده در حالی که سطح پشتیبانی نخست 24.50 دلار و سطح پشتیبانی دوم 24 دلار در هر اونس مشاهده شده است.

پربیننده ترین قیمت دلار ۱۶ آذر ماه ۱۳۹۹ قیمت دلار ۱۷ آذر ماه ۱۳۹۹ پیش‌بینی قیمت دلار تا پایان هفته/ چرا دلار به کمتر از ۲۵هزار تومان نمی‌رسد؟ قیمت دلار ۱۸ آذر ماه ۱۳۹۹ پیش‌بینی قیمت طلا تا پایان هفته/ افزایش جزیی قیمت‌ها با شروع کار بازار

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سرمایه گذاران فلزات کشورهای جهان طلا قیمت طلا بازار طلا نقره قیمت نقره فلزات گرانبها طلا و نقره بازار نقره دلار در هر اونس معاملات آتی روند صعودی روز گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۵۱۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت دلار به کانال ۶۳ هزار تومان

امتداد - نمایش اقتدار نظامی کشورمان در منطقه طی روزهای اخیر موجب بازگشت آرامش به بازار ارز شد؛ عدم وجود خریدار در بازار موجب ادامه روند نزولی قیمتها شده تا جایی که دلار به کانال ۶۳ هزار تومان بازگشته است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، همزمان با نمایش اقتدار نظامی کشورمان در منطقه و دنیا و همچنین با کاهش تنش های سیاسی در منطقه سیرنزولی قیمت ها در بازار طلا و ارز آغاز شد و همچنان هم ادامه دارد.

قیمت دلار صبح روزی که پاسخ محکم ایران به اسرائیل داده شد، تا  ۷۰ هزار تومان بالا رفته بود ولی بعد از مشخص شدن ابعاد ماجرا و اثبات اقتدار نظامی کشورمان، جو بازار ارز کاملا برخلاف روزهای قبل شد. جو منفی که قبل از پاسخ ایران به اسرائیل در بازار حاکم بود باعث افزایش شدید قیمت ها در بازار طلا و ارز شده بود.

اما بعد از پاسخ محکم ایران ورق در بازار داخلی نیز بازگشت و جو بازارها مثبت شد. این موضوع بعد از مشخص شدن ضعف و ناتوانی اسرائیل  در اصفهان بازهم تقویت شد.

ادامه سیر نزولی قیمت ها در بازار طلا و ارز باعث شده تا قیمت دلار از ساعتی قبل به کانال ۶۳ هزار تومان بازگردد. قیمت سکه نیز هم اکنون به کانال ۴۱ میلیون تومان بازگشته است.

فعالان بازار می گویند از دقایقی قبل اکثریت افراد حاضر در بازار فروشنده شدند و سعی دارند در همین قیمت ها طلا و ارز خود را به ریال تبدیل کنند. اما نکته مهم اینجاست که خریداری در این ساعت ها در بازار وجود ندارد و همه منتظر کاهش بیشتر قیمت ها هستند.

به گفته کارشناسان اقتصادی، طبق سنوات گذشته بعد از اردیبهشت شاهد اُفت تقاضای ارزی در بازار بوده‌ایم و به نوعی فشار‌ روی قیمت دلار نیز کمتر می‌شود؛ بنابراین چنانچه شوکی خارجی به کشور تحمیل نشود، شاهد ایجاد یک ثبات در بازار خواهیم بود.  

تسنیم

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • دلار به کانال ۶۲ هزار تومان بازگشت / خریداران دست نگه داشته‌اند
  • بازگشت دلار به کانال ۶۳ هزار تومان
  • قیمت نقره و فلزات گران‌بها امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • بازار رمزارز‌ها / بیت‌کوین آماده شد
  • ورود دلار آزاد به کانال ۶۳ هزارتومانی/ خریدار نیست
  • محرک جدید بورس
  • طلا دوباره اوج گرفت/ قیمت جدید طلا امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان/ بیت کوین آماده شد
  • کاهش قیمت دلار در راه است؟
  • ردپای آرامش در بازار‌ها