Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@04:32:29 GMT

استان مرکزی تاب تحمل یک پیک جدید کرونایی را دارد؟

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۵۹۰۵۲

استان مرکزی تاب تحمل یک پیک جدید کرونایی را دارد؟

ایسنا/مرکزی استاندار مرکزی گفت: بدنبال شرایط دشواری که شیوع این ویروس در کشور و بالتبع در استان مرکزی بوجود آورد و حتی منجر به تعطیلی سراسری و اعمال محدودیت‌های سختگیرانه شد، توان استان شامل مجموعه اصناف، ادارات، دانشگاه علوم پزشکی، بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، کادر پزشکی و پرستاری کاهش یافته و تاب تحمل پیک جدید و جدی دیگری را ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیدعلی آقازاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، درخصوص شرایط استان از نظر نیروی انسانی، تجهیزات و دارو برای مقابله با کروناویروس در صورت افزایش احتمالی آمار مبتلایان گفت: در هر شرایطی باید خود را برای مقابله با شیوع کروناویروس آماده کنیم و خوشبختانه با هم‌افزایی بین بخشی و تجربه‌ای که از ابتدای شیوع این ویروس بدست آمده است مجموعه استان همواره از آمادگی لازم در هر شرایطی برخوردار است.

وی در خصوص نیروی انسانی و تجهیزات گفت: نیروی انسانی ارائه دهنده خدمات به بیماران کرونایی بسیار خسته و فرسوده شده اند و تاب‌آوری آنها کاهش یافته است. از طرفی تجهیزات درمانی و بیمارستانی استان نیز نیاز به بازسازی دارد ولی خوشبختانه از نظر تامین دارو مشکلی در استان وجود ندارد.

استاندار مرکزی تصریح کرد: بدنبال شرایط دشواری که شیوع این ویروس در کشور و بالتبع در استان مرکزی بوجود آورد و حتی منجر به تعطیلی سراسری و اعمال محدودیت‌های سختگیرانه شد، توان استان شامل مجموعه اصناف، ادارات، دانشگاه علوم پزشکی، بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، کادر پزشکی و پرستاری کاهش یافته و تاب تحمل پیک جدید و جدی دیگری را ندارد.

وی از مردم خواست تا با همراهی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی اجازه ندهند که مجموعه استان با پیک جدیدی از کرونا مواجه شود و با مدیریت این بیماری، باری از دوش پرستاران و کادر درمانی بردارند. خستگی و فرسودگی به دلیل حجم بالای کار در چهره پرستاران و کادر درمانی دیده می‌شود و بسیاری از آنها به دلیل ابتلا به کروناویروس امکان حضور در بیمارستان را ندارند، به همین دلیل با مشکل تامین نیروی انسانی و کادر درمانی مواجه هستیم.

آقازاده در پاسخ به این پرسش که از نظر اقتصادی آیا برآوردی از میزان خسارت وارده به بخش‌های مختلف اقتصادی استان بویژه صنعت شده است و آیا اگر شیوع دوباره اتفاق بیفتد صنایع تاب‌آوری لازم را خواهند داشت، گفت: خوشبختانه کروناویروس خیلی نتوانست در حوزه صنعت و تولید استان مرکزی به عنوان قطب صنعت کشور زورآزمایی کند و حرکت چرخ‌های صنعت و تولید را متوقف کند و به دلیل رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی جامعه کارگری و همراهی کارفرمایان هیچ واحد صنعتی و تولیدی استان بدلیل شیوع کرونا تعطیل نشد.

وی با تاکید بر اینکه در بدترین شرایط کرونایی و پیک کرونا اجازه ندادیم حتی یک واحد صنعتی در استان تعطیل شود، گفت: با وجود نبرد با کرونا واحدهای صنعتی و تولیدی استان با تمام ظرفیت نیروی انسانی فعالیت می‌کردند و کمترین میزان ابتلای به کرونا در صنعت گزارش شده است که دلیل آن رعایت شیوه نامه های بهداشتی بود.

استاندار مرکزی با اشاره به اینکه کرونا نتوانست خسارت جدی به حوزه صنعت و تولید استان وارد کند، گفت: خوشبختانه با وجود شرایط کرونایی روند تولید و فعالیت صنایع در سال جاری مطلوب بوده و حقوق کارگران به موقع پرداخت شده است. حتی میزان معوقات جامعه کارگری استان در پنج ماهه گذشته خیلی کمتر از مدت مشابه سال قبل بوده است، به عبارتی امسال تعداد کارگرانی که حقوق معوقه داشتند کمتر از سال قبل بوده است.

آقازاده تصریح کرد: اجازه نخواهیم داد هیچ واحد تولیدی و صنعتی بدلیل شرایط کرونایی تعطیل شود و جامعه کارگری با رعایت صحیح پروتکل‌های بهداشتی، ضمن حفاظت از سلامت خویش به عنوان سربازان اقتصاد مقاومتی چرخ های تولید و صنعت را شتابان تر از گذشته به حرکت درخواهند آورد.

وی در خصوص میزان خسارت وارده متاثر از کرونا به حوزه اقتصادی استان نیز گفت: برای ارزیابی میزان دقیق خسارت وارده در این حوزه از اقتصاد استان نیازمند بررسی دقیق و کارشناسانه هستیم.

آقازاده همچنین از تجربه مثبت شیوع کروناویروس گفت و اظهار کرد: افزایش همبستگی ملی در سطح کشور یکی از تجربیات مثبت نبرد با کروناویروس بود که خوشبختانه پویش بزرگ و تبلور فداکاری مردم برای آسیب دیدگان از کرونا در قالب طرح کمک مومنانه و توزیع بسته های حمایتی از تجربیات مثبت و جلوه‌های ویژه‌ای بود که در بیماری کرونا دیده شد و بسیار تجربه ارزشمند معنوی گرانسنگی است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس صنعت توليد استاندار مركزي استانی اجتماعی همه باهم علیه کرونا نیروی انسانی استان مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۵۹۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد

سعید معین در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به گرم شدن هوا، گندمکاران هشدارها را جدی بگیرند و مبارزه با آفت سن گندم را انجام دهند.

به گفته او، با وجود اثر شیوع آفت سن گندم در کاهش عملکرد تولید، کشاورزان هرچه سریعتر مبارزه علیه سن گندم قبل از تبدیل شدن به پوره انجام دهند.

معین با بیان اینکه سطح مبارزه علیه آفت سن گندم به یک میلیون و ۲۰۰ هزارتن رسیده است، افزود: برآوردها حاکی از آن است که سطح مبارزه علیه سن مادر به ۲ میلیون و ۵۰۰ تا ۲ میلیون و ۶۰۰ هزارهکتار برسد.

مدیرکل دفتر مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات ادامه داد: بنابر آمار سطح زیرکشت آبی و دیم گندم در کشور ۶ میلیون هکتار است که مبارزه با سن غلات در سطح  از بهمن ماه سال گذشته آغاز و کماکان ادامه دارد.

معین گفت: گرچه شرایط جوی و بارندگی سم پاشی و محلول پاشی را به تاخیر می اندازد، اما به کشاورزان توصیه می شود که تا 

 از آنجایی که در مواقع بارندگی امکان سمپاشی و محلول پاشی وجود ندارد و همواره منجر به تاخیر می‌شود، بنابراین به کشاورزان توصیه می شود که تا قبل از تبدیل آفت سن به پوره مبارزه را انجام دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • تقویت آموزش‌های مهارتی نیازمند توسعه زیرساخت ها است
  • استاندار مرکزی: آموزش فنی و حرفه‌ای راه نجات کشور است
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان