Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران از رئیس شورا درخواست کرد آئین نامه صیانت و حمایت از گزارشگران فساد را که با کار کارشناسی کمیته بودجه و نظارت مالی و کمیته شفافیت و کمیسیون حقوقی تکمیل شده است را در اولویت رسیدگی و تصویب در صحن شورا قرار دهد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، نشست خبری محسن هاشمی، رئیس شورای شهر تهران و مجید فراهانی، ناظر رئیس شورا در امور محاسبات و پایش عملکرد شورای اسلامی شهر تهران "با عنوان گزارش به مردم و رونمایی از دستاوردهای شورا در حوزه محاسبات و پایش عملکرد " برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجید فراهانی، در این نشست خبری اظهار کرد: در آستانه روز جهانی مبارزه با فساد از گزارش‌های روشنگر، پرسشگری و مطالباتی که با پیگیری اصحاب رسانه زمینه ساز اصلاح و بهبود فرآیندها و کاهش فساد شده تشکر می‌کنم.

او افزود: یکسال پیش در چنین روزهایی با تدبیر رئیس شورا و به منظور پیگیری و اعمال حق نظارت مالی شورا و پایش عملکرد شهرداری تهران در اجرای مصوبات شورا، با تغییر در ساختار دبیرخانه شورا "معاونت محاسبات و پایش عملکرد " فعالیت خود را آغاز و مسئولیت نظارت و راهبری این معاونت از سوی رئیس محترم شورا به اینجانب واگذار شد، امروز در این نشست بخشی از دستاوردها و اقدامات این معاونت رونمایی خواهد شد.

فراهانی تاکید کرد: از مهم‌ترین وعده‌های شورای پنجم ارتقا انضباط مالی و اعمال حق نظارت مالی شورا بدون هیچ ملاحظه‌ای بوده است، بر همین اساس شورا در مسیر استفاده از این حق قانونی که بر اساس بند هشت و بند ۳۰ ماده ۸۰ قانون شوراها مورد تاکید قرار گرفته است، دو مصوبه جدی داشت که این مصوبات از حیث فرآیند محوری، حاکم کردن قانون و شفافیت با تکیه بر تجربیات شورا در ادوار گذشته برای نخستین بار در این دوره به تصویب رسید.

ناظر رئیس شورا در پایش و عملکرد شورای شهر تهران ادامه داد: این دو مصوبه مهم و اثر گذار در حوزه نظارت مالی عبارتند از نظام نامه نحوه ارزیابی، تأیید و نظارت بر عملکرد ذیحساب وقائم مقامان ذیحساب شهرداری تهران و دیگر نظام نامه نحوه انتخاب حسابرس و راهبری عملیات حسابرسی در شهرداری تهران که با تصویب این دو نظام نامه نحوه اعمال نظارت مالی شورا در حین خرج از طریق قائم مقامان ذیحساب و پس از خرج توسط حسابرسان سامان پیدا کرد.

او اضافه کرد: در این مسیر و تا پیش از پایان دوره پنجم شورا طرح تشکیل" دیوان محاسبات شهری تهران" نیز تقدیم شورا خواهد شد تا ما به وعده و عهدمان با مردم تهران عمل کرده باشیم.

ناظر رئیس شورا درامور محاسبات و پایش عملکرد شورای اسلامی شهر تهران گفت: همین جا لازم می دانم از رئیس شورا تقاضا کنم تا آئین نامه صیانت و حمایت از گزارشگران فساد را که با کار کارشناسی کمیته بودجه و نظارت مالی و کمیته شفافیت و کمیسیون حقوقی تکمیل شده است را در اولویت رسیدگی و تصویب در صحن شورا قرار دهد تا شاهد صیانت، حمایت و تقدیر از گزارشگران فساد در شهرداری تهران باشیم.

فراهانی با بیان اینکه امروز از سه دستاورد شورا در حوزه محاسبات و پایش عملکرد رونمایی می‌شود، گفت: یکی از اقدامات انجام شده در این حوزه راه اندازی اپلیکیشن ذیحساب شهر است که برای اولین بار دست نامه الکترونیکی مالی و معاملاتی ویژه ذیحسابان منتخب شورای اسلامی شهر تهران توسط معاونت محاسبات و پایش عملکرد شورا طراحی و اجرا شده است.

او افزود: این اپلیکیشن علاوه بر آنکه تمام مقررات و قوانین مالی و معاملاتی و مصوبات شورا را در دسترس کاربران قرار می‌دهد، از امکان گزارشگری مالی آنلاین قائم مقامان ذیحساب به شورا و امکان ثبت شکایت شهروندان از عملکرد قائم مقامان ذیحساب و ثبت گزارش تخلفات مالی و معاملاتی در شهرداری برخوردار است.

فراهانی اضافه کرد: دسترسی به محتوای آموزشی حوزه مالی و معاملاتی، اطلاعات برنامه و بودجه شهرداری و گزارشات تفریغ بودجه و حسابرسی صورتهای مالی از دیگر امکانات این اپلیکیشن به شمار می‌آید، کلیه کاربران برای دانلود و استفاده از این اپلیکیشن می‌توانند به پایگاه اطلاع رسانی شورا مراجعه کنند.

ناظر رئیس شورا درامور محاسبات و پایش عملکرد شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به دیگر اقدامات تاکید کرد: انتشار کتاب چالش‌ها و مشکلات محلات شهر تهران از دیگر موارد است.

او ادامه داد: این کتاب را می‌توان نخستین کتاب جمع نویسی شده بر پایه مساله یابی دانست که با مشارکت یکایک شورایاران عزیز محلات شهر تهران تهیه و نگارش شده است. شورایاران عزیز با مشارکت در تدوین سند تحویل و تحول محلات و شناسایی ابر چالش و مشکلات محلات خود داده‌های این کتاب را فراهم کردند و همکارانم در معاونت محاسبات و پایش عملکرد با پالایش این داده‌ها و تبدیل آن به اینفوگرافیک و نقشه‌های منطقه‌ای و محلی مجموعه مشکلات و چالش‌های ۳۷۵ محله در ۲۲ منطقه شهر تهران را در قالب یک کتاب گردآوری کردند.

فراهانی گفت: همچنین به منظور مساله محور نمودن فعالیت‌های مدیریت شهری چالش‌های محلات هر منطقه و ناحیه را در قالب یک نقشه آماده کرده اند که ان شا الله و پس از این موضوع به شهرداران مناطق ابلاغ خواهد شد تا مسیر عملکرد مدیریت شهری منطقه را در کاهش و حل مشکلات محلات بکار بندند.

ناظر رئیس شورا درامور محاسبات و پایش عملکرد شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: همچنین در پایش عملکرد مناطق که توسط شورا انجام می‌گیرد، وضعیت عملکرد شهرداری مناطق در کاهش و حل این مشکلات مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت. دیگر اقدام سامانه الکترونیکی کمیسیون ماده ۳۸ آئین نامه مالی شهرداری‌ها (سامانه دعاوی پیمانکاران با شهرداری تهران) است.

رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: این سامانه به عنوان یکی از سامانه‌های حوزه نمایندگان شورا در کمیسیون‌ها و مجامع به منظور تمام الکترونیکی کردن فرآیند ثبت دعاوی، مستند سازی و قابل رهگیری کردن شکایات و دعاوی پیمانکاران و طرف‌های قرار داد با شهرداری تهران طراحی و اجرا شده است.

وی در توضیح این‌کمیسیون بیان کرد: کمیسیون ماده ۳۸ بر اساس آئین نامه مالی شهرداری‌ها با حضور نماینده قوه قضائیه، نماینده فرمانداری و نماینده شورای شهر به منظور رسیدگی به دعاوی شهرداری و طرف قرارداد با شهرداری تشکیل می‌شود که اینجانب به عنوان نماینده شورا در این کمیسیون عضویت دارم و با هدف شفافیت راه اندازی این سامانه را از اولین جلسه حضورم در این کمیسیون مورد پیگیری قرار دادم و اکنون این سامانه پس از فعالیت دوره آزمایشی آماده کاربری و بهره برداری است.

ناظر رئیس شورا در امور محاسبات و پایش عملکرد شورای اسلامی شهر تهران در پایان گفت: آنچه انجام شده است در مسیر ادای حق به شهر بوده و امیدوارم زمینه رضایت همشهریان بیش از پیش فراهم شده باشد.

این نشست خبری درحال برگزاری است…

کد خبر 460253

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مجید فراهانی شوراي شهر تهران نشست خبری شفافیت مالی بودجه شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق محاسبات و پایش عملکرد شورا کمیته بودجه و نظارت مالی گزارشگران فساد ناظر رئیس شورا نظارت مالی شورا شورای شهر تهران مالی و معاملاتی مقامان ذیحساب شهرداری تهران آئین نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۵۱۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری اولین نشست کمیته پایش، ارزیابی و بهبود شاخص های لجستیک

تین نیوز

 اولین نشست کمیته پایش، ارزیابی و بهبود شاخص های لجستیک روز دهم اردیبهشت ماه با دستور وزیر راه و شهرسازی و به همت مرکز توسعه و سیاست های راهبردی این وزارتخانه با حضور اعضا و نمایندگان شرکت ها و سازمان های تابعه برگزار شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، روز دوشنبه دهم اردیبهشت ماه، اولین نشست کمیته پایش، ارزیابی و بهبود شاخص های لجستیک با حضور محمدحسین سروش، سرپرست مرکز توسعه سیاست های راهبردی وزارت راه و شهرسازی و اعضا و نمایندگان شرکت ها و سازمان های تابعه در این وزارتخانه برگزار شد.

در ابتدای این نشست برنامه عملیاتی کمیته پایش، ارزیابی عملکرد و شاخص های لجستیک کشور (LPI) که به همت مرکز توسعه و سیاست های راهبردی وزارت راه و شهرسازی تهیه شده است تشریح شد و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

بر اساس این برنامه، وظایف کمیته پایش، ارزیابی عملکرد و شاخص های لجستیک کشور (LPI) به ترتیب؛ امور سیاست گذاری کلان لجستیک کشور، راهبری و هماهنگی توسعه لجستیک کشور، رصد مستمر وضعیت لجستیکی کشور، تدوین و به روز رسانی و اجرای اسناد راهبردی حوزه لجستیک و نظارت بر این موارد، اظهار نظر و پیشنهادات مرتبط با مفاد لجستیک در اسناد بالادستی و برنامه های توسعه، دریافت نظرات اعضا و تصمیم گیری نهایی در خصوص مسائل کمیته، گزارش مستمر عملکرد حوزه لجستیک به وزیر و رئیس جمهوری معرفی شدند.

همچنین؛ برگزاری جلسات هر دو ماه یک بار، رصد مستمر شاخص های لجستیک و ارسال خروجی گزارش به دستگاه های مرتبط به عنوان نقشه راه کمیته پایش، ارزیابی عملکرد و شاخص لجستیکی کشور LPI اعلام شد.

در ادامه کیفیت خدمات لجستیکی، تحویل به موقع محموله های لجستیکی، امکانات پیگیری و رهگیری محموله، حمل و نقل بین المللی، ظرفیت و کیفیت زیرساخت و رویه های گمرکی به عنوان شاخص های شش گانه سنجش عملکرد لجستیکی کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت و این موضوع مطرح شد که اجرای اقدامات و برنامه های ذیل ابتکار «ایران راه» و همکاری سایر وزارتخانه ها و دستگاه ها با وزارت راه و شهرسازی کمک شایانی به بهبود وضعیت شاخص ها می کند.

سپس، در خصوص چگونگی ارتقا رتبه LPI بین المللی ایران ۶ موضوع شامل خصوصی سازی، واقعی سازی قیمت سوخت، فناوری، مشارکت عمومی و خصوصی، تقویت دیپلماسی اقتصادی و فرماندهی حمل و نقل بین المللی مطرح شد که اعضا و نمایندگان در هر یک زمینه ها به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.

شایان ذکر است؛ رصد مستمر وضعیت لجستیکی ایران، شناسایی آسیب ها و چالش ها، ارائه تسهیلات عملیاتی به منظور بهبود وضعیت لجستیکی به عنوان مهم ترین اهداف کمیته پایش، ارزیابی عملکرد و شاخص های لجستیک کشور (LPI)؛ مطرح شد.

در ادامه این نشست، محمدحسین سروش سرپرست مرکز توسعه سیاست های راهبردی وزارت راه و شهرسازی پس از ارائه نظرات اعضا و نمایندگان حاضر در جلسه، بیان کرد که باید سرعت خدمت رسانی در این حوزه افزایش یابد و برای شاخص های LPI پروژه هایی تعریف شود تا در سال ۲۰۲۵ منتج به ارتقا رتبه لجستیک ایران در سطح بین المللی شود.

سروش در پایان جلسه به بیان جمع بندی حاصل از مباحث مورد بحث و بررسی توسط اعضا و نمایندگان پرداخت و گفت: با توجه به شکل گیری کمیته پایش، ارزیابی عملکرد و شاخص های لجستیک کشور (LPI) با دستور وزیر راه و شهرسازی زین پس جلسات این کمیته به صورت مستمر برگزار می شود. همچنین این کمیته با توجه به نقش تسهیل گری خود راهکارهای عملیاتی، زیرشاخص ها و راهکارهای نرم افزاری را احصا می کند. ضمناً دعوت از سایر دستگاه ها در جلسات این کمیته از ظرفیت صندوق توسعه حمل ونقل و نیز معاون اول رئیس جمهوری برای همسو کردن و همگرایی سایر دستگاه ها با هدف بهبود وضعیت سنجه های لجستیک کشور استفاده خواهد شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • صنایع پیشرفته برای صادرات تامین مالی می‌شوند
  • برگزاری اولین نشست کمیته پایش، ارزیابی و بهبود شاخص های لجستیک
  • ۲۰ درصد سهم تامین اعتبار اتوبوس‌های بجنورد برعهده شهرداری است
  • تامین ۲۰ درصد سهم اعتبار اتوبوس‌ها توسط شهرداری
  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • بازداشت ۳۷ عضو شورا‌های تهران در سال ۱۴۰۲
  • بازداشت ۳۷ عضو شوراهای استان تهران در سال گذشته
  • آبستراکسیون ناموفق در شورای شهر تهران در اعتراض به شهردار!
  • شوراها پشتوانه مالی ندارند
  • نوری قزلجه: ریاست قالیباف از بیرون مجلس حمایت می‌شود /طرح‌های «صیانت» و «شفافیت» سفارش شده بودند /نگران رادیکال‌های مجلس آینده نیستم