Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@16:02:11 GMT

تقدیر از 20 محقق برتر در جشنواره پژوهشگران برتر

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۵۲۵۲۳

تقدیر از 20 محقق برتر در جشنواره پژوهشگران برتر

مدیر کل سیاسگذاری امور پژوهشی وزارت علوم از معرفی 20 محقق برتر در روز سه شنبه 25 آذرماه در جشنواره تقدیر از پژوهشگران خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر محسن شریفی در نشست خبری آنلاین هفته پژوهش که امروز (سه شنبه، 18 آذر) برگزار شد،  با بیان اینکه دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها برای تداوم فعالیت‌های تحقیقاتی در شرایط کرونا تدابیر لازم را اتخاذ کرده‌اند، اظهار کرد: بر اساس آمارها، ایران در تولید علم امسال نسبت سال قبل رشد خوبی داشته به گونه‌ای که در سال قبل سهم ایران از کل تولیدات مقالات علمی دنیا نزدیک به 2 درصد در هر دو پایگاه اسکوپوس و ISI بوده که این میزان در سال جاری به بیش از 2 درصد رسیده است و امیدواریم این روند رشد را در دوران کرونا حفظ کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شریفی اظهار کرد: از نظر آمار کل مقالات آمار هم اکنون که در ماه پایانی سال 2020 قرار داریم، تقریبا رکورد سال قبل را زدیم و حدود هزار مقاله نیز از سال قبل جلوتر هستیم.

به گفته وی معمولا این آمارها در 6 ماهه اول سال بعد تکمیل خواهد شد.

مدیرکل سیاستگذاری امور پژوهشی وزارت علوم یکی از برنامه‌های شاخص هفته پژوهش را جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران دانست و خاطر نشان کرد: به روال گذشته آیین نامه این جشنواره در شهریور ماه سال جاری به دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی ابلاغ شد که در فاز اول پژوهشگران منتخب در دانشگاه‌ها بر اساس شاخص‌هایی که در آیین نامه آورده شده است، مورد ارزیابی قرار می‌گیرند و منتخبان به وزارت علوم معرفی شدند.

شریفی با بیان اینکه پرونده تحقیقاتی پژوهشگران منتخب از ‌سوی تیم داوری  70 نفره در وزارت علوم مورد ارزیابی قرار می‌گیرد، اضافه کرد: در سال جاری پروند 223 پرونده از پژوهشگران از گروه‌های مختلف علوم پایه، فنی و مهندسی، انسانی، کشاورزی، دامپزشکی و علوم پزشکی دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی و 23 پروند از سوی دستگاه‌ها به این وزارتخانه ارسال شد.

وی یادآور شد: پس از داوری الکترونیکی پرونده 20 محقق مورد تایید قرار گرفت که در روز سه شنبه 25 آذرماه در جشنواره پژوهشگران برگزیده مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.

مدیر کل سیاسگذاری امور پژوهشی وزارت علوم، تعداد مقالات، تولید فناوری از تحقیقات انجام شده، رفع نیازهای کشور، متقاضی محور بودن فناوری و حضور در مجامع بین المللی را از شاخص‌های انتخاب پژوهشگران برتر نام برد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جشنواره تقدیر از پژوهشگران هفته پژوهش 99 وزارت علوم دانشگاه ها سال قبل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۵۲۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شمسایی: منفعت برگزاری جشنواره نشریات دانشجویی برای وزارتخانه‌های علوم و ارشاد/ بدنه مطبوعاتی کشور نیازمند خون تازه است

ایمان شمسایی، مدیر کل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی در حاشیه بازدید از سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی که در دانشگاه فردوسی مشهد در حال برگزاری است، درباره ارزیابی از نحوه برگزاری این جشنواره گفت: انجام هیچ کاری بدون عیب امکان پذیر نیست، این جشنواره در نوع خود توانسته بیشتر دانشگاه‌های سراسر کشور را به دور خود جمع کند و همین امر اقدام مثبتی تلقی می‌شود؛ چرا که دانشجویان بدون ترس از قضاوت آثار خود را به جشنواره ارسال کرده‌اند.

وی افزود: خیلی از فیلمسازان بزرگ فیلم‌های خود را به جشنواره نمی‌آوردند و شاید ارزیابی آثارشان باعث می‌شود تا به غرورشان بربخورد، اما دانشجویان در فضای دوستانه و گرم دور هم در این جشنواره جمع شدند و همین موضوع خودش هنر می‌خواهد.

شمسایی تصریح کرد: گاهی اوقات اصل رویداد از خود محتوی می‌تواند مهم‌تر باشد، آنچه که در حوزه مطبوعاتی پیگیرش هستیم این است که هم اکنون بدنه مطبوعاتی کشور نیاز به خون تازه دارد، با گسترش رسانه‌ها طرف هستیم و ۱۳ هزار و ۵۰۰ رسانه در کشور داریم.

مدیر کل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی گفت: بنگاه‌های بزرگ مطبوعاتی در قالب‌های مختلف داریم که نیازمند نیرو هستند؛ چرا که مهم‌ترین سرمایه را نیروی انسانی تشکیل می‌دهند، البته شاید این موضوع در خیلی از فضا‌ها شعار تلقی شود، اما در مطبوعات یک اصل به شمار می‌آید؛ چون خبرنگار تولید کننده است و اگر نباشد چه کسی می‌خواهد صفحات خبرگزاری و روزنامه نگاری را پر کند؟

شمسایی اضافه کرد: جشنواره نشریات دانشجویی اتفاقی است که از آن دانشگاه و مطبوعات و وزارت علوم و وزارت ارشاد سود می‌برند و این جشنواره برای وزارت علوم دانشجوی پرسشگرتر و فعال‌تر و پیگیر و حساس به مسائل امور زمانه به همراه خواهد داشت.

مدیر کل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی ادامه داد: برگزاری جشنواره نشریات دانشجویی در حوزه وزارت ارشاد برای دانشجویان شاید از روی تفریح باشد، اما همینکه مزه ذوق و شوق فعالیت در رسانه زیر دندون دانشجویان رود و لذت آن را بچشند، می‌توانند وارد حوزه رسانه شوند و نتیجه آن برای اصحاب رسانه منفعت به همراه خواهد داشت و باعث رونق بیشتر می‌شود.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • اساتید برتر دانشگاه دامغان تقدیر شدند
  • جای خالی وزرای علوم و بهداشت در سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی و انتقاد دانشجویان
  • شمسایی: جشنواره نشریات دانشجویی برای وزارتخانه‌های علوم و ارشاد نفع دارد/ بدنه مطبوعاتی کشور نیازمند خون تازه
  • شمسایی: منفعت برگزاری جشنواره نشریات دانشجویی برای وزارتخانه‌های علوم و ارشاد/ بدنه مطبوعاتی کشور نیازمند خون تازه است
  • جایزه نوبل ایرانی به ۶۲ محقق رسید
  • جایزه نوبل ایرانی به ۶۲ محقق اعطا شد
  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • نشریات دانشجویی روایت‌گر جنبش‌های دانشجویی در حمایت از غزه باشند
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد