Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیرحسین احمدی گفت: دانشگاه تراز انقلاب باید محلی برای تربیت دانشجویان در مسیر تمدن اسلامی با مرتبه های بالای علمی، تحلیل گر سیاسی و معنویت بالا باشد، که جامعه را به سمت تمدن نوین اسلامی و جامعه مهدوی پیش ببرند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیرحسین احمدی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فنی مهندسی اسفراین و محصل در رشته عمران این دانشگاه در گفتگو با خبرنگار عصراترک در اسفراین با اشاره به اینکه در واقع مجموعه و شخصی را می توان در تراز انقلاب اسلامی دانست که جامعه را به سمت تمدن نوین اسلامی و جامعه مهدوی پیش ببرد، اظهار داشت: این نگاه در دانشگاه تراز انقلاب نیز به این صورت است که محلی برای تربیت دانشجویان در مسیر تمدن اسلامی با مرتبه های بالای علمی، تحلیل گر سیاسی و معنویت بالا باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در رابطه با یک دانشجوی در تراز انقلاب ادامه داد: متعهد بودن دانشجو به علم، روشنفکر تمام عیار مسلمان و متدین، عدالتخواه آزاد اندیش و آزادی خواه، تحلیلگر مسائل و پدیده های دنیا، ضد گرایشهای انحرافی و ضد استکبار و زورگویی، ضد تجملگرایی و فساد از جمله ویژگی هایی است که رهبری برای این گروه عنوان کرده اند.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فنی مهندسی اسفراین  خاطرنشان کرد: در کشور ایران دانشجویان نخبه متعهد به فراوانی قابل مشاهده هستند، دانشجویانی که از بعد علمی در جایگاه دانشمندی قرار دارند و به خاطر تعصب ملی به کشور و تعهد به ولایت فقیه در کشور ارائه خدمت دارند، البته لازم به توجه است که گاها بی مهری هایی به این گروه می شود و آنگونه که باید مورد حمایت واقع نمی شوند.

این دانشجوی مهندسی عمران با اشاره به اینکه باید احترام و ارزش این دانشجویان و عملی که انجام می دهند به خوبی در داخل کشور ارج داده شود، گفت: در واقع این گونه نیست که تنها از دانشجویان نخبه انتظار کارهای خارق العاده را داشته باشند و در مقابل کوچکترین حمایتی از آنها دیده نشود، شاید در کشور این تفکر به خوبی جا نیفتاده است که باید مراکز علمی و دانشگاهی برای تحقق اهداف این دانشجویان امکانات مورد نیاز را در اختیارشان قرار دهند.

وی خاطرنشان کرد: نمونه های شهید فخری زاده، به صورت بالقوه فراوانند، که از نظر تخصص و تعهد حرفی برای گفتن داشته باشند اما نیاز به رسیدگی و توجه دارند.

احمدی با بیان اینکه امام (ره) دانشجو را جوانی محصل، جدی، علم با تزکیه نفس، تداوم دهنده راه انقلاب، خودشناس و خود باور، عدالت خواه و شجاع ، مدافع اسلام و از همه مهمتر مغز متفکر ملت می دانست، گفت: ایشان معتقد بودند که اگر دانشجو اصلاح شود می تواند یک مملکت را اصلاح کند.

وی با اشاره به اینکه ضدانقلاب از زمان شکل گرفتن نظام انقلاب اسلامی ایران با توطئه های مختلف به دنبال نابودی اش بوده است، گفت: شهادت عده ای از دانشجویان در سال 38 به دستور محمد رضا پهلوی به دلیل حضور نیکسون در ایران و بعد از آن اظهار نظر افرادی چون ربع پهلوی و دعوت انها به اغتشاش با عناوین عدالت خواهی هیچ ارزش و اهمیتی ندارد.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فنی مهندسی اسفراین با اشاره اینکه شاهد مسائل نامطلوب اقتصادی در بازار هستیم، گفت: بخشی از این ناهماهنگی ها به دلیل نگاه غربگرایانه مسئولان و بخشی دیگر به دلیل کم کاری هایی است که دیده می شود.

وی یادآور شد: اعتراض و عدالت خواهی  حق مردم است، اما قطعا با آسیب زدن و ایجاد اغتشاش به این حقوق نخواهند رسید، زیرا این اغتشاشات نشات گرفته از ضدانقلاب هایی است که می خواهند از آب گل آلود ماهی بگیرند، اما مردم بدانند با مطالبه گری به جا و آگاهانه قطعا می توانند از این بحران ها عبور کنند.

این دانشجوی عمران دانشگاه اسفراین عنوان داشت: بسیاری از دانشجویان در زمان فعلی از اصل و اولویت هایی که باید یک دانشجو داشته باشد، فاصله گرفته اند و متاسفانه جایگاهی که در جامعه باید برای دانشجو در نظر گرفته شود، از دیدگاه مسئولان خیلی اهمیتی داده نشده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: تراز انقلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۵۲۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقا دانشی و عملیاتی در حوزه اخلاق نیاز جامعه امروز است

ایسنا/قم رئیس مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی، با اشاره به اینکه ضعف‌های اخلاقی در اصناف مختلف در کشور مشاهده می‌شود، گفت: عدم رعایت حقوق همدیگر در بسیاری از موارد در جامعه امروز دیده می‌شود که نشان می‌دهد نیازمند ارتقا و تعمق دانشی در زمینه اخلاق و توجه عملیاتی به اخلاق هستیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین زارعان، در گفت‌وگو با خبرنگاران، اظهار کرد: معارف و آموزه‌های دینی در سه بخش اعتقاد، اخلاق، احکام و شریعت خلاصه می‌شود؛ بخش احکام و مناسک مورد توجه قرار گرفته، اما به باورها و اعتقادات توجه کمتری شده در حالی که فلسفه دین متکفل آن است.

وی ادامه داد: در بخش پاسخ به شبهات اعتقادی، اندیشمندانی کار کرده‌اند، اما بخش اخلاقیات با توجه به فراگیری و اقبال عموم مردم، کمتر در مقام عمل مورد توجه قرار گرفته است و به وسعت سایر بخش‌ها مهندسی علمی اتفاق نیفتاده است.

زارعان افزود: حوزه‌های علمیه باید به اخلاقیات توجه بیشتری داشته باشند، غیر از مقام دانش، در مقام رفتار و سبک زندگی مشکلات بسیاری داریم. آنچه ما در جامعه انسانی عصر امروز شاهد آن هستیم در فلسطین و ماجرای غزه، بیش از اینکه یک معارضه سیاسی و نظامی باشد یک بداخلاقی در جوامع انسانی است.

رئیس موسسه آموزش عالی اخلاق و تربیت بیان کرد: بزرگترین شاخص‌های اخلاقی در جنگ‌های صدر اسلام اتفاق افتاده است، در جریان نهضت عاشورا با توجه به جنگ بودن آن، مباحث اخلاقی زیادی پیش آمد؛ اما در جریان غزه تمام معیارهای اخلاقی زیرپا گذاشته شده تخریب و قتل کودکان و زنان و نسل‌کشی و گرسنگی همگی دایرةالمعارف بی‌اخلاقی در غزه است.

زارعان با اشاره به اینکه ضعف‌های اخلاقی در اصناف مختلف در کشور مشاهده می‌شود، گفت: عدم رعایت حقوق همدیگر در بسیاری از موارد در جامعه امروز دیده می‌شود که نشان می‌دهد نیازمند ارتقا و تعمق دانشی در زمینه اخلاق و هم توجه عملیاتی به اخلاق هستیم.

وی اظهار کرد: این موسسه ۱۴ سال در محورهای اخلاقی و تربیتی و رشته‌های مرتبط در حوزه رشد اخلاقی مانند روانشناسی و علوم تربیتی فعالیت داشته و موسسه آموزش اخلاق و تربیت یکی از فعالیت‌های این موسسه (جامع اخلاق و تربیت) است.

رئیس موسسه آموزش عالی اخلاق و تربیت تصریح کرد: ۴۰۰ نفر از طلاب سطح ۲ حوزه‌های علمیه با توجه به کیفی‌نگری از طریق آزمون و مصاحبه‌های علمی وارد این موسسه شدند؛ در این موسسه بنا نیست تولید مدرک و جذب حداکثری اتفاق بیفتد بلکه به دنبال کیفیت هستیم.

وی یادآور شد: موسسه در دوره‌های رسمی طلاب سطح ۲ برای مقطع کارشناسی ارشد پذیرش دارد و در رشته‌های اخلاق اسلامی، مشاوره، روانشناسی اسلامی و تربیت اخلاقی فعالیت دارد؛ دوره‌های فشرده و کوتاه مدت مانند اخلاق اسلامی، مشاوره اسلامی، تربیت مربی کودک و نوجوان، برنامه‌ریزی آموزشی و مدیریت آموزشی به صورت مقطعی نیز در موسسه برگزار می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ارتقا دانشی و عملیاتی در حوزه اخلاق نیاز جامعه امروز است
  • خیزش بزرگ دانشجویان بیان انزجار از تحرکات حمایتی حاکمان امریکایی و اروپایی است
  • نامه رهبر انقلاب به دانشجویان منشا تحولات عظیم اروپا و آمریکا شد
  • جای دانشجو زندان نیست!
  • تداوم سرکوب دانشجویان در آمریکا؛ ده‌ها دانشجو در دانشگاه ویرجینیا دستگیر شدند
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • جنبش دانشجویی در آمریکا مورد حمایت دانشجویان شهرکرد قرار گرفت
  • ستاره رژیم صهیونیستی در جهان رو به افول است
  • بیانیه شورایعالی انقلاب فرهنگی در حمایت از دانشجویان آمریکا
  • ما نیاز به یک انقلاب اداری و دولتی داریم