Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/بوشهر مسئول واحد سلامت خانواده شبکه بهداشت جم مطرح کرد: زنان باردار با بروز علائم احتمالی از جمله تب، سرفه یا مشکل در تنفس، آن را به مراقبین سلامت، بهورزان یا هر ارائه‌دهنده دیگر خدمت مانند پزشک یا مامایی که تحت پوشش او می‌باشند اطلاع دهند.

دکتر ساغر جوانبخت با اشاره به نامشخص بودن زمان پایان پاندمی کووید-۱۹ به ایسنا گفت: پایان این همه‌گیری وابسته به عوامل مختلفی است که زمان آن را تا اندازه‌ای غیرقابل‌پیش‌بینی کرده است و در خوش‌بینانه‌ترین حالت، حداقل تا زمان انجام واکسیناسیون گسترده کووید-۱۹ این ویروس همه‌گیری بالایی دارد که نیازمند ارتقای سطح دانش عمومی مردم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی زنان باردار را یکی گروه‌های پرخطر در زمان همه‌گیری ویروس کرونا دانست و افزود: طبق آخرین پژوهش‌ها این گروه در معرض ابتلای بیشتر به ویروس کرونا نیستند اما به دلیل تغییرات جسمی و سیستم ایمنی در زنان باردار و به دلیل برخی عفونت‌های تنفسی و سایر شرایط می‌توانند به سختی بیمار شوند.

این کارشناس خاطرنشان کرد: زنان باردار باید اقدامات لازم برای محافظت از خود در برابر کووید-۱۹ انجام دهند و در صورت بروز علائم احتمالی از جمله تب، سرفه یا مشکل در تنفس، آن را به مراقبین سلامت، بهورزان یا سایر افراد ارائه‌دهنده خدمت مانند پزشک یا مامایی که تحت پوشش او می‌باشند اطلاع دهند.

مسئول واحد سلامت خانواده شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم در خصوص اقداماتی که مادران باردار باید در برابر ویروس کرونا انجام دهند گفت: شست و شوی مرتب دست‌ها با آب و صابون به مدت حداقل ۲۰ ثانیه، رعایت فاصله اجتماعی با دیگران به‌اندازه حداقل ۲ متر، پرهیز از مکان‌های شلوغ، استفاده از ماسک سه لایه در مناطق عمومی و پرجمعیت و خارج از منزل و خودداری از لمس کردن چشم‌ها، بینی و دهان از جمله مهم‌ترین اقداماتی است که برای جلوگیری ابتلا به ویروس کرونا توصیه می‌شود.

جوانبخت با اشاره به اینکه در دوران همه‌گیری ویروس کرونا انجام مراقبت‌های بارداری در سلامت مادر و جنین نقش مهمی دارد افزود: در حال حاضر مراقبت‌های بارداری از ۸ مراقبت روتین به ۴ مراقبت تغییر کرده است که ممکن است با توجه به شرایط همه‌گیری ویروس، تغییر کند.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا نیاز است زنان باردار برای ویروس کووید-۱۹ آزمایش دهند؟، توضیح داد: طبق آخرین دستورالعمل‌های وزارت بهداشت زنان بارداری که علامت‌دارند یا در تماس نزدیک با بیمار مبتلا به کرونا بوده‌اند (حتی اگر فاقد علامت باشند) جزء اولویت‌های انجام آزمایش کووید-۱۹ می‌باشند.

این متخصص افزود: علائم بیماری کووید ۱۹ در زنان باردار مانند سایر افراد است و گاها با علائم بارداری طبیعی یا عوارض بارداری مانند تهوع و استفراغ، خستگی، تنگی نفس یا علائم پره اکلامپسی تشابه دارد که باید توسط پزشک بررسی شود.

ساغر جوانبخت در پاسخ به اینکه آیا مادر مبتلا به کووید-۱۹ می‌تواند به نوزاد خود شیر بدهد؟ افزود: در صورتی که مادر بدحال نیست و از شرایط جسمانی خوبی در دوران بیماری برخوردار است می‌تواند با شستشو دست‌ها قبل و پس از لمس کردن کودک به مدت ۲۰ ثانیه، رعایت بهداشت تنفسی در هنگام شیر دادن و استفاده از ماسک سه لایه، رعایت حداقل فاصله ۲ متری مادر با نوزاد پس از شیر دادن و ایجاد تهویه مناسب در اتاق به فرزند خود شیر دهد.

مسئول واحد سلامت خانواده شبکه بهداشت جم بیان کرد: اگر مادر به دلیل ابتلا به کووید-۱۹ یا عوارض دیگر، بدحال و قادر به شیر دادن به نوزاد نباشد، باید به وسیله شخص دیگر که جز گروه‌های پرخطر نباشد با دوشیدن شیر مادر، برقراری مجدد شیردهی یا استفاده از شیر مادر اهدایی به کودک خود شیر بدهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزارت بهداشت كرونا همه باهم علیه کرونا همه گیری ویروس ویروس کرونا زنان باردار کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۵۳۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراجعه گربه‌ باردار به یک مرکز بهداشت برای زایمان (فیلم)

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: نجات یک گربه از سیل دبی امارات (فیلم) شکار دیدنی پرنده توسط یک گربه وحشی (فیلم) واکنش باورنکردنی یک گربه پس از شنیدن صدای ویولنسل! (فیلم)

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • هدف از تحمیل بی‌حجابی به جامعه چیست؟
  • انواع اتصالات لوله داربستی و نکاتی که باید بدانید
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • معیار انتخاب یک ضد آفتاب مناسب/ مصرف ضد آفتاب در مادران باردار و کودکان چگونه است؟
  • مراجعه گربه‌ باردار به یک مرکز بهداشت برای زایمان (فیلم)
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • بسته‌های ویژه مادران باردار به ۸۲۵ هزار خانوار خراسان رضوی تعلق می‌گیرد
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد