Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر اجرایی جایزه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی خبر داد:به دلیل شرایط حاد متأثر از شیوع بیماری کرونا، مراسم اختتامیه این دوسالانه به تعویق افتاد.

حسن علایی فعال از به تعویق افتادن مراسم اختتامیه اولین دوره دوسالانه انتخاب آثار پژوهشی در حوزه دفاع مقدس و مقاومت، خبر داد و گفت: مقدمات کار فراهم ‌شده بود و فراخوان‌ها در چند نوبت اعلام شد و حتی موعد تحویل آثار در دو نوبت تمدید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش‌بینی دست‌اندرکاران این بود که در روز 25 آذرماه سال جاری همزمان با روز پژوهش، مراسم اختتامیه برگزار شود.

وی افزود: اما با توجه به شرایط خاص کشور از حیث تشدید شیوع بیماری کرونا و به‌ویژه تعطیلی دوهفته‌ای اخیر ادارات و نهادها و سازمان‌ها، مسئولان برگزاری دوسالانه، دو شیوه را مطرح کردند. شیوه اول برگزاری مراسم اختتامیه به‌صورت مجازی بود که این روزها در خصوص برگزاری اکثر مراسم‌ها و همایش‌ها متداول است.

دبیر اجرایی اولین دوره دوسالانه انتخاب آثار برتر پژوهشی دفاع مقدس و مقاومت تعویق برگزاری مراسم به زمان دیگر را پیشنهاد دوم مطرح کرد و توضیح داد: استدلال طرفداران پیشنهاد دوم این بود که با توجه به اینکه این دوره، اولین دوره دوسالانه است برگزاری مراسم به شکل مجازی از بازخورد رسانه‌ای و خبری لازم برخوردار نخواهد بود، بهتر است که مراسم یک یا دو ماه، تعویق و با برطرف شدن شرایط حاد کرونایی، با حضور نویسندگان، پژوهشگران، مسئولین مراکز علمی و پژوهشی، مقامات لشکری و کشوری و البته اصحاب رسانه برگزار شود.

فرصت ارسال آثار به دبیرخانه

وی تصریح کرد: مضافاً این‌که این تعویق خود فرصت مغتنمی است تا پژوهشگران، ناشرین، مراکز پژوهشی بتوانند آثار خود را تا موعدی که متعاقباً اعلام می‌شود، به دبیرخانه مراسم ارسال نمایند.

در ادامه علایی فعال با یادآوری شرایط و محدودیت‌های پیش‌بینی‌شده در خصوص آثار قابل ارزیابی در دبیرخانه دوسالانه انتخاب آثار پژوهشی در حوزه دفاع مقدس و مقاومت اظهار کرد: در این دوره، آثار اعم از کتاب‌ها و رساله‌های صرفاً پژوهشی و تحقیقاتی در حوزه دفاع مقدس و مقاومت مورد ارزیابی قرار گرفته و کتاب‌های خاطره و داستان مورد نظرنبوده و نیستند. در خصوص رساله‌ها نیز صرفاً رساله‌های دکتری مورد ارزیابی قرار می‌گیرند و پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد در دستور کار مراسم نبوده و نیست.

وی ضمن تأکید بر اینکه این نکات در فراخوان مراسم اعلام شده بود، متذکر شد: فقط کتاب‌ها و رساله‌های دکتری که در سال 97 و 98 منتشرشده و یا دفاع شده‌اند، ارزیابی خواهد شد بنابراین آثاری که مربوط به سال 99 و همچنین سال‌های 96 و قبل از آن مورد ارزیابی واقع نخواهند شد. چراکه در انتخاب کتاب سال دفاع مقدس توسط بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، آثار مربوط به سال‌های قبل مورد ارزیابی و انتخاب قرار گرفته‌اند.

دبیر اجرایی جایزه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در خصوص انجام داوری آثار ارسالی بیان کرد: البته کار داوری آثار در 5 گروه آغاز شده و در برخی گروه‌ها نیز داوران به آثار منتخب رسیده‌اند؛ اما با توجه به شرایط اخیر هنوز فرصت برای ارائه آثار باقی است.

وی در خاتمه به آثار پژوهشی ارسال‌شده به دبیرخانه اشاره کرد و گفت: با توجه به تعطیلی عمده مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی، متأثر از شیوع بیماری کرونا، به‌ویژه در زمینه رساله‌های دکتری، با وجود شناسایی عناوین قابل‌توجه و مرتبط با دفاع مقدس و مقاومت، آثار رسیده از حیث کمی رضایت‌بخش نیست و امیدواریم با به تعویق افتادن زمان اعلام نتایج، مراکز دانشگاهی، دانشجویان مقطع دکتری و اساتید راهنما، فرصت را مغتنم شمرده و با ارسال آثار خود در این رویداد فرهنگی مشارکت نمایند.

مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس/

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: دوسالانه انتخاب آثار دفاع مقدس و مقاومت مراسم اختتامیه مورد ارزیابی رساله ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۵۲۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت زندگی قهرمانان در دستان دانش اموزان

سرهنگ فلاحی مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گفت: از سال گذشته حوزه هنری و دفاتر حفظ آثار در شهرستان‌ها فعال شده و قرار است زندگینامه شهدای هر شهرستان توسط جوانان داوطلب در همان شهرستان به تحریر درآید.

وی افزود: سال گذشته ۲۰ عنوان کتابچه چاپ شد که هر کدام اختصاص به یک شهید دارد و به صورت جیبی قابل حمل است.

سرهنگ فلاحی بیان کرد: این کتابچه‌ها شامل زندگینامه، خاطرات و با وصیت نامه شهدا به همراه تعدادی عکس است تا دانش آموز با فضای دفاع مقدس آشنا شود.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گفت: در مدارس هر شهرستان، کتابچه‌ها توزیع می‌شود تا دانش آموز قهرمانان خود را بشناسند.

سرهنگ فلاحی با بیان اینکه در حوزه تولید کتاب قلم و تجربه نویسندگان مهم اند، افزود: در خراسان جنوبی از نظر نویسنده توانمند مشکل داریم، به همین منظور با کمک دستگاه‌های هنری و برگزاری کارگاه در تقویت قلم نویسندگان تلاش خواهیم کرد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس تصریح کرد: در حال حاضر ۱۵۶ نویسنده در حوزه دفاع مقدس داریم که ۲۳ نفرشان فعال اند و کتاب‌ها در حوزه‌های کودک، نوجوان، موسیقی، تئاتر، رمان، کتاب شعر، تاریخ شفاهی، خاطره، داستان و کتاب‌های اسنادی تالیف می‌شوند.

سرهنگ فلاحی گفت: در نمایشگاه کتاب که قرار است از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت در تهران برگزار شود به صورت حضوری و میدانی شرکت خواهیم کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • روایت زندگی قهرمانان در دستان دانش آموزان
  • روایت زندگی قهرمانان در دستان دانش اموزان
  • اهتمام نهاد کتابخانه های عمومی برای حمایت از آثار ادبیات پایداری
  • ملت ایران توانایی ایستادگی روی پای خود را دارد
  • نحوه انتخاب و معرفی اساتید نمونه کشوری
  • درخشش در سومین جشنواره ملی افتخار من
  • اختتامیه‌ی جشنواره‌ی ملی «افتخار من» همزمان با سراسر کشور در گیلان
  • سومین جشنواره ملی «افتخار من» به کار خود پایان داد
  • اختتامیه سومین جشنواره افتخار من
  • اختتامیه سومین جشنواره «افتخار من» برگزار می‌شود