Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@04:23:06 GMT

شایع‌ترین روش‌ انتقال کروناویروس+صوت

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۵۱۹۸۷

شایع‌ترین روش‌ انتقال کروناویروس+صوت

ایسنا/همدان یک متخصص بیهوشی و مراقبت‌های ویژه بیمارستان سینای همدان گفت: شیوع بیماری معمولاً از طریق سرفه، عطسه و تماس با مخاط‌ها اتفاق می‌افتد و شایع‌ترین روش انتقال، فرد به فرد است و  احتمال انتقال در فواصل نزدیک، بسیار زیاد است.

دکتر میلاد مسائلی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: آنچه که در رابطه با انتقال کرونا بیشتر مدنظر متخصصان است، این است که در صورت بیماری یک فرد خانواده‌ها معمولاً همه مبتلا می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ذرات موجود در هوا هم توانایی انتقال بیماری را دارند، توضیح داد: حضور در مکان بسته و فضاهایی که تعداد و تجمع ویروس زیاد است، احتمال انتقال ویروس را زیاد می‌کند و در یک فضای بسته با جمعیت زیاد که بیمار مبتلا به کووید ۱۹ وجود دارد، لازم نیست حتماً با فرد صحبت کنیم یا عطسه کند تا به این بیماری مبتلا شویم چراکه این بیماری از طریق ذرات داخل هوا قابل انتقال است اما عامل اصلی انتقال بیماری نیست.

این پزشک متخصص مطرح کرد: شیوع بیماری معمولاً از طریق سرفه، عطسه و تماس با مخاط‌ها اتفاق می‌افتد البته این ویروس در ترشحات غیرتنفسی مانند مدفوع و ادرار نیز وجود دارد اما احتمال انتقال از آن طریق بسیار ناچیز است.

مسائلی خاطرنشان کرد: مهمترین عامل پیشگیری از ابتلا به این بیماری استفاده از ماسک، عدم حضور در مکان های بسته و رعایت فاصله یک و نیم تا دو متری با بقیه افراد است.

این پزشک متخصص با بیان اینکه انتقال از افراد بدون علامت ناقل وجود دارد، تأکید کرد: این روش بسیار شایع بوده و در محیط های بسته احتمال انتقال بیشتر است.

وی بیان کرد: آلودگی های محیطی نیز از روش‌های انتقال این ویروس است. ویروس کرونا که باعث بیماری کووید ۱۹ می شود، مشخص نیست تا چه زمانی بر روی سطوح باقی می‌ماند اما سایر ویروس های کرونا ۶ تا ۹ روز باقی می مانند.

مسائلی با بیان اینکه طبق اعلام مقالات علمی این ویروس ۶ روز بر روی سطوح باقی می‌ماند، گفت: الکل ۶۲ تا ۷۱ درصد اتانول اگر یک دقیقه بر روی سطح بماند همچنین قرار گرفتن مستقیم نور خورشید به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه ویروس را از بین می‌برد.

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: audio/mp3 مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: audio/mp3

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس همه باهم علیه کرونا الکل سرفه عطسه احتمال انتقال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۵۱۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موردی از تب کریمه کنگو در لرستان مشاهده نشده است

ایسنا/لرستان مدیر کل دامپزشکی لرستان گفت: تاکنون موردی از بیماری «تب کریمه کنگو» در استان مشاهده نشده است.

مصطفی زبردست با اعلام این خبر گفت: بیماری تب خونریزی دهنده کریمه و کنگو یک بیماری ویروسی و مشترک بین انسان و دام بوده که از راه‌های مختلف به انسان انتقال پیدا می.کند.

مدیرکل دامپزشکی لرستان تصریح کرد: با توجه به فرا رسیدن فصل بهار و تابستان و افزایش میزان زاد ولد حشرات و انگل‌های خارجی امکان انتقال بیماری از جمعیت دامی به جوامع انسانی وجود دارد.

وی افزود: این بیماری در جمعیت دامی فاقد هرگونه نشانه و علائم بالینی بوده اما در صورت بروز بیماری در انسان سبب علائم مختلف و متفاوتی خواهد شد.

زبردست از جمله راه‌های انتقال بیماری را تماس با دام آلوده، تماس با خون و ترشحات دام بیمار، کشتار غیر مجاز دام و گزش توسط کنه ناقل بیماری برشمرد و اضافه کرد: افراد در معرض خطر این بیماری چوبداران، دامداران، قصابان، سلاخان و دامپزشکان هستند.

مدیرکل دامپزشکی استان از جمله راه‌های پیشگیری از شیوع این بیماری را سمپاشی بدن و جایگاه دام، مبارزه با جمعیت انگل‌های خارجی دام، رعایت پوشش شخصی و فردی در هنگام تماس با دام و ترشحات دام‌ها و همچنین نگهداری گوشت به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال اعلام کرد.

وی در پایان گفت: با توجه به اقدامات صورت گرفته موردی از بیماری تب خونریزی دهنده کریمه و کنگو در استان گزارش نشده است.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • موردی از تب کریمه کنگو در لرستان مشاهده نشده است
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون با آزمایش مولکولی